Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6599235 Napisano: 14.05.2019 10:21:40 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukajacykonkursow napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie śnieg ... we wsi ok. 4 km ode mnie śnieg sypie (zdjęcie) a u nas śnieg i deszcz

Szok emotka A gdzie to tak?Bo nie wierzę że nawet w górach pada.

pod Wadowicami w Małopolsce emotka
jechałem do miasta dziś to auta z południa jechały z warstwą 3-4 cm śniegu na dachach i przodzie auta emotka

ale super! w Wadowicach takie cuda? ale heca
na zdjęciu ktoś ma śliczny widok, tyle drzew

pod Wadowicami... ok. 8 km od Wadowic. W Wadowicach nie wiem nie byłem dzisiaj emotka fotka znajomego emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6599219 Napisano: 14.05.2019 10:01:01 w Wkurza mnie...
szukajacykonkursow napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie śnieg ... we wsi ok. 4 km ode mnie śnieg sypie (zdjęcie) a u nas śnieg i deszcz

Szok emotka A gdzie to tak?Bo nie wierzę że nawet w górach pada.

pod Wadowicami w Małopolsce emotka
jechałem do miasta dziś to auta z południa jechały z warstwą 3-4 cm śniegu na dachach i przodzie auta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6599198 Napisano: 14.05.2019 09:31:17 w Biedronka
działa wam strona danio? u mnie błąd serwera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6599177 Napisano: 14.05.2019 09:06:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Ja nie wiedziałam, że się coś drukuje po paragonie, a babka sama mi nic nie dała i mój "los" przepadł, a danio kupione. Ale widzę, że sporo problemów z tą loterią, to może na koniec jakieś rezerwy będą losować w dużej ilości emotka  

a tam sa jakies rezerwy?

raczej nie będzie bo podajemy tylko kod... nie ma wygranej nie ma danych do których przypisać ewentualną rezerwę... gdyby się podawało przy kodzie np. email lub telefon byłoby jak wysłać wiadomosć o rezerwie. tu nie ma jak Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6599159 Napisano: 14.05.2019 08:05:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie śnieg ... we wsi ok. 4 km ode mnie śnieg sypie (zdjęcie) a u nas śnieg i deszcz Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

pioge7

pioge7

#6599061 Napisano: 13.05.2019 20:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

nelunia napisał(a):

Czy możecie pisać przy swoich wygranych Tymbark z Polomarket z jakiego dnia była wygrana? wielu konkursowiczów jeszcze czeka na tel. a takie wskazówki byłyby przydatne emotka

Jakie to ma znaczenie z ktotego dnia...Chyba żadne

Prawdopodobnie informują dniami. U mnie najpierw poinformowali zgłoszenie wysłane na samym początku, pózniej ( po ok. 3 h) to wysłane w drugiej połowie konkursu. W netto wysyłałem pod sam koniec konkursu z dwóch telefonów i zadzwonili na oba dziś jeden po drugim  i ta sama pani informowała. Skończyła ze mną dzowniła na drugi. Tak samo było w konkursie tymbark w rożnych miastach ten co były do wygrania te koce koszulki i powerbanki
nelunia sprawdza może czy faktycznie tak jest i czy jest ewentualny sens czekać emotka   Wyświetl w wątku >>
2 andii, nelunia 0

pioge7

#6599005 Napisano: 13.05.2019 18:11:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wilhelmzdobywca napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Powiem tak nie takie rzeczy się robiło emotka

jesli nie masz pewności a oni nie chcą ci podać numeru co masz do stracenia?
Nie wyślesz stracisz nagrodę... wyślesz wszystkie i nie uznają, też stracisz ale będziesz mieć pewność że coś zrobiłaś. 
Jak dla mnie elegancko im wysyłam wszytski paragony i opisuję sytuację w emailu, że mama ma swoje i twoje paragony razem i nie wiesz który wysłać dlatego wysyłasz wszystkie zgłoszone przez mamę i ciebie. 
Co mają nie uznać? 
Wygra paragon numer 12345 a ty wyślesz inne i numer 12345 to mają ten wygrany. 
Wiele razy się tak robiło, że jak nie wiesz jaki wygrywa wysyłasz wszyskie. 
Mi tak albedo kiedyś zadzwoniło z nożem. Powiedzieli wysłać wszystkie. Wysłałem wszytskie swoje, brata mamy... 
przysłali nagrodę... potem okazało się że jest rezerwa rezerwy... dzownią do mamy. Wysłałem im oświadczenie bez paragonu i opisane ze paragon wysłałem wcześniej. I nagrodę wysłali. 
Wiedz że jak nie zrobisz nic to nagroda przepadnie, a jak wyślesz to może się udać. A wypierze ze sie uda i bez problemu ci wyślą emotka  

Dziękuję za iskierkę nadziei emotka Mam niezłą nauczkę na przyszłość (dobrze, że to nie bon do ITAKI emotka ) ale faktycznie wyślę wszystkie, bo nie mam nic więcej do stracenia emotka Swoją drogą, oni też mają niezły bałagan. Obiecywali oddzwonić, nie oddzwonili, pani mówiła, że na odesłanie są 3 dni robocze, w regulaminie nie ma nic o "roboczych"... itd.

Próbuj. emotka  
chyba w smsie są 3 dni jak się nie mylę... nie kojarzę. Powiem ci tyle, nie zrobisz nic to nie dostaniesz nagrody. Oni chcą dany paragon (wiedzą jaki) i go dostaną. Jak nie wyślą nagrody, trudno, ale cos przynajmniej robisz. 
Na przyszłość faktycznie weź i sobie podpisuj emotka  jak się mówi mądry Polak po szkodzie. 
Jeśli nie uznają to przepraszam z góry za robienie nadziei ale jak tak będzie to znaczy że nie pracują tam ludzie tylko roboty emotka
powodzenia i jak nie zapomnisz, napisz jak się to skończyło emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6598998 Napisano: 13.05.2019 17:49:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7 napisał(a):

Jakiś sposób na i360? Jednak odmówili mamie podania numerów zgłoszonych paragonów carex, kazali przesłać skany wszystkich zgłoszonych... A ja mam elegancko wszystko w jednej kopercie, swoje, mamy i nie zapisałam który paragon jest czyj. Pożegnanie z nagrodą czas zacząć? emotka W loteriach nie wygrywam, więc w szansę trafienia na właściwe paragony mamy widzę jako okrągłe zero emotka

Wyślij wszystkie emotka  zeskanuj i odeślij emotka  czemu masz się żegnać z nagrodą? Ja zgłaszałem od początku marca na mnie 5 paragonów. Wygrałem w ostatnim etapie... nie wie który paragon wiec wysłałem wszytskie. Zrob to samo. Oni sobie sprawdzą czy nadałaś im zwycięski i będzie po sprawie emotka  nagroda nie przepadnie emotka  

"A ja mam elegancko wszystko w jednej kopercie, swoje, mamy i nie zapisałam który paragon jest czyj" - to jest mój problem emotka Wątpię, by się nie czepili, jeśli odeślę im paragony innego uczestnika emotka

Powiem tak nie takie rzeczy się robiło emotka

jesli nie masz pewności a oni nie chcą ci podać numeru co masz do stracenia?
Nie wyślesz stracisz nagrodę... wyślesz wszystkie i nie uznają, też stracisz ale będziesz mieć pewność że coś zrobiłaś. 
Jak dla mnie elegancko im wysyłam wszytski paragony i opisuję sytuację w emailu, że mama ma swoje i twoje paragony razem i nie wiesz który wysłać dlatego wysyłasz wszystkie zgłoszone przez mamę i ciebie. 
Co mają nie uznać? 
Wygra paragon numer 12345 a ty wyślesz inne i numer 12345 to mają ten wygrany. 
Wiele razy się tak robiło, że jak nie wiesz jaki wygrywa wysyłasz wszyskie. 
Mi tak albedo kiedyś zadzwoniło z nożem. Powiedzieli wysłać wszystkie. Wysłałem wszytskie swoje, brata mamy... 
przysłali nagrodę... potem okazało się że jest rezerwa rezerwy... dzownią do mamy. Wysłałem im oświadczenie bez paragonu i opisane ze paragon wysłałem wcześniej. I nagrodę wysłali. 
Wiedz że jak nie zrobisz nic to nagroda przepadnie, a jak wyślesz to może się udać. A wypierze ze sie uda i bez problemu ci wyślą emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6598970 Napisano: 13.05.2019 17:18:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Jakiś sposób na i360? Jednak odmówili mamie podania numerów zgłoszonych paragonów carex, kazali przesłać skany wszystkich zgłoszonych... A ja mam elegancko wszystko w jednej kopercie, swoje, mamy i nie zapisałam który paragon jest czyj. Pożegnanie z nagrodą czas zacząć? emotka W loteriach nie wygrywam, więc w szansę trafienia na właściwe paragony mamy widzę jako okrągłe zero emotka

Wyślij wszystkie emotka  zeskanuj i odeślij emotka  czemu masz się żegnać z nagrodą? Ja zgłaszałem od początku marca na mnie 5 paragonów. Wygrałem w ostatnim etapie... nie wie który paragon wiec wysłałem wszytskie. Zrob to samo. Oni sobie sprawdzą czy nadałaś im zwycięski i będzie po sprawie emotka  nagroda nie przepadnie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6598922 Napisano: 13.05.2019 15:45:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Drukuje się zaraz po paragonie-Dokument niefiskalny i tam opis jak brać udział w loterii i kod.U mnie w 1 biedronce pan bardzo się na ten kwitek patrzył był chyba w szoku co to się mu wydrukowało.Ale powiedziałam krótko to moje i mi oddał.Może coś mieli nie tak wprowadzone w system bo byłam dziś w 2 biedronkach i wszystko się pięknie drukowało.A kupiłeś wariant waniliowy? Bo to tylko przy tym a nie inny smak.

lager napisał(a):

case napisał(a):

Strona Danio już działa, spróbujcie proszę ponownie z tymi samymi kodami. Jeśli coś będzie nie tak, prośba o kontakt na help@navagency.com.

A co jeśli nic się nie wydrukowało? Mam zakup Danio waniliowego, stałam przy tej kasie i czekam czekam, a kasjerka na to, że nic się więcej nie wydrukowało, to gdzie ma być ten kod promocyjny, bo jestem teraz konfjuzd...

Nic się więcej nie druknęło, bo stałam i patrzyłam. Kurde czyli paragon w kosz..

niestety ale agencje coraz bardziej utrudniają życie konkursowiczą... czemu nie wystarczy sam paragon i jego numer... numer u góry numer systemowy, data, godzina... wszystko można wpisać... a nie.. trzeba wymyślić jeszcze dodatkowy numer drukowany. W 2 biedronkach dziś... jedna pani zmięła i wyrzuciła kod, bo „to się coś wydrukowało” w drugiej nie chciała oddać bo „nie wie co to jest” ... tłumacz człowieku, kolejka za tobą się denerwuje, bo chcesz kod, swój kod, a pani nie wie co to jest...  emotka  coraz trudniej, coraz gorzej i coraz beznadziejniej wymyślane są zasadny niektórych konkursów. Przepraszam, wiem, ze nie muszę grać... ale chcę ale chciałbym zasad normalnych a nie takich emotka  myśle że nie tylko ja, proszę Tomku przekaż to tym co wymyślają zasady.... chcemy normalnie zagrać a nie denerwować się co tym razem powie pani na kasie, bo nie doinformowana emotka   Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

pioge7

#6598888 Napisano: 13.05.2019 14:55:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w łaciatym trzeba zatrzymać te opakowania z kodem czy sam paragon? Czytam regulamin i widzę że oni chcą potem tylko paragon jak sie wygra emotka  

Tylko paragon 

Dziękuję emotka  to wyrzucam chociaż jedne śmieci emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6598854 Napisano: 13.05.2019 14:04:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w łaciatym trzeba zatrzymać te opakowania z kodem czy sam paragon? Czytam regulamin i widzę że oni chcą potem tylko paragon jak sie wygra emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6598820 Napisano: 13.05.2019 13:25:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podpowie ktoś jaki kurier woził puszki Nivea z intermarche? 
Dostalem w środę smsa że przyjdzie paczka dhl, do dziś tylko przyszła tylko puszka ale osoba odbierająca nie wie jakim kurierem, a opakowanie wyrzuciła i nie wiem czy to był dhl czy inny kurier ją przyniósł...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6598694 Napisano: 13.05.2019 10:02:20 w Paragony na trwające konkursy
Kupie dwa paragony z biedronki danio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6598627 Napisano: 13.05.2019 05:18:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

po ile wychodzi najtańszy paragon pur i somat w kauflandzie emotka ?

Pur 3,99 
somat sól chyba 7,99 albo 8,99 zł 
nic tańszego nie wiedziałem w kauflandzie którym byłem 

Dzięki za info. Ja dopiero teraz zerknęłam że tam jest Pur i Somat,a nie Pur lub Somat  emotka . Nieznajomość regulaminów czy zasad się mści  emotka

Też miałem kupić Pur dwa razy bo tani ale przestudiowalem  regulamin dokładnie i wyszło że trzeba to i to emotka   Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

pioge7

#6598591 Napisano: 12.05.2019 21:18:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

po ile wychodzi najtańszy paragon pur i somat w kauflandzie emotka ?

Pur 3,99 
somat sól chyba 7,99 albo 8,99 zł 
nic tańszego nie wiedziałem w kauflandzie którym byłem  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6598526 Napisano: 12.05.2019 16:09:44 w SZUKAM....
ludzka_istota napisał(a):

Co może wozić UPS?

tic tac? Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6598517 Napisano: 12.05.2019 15:23:30 w SZUKAM....
w Kubusiu podajemy dane swoje, a wiek kogo? jak grałem na siebie to swój czy siostrzenicy co rysowała?
chodzi o zwierzominki Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6598459 Napisano: 12.05.2019 08:58:43 w Oddam za darmo
Oddam zniżkę na bilety do multikina (3 bilety każdy po 15 zł) z Kauflandu. Pisać na priv emotka prześlę kod Wyświetl w wątku >>
0 0