Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Taniej nie znalazłem. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
tak samo jak chodze na urodziny do siostrzeńców.
Swojego czasu siostrzeńcom dawałem 50 zł na uzrodziny, a chrześniakom po 100 zł. Pózniej przemyślałem całą sytuacje, czemu jednym daję wiecej innym mniej, a kocham je identycznie. Dlatego każdemu daję teraz po 50 zł i mam czyste sumienie.
Z kuzynką dajemy sobie prezenty na urodziny imieniny i święta. Bardzo się lubimy. Ale już szmat czasu uzgodniliśmy że dajemy sobie prezenty za 20 zł plus czekolada. I tak od hohoho właśnie takimi prezentami się obdarowujemy, żeby potem nie wyszło że jeden dał 30 a drugi 50 zł a potem głupio...
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
osobiście powiem, że byłem zaproszony na ślub gdzie proszono o kupony lotto
nie spełniłem prośby bo nie wiedziałem za ile ich kupić. Czy 50 zł nie będzie za mało/ za dużo... nie wiem... dałem do koperty kasę i to wręczyłem młodym.
Moja mama będąc na weselu u siostrzenicy dała jej wino, bo o niego prosili. A potem po rodzinie obgadała większość gości bo dużo było win za ok. 20 zł a ona chciała z górnej półki, a do tego ona raczy się w wytrawnych a nie słodkich, które dostała.
Nikomu się nie dogodzi.
Dlatego warto postawić na tradycję, albo dać tylko kopertę. Takie moje zdanie
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
brat prosił na weselu o kupony totka... na 48 kopert od gości które mieli dostali kupony w 16 kopertach ( jedni kupowali za 5 zł jeden kupon inni kilka kuponów po 5 zł)
natomiast znajoma poprosiła żeby zamiast kwiatów wpłacić 20 zł na schronisko w którym pracuje jako wolontariuszka.
Zaprosila 37 par, na ślub przyszło 33 pary, na schronisko wpłynęło 60 zł... kwiatów dostali na weselu 5 bukietów...
2 Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://promocja.slodkigest.pl/#/ Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
MGD MWS jest organizatorem
a Amooco jest koordynatorem konkursu
dowolna ilość znaków
https://tesco.pl/...codziennie-27.02.pdf Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
moje opakowanie poszło w poniedziałek ze śmieciami i nie mam jak fotki zrobić
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pisałem do Farmio i mam odpowiedź:
Dzień dobry,Zgłoszenie konkursowe nie ma limitu znaków.
Informacja w regulaminie mówi, że 1 SMS to 160 znaków, ale jeśli hasło konkursowe jest dłuższe, to po prostu będzie policzony przez operatora koszt wysłania jako kilka SMSów, ale w systemie konkursowym taki SMS zapisze się jako jedna wiadomość.
Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie.
Pozdrawiamy
Zespół Farmio Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
nie wiem jak w farmio Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to wysyłam emaila
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Telefon miałem na tatę i tata się upiera że trzeba dane wysyłać pocztą bo tak słyszał a w regulaminie jest tylko info o emailu i nie wiem czy mu wierzyć czy nie
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5