Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6588961 Napisano: 10.04.2019 19:37:52 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

szukam kodu do paczkomatu

polecam na allegro. Można kupić za. 6.30-6.50 zł
Taniej nie znalazłem. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6588904 Napisano: 10.04.2019 16:32:34 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bc142 napisał(a):

(...) wspomniana sąsiadka po urodzinach córki dla dzieci, stwierdziła,że najlepszym prezentem był bon podarunkowy od kogoś, a reszta zabawek chwilę odleży i tak wyrzuci je do kosza...

jeśli jest taka zarozumiała to olałbym ją i wręczył kwiaty.... emotka

A Ty wiesz, co to były za zabawki? Może sama chińszczyzna? Nawet moja ciotka zakonnica, co się opiekuje dziećmi porzuconymi przez rodziców, jest świadoma w temacie i chińskich zabawek w tym ośrodku nie przyjmują. Tzn. przyjmują, a potem wyrzucają, zgodnie z zasadami dobrego wychowania. I tutaj dwa słowa -> obowiązkiem obdarowanego jest prezent przyjąć, może go jednak po chwili wyrzucić (całe szczęście). Natomiast obdarowujący nie ma prawa dopytywać później o ów prezent. Nie ma. W ogóle mu takie prawo nie przysługuje. Układ idealny emotka

pioge7 napisał(a):

(...) Moja mama będąc na weselu u siostrzenicy dała jej wino, bo o niego prosili. A potem po rodzinie obgadała większość gości bo dużo było win za ok. 20 zł a ona chciała z górnej półki, a do tego ona raczy się w wytrawnych a nie słodkich, które dostała. (...)

Mogła od razu napisać, jakie wina lubi; jej wina (dosłownie!), że nie doprecyzowała, o co jej chodziło. Może to jedna z lasek typu "Domyśl się!" emotka

No własne, ludziom nie dogodzi. NIGDY. dlatego jak jestem zaproszony na ślub, to albo nie idę, albo daję kopertę. Bez zbędnych ceregieli, bo wywiadu nie będę przeprowadzać. Niby to jest dzień do zabawy, ale wcześniej tylko nerwówka czy prezent się spodoba.
tak samo jak chodze na urodziny do siostrzeńców. 
Swojego czasu siostrzeńcom dawałem 50 zł na uzrodziny, a chrześniakom po 100 zł. Pózniej przemyślałem całą sytuacje, czemu jednym daję wiecej innym mniej, a kocham je identycznie. Dlatego każdemu daję teraz po 50 zł i mam czyste sumienie. 
Z kuzynką dajemy sobie prezenty na urodziny imieniny i święta. Bardzo się lubimy. Ale już szmat czasu uzgodniliśmy że dajemy sobie prezenty za 20 zł plus czekolada. I tak od hohoho właśnie takimi prezentami się obdarowujemy, żeby potem nie wyszło że jeden dał 30 a drugi 50 zł a potem głupio... emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6588897 Napisano: 10.04.2019 16:09:29 w Wkurza mnie...
bc142 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jeśli para prosi o bony to smyka czy h&m to nie zawsze trzeba tą prośbę spełniać... 

przez myśl przeszedł mi przelew na dom dziecka i wręczenie potwierdzenia młodym emotka ale niestety,ze jest to sąsiadka, będę musiała spełnić jej prośbę...
Tak jak Isiulka i kilka osób uważam,że to jest zwykłe naciąganie..
wracając do kinderparty.. wspomniana sąsiadka po urodzinach córki dla dzieci, stwierdziła,że najlepszym prezentem był bon podarunkowy od kogoś, a reszta zabawek chwilę odleży i tak wyrzuci je do kosza...

jeśli jest taka zarozumiała to olałbym ją i wręczył kwiaty.... emotka
osobiście powiem, że byłem zaproszony na ślub gdzie proszono o kupony lotto
nie spełniłem prośby bo nie wiedziałem za ile ich kupić. Czy 50 zł nie będzie za mało/ za dużo... nie wiem... dałem do koperty kasę i to wręczyłem młodym. 
Moja mama będąc na weselu u siostrzenicy dała jej wino, bo o niego prosili. A potem po rodzinie obgadała większość gości bo dużo było win za ok. 20 zł a ona chciała z górnej półki, a do tego ona raczy się w wytrawnych a nie słodkich, które dostała.
Nikomu się nie dogodzi.
Dlatego warto postawić na tradycję, albo dać tylko kopertę. Takie moje zdanie emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6588870 Napisano: 10.04.2019 14:54:56 w Wkurza mnie...
Jeśli para prosi o bony to smyka czy h&m to nie zawsze trzeba tą prośbę spełniać... 
brat prosił na weselu o kupony totka... na 48 kopert od gości które mieli dostali kupony w 16 kopertach ( jedni kupowali za 5 zł jeden kupon inni kilka kuponów po 5 zł)
natomiast znajoma poprosiła żeby zamiast kwiatów wpłacić 20 zł na schronisko w którym pracuje jako wolontariuszka. 
Zaprosila 37 par, na ślub przyszło 33 pary, na schronisko wpłynęło 60 zł... kwiatów dostali na weselu 5 bukietów... 
2 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6588840 Napisano: 10.04.2019 13:52:50 w Biedronka
jokan napisał(a):

zrobisz im krotkie szkolenie, to beda wiedzieć emotka emotka [ "i proszę wcisnąc PLU na końcu emotka ]

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6588823 Napisano: 10.04.2019 13:05:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Czy w Tymbark Lidl jest ograniczenie znaków?

Nie ma  Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0

pioge7

#6588577 Napisano: 09.04.2019 17:23:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ma ktoś może pożyczyć zdjęcie opakowania cukru królewskiego emotka
moje opakowanie poszło w poniedziałek ze śmieciami i nie mam jak fotki zrobić emotka

co jest na królewskim?

podkładki emotka spersonalizowane

https://promocja.slodkigest.pl/#/ Wyświetl w wątku >>
2 nswe69, dysia 0

pioge7

#6588574 Napisano: 09.04.2019 17:07:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy można w Tymbarku przekroczyć długość 1 SMS? 

jeśli chodzi o konkursy Amooco to można dowolną ilość znaków użyć emotka

Chodzi mgd mws. Bo to chyba nie jest to samo? 

to to samo emotka
MGD MWS jest organizatorem
a Amooco jest koordynatorem konkursu emotka
dowolna ilość znaków emotka

anialistopad napisał(a):

Ma ktos regulamin tesco naleczowianka?

https://tesco.pl/...codziennie-27.02.pdf Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6588560 Napisano: 09.04.2019 16:44:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy można w Tymbarku przekroczyć długość 1 SMS? 

jeśli chodzi o konkursy Amooco to można dowolną ilość znaków użyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6588513 Napisano: 09.04.2019 14:31:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ma ktoś może pożyczyć zdjęcie opakowania cukru królewskiego emotka
moje opakowanie poszło w poniedziałek ze śmieciami i nie mam jak fotki zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6588487 Napisano: 09.04.2019 13:28:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy jaja Farmio mają ograniczenie znaków? Jest mowa o koszcie jednego smsa, ale tylko tyle.

Też mam ten dylemat. W regulaminie nie ma żadnej konkretnej informacji...

pisałem do Farmio i mam odpowiedź:

Dzień dobry,Zgłoszenie konkursowe nie ma limitu znaków.
Informacja w regulaminie mówi, że 1 SMS to 160 znaków, ale jeśli hasło konkursowe jest dłuższe, to po prostu będzie policzony przez operatora koszt wysłania jako kilka SMSów, ale w systemie konkursowym taki SMS zapisze się jako jedna wiadomość.

Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie.

Pozdrawiamy
Zespół Farmio
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6588486 Napisano: 09.04.2019 13:27:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw z Tymbarka z obudź wiosnę emotka kurier DHL Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6588096 Napisano: 08.04.2019 15:52:54 w SZUKAM....
nswe69 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Kiedy rusza biedronka z tymi bonami ? emotka  

zapewne lada chwila... strona jeszcze nie działa

A jest jakaś specjalna strona? Czy to odnośnik będzie na stronie biedronki?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6587813 Napisano: 07.04.2019 19:04:52 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

Czy w konkursach:
- Tymbark Polo, Lidl, ITM
- Farmio
jest ograniczenie znaków? Ktoś mi pomoże?

W Tymbarkach nie ma
nie wiem jak w farmio  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6587748 Napisano: 07.04.2019 09:05:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgol napisał(a):

termitek99 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

w nałęczowiance wysyłamy dane na @ tylko? Nic nie trzeba pocztą przy bonie do Tesco?
Telefon miałem na tatę i tata się upiera że trzeba dane wysyłać pocztą bo tak słyszał a w regulaminie jest tylko info o emailu i nie wiem czy mu wierzyć czy nie emotka

Szczerze też słyszałem pocztą, ale pewnie elektroniczną. Najlepiej zadzwonić do nich i się spytać.

bony na 100 zł - mailem

dziękuję
to wysyłam emaila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6587744 Napisano: 07.04.2019 08:49:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w nałęczowiance wysyłamy dane na @ tylko? Nic nie trzeba pocztą przy bonie do Tesco?
Telefon miałem na tatę i tata się upiera że trzeba dane wysyłać pocztą bo tak słyszał a w regulaminie jest tylko info o emailu i nie wiem czy mu wierzyć czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6587549 Napisano: 05.04.2019 21:16:47 w SZUKAM....
sylwika76 napisał(a):

Czy może mi Ktoś powiedzieć ile napojów frugo wchodzi w skład wygranej ? Chodzi mi o konkurs "Dzika przygoda z Frugo" Lidl ?
wygrałam nagrodę I stopnia badziewny aparat i mogę go wymienić na napoje-czy warto?

Ktoś pisał, że miał kontakt z agencją i że to ma być 365 butelek, ale czy tak będzie nie wiadomo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6587465 Napisano: 05.04.2019 16:06:00 w Informują
Tak smakuje wygrana... naczynie philipiak emotka  emotka dzownili z numeru 22616...  o 15:40 emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6587140 Napisano: 04.04.2019 16:04:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Nadal dzwonią z tymbarkiem?

u mnie z tego samego sklepu ( mam dwie wygrane ) dzwonili po 13 i po 14-stej  , więc dzwonią jakoś dziwnie.

u mnie rozlaczyli się że mną i dzwonili na mamę od razu. Ten sam sklep Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

pioge7

#6587082 Napisano: 04.04.2019 13:24:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tamlin111 napisał(a):

Wpisujcie sklepy z Tymbarka emotka

Leszno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0