Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6584529 Napisano: 28.03.2019 07:21:40 w SZUKAM....
działa wam facebook?
Mam takie coś:
Witaj na Facebooku!Rozpocznij od dodania znajomych. Ich filmy, zdjęcia i posty zobaczysz tutaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6584523 Napisano: 28.03.2019 06:37:35 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

nswe69 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

W sumie nie wiem, czy mnie wkurza, czy potraktować to jako dobry omen, ale... 
Otwieram tictaci, wklepuję, a tam "podany kod został już wykorzystany"  emotka

a żeby ktoś wygrał,kto źle wpisał, a ja wygram za niego z rezerwy  emotka

hahaha  emotka  trzymając się tej zasady znowu w poniedziałek wygram, bo właśnie identyczny komunikat  emotka

teraz już wiem, że to dobry omen, więc luzik.

btw. ciekawe swoją drogą, 2.wykorzystany niby kod na +-15 wklepanych w tym okresie, jednak bardzo duży odsetek... emotka  ciekawe czy innym się zdarza...

Nie zdarza się, więc jeśli miałeś zamknięte opakowania to obstawiam Twoją pomyłkę w kodzie. Np. bardzo łatwo pomylić B z 8.

Jesli się pomyli kod to nie przejdzie. Będzie pisało że źle wpisane... także nie da się pomylić. U mnie wczoraj wyklepanych 10 kodów i 2 też wykorzystane, a ledwo co wyjęte tic taci z niego... emotka  

O, to jestem zdziwiona. Błędny kod przejdzie, jeśli taki jest "na rynku". Ale skoro sytuacja powtarza się, to trzeba do nich pisać.

Chyba że jest kod różniący się akurat jedną cyferką. Ale ja wlasnie raz miałem kod z deczka przykryty tym białym plastikiem i pomyliłem 2 z Z i pisało mi że błędny kod... i nie przeszło  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6584488 Napisano: 27.03.2019 22:50:52 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

nswe69 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

W sumie nie wiem, czy mnie wkurza, czy potraktować to jako dobry omen, ale... 
Otwieram tictaci, wklepuję, a tam "podany kod został już wykorzystany"  emotka

a żeby ktoś wygrał,kto źle wpisał, a ja wygram za niego z rezerwy  emotka

hahaha  emotka  trzymając się tej zasady znowu w poniedziałek wygram, bo właśnie identyczny komunikat  emotka

teraz już wiem, że to dobry omen, więc luzik.

btw. ciekawe swoją drogą, 2.wykorzystany niby kod na +-15 wklepanych w tym okresie, jednak bardzo duży odsetek... emotka  ciekawe czy innym się zdarza...

Nie zdarza się, więc jeśli miałeś zamknięte opakowania to obstawiam Twoją pomyłkę w kodzie. Np. bardzo łatwo pomylić B z 8.

Jesli się pomyli kod to nie przejdzie. Będzie pisało że źle wpisane... także nie da się pomylić. U mnie wczoraj wyklepanych 10 kodów i 2 też wykorzystane, a ledwo co wyjęte tic taci z niego... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6584425 Napisano: 27.03.2019 17:02:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ktoś może mi wyjaśnić,  kiedy rozpoczyna się konkurs monster Munch ?
Nie zgadza mi się regulamin z darami losowan i ilością nagród. 184 nagrody po 8 dziennie a konkurs trwa 2 miesiące...

wg strony rozpoczął się przedwczoraj

Bo pierwsze losowanie jest ze zgłoszeń od chyba 25.03 do 20 któregoś kwietnia, a potem już codziennie. 
Cyzli teraz nie warto się zgłaszać, bo zgłaszasz a potem losują ze wsyztskich zgłoszeń co były przez cały miesiac. 

Dziękuje dobry człowieku za wyjaśnienie emotka  

Losowanie pierwsze jest ze zgłoszeń 25.03-28.04 emotka  
kolejne już z kolejnych tygodnii emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6584350 Napisano: 27.03.2019 14:07:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ktoś może mi wyjaśnić,  kiedy rozpoczyna się konkurs monster Munch ?
Nie zgadza mi się regulamin z darami losowan i ilością nagród. 184 nagrody po 8 dziennie a konkurs trwa 2 miesiące...

wg strony rozpoczął się przedwczoraj

Bo pierwsze losowanie jest ze zgłoszeń od chyba 25.03 do 20 któregoś kwietnia, a potem już codziennie. 
Cyzli teraz nie warto się zgłaszać, bo zgłaszasz a potem losują ze wsyztskich zgłoszeń co były przez cały miesiac.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6584245 Napisano: 27.03.2019 09:43:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

co jest dla tymbarka "obudź wiosnę" numerem paragonu?

Ta sama agencja prowadziła tymbark z czapkami to wpisywałem ten naprzeciwko daty i czapki dotarły  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6584224 Napisano: 27.03.2019 09:04:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danae napisał(a):

Dzwoniłam wczoraj do Karlsbad w sprawie paragonu. W regulaminie doczytałam, że "Oryginały dowodu zakupu Produktów (...) powinny być wysłane w terminie 3dni od daty przeprowadzonej rozmowy", tłumaczę pani sytuację i po dobrych kilku minutach ona mi mówi, że bez dowodu zakupu to nic nie ugram, ale mogę spróbować uzyskać duplikat paragonu emotka . Pytam, czy na pewno, bo w regulaminie jest mowa tylko o oryginale, ale potwierdzono mi, że może to być duplikat (pomijając fakt, że coś takiego jak duplikat paragonu  nie istnieje jednak emotka ).
W Carrefour była jednak mocno nieogarnięta pani i powiedziała mi, że czegoś takiego jak duplikaty paragonu nie wystawiają, tylko kopie faktur. Nie sprzyja mi też to, że nie pamiętam dokładnego dnia zakupu, więc nie proponowałam jej nawet szukania rolki z rachunkiem, bo i bez tego wyglądała na mocno przerażoną...  Nie bardzo rozumiem, bo raz w Auchanie potrzebny był nam paragon do reklamowania jakiejś elektroniki i znalezienie duplikatu zajęło w BOKu dosłownie parę minut.

No i jeszcze jedno - ja widziałam wysyp wiadomości w MDW w poniedziałek, a pani z agencji powiedziała mi, że SMS-y były rozsyłane trzykrotnie, dwa za pośrednictwem jakiegoś systemu wcześniej i trzeci w poniedziałek. Czy ktokolwiek dostał wcześniej informację o wygranej w konkursie?

W piątek były jedne smsy 
w poniedziałek drugie
jesli chodzi o czapeczki z carrefour Milka emotka   Wyświetl w wątku >>
1 danae 0

pioge7

#6584127 Napisano: 26.03.2019 18:10:57 w SZUKAM....
kermit napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

No to bez problemu. Duplikat mają obowiązek wystawić, ale akurat do zwrotu faktura nie jest potrzebna.

napisałem do nich. Pierwszy raz mnie takie coś spotkało, zawsze paragony i faktury chowam, a tu nie wiem co się z nim stało emotka mam nadzieję że bez problemu pozwolą zwrócić z duplikatem jak mi wystawią.

Tak jak pisałam. Spokojnie możesz zwrócić bez faktury.

miałaś już tak samo? Zwracałaś bez faktury ?

Tak. Po prostu napisz najpierw do nich co i jak.

Dostałem info od sprzedawcy 
witamNiestety ale należy zwrócić oryginał faktury. Gdy przedmiot jest zwrócony faktura nie może być w obiegu. Faktura nie mogła zaginąć; była włożona do foliopaka razem z kurtką.

Po prostu zrób zwrot przez allegro. Odeślij im kurtkę razem z formularzem odstąpienia od umowy. Jak będą się upierać przy fakturze napisz do allegro że utrudniają zwrot i tyle. Bo w końcu minie 14 dni i w ogóle nie zwrócisz.

napisałem jeszcze do allegro żeby się ustosunkowali do tego i co dostanę to wkleję im do emaila. Kurtkę odebrałem w sobotę więc mam jeszcze trochę czasu. Na razie czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6584116 Napisano: 26.03.2019 17:42:09 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

No to bez problemu. Duplikat mają obowiązek wystawić, ale akurat do zwrotu faktura nie jest potrzebna.

napisałem do nich. Pierwszy raz mnie takie coś spotkało, zawsze paragony i faktury chowam, a tu nie wiem co się z nim stało emotka mam nadzieję że bez problemu pozwolą zwrócić z duplikatem jak mi wystawią.

miałaś już tak samo? Zwracałaś bez faktury ?

Tak. Po prostu napisz najpierw do nich co i jak.

Dostałem info od sprzedawcy 
witamNiestety ale należy zwrócić oryginał faktury. Gdy przedmiot jest zwrócony faktura nie może być w obiegu. Faktura nie mogła zaginąć; była włożona do foliopaka razem z kurtką. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6584094 Napisano: 26.03.2019 16:49:27 w Paragony na trwające konkursy
Paragony Hochland z Piotra i Pawła 3 sztuki KUPIĘ emotka  
KONKURS W ZAPOWIEDZIACH emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6584079 Napisano: 26.03.2019 15:55:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W ramach akcji promocyjnej na naszym profilu z okazji 50 000 fanów North Fish, mamy dla Ciebie kod promocyjny, uprawniający do jednorazowego odebrania porcji Frytek (400g) z trzema sosami (ketchup, sos ziołowo-czosnkowy, majonez cytrynowy). Twój kod to: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX(kod podam w priv) Kod ważny jest do 13.04.2019 r. we wszystkich restauracjach North Fish. Aby z niego skorzystać, podaj kod naszemu sprzedawcy przy kasie. Kod jest jednorazowego użytku.
Oddam za miłe słowo na priv emotka

oddane Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6584071 Napisano: 26.03.2019 15:43:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

scrabble napisał(a):

Ktoś mi powie co to jest za aparat z Frugo? W regulaminie 700 zł, w internetach badziew jednorazowy za 70 zł. 

W regulaminie chyba podali łączną wartość wszystkich tych aparatów...   emotka

az się boję że to frugo to będzie jak na fotce: 3 butelki emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6584046 Napisano: 26.03.2019 15:11:07 w Wkurza mnie...
danae napisał(a):

pioge7 napisał(a):

danae napisał(a):

Żebym to ja jeszcze była taką pedantką! Ostatnio wygrzebałam jakieś archaiczne paragony za ciuchy, w których od dawna nie chodzę, a trzymałam je na wypadek jakiejś potencjalnej reklamacji. Te miałam razem z różnymi opakowaniami zachowanymi do innych konkursów i po prostu tak mi już zawaliły szufladę, że je przejrzałam i hurtem wywaliłam. Resztę trzymam w kopertach emotka .
Wnerw swoją drogą się do tego przyczynił, bo nie powiem - przejadłam się przez tony Milki, a nie trafiłam nawet w termos, więc poleciały do śmietnika. Razem z moją czapką emotka

Ale termosy też mogą mieć rezerwę emotka

Nie pogrążaj mnie już bardziej, bo usprawiedliwienia dla tak horrendalnej głupoty już nie znajdę emotka

isiulka - to jest bardzo dobry pomysł i aż żałuję, że nie wpadłam na niego wcześniej. Mądry Polak po szkodzie, no ale nic to - ważne, że przepadła czapka, a nie voucher emotka

nie chcę cię dobijać ale nie wiadomo jak z voucherami emotka parę osób tutaj pisze, że vouchery rozdadzą po otrzymaniu paragonów od ludzi, także może różnie z tym być.
Może to nie prawda, ale jeśli.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6584040 Napisano: 26.03.2019 14:55:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

maverick napisał(a):

Miła26 napisał(a):

maverick napisał(a):

Miła26 napisał(a):

masza napisał(a):

donia7 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy macie zwrotki z Tymbark Polomarket ?

Nie emotka

Dzieki  emotka ciekawe czy docierają 

czyli musimy jeszcze raz wysłać smsa?

sms-y docierają, mam info kiedy dostali moje zgłoszenie po tym jak podałem im numer, zgadza się godzina emotka
wina systemu pewnie

a w jaki sposób można się z nimi skontaktować?

na dole strony konkursowej:
Masz pytania? Napisz na adres: [email protected]

dzięki emotka

wysłałem przed momentem SMSA i mam zwrotkę z podziękowaniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6584029 Napisano: 26.03.2019 14:28:37 w Wkurza mnie...
danae napisał(a):

Żebym to ja jeszcze była taką pedantką! Ostatnio wygrzebałam jakieś archaiczne paragony za ciuchy, w których od dawna nie chodzę, a trzymałam je na wypadek jakiejś potencjalnej reklamacji. Te miałam razem z różnymi opakowaniami zachowanymi do innych konkursów i po prostu tak mi już zawaliły szufladę, że je przejrzałam i hurtem wywaliłam. Resztę trzymam w kopertach emotka .
Wnerw swoją drogą się do tego przyczynił, bo nie powiem - przejadłam się przez tony Milki, a nie trafiłam nawet w termos, więc poleciały do śmietnika. Razem z moją czapką emotka

Ale termosy też mogą mieć rezerwę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6584007 Napisano: 26.03.2019 13:20:13 w Wkurza mnie...
danae napisał(a):

Wywaliłam w sobotę wszystkie Milkowe paragony, bo wydawało mi się, że w regulaminie pisali coś o 20 marca. Sprawdziłam dzisiaj i faktycznie, obrady miały być 10 marca i w ciągu następnych 10 dni laureaci mieli być powiadomieni. Paragon wywalony, a 25. przychodzi mi SMS o wygranej emotka

rozumiem porządki i w ogóle... ale czy nie lepiej znaleźć gdzieś w szafce miejsce na paragony (jedno małe pudełko czy koperta) i je tam trzymać? Ja mam jeszcze paragony z 2017 roku a wiem, ze są tu jeszcze inni co mają z 2015... wcale miejsca nie zajmują, a można liczyć zawsze na jakąś posuwę w wynikach czy rezerwę... szkoda, bo potem nagroda przepada emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6583985 Napisano: 26.03.2019 12:26:15 w Udane wymiany - polecane nicki:)
gienia1940,
szybko zwięźle i na temat emotka POLECAM gorąco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583852 Napisano: 26.03.2019 07:36:48 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

miałaś już tak samo? Zwracałaś bez faktury ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583850 Napisano: 26.03.2019 07:29:31 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

napisałem do nich. Pierwszy raz mnie takie coś spotkało, zawsze paragony i faktury chowam, a tu nie wiem co się z nim stało emotka mam nadzieję że bez problemu pozwolą zwrócić z duplikatem jak mi wystawią. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583841 Napisano: 26.03.2019 04:30:30 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

isiulka napisał(a):

Opioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Takie pytanko emotka  wie ktoś może? 
Jak kupiłem cos na Allegro a zgubiłem fakturę, to jak napisze do sklepu że chce duplikat (bo muszę jednak oddać bo nie pasuje to cos) to oni mi mają obowiązek wydać duplikat czy to będzie ich widzi mi sie? Bo nie wiem czy przy odmowie się upominać bo to ich obowiązek czy nie? Wie ktoś może? 

Wystawienie duplikatu, to taka drobnostka, ze chyba byliby niepoważni gdyby robili Ci problem emotka  ale nie ma takiego obowiązku.

Aha, No zobaczymy, co mi odpiszą jutro emotka  czyli jeśli coś to sie mam nie upierać emotka  

Zaktualizowałem posta ale uważaj bo często rzeczy zakupione przez internet na firmę nie podlegają zwrotom emotka

O i to też istotne pioge7 ta faktura jest na firmę czy na Ciebie jako osobę fizyczną?

Na siostrę , osobę fizyczną  Wyświetl w wątku >>
0 0