Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6590253 Napisano: 15.04.2019 16:50:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak jest z gwarancją na słuchawki tic tac? Chciałbym je wystawić na allegro i nie wiem jak to opisać. emotka podobno cos po numerze seryjnym czy jakoś tak emotka

czy to nie jest tak jak z glosnikami? klient musialby sobie je zarejestrowwac w ich serwisie (BOSe) i od tego czasu chyba biegnie gwarancja? Nie wiem na ile jest gwarancja, sprawdzales u nich?

Wlasnie nie wiem jak było z głośnikami emotka
gwarancja chyba 24 miesiace
wiem że coś tu gtoś już pisał na ten temat ale znaleźć nie moge :P   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6590201 Napisano: 15.04.2019 14:43:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak jest z gwarancją na słuchawki tic tac? Chciałbym je wystawić na allegro i nie wiem jak to opisać. emotka podobno cos po numerze seryjnym czy jakoś tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6590148 Napisano: 15.04.2019 12:22:03 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy wam też od kilku dni kończy sie facebook? 
Jadę w dół cały czas i w pewnym momencie nic... nic się nie ładuje, tylko zostaje ostatnia wiadomość emotka  tak od 3 dni emotka  

Mam to samo.

Ciekawe czym to spowodowane emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6590142 Napisano: 15.04.2019 12:10:26 w SZUKAM....
Czy wam też od kilku dni kończy sie facebook? 
Jadę w dół cały czas i w pewnym momencie nic... nic się nie ładuje, tylko zostaje ostatnia wiadomość emotka  tak od 3 dni emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6589924 Napisano: 14.04.2019 15:14:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasjopeja napisał(a):

ivanotta napisał(a):

kasjopeja napisał(a):

tamlin111 napisał(a):

Udaje Wam się zgłosić do Actimela w Carrefour?

Też chciałabym wysłać zgłoszenie, ale nie wiem jak.

U mnie po kilku próbach poszło..ale tylko na komputerze. Z telefonu nie chce przejść etapu wysyłki zdjęcia paragonu

Ale jak w ogóle zacząć zgłoszenie? W wiadomości prywatnej jest ,,Rozpocznij" i potem nic się nie pokazuje.

u mnie koło 10 bez żadnych problemów porozmawiałem z Botem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6589899 Napisano: 14.04.2019 12:07:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dysia napisał(a):

Kochani w jakich sklepach można płacić tym nieszczęsnym blikiem, u mnie na wsi tylko i wyłacznie kartą

biedronka lidl i intermarche na pewno emotka Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

pioge7

#6589830 Napisano: 13.04.2019 20:09:35 w Pomocy!!!!
nanajka81 napisał(a):

Imiona to taki pic na wodę... Mnie też tam nie losują ale ja ogólnie pechowiec w takich losowaniach jestem więc się nie dziwię...

to tak jak ja emotka
a myślałem że moimi pięknymi imionami zawojuję konkurs emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6589821 Napisano: 13.04.2019 19:07:58 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

podpowie ktoś imię dla Jednorożca jakie wygrywają emotka ? dłuższe/ krótsze?
na 18 zgłoszeń nic emotka

Carex? To jest przecież loteria

To imiona nie mają znaczenia? 
A ja się tak trudzę w wymyślaniu tych imion od nazw mydeł emotka  

No skoro to losowanko, a każdy zakup to jedna szansa to wychodzi na to, że imię nie ma żadnego znaczenia emotka

Dziekuje emotka a juz myślałem że moje imiona są do bani emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6589818 Napisano: 13.04.2019 19:02:20 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

na 18 zgłoszeń nic emotka

Carex? To jest przecież loteria

To imiona nie mają znaczenia? 
A ja się tak trudzę w wymyślaniu tych imion od nazw mydeł emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6589798 Napisano: 13.04.2019 17:25:17 w Pomocy!!!!
na 18 zgłoszeń nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6589681 Napisano: 12.04.2019 21:52:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

iwonan12 napisał(a):

zielonetrampki napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

infromowali juz moze z wedla? bo dzis miało być pierwsze losowanie emotka

P.S pochwalcie sie ile poszło zgłoszen emotka u mnie cos koło 50. mogłaby z jedna nagroda wpasc emotka

Ja też słałam, ale nie pamiętam ile zgłoszcen emotka ciekawa jestem czy coś wpadnie, wątpie bo w takich konk mam mało szcześcia emotka

Też jestem ciekawa bo wysłałam ok 100 zgłoszeń
emotka emotka

Na który konkurs takie szaleństwo ?  emotka

tez jestem ciekawa emotka

to samo miałam napisać, wyszukiwarka nic nie pokazuje

To post z 2014 roku wiec wyszukiwarka raczej nie znajdzie nic emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6589601 Napisano: 12.04.2019 17:39:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Czy w loteri velvet aby otrzymać misia trzeba wysłać paragon pocztą polska czy wystarczy mail. Bo nie zauważyłam ze na jednym paragonie mam oprócz velvet jeszcze tymbark. 

Dodajesz skan w formularzu jaki wyjdzie po wygranej emotka  

dokładnie i za dwa dni  - misio leży  pod drzwiami

U mnie leżał w rękach kuriera emotka    Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

pioge7

#6589594 Napisano: 12.04.2019 17:22:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

wygrany dzwonek w danonkach
wklepywane 2 paragony, który mam dołączyć ?? emotka

Jak dwa? Przy jednym zgłoszeniu można dodać jeden paragon, info jest od razu to powinieneś od razu wiedzieć na który wygrany. 
A jak już problem z tym to albo napisać do nich albo załączyć na jednym skanie dwa paragony.  Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

pioge7

#6589593 Napisano: 12.04.2019 17:19:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Czy w loteri velvet aby otrzymać misia trzeba wysłać paragon pocztą polska czy wystarczy mail. Bo nie zauważyłam ze na jednym paragonie mam oprócz velvet jeszcze tymbark. 

Dodajesz skan w formularzu jaki wyjdzie po wygranej emotka   Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

pioge7

#6589434 Napisano: 12.04.2019 11:03:13 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

bruce napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Milka utrata prawa so nagrody ,bo z tresci paragonu nie wynika,ze to byla milka. Mam opis choco orzech . I waga produktu. Pod tym haslem w necie wyskakuje okragle ciastko dokladnie te co kupilam

Te wadliwe opisy paragonów w końcu przyniosą organizatorom lawiny reklamacji...  emotka

A dajcie spokoj, w mojej biedrze maoam pinballs sa opisane, uwaga, PiankiSercaHar200g...

maoam to chyba standardowy opis..teź taki mam emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6588982 Napisano: 10.04.2019 20:25:49 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

Szukam kogoś ,kto miał kontakt z Projektem Badawczym Gemius.

Było już o tym pytane
https://www.e-konkursy.info/forum/szukam/strona/1898/#p6588680 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6588979 Napisano: 10.04.2019 20:23:32 w WC - rozmowy o wszystkim
makra napisał(a):

O Danonki

u góry numer paragonu
u dołu numer kasy  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6588962 Napisano: 10.04.2019 19:39:13 w WC - rozmowy o wszystkim
makra napisał(a):

gdzie znajduje sie Numer wydruku paragonu i nr kasy w paragonie z lidla

chodzi o loterie (opinie) jeśli tak to na stronie konkursowej jest zaznaczone które dane proszą. Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

pioge7

#6588961 Napisano: 10.04.2019 19:37:52 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

szukam kodu do paczkomatu

polecam na allegro. Można kupić za. 6.30-6.50 zł
Taniej nie znalazłem. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6588904 Napisano: 10.04.2019 16:32:34 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bc142 napisał(a):

(...) wspomniana sąsiadka po urodzinach córki dla dzieci, stwierdziła,że najlepszym prezentem był bon podarunkowy od kogoś, a reszta zabawek chwilę odleży i tak wyrzuci je do kosza...

jeśli jest taka zarozumiała to olałbym ją i wręczył kwiaty.... emotka

A Ty wiesz, co to były za zabawki? Może sama chińszczyzna? Nawet moja ciotka zakonnica, co się opiekuje dziećmi porzuconymi przez rodziców, jest świadoma w temacie i chińskich zabawek w tym ośrodku nie przyjmują. Tzn. przyjmują, a potem wyrzucają, zgodnie z zasadami dobrego wychowania. I tutaj dwa słowa -> obowiązkiem obdarowanego jest prezent przyjąć, może go jednak po chwili wyrzucić (całe szczęście). Natomiast obdarowujący nie ma prawa dopytywać później o ów prezent. Nie ma. W ogóle mu takie prawo nie przysługuje. Układ idealny emotka

pioge7 napisał(a):

(...) Moja mama będąc na weselu u siostrzenicy dała jej wino, bo o niego prosili. A potem po rodzinie obgadała większość gości bo dużo było win za ok. 20 zł a ona chciała z górnej półki, a do tego ona raczy się w wytrawnych a nie słodkich, które dostała. (...)

Mogła od razu napisać, jakie wina lubi; jej wina (dosłownie!), że nie doprecyzowała, o co jej chodziło. Może to jedna z lasek typu "Domyśl się!" emotka

No własne, ludziom nie dogodzi. NIGDY. dlatego jak jestem zaproszony na ślub, to albo nie idę, albo daję kopertę. Bez zbędnych ceregieli, bo wywiadu nie będę przeprowadzać. Niby to jest dzień do zabawy, ale wcześniej tylko nerwówka czy prezent się spodoba.
tak samo jak chodze na urodziny do siostrzeńców. 
Swojego czasu siostrzeńcom dawałem 50 zł na uzrodziny, a chrześniakom po 100 zł. Pózniej przemyślałem całą sytuacje, czemu jednym daję wiecej innym mniej, a kocham je identycznie. Dlatego każdemu daję teraz po 50 zł i mam czyste sumienie. 
Z kuzynką dajemy sobie prezenty na urodziny imieniny i święta. Bardzo się lubimy. Ale już szmat czasu uzgodniliśmy że dajemy sobie prezenty za 20 zł plus czekolada. I tak od hohoho właśnie takimi prezentami się obdarowujemy, żeby potem nie wyszło że jeden dał 30 a drugi 50 zł a potem głupio... emotka   Wyświetl w wątku >>