Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6583798 Napisano: 25.03.2019 21:12:16 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Takie pytanko emotka  wie ktoś może? 
Jak kupiłem cos na Allegro a zgubiłem fakturę, to jak napisze do sklepu że chce duplikat (bo muszę jednak oddać bo nie pasuje to cos) to oni mi mają obowiązek wydać duplikat czy to będzie ich widzi mi sie? Bo nie wiem czy przy odmowie się upominać bo to ich obowiązek czy nie? Wie ktoś może? 

Wystawienie duplikatu, to taka drobnostka, ze chyba byliby niepoważni gdyby robili Ci problem emotka  ale nie ma takiego obowiązku.

Aha, No zobaczymy, co mi odpiszą jutro emotka  czyli jeśli coś to sie mam nie upierać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583796 Napisano: 25.03.2019 21:01:10 w SZUKAM....
Takie pytanko emotka  wie ktoś może? 
Jak kupiłem cos na Allegro a zgubiłem fakturę, to jak napisze do sklepu że chce duplikat (bo muszę jednak oddać bo nie pasuje to cos) to oni mi mają obowiązek wydać duplikat czy to będzie ich widzi mi sie? Bo nie wiem czy przy odmowie się upominać bo to ich obowiązek czy nie? Wie ktoś może?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583778 Napisano: 25.03.2019 20:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danae napisał(a):

I do mnie przyszedł SMS od Milki (Karlsbad), ale czy ktoś mogłby mi powiedzieć z jakiego przedziału datowego to musi być paragon? Ni huhu nie pamiętam, kiedy to zgłaszałam  emotka

Konkurs  w terminie 14.01.2019 do 02.02 Wyświetl w wątku >>
1 danae 0

pioge7

#6583755 Napisano: 25.03.2019 18:02:26 w Wkurza mnie...
Wkurzam się sam na siebie...
zamaist wziąć się porządnie za 1-2 rzeczy biorę sie za 10 naraz z marnym skutkiem... i nie tylko o konkursy chodzi, ale ogólnie emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6583679 Napisano: 25.03.2019 15:05:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taktoja napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pytanko emotka  jak to jest z gwarancją na słuchawki tic tac? 
Czytalem coś numerze seryjnym ale nie mogę teraz tego na forum znalexc emotka  

Powinien być na pudełku, tak jest w głośnikach

Tak, są jakieś, ale co na ich podstawie mamy gwarancje? Nie trzeba dowodu zakupu? Co w przypadku zepsucia? Gdzie je wysłać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583660 Napisano: 25.03.2019 14:29:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanko emotka  jak to jest z gwarancją na słuchawki tic tac? 
Czytalem coś numerze seryjnym ale nie mogę teraz tego na forum znalexc emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583559 Napisano: 25.03.2019 11:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zwyciezczyni napisał(a):

milka: dwie wygrane na numer to dwa oświadczenia?

Punkt 18 regulaminu:
Jeden Uczestnik Konkursu może otrzymać tylko jedną nagrodę, przy czym będzie on identyfikowany na podstawie podanych przez siebie danych osobowych. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6583443 Napisano: 24.03.2019 21:12:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

magisterek napisał(a):

edzia3 napisał(a):

Mam pytanie czy  artysta w tym tygodniu z coca coli T paweł Domagała,z góry dziękuję za odpowiedź

SMOLASTY emotka

Dzięki bardzo

a ja celowałem w UNIATOWSKIEGO emotka

napewno nie uniatowski tylko ten smolasty (patrz tatuaż na szyji i na teledysku coca coli)

Teraz już wiem emotka ale pierwsze słyszę... sprawdzałem kto w zeszłym roku dał dużo koncertów i wyszło że domagała, uniatowski, Kwiatkowski, feel i jeszcze jakiś jeden ale tylko  uniatowski wydal płytę w zeszłym roku jako debiutancką emotka  a tatuaże też ma emotka  ale wiem ze źle celowałem   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583437 Napisano: 24.03.2019 20:07:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia3 napisał(a):

magisterek napisał(a):

edzia3 napisał(a):

Mam pytanie czy  artysta w tym tygodniu z coca coli T paweł Domagała,z góry dziękuję za odpowiedź

SMOLASTY emotka

Dzięki bardzo

a ja celowałem w UNIATOWSKIEGO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583385 Napisano: 24.03.2019 13:10:25 w SZUKAM....
taktoja napisał(a):

Hej, czy jest jakiś obecnie konkurs/loteria aby kupić płyny do naczyń?;) mam miejsce na zapasy ;:p

https://www.e-kon...oo.html#.XJdzqdhCfIU Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6583378 Napisano: 24.03.2019 12:30:59 w Sport
joasiajulia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Zasmuciła Mnie ta wiadomośc,ale p odejściu trenera Niemiec,niestety to było wiadome : (
Dolezal-nowy trener -trzymam kcuki 

już wiadomo ?
nie oglądąłem chwile
a słyszałem że w studio mają ogłosić...

Już wiadomo ,nie spodziewałam się ,że akurat on zostanie trenerem.....poczekamy zobaczymy....

myślę że będzie dobrze emotka zobaczymy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583374 Napisano: 24.03.2019 12:22:50 w Sport
joasiajulia napisał(a):

Zasmuciła Mnie ta wiadomośc,ale p odejściu trenera Niemiec,niestety to było wiadome : (
Dolezal-nowy trener -trzymam kcuki 

już wiadomo ?
nie oglądąłem chwile
a słyszałem że w studio mają ogłosić... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583370 Napisano: 24.03.2019 12:01:51 w Sport
joasiajulia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kamil, Piotrek, Dawid, Maciek, Kuba, Stefan
dziękujemy za super sezon emotka
3 Polaków w 5 w ogólnej klasyfikacji!!! emotka emotka emotka

Brawo Kamil, Piotrek Dawid Jakub daliście nam wiele radości  emotka
Stefan i Maciej -to nie ich sezon,wszystkie konkursy poniżej normy emotka  

może i tak, ale mi też dali dużo radości emotka

Życzę aby kolejny sezon zaczęli z impetem i uwierzyli w Siebie emotka  

oby emotka może nowy główny trener im pomoże emotka
Stefan zrezygnował... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583367 Napisano: 24.03.2019 11:53:43 w Sport
joasiajulia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziękujemy za super sezon emotka
3 Polaków w 5 w ogólnej klasyfikacji!!! emotka emotka emotka

Brawo Kamil, Piotrek Dawid Jakub daliście nam wiele radości  emotka
Stefan i Maciej -to nie ich sezon,wszystkie konkursy poniżej normy emotka  

może i tak, ale mi też dali dużo radości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583365 Napisano: 24.03.2019 11:46:45 w Sport
dziękujemy za super sezonemotka
3 Polaków w 5 w ogólnej klasyfikacji!!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6583194 Napisano: 23.03.2019 06:01:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Czy możecie mi napisać, ile cm wysokości ma miś Velvet?

38 cm  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6583110 Napisano: 22.03.2019 18:32:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
szukajacykonkursow napisał(a):

Inni nie stracili bo też wzięli udział(I mają produkty do codziennego użytku które i tak muszą kupić) a jeśli nie wygrali to paragon mogliby sprzedać lub wymienić.Wedle uznania cena mogłaby być wyższa jak nagroda jest wartościowa oczywiście.Przecież nie każdy ma dany sklep w swoim mieście pod nosem.Ja sam widziałem jak organizatorzy złamali regulamin przyznając nagrodę (wartościowy samochód) osobie która do hasła konursowego użyła słów które były zakazane w regulaminie.Konkretniej nie mogło zawierać nazwy produktu promocyjnego i nazywy samochodu do wygrania.A to hasło zawierało jedno i drugie.Ja przestrzegałem reg. a otrzymałem nag. II stopnia.
A tu gdzie nie trzeba podać nr. pargonu zazwyczaj jest do wygrania coś za parę zł.

możesz poprosić kogoś o kupienie produktu i przesłanie paragonu przed wysłaniem zgłoszenia. Większość tu tak robi. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6583087 Napisano: 22.03.2019 17:40:30 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
szukajacykonkursow napisał(a):

Dlaczego nie mżona ogłaszać się o ofertę kupna na paragon na zakończony konkurs,który jest potrzebny?Nikt niczego nie traci i po co utrudniać konkursowiczom życie?

Bo gramy fair. 
Zagrasz w konkursie gdzie nie trzeba zgłaszać numeru paragonu i wygrasz... kupujesz paragon i jesteś szczęśliwy. 
Nie wygrasz... masz to w d.... bo nie straciłeś na zakupie. Inni stracili bo kupili a nie wygrali... 
konkurs jeśli polega na kupnie produktu kupujesz przez zgloszniem a nie po wygraniu... 
bylo jakiś czas o tym głośno na forum i tak zdecydowano i jest ok.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6583063 Napisano: 22.03.2019 15:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zwyciezczyni napisał(a):

jestem karlsbadowo-zielona - ktoś pytał o nr paragonu, czy domyślnie ślecie wszystkie?

Ja wysyłam wszystkie zgłoszone na dany numer emotka  co mi z nich skoro zawsze kupuje produkty konkursowe na osobne paragony i nic na nich nie mam emotka  niech sobie wybierają emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6582938 Napisano: 22.03.2019 11:32:27 w Paragony na trwające konkursy
Paragon z Palmolive (ten na hulajnogi) (kwota z paragonu 19 zł ) wymienię na 2 paragony tymbark polo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0