Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6582857 Napisano: 22.03.2019 05:28:04 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Rozpoczynający się sezon na kleszcze... dziś już wyciągnąłem psu 2 emotka  

U nas w lutym się zaczął - jak dla nas najlepsza obroża -polecam emotka

No wlasnie obroże ma... taką półroczną. Kupiona w grudniu... za 80 zł ... weterynarz tak polecał emotka  

Bayer foresto -  u nas ponad 7 miesięcy  efekt super

Mi weterynarz mówił, ze obroże to marketingowy bubel i działa tylko na małe psy z krótkim futrem. 
Jak ktos daje psu obroże a ten nie ma kleszczy to po prostu bywa z nim w środowisku gdzie tych kleszczy nie ma.

Moj niestety funkcjonuje głównie na zewnątrz i z doświadczenia uważam, ze Najlepsze są krople , przed sezonem co pół roku i do tej pory zero kleszczy.
Nie wiem jak z zastrzykami ale mi wet odradzał w przypadku bernardyna.

moj ostatnio tez przyniosl jednego... emotka , te tanie obroże to nawet szkoda pieniedzy, juz lepiej zainwestowac w krople, a najlepiej w Foresto...mialam spory czas kiedys i sie naprawde sprawdza

No mój akurat jest mały i krótkowslosy emotka
bede musieć kupić te kropelki... w sobotę będę w mieście to poszukam ... dzięki za rady...
  Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

pioge7

#6582829 Napisano: 21.03.2019 21:19:11 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Rozpoczynający się sezon na kleszcze... dziś już wyciągnąłem psu 2 emotka  

U nas w lutym się zaczął - jak dla nas najlepsza obroża -polecam emotka

No wlasnie obroże ma... taką półroczną. Kupiona w grudniu... za 80 zł ... weterynarz tak polecał emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6582811 Napisano: 21.03.2019 20:22:24 w Wkurza mnie...
Rozpoczynający się sezon na kleszcze... dziś już wyciągnąłem psu 2 emotka   Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

pioge7

#6582757 Napisano: 21.03.2019 17:40:26 w Paragony na trwające konkursy
https://www.wiosn...mbarkiem.pl/#no-back
Kupię paragon, a nawet 2 na ten konkurs... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6582532 Napisano: 21.03.2019 08:31:42 w SZUKAM....
czy czek ktoś jeszcze na stolik z belvity? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6582453 Napisano: 20.03.2019 19:18:08 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon ze sklepu z regulaminu na konkurs TYMBARK który pojawił się dziś w bazie emotka miesetety u mnie brak wymienionych sklepów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6582381 Napisano: 20.03.2019 14:41:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ma ktoś gazetkę z leclerca i przeczyta gdzie ten regulamin Hochland się znajduje? Nie mogę odtworzyć tej strony internetowej a nie wiem na ile znaków pisać smsa emotka  

Regulamin dostępny w siedzibie Organizatora - Hochland Sp. z o.o.  oraz na www.hochland-konkurs.pl/leclerc/
Tylko ta strona się na razie nie otwiera, może wkrótce to naprawią emotka

gdzie znajdę jakieś info o hochlandzie leclercowym? co można wygrać? bo w bazie widzę tylko ogólnopolski.

W zapowiedziach jest emotka  sam dawałem emotka  
pawelkoo wlasnie tez myślałem że to ta strona ale nie otwaorala się wiec stwierdziłem że źle odczytalem z gazetki w aplikacji emotka  
dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6582371 Napisano: 20.03.2019 14:17:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ma ktoś gazetkę z leclerca i przeczyta gdzie ten regulamin Hochland się znajduje? Nie mogę odtworzyć tej strony internetowej a nie wiem na ile znaków pisać smsa emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6581875 Napisano: 19.03.2019 11:18:56 w SZUKAM....
andii napisał(a):

Jakie dane podawało się przy zgłoszeniu tymbarka? winter
Czy tylko @ ? bo juz nie pamietam emotka

Imię nazwisko email i numer paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6581769 Napisano: 19.03.2019 07:25:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bingo9842 napisał(a):

Wygram wczoraj rezerwę z Tymbarku. Grałem kilka razy na samym początku konkursu. Skąd mam teraz wiedzieć który paragon załączyć? 

Wejdź w link. Tam u dołu jest pole z uzupełnionym numerem paragonu który został zgłoszony wiec trzeba ten dołączyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6581566 Napisano: 18.03.2019 15:44:51 w Paragony na trwające konkursy
Kupie ze 3 paragony Hochland e.leclerc (z zapowiedzi)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6581077 Napisano: 16.03.2019 11:01:19 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

A to nie wiem. Ja zrobiłam na 26. Cena była 129,99 wysyłka 15,00 a kod obniżył wartość zamówienia do 0.

Dodatkowe strony na pewno będą dodatkowo płatne. Ciekawi mnie tylko czy jak np. dodam ze 4 strony i wyjdzie mi cena np. 150 zł to czy obniży mi do 0 czy już nie emotka dlatego pytam, może ktoś dodawał strony dodatkowo i obniżyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6581074 Napisano: 16.03.2019 10:54:49 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ile stron ma mieć maksymalnie fotoksiążka z KINDERÓW?
26? czy może być więcej? Nie wiem ile zdjęć szykować emotka

Wszystko dokładnie tak jak w instrukcji od nich - format, rodzaj druku, ilość stron.

Właśnie nie widzę nic o ilości stron.
Studiuję już 3 raz ten załącznik, tam jest:

Po wybraniu rozmiaru wybieramy następnie rodzaj papieru (Druk cyfrowy matowy).

i tam zaznaczony format: 26-178 stron
pod spodem zaś zaznaczone
OKŁADKA TWARDA i tam: Maksymalnie 178 stron
a pod koniec coś tam coś tam STANDARD i tam (26 stron)

i nie wiem czy 26 stron czy jak dodam więcej to obniży czy nie emotka dlatego pytam, myli mnie to 178 stron emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6581069 Napisano: 16.03.2019 10:37:10 w SZUKAM....
Ile stron ma mieć maksymalnie fotoksiążka z KINDERÓW?
26? czy może być więcej? Nie wiem ile zdjęć szykować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6581015 Napisano: 15.03.2019 20:07:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

Ktos nie dostał dzisiaj bonu do Stokrotki z MrRoslinne?

Ja czekam emotka   Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

pioge7

#6580884 Napisano: 15.03.2019 14:51:07 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

No to wyobraź sobie te śmieci x 10 przy takim rozwiązaniu. Wg mnie podstawa to edukacja od najmłodszych lat, bo starego konia już niczego nie nauczysz, ale wyobraź sobie, ze idzie dziadek z wnuczka i dziadek rzuca niedopalenie papierosa na chodnik, a wnuczka mu robi wykład i miną "wstydź się dziadku". Więcej nie rzuci (przynajmniej przy wnuczce emotka ) Wiem, wiem, marzenia, ale widzę, że moich rodziców wnuki wiele uczą. 

Zgadza się, ale do czasu wyedukowania społeczeństwa i wymiany pokoleń nie mam ochoty sponsorować patologii.
Postanowiono zmniejszyć sprzedaż jednorazówek w sklepach; wg mnie serio ludzie kupują je rzadziej. Ale nie dlatego, że im zależy na środowisku. Pijondz się liczy, tylko pijondz.

Co do palaczy, to temat ciężki wielce. Nie znam ani jednego kulturalnego palacza - może powinny być organizowane kursy w tym temacie, powaga. Natomiast znajoma mojej koleżanki pali papierosy tylko na balkonie i zbiera pety do pojemniczka, więc da się emotka

Zgadzam sie...ludzie mniej kupują foliówek. 
Wczesniej do sklepu tygodniowo zamawialiśmy ok. 5-6 paczek tych foliówek. Od zeszłego roku 2 na miesiąc. Ludzie zaczęli chodzić ze swoimi albo nosić w rękach bo 35 gr to za dużo dla nich nareklamówkę emotka   Wyświetl w wątku >>
2 joan, bethan 0

pioge7

#6580881 Napisano: 15.03.2019 14:49:08 w Wkurza mnie...
Zablokowałem sobie dostęp do konta w banku (na szczęście mało używanym) bo nie pamietam jaki awatar używam przy logowaniu. Zadzwoniłem na infolinie w celu odblokowania, to pani po rozmowie ze mną stwierdziła że mam kobiecy głos i ktoś się pode mnie podszywa i że nie odblokuje mi dostępu. Dodatkowo powiedziała że blokuje mi dostęp do konta całkowicie i odblokować można przez wizytę w banku (30 km ode mnie). No szlak .... dobrze ze tam nic nie mam na koncie bo to konto do zwrotów było i chciałem zgłaszać sie po pedigree na to konto.. 
emotka emotka emotka
wypowiedzenie wysłałem do banku zaraz po zakończeniu rozmowy... 
i to mnie wkurza ... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580818 Napisano: 15.03.2019 12:02:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie polmalujzycie.pl jest limit znaków? Na iPadzie wychodzi mi tylko pierwsza w
strona regulaminu a nie mam dojścia do laptopa emotka  i nie wiem co dalej tam jest emotka  

pliz:

9. Dla Zgłoszeń dokonywanych za pośrednictwem SMS, Organizator nie narzuca limitu znaków,z zastrzeżeniem ust. 10 niniejszego paragrafu.
10. W przypadku przesłania przez Uczestnika Zgłoszenia dłuższego niż 160 znaków (wliczając Prefix,
słowo „TAK”, numer paragonu, znaki interpunkcyjne i spacje), Uczestnik poniesie koszt wysłania SMS
będący odpowiednią wielokrotnością podstawowej stawki 0,50 zł netto/0,62 zł brutto za SMS. Opłata
zostanie naliczona za każde rozpoczęte 160 znaków.

Dziękuję emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6580796 Napisano: 15.03.2019 11:54:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie polmalujzycie.pl jest limit znaków? Na iPadzie wychodzi mi tylko pierwsza w
strona regulaminu a nie mam dojścia do laptopa emotka  i nie wiem co dalej tam jest emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0