Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6580662 Napisano: 14.03.2019 21:08:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e-e napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Czy do wszystkich którzy wygrali w skocz po Milka do Tesco dzwoniono z informacją o wysyłce nagrody? 

do mnie nie dzwonili

Kilka w rodzinie plecaków wpadło i nic nie dzownili do nikogo  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580559 Napisano: 14.03.2019 16:50:44 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Skoro masz to samo zdjęcie w prawie jazdy robionym dwa lata wcześniej to raczej wiedzą kiedy je robiłeś

hmmm a sprawdzają prawko kiedy było zrobione albo coś?
bo chyba nie
spróbuję złożyć taki wniosek jak się nie uda, to pójdę robić nowe foto emotka

Nie sądzę żeby ktokolwiek to sprawdzał, ale jakby nie było dość łatwo udowodnić że jest ono dwuletnie a nie aktualne emotka

niby tak, ale nie zmieniłem się nic od tego czasu emotka tak samo brzydki i dołami pod oczami jak 2 lata temu emotka emotka emotka emotka myślę że nie odrzucą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580556 Napisano: 14.03.2019 16:46:59 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

Skoro masz to samo zdjęcie w prawie jazdy robionym dwa lata wcześniej to raczej wiedzą kiedy je robiłeś

hmmm a sprawdzają prawko kiedy było zrobione albo coś?
bo chyba nie
spróbuję złożyć taki wniosek jak się nie uda, to pójdę robić nowe foto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580552 Napisano: 14.03.2019 16:41:50 w Pomocy!!!!
Reni napisał(a):

wniosek składa się szybko, tylko trzeba mieć aktywny profil zaufany 

mam mam emotka
ja z tych bardziej mobilnych emotka Wyświetl w wątku >>
1 Reni 0

pioge7

#6580547 Napisano: 14.03.2019 16:31:37 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mam pytanie, otóż dwa lata temu robiłem prawo jazdy i do niego zdjęcia. W tym roku będę robić nowy dowód osobisty, gdyż traci ważność. I tu pytanie. Czy zdjęcie do dowodu może być to co do prawka czy muszę wyrabiać nowe? Wie ktoś może coś?

Zgodnie z z wytycznymi zdjęcie powinno być aktualne czyli zrobione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed złożeniem wniosku.

nie zmieniłem się zbytnio emotka a oni nie wiedzą kiedy robiłem emotka
Reni napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mam pytanie, otóż dwa lata temu robiłem prawo jazdy i do niego zdjęcia. W tym roku będę robić nowy dowód osobisty, gdyż traci ważność. I tu pytanie. Czy zdjęcie do dowodu może być to co do prawka czy muszę wyrabiać nowe? Wie ktoś może coś?

Tak, może być to samo bo jest to zdjęcie wykonane "na wprost" (dawniej do prawa jazdy robiło się z lewego półprofilu ale od 3 lat są inne zasady)   emotka  

to dobrze emotka jeszcze poczytać jak złożyć wniosek przez internet i składam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580521 Napisano: 14.03.2019 15:57:02 w Pomocy!!!!
Mam pytanie, otóż dwa lata temu robiłem prawo jazdy i do niego zdjęcia. W tym roku będę robić nowy dowód osobisty, gdyż traci ważność. I tu pytanie. Czy zdjęcie do dowodu może być to co do prawka czy muszę wyrabiać nowe? Wie ktoś może coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580337 Napisano: 14.03.2019 08:30:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Milka -Stokrotka -nie mam numeru systemowego na paragonie, ktoś też tak ma? W zgłoszeniu trzeba podać dolny, u mnie nie ma..

U mnie też nie ma, ale ja wysyłam ten numer kolejny z kasy u dołu...
u mnie jest 
000053 wiec wysyłam ten, 
w większych sklepach też chcieli kolejny z dnia, więc to chyba ten, tylko nie jest zaznaczony. 

Teraz patrzę na moje dwa paragony i nawet jak bym wysłała ten z kasy na dole CAO...… to są takie same numery i się zdublują 

priv Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580216 Napisano: 13.03.2019 17:38:42 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

Hello, widziałam niedawno wpis coś o GELLWE , ale za chiny nie wiem gdzie to było i co trzeba kupić emotka
 help może ktoś się orientuje?

Gellwe za 12 zł w biedronce. 
Od 18.03 kupujemy, od 1.04 paragon uprawnia do wzięcia gadżetu w salonach relay i inmedio. Info w zapowiedziach jest emotka  

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6580166 Napisano: 13.03.2019 15:56:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tupotka napisał(a):

Czy może ktoś wie do kiedy trzeba wysłać zgłoszenie z Fakt z 1-go etapu-gazeta z 11.03?

19.03 jest losowanie więc pewnie jak najszybciej musi dotrzeć  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6580116 Napisano: 13.03.2019 13:57:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

tic tac informuje z maila takiego jak potwierdzenie przychodzi ? 

Tak, u mnie emaile są identyczne emotka  
no-replay@cieszsiemuzyka.pl Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

pioge7

#6580101 Napisano: 13.03.2019 13:22:16 w SZUKAM....
06patita napisał(a):

Czy ktoś może mi odpowiedzieć, czy w przypadku wygranej z Tic Tac trzeba przesłać zdjęcie opakowania z przodu, czy to ma być zdjęcie samego kodu?

Zdjęcie kodu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

pioge7

#6579949 Napisano: 13.03.2019 09:02:50 w SZUKAM....
andii napisał(a):

A gdzie się podziewa Cebe? emotka

Cicho emotka bo wywołasz wilka z lasu emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6579642 Napisano: 12.03.2019 13:19:59 w SZUKAM....
nanajka81 napisał(a):

najlepiej wrzuć sobie na kompie te 4 różne szampony do koszyka i sprawdź czy ci naliczy rabat. Bo ja np kupilam szampon + odzywke + szczotke do wlosow + szampon dla dzieci i rabat mi naliczyło (każdy z tych produktów był po 19,99 więc zapłaciłam 39,98) Coś mi się jednak wydaje że to muszą być jednak 4 produkty różnych firm. Płacisz za dwa najdroższe a dwa najtańsze masz gratis Najlepiej na kompie sobie to sprawdzać żeby niespodzianek przy kasie nie było (a tak kiedyś właśnie miałam jak była pielęgnacja dla faceta - jakieś produkty w te 2+2 się nie zaliczały i na szybko musiałam innych szukać i oczywiście złe kupiłam...)

jokan napisał(a):

ja kiedys korzystalam w tej promo jak byly m.in. produkty do zebow...to mnie pani z kasy zawrocila, bo mialam te same produkty, wymienilam na inne, ale tej samej marki mogly byc, tak samo mialam z mlekiem roslinnym i zamienialam, a przeciez wszystkie sa tej samej marki zdaje sie

faktycznie działa emotka
włożone do koszyka 4* H&S różnej wielkości i smaków i odjęło przez www emotka
dziękuję za rady i wskazówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6579634 Napisano: 12.03.2019 12:58:07 w SZUKAM....
hakowal napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

online są takie same ceny jak normalnie, jak jest teraz akcja 2+2 to online normalnie rabat nalicza (czyli tak jak przy zakupie z aplikacją). Ja lubię tak kupować bo potem tak fajnie to jest zapakowane i dobrze się niesie No i na konkursy dobre

właśnie odebrałem emotka faktycznie ładnie zapakowane emotka
a mam pytane odnośnie akcji 2+2:
jak to jest ? Mogę kupić 4 różne szampony H&S (różne zapachy) i zapłacę za 2? czy muszę jednak kupić 4 różne szampony różnych firm?

Wystarczą 4 różne zapachy - każdy produkt musi mieć inny kod kreskowy 

super emotka
akurat mi się kończy szampon to sobie zrobię większy zapas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6579631 Napisano: 12.03.2019 12:53:47 w SZUKAM....
nanajka81 napisał(a):

online są takie same ceny jak normalnie, jak jest teraz akcja 2+2 to online normalnie rabat nalicza (czyli tak jak przy zakupie z aplikacją). Ja lubię tak kupować bo potem tak fajnie to jest zapakowane i dobrze się niesie No i na konkursy dobre

właśnie odebrałem emotka faktycznie ładnie zapakowane emotka
a mam pytane odnośnie akcji 2+2:
jak to jest ? Mogę kupić 4 różne szampony H&S (różne zapachy) i zapłacę za 2? czy muszę jednak kupić 4 różne szampony różnych firm? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6579513 Napisano: 12.03.2019 10:11:06 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zamawiał ktoś coś w drogerii rossmann przez www? Jeśli zamówię teraz to zamówienie ile na mnie vbedzie czekać?
Jak to wygląda? Wchodze do drogerii i co? Idę do kasy i mówię że zamawiałem emotka
Robię to pierwszy raz i nie wiem jak to wygląda emotka

Obecnie w ciągu godziny pakują towar i po godzinie dostaniesz smsa/maila że paczka gotowa (tak jest przy płatności online, jak jest przy płatności gotówką - nie wiem) Czekać na Ciebie będzie bodajże 48 albo 72 godziny (dokładnie nie wiem bo ja odbieram przeważnie w ciągu godziny od powiadomienia) Przychodzisz do Rossmana, mówisz że zamawiałeś przez internet, podajesz kod z smsa i woilà emotka Mi się dość często zdarza tak kupować bo wole wybierać w zaciszu domu niż po sklepie łazić i połowy rzeczy zapomnieć kupić....

dziękuję za szczegóły emotka także biorę się za zamawianie emotka

w niektórych rossmanach są ala paczkomaty i tam wyciągasz zamówienia online.

u mnie nie ma takich emotka
ale smsa już mam, więc niedługo jadę emotka

a czy online sa moze jakies lepsze promocje, zy wszystko tak samo jak w stacjonarnym?

nie wiem emotka
babcia chce jakiś krem i mówi że on kosztuje koło 16 zł.
A w rossmanie online 17,50 2 takie opakowania emotka więc jej kupuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6579493 Napisano: 12.03.2019 10:02:17 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zamawiał ktoś coś w drogerii rossmann przez www? Jeśli zamówię teraz to zamówienie ile na mnie vbedzie czekać?
Jak to wygląda? Wchodze do drogerii i co? Idę do kasy i mówię że zamawiałem emotka

Obecnie w ciągu godziny pakują towar i po godzinie dostaniesz smsa/maila że paczka gotowa (tak jest przy płatności online, jak jest przy płatności gotówką - nie wiem) Czekać na Ciebie będzie bodajże 48 albo 72 godziny (dokładnie nie wiem bo ja odbieram przeważnie w ciągu godziny od powiadomienia) Przychodzisz do Rossmana, mówisz że zamawiałeś przez internet, podajesz kod z smsa i woilà emotka Mi się dość często zdarza tak kupować bo wole wybierać w zaciszu domu niż po sklepie łazić i połowy rzeczy zapomnieć kupić....

dziękuję za szczegóły emotka także biorę się za zamawianie emotka

w niektórych rossmanach są ala paczkomaty i tam wyciągasz zamówienia online.

u mnie nie ma takich emotka
ale smsa już mam, więc niedługo jadę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6579467 Napisano: 12.03.2019 09:42:46 w SZUKAM....
kate86 napisał(a):

Szukam info, czy po załadowaniu zdjęcia kodu w Tic Tacowym formularzu pokazywała się miniatura tego zdjęcia? Załadowałam je i nic się nie pokazało-nie wiem czy doszło....

nie pokazuje, ale jak najedziesz na to pole to powinna wyjść nazwa pliku. Wyświetl w wątku >>
1 kate86 0

pioge7

#6579463 Napisano: 12.03.2019 09:35:26 w SZUKAM....
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziękuję za szczegóły emotka także biorę się za zamawianie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6579458 Napisano: 12.03.2019 08:52:56 w SZUKAM....
Robię to pierwszy raz i nie wiem jak to wygląda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0