Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6576827 Napisano: 03.03.2019 21:14:08 w Sport
joasiajulia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Marcin Lewandowski  emotka emotka emotka

Brawo !!! jeszcze Sofia -płeć piękna i będziemy mieć  dublet emotka  

I sztafeta ... i można iść spać emotka  

edit: Sofia i jest sreberko emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6576825 Napisano: 03.03.2019 21:06:43 w Sport
Marcin Lewandowski emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 calliope, vivi 0

pioge7

#6576818 Napisano: 03.03.2019 20:46:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Dostajecie z Pudliszek zwrotkę?

Wysłałem i dostałem po 5 minutach emotka  

u mnie zwrotki są po minucie (tmobile i orange)

Nju po 5 minutach
plus od razu  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6576809 Napisano: 03.03.2019 19:38:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Dostajecie z Pudliszek zwrotkę?

Wysłałem i dostałem po 5 minutach emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6576727 Napisano: 03.03.2019 14:24:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

Mysia napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

To też dobrze.  W ten sposób ktoś może z rezerwy wygra główną.  Mi się też niedawno zdarzyło emotka .  Ale ja mam spiżarnię i tam trzymam , nie przeszkadza mi więc smieciowisko 

Oj życzę Ci, za samo poświęcenie Ci się należy. Nie zapomnij tylko zabrać klapek i reklamówki z Biedronki jak już wygrasz tą wycieczkę.

Ja bym nawet się spakowała do reklamówki z Biedry, gdyby to było warunkiem wygrania wycieczki...
"Poświęcających się" na forum jest więcej, no i super! W sumie wolę wyrzucić kilka opakowań za jednym razem, śmieci mam posegregowane i to jest na plus!

Mysia, jak ktoś chce trzymać to niech trzyma i super. Ja tylko napisałam, że łatwiej by było gdyby organizator wymagał wyciętego kodu, żeby nie trzeba było robić śmieciowiska, a Wpis -Violki- z cyklu "dobrze, że wyrzuciłaś bo teraz Ci przepadnie", zwyczajnie uważam za złośliwy.
Nie wiem po co?

To  nie złośliwość, tylko prawda . Po co? Żebyś nie wyrzucała. Podany mój przykład wygranej z rezerwy - żeby potwierdzić, że takie rzeczy się zdarzają. 
Dziś powiedziałam mężowi, że czuję , że wygramy jeepa z hochlanda, a on się ucieszył. Bo wierzy w to, bo wie, że mam kody schowane. Też nam czasami przepadnie nagroda, bo coś pomylę, ale z pewnością nie dlatego, że najpierw się zgłaszam, a potem rezygnuję z szansy i wywalam " śmieci". 

życzę Ci żebyśmy byli razem w gronie zwycięzców samochodów emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6576676 Napisano: 03.03.2019 11:29:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikusia88 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy na Nestle zachować trzeba całe opakowanie do losowania o Barcelone czy wystarczy fragment z kodem?

Opakowanie Produktu Promocyjnego musi być przechowywane przez Uczestnika w całości, w stanie nienaruszonym pozwalającym na weryfikację Kodu. 

aha... trudno emotka pociąłem emotka kod da się zweryfikować emotka a nie będę sklejać emotka

Niepoważne to jest, ja się wczoraj poddałam i wyrzuciłam opakowania po hochlandach, kinder bueno i płatkach bo nie mam zamiaru prowadzić w domu wysypiska śmieci.

Jeszcze rozumiem wyciąć kod i schować do koperty, ale całe opakowania płatków śniadaniowych?

właśnie emotka już by dali kup i paragon masz masz... akurat przechowywanie paragonów o wiele lepsze niż kody wśrodku opakowania... wolę kupić góralka i zostawić sobie paragon a dać go komuś, ale nie dam bo się nie da bo musże mieć opakowanie emotka no cóż..
ktoś i tak powie: nie chcesz nie musisz grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6576673 Napisano: 03.03.2019 11:25:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy na Nestle zachować trzeba całe opakowanie do losowania o Barcelone czy wystarczy fragment z kodem?

Opakowanie Produktu Promocyjnego musi być przechowywane przez Uczestnika w całości, w stanie nienaruszonym pozwalającym na weryfikację Kodu. 

aha... trudno emotka pociąłem emotka kod da się zweryfikować emotka a nie będę sklejać emotka

Może i lepiej posklejaj; ) 

dla pewności skleje emotka ale kurcze... za dużo tych śmieci emotka płatki, górlaki, tic taki, oreo
już nie mam szuflady na to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6576670 Napisano: 03.03.2019 11:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aha... trudno emotka pociąłem emotka kod da się zweryfikować emotka a nie będę sklejać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6576661 Napisano: 03.03.2019 10:31:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na Nestle zachować trzeba całe opakowanie do losowania o Barcelone czy wystarczy fragment z kodem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6576617 Napisano: 02.03.2019 21:02:16 w Sport
niurek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jak ktoś ma mało emocji po wczorajszym to szybko TVP SPORT emotka
nasi lekkoatleci idą bardzo dobrze emotka
Lisek i Wojciechowski w czołówce na razie skoków emotka

Cudownie skaczą emotka

cudownie to mało powiedziane emotka emotka emotka
jeszcze dziś Ewa Swoboda i Justyna Święty dołączą mam nadzieję medale i będzie CUD i MIÓD emotka

Edit: jest jest jest
ZŁOTO I SREBRO w SKOKU !!!!! Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6576613 Napisano: 02.03.2019 20:43:12 w Sport
jak ktoś ma mało emocji po wczorajszym to szybko TVP SPORT emotka
nasi lekkoatleci idą bardzo dobrze emotka
Lisek i Wojciechowski w czołówce na razie skoków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6576465 Napisano: 02.03.2019 07:51:27 w Sport

wczoraj zakończył się pięknie dzień emotka  rownież złotem dla P. Michała Haratyka. emotka  brawo emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6576392 Napisano: 01.03.2019 19:16:34 w SZUKAM....
ika1 napisał(a):

Prad napisał(a):

Czy wszyscy dostali juz wózek na kółkach z Delikatesow Centrum?

ja dostałam w poniedziałek

czekam jeszcze na tatę. Babcia dostała chyba w poniedziałek Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6576336 Napisano: 01.03.2019 17:41:21 w Sport
Siedzę i rycze... szok emotka
Kamil Dawid

jestescie Wielcy emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6575199 Napisano: 26.02.2019 15:44:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
moje wygrane ostatnio:
siostrzenica zadzwoniła mi prze szczęśliwa i powiedziała mi do słuchawki:
"Wujek wyglałam Grześka. Lośnie ci konkulencja w konkulsach" emotka emotka emotka emotka
Siostrzenica ma 4 lata emotka emotka emotka emotka
a w weekend inna siostrzenica i siostrzeniec wygrali zawody pływacki, zajmując 2 razy pierwsze miejsce i raz trzecie emotka wujek jest taki dumny emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6574468 Napisano: 24.02.2019 15:44:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

o czym piszecie swoje wspomnienia do kindera? moje poprzednie nie wygrywały a chociaż jedna książka by się przydała a nie wiem co oni tam preferują 

pisałam 2 krótkie zdania w formie rymu i wszystkie zgłoszenia wygrały 

kasjopeja napisał(a):

martunik3 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

o czym piszecie swoje wspomnienia do kindera? moje poprzednie nie wygrywały a chociaż jedna książka by się przydała a nie wiem co oni tam preferują 

pisałam 2 krótkie zdania w formie rymu i wszystkie zgłoszenia wygrały 

Pisałam nie rymowane, zwykłe zdania - opis. Obydwa wygrały. 

Dzięki 
teraz na koniec kumulację puszczam emotka  może sie uda emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6574412 Napisano: 24.02.2019 11:05:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o czym piszecie swoje wspomnienia do kindera? moje poprzednie nie wygrywały a chociaż jedna książka by się przydała a nie wiem co oni tam preferują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6574271 Napisano: 23.02.2019 10:23:57 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kiedy naliczają punkty w cenneopinie.pl  za ankiety?
uzupełniłem ankietę i nie mam jej w uzupełnionych na koncie, ani w historii ani w zarobionych funduszach emotka

Powiem Ci, nie śledzę tego tak dokładnie, ale zazwyczaj w tych wszystkich ankietach działają z mocnym opóźnieniem.  emotka

w gfk mam od razu, w epanel też. Panel ariadna też wyrabia od razu, w cennychopiniach wziąłem udział pierwszy raz emotka skusił bon do tesco emotka hahah
ale dzięki za info emotka poczekam sobie Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6574257 Napisano: 23.02.2019 08:47:03 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragon Henryka Kani Leclerc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6574251 Napisano: 23.02.2019 07:38:31 w SZUKAM....
kiedy naliczają punkty w cenneopinie.pl  za ankiety?
uzupełniłem ankietę i nie mam jej w uzupełnionych na koncie, ani w historii ani w zarobionych funduszach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0