Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6574227 Napisano: 22.02.2019 21:37:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Działa Wam wp?

nie działa

Poczta i strona bez problemów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6573746 Napisano: 21.02.2019 17:04:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

pionas napisał(a):po wejściu do działu to nie bo jesttam podpietainna akcja (zmiana kategorii).
Kiedyś myślałem nad dodaniem zakładki, ale mam trochę problemów i nie mam głowy do rozwoju aplikacji i strony...

to jak będziesz mieć chwilę i jak będziesz dać rady to zrób coś z tym emotka żeby przeszukiwać wszystkie działy na raz  a nie każdy z osobna emotka
będę wdzięczny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6573721 Napisano: 21.02.2019 16:10:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

alan84 napisał(a):

ja nadal nie mam na s7 powiadomien o wiadomosci. W opcjach ustawione wszystko jest na tak , ale info jest ze aplikacja nie wysyla zadnych powiadomien.

Ja mam znowu tak od pewnego czasu na starym komputerze, że mam powiadomienia sporadyczne, wybiórczo podawane, np. mam jakieś "łapki" w górę, a z powiadomień wynika, że tylko jedną mam, żadnych powiadomień o łapkach w dół nie otrzymałam, a przypadkiem je zobaczyłam (tak a propos, to gdzie wybył nagle Cebe, który mi takowe łapki "odlubieniowe" uparcie dawał)?  emotka emotka

też nie mam powiadomień na telefonie Honor 8... wszystkie powiadomienia włączone emotka

pionas czy w aplikacji po wejściu w KONKURSY można zrobić wyszukiwarkę konkursów. Teraz wyszukiwarka jest po wejściu w odpowiedni dział konkursów. np. szukam wczoraj konkursu BARILLA.
Wchodzę w AKTUALNE wyszukuję nie ma
wchodzę w FOTOGRAFICZNE wyszukuję nie ma
wchodzę w PROMOCYJNE i jest .
konkurs niby fotograficzny, bo paragonu nie trzeba i jest w złym dziale i trzeba wyszukiwać w kilu działach bo pasuje do każdego, a tak to by można było od razu wpisać w wyszukiwarkę bez wchodzenia w działy emotka
plis emotka to ułatwi życie, chyba nie tylko mi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6573427 Napisano: 20.02.2019 17:38:37 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Matko... dużo ... 500 paragonów wbić... osobiście mam od 2017 około 1000 paragonów emotka  jak chcą to mogę je im wbić wszytskie  emotka  

W ubiegłym tygodniu robiłam czystkę w paragonach i wywaliłam prawie wszystkie z 2018 roku łącznie z Dino...  emotka  Zresztą i tak nie chciałoby mi się ich skanować pojedynczo...
PS. Stare też się liczą ?  emotka

Nie wiem 
pnie wchodziłem na stronę tam i sie nie logowałem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6573414 Napisano: 20.02.2019 17:16:12 w SZUKAM....
Matko... dużo ... 500 paragonów wbić... osobiście mam od 2017 około 1000 paragonów emotka  jak chcą to mogę je im wbić wszytskie emotka   Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

pioge7

#6573396 Napisano: 20.02.2019 16:25:09 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

andii napisał(a):

Co tam za nagrody są w ty TILIDO? w regulaminie nic nie piszą, a nie wiem czy specjalnie konto zakładać emotka
 może być priv----> emotka

Też bym chciał wiedzieć emotka  

500 pkt bon 50zl do różnych sklepów, 600pkt Netflix, 1200pkt 100zl, a potem kolosalne ilości pkt i smartfony za nie 

A łatwo punkty zdobywać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6573389 Napisano: 20.02.2019 16:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Cis jest z tym papierem nie tak,bo go dużo nam schodzi.smialam się do męża ,ze będę kupować ten zwykły szary co w marketach maja,bo tu drogi interes nam wychodzi.a u nas na poważnie bardzo dużo papieru toaletowego idzie.prawie 2 opakowania tygodniowo.moze zobaczę ten z biedronki czy na dłużej starczy?tylko on mi się taki cienki wydaje

Ten biedronkowy i lidlowy naprawdę na długo starcza, a wykorzystuję go do rozmaitych celów. No i fajnie, że mogę kupić przy okazji wizyty w sklepie pojedynczą rolkę.

W Carrefourze pojedyncze rolki 100% makulaturowego papieru 68 metrów po 1,49zł - starczają na wieki i mają dobre parametry (nie szorstkie, nie za cienkie). 

Ja wiem czy na wieki emotka

tak z przymróżeniem oka emotka  :

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6573382 Napisano: 20.02.2019 15:39:08 w SZUKAM....
andii napisał(a):

Co tam za nagrody są w ty TILIDO? w regulaminie nic nie piszą, a nie wiem czy specjalnie konto zakładać emotka
 może być priv----> emotka

Też bym chciał wiedzieć emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6573381 Napisano: 20.02.2019 15:36:56 w Paragony na trwające konkursy
paragon Velvet wymienię na Henryk kania Leclerc. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6572779 Napisano: 18.02.2019 21:01:07 w SZUKAM....
amif napisał(a):

baxter napisał(a):

Za ile i gdzie kupujecie velvet na konk Przytul misia https://www.e-kon...isia-albo-dwa.html  ?

9,99zł

W osiedlowym kupiłem, po 8,80 zł emotka   Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

pioge7

#6572701 Napisano: 18.02.2019 17:50:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

hicks8564 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

vouchery z tic tak to stary etap czy już nowe?

losowania są w środy, więc I etap

zapewne rezerwy I etap emotka

Na odesłanie danych jest 5 dni - na ewentualną rezerwę jeszcze za wcześnie

Mam do Was pytanie, jak robicie zdjęcie tego kodu? Obrywacie ten papierek z opakowania? Zupełnie nie wiem, jak się do tego zabrać, a szkoda stracić 100 zł do eventim

Spokojnie można zrobić zdjęcie pod kątem.

ja pocialem nozyczkami opakowanie żeby mieć blaszke z kodem emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6572666 Napisano: 18.02.2019 16:50:24 w Dziś cieszę się z.....
malgosia74 napisał(a):

Dziś cieszę się z pierwszej mojej 2godzinnej jazdy po mieście emotka  informuję że wszyscy żyją, autko też, a ja ... mogę już miarowo oddychaćemotka emotka  
Bendem kiedyś kierowcomemotka

matko pamiętam swoje pierwsze jazdy po mieście. W aucie tylko było Z DROGI. UWAGA. UCIEKAĆ... dobrze ze trafiłem na lato że zadawaniem bo były otwarte szyby i czesto ludzie słyszeli. A jak przyjechałem do domu to 30 minut siedziałem na kanapie i się trząsłem... Hahaha Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6572592 Napisano: 18.02.2019 14:25:24 w Wkurza mnie...
ankasss napisał(a):

Miało być tak pięknie w 2019, miały być zmiany, zmiany poważne .... ale zmiany na lepsze,  nie na gorsze. A tu nie dość, że nic nie wygrywam, to jeszcze dostałam wypowiedzenie z pracy, i facet mnie zostawił, bo mu nagle zależeć przestało. I kolejny raz wszystko od nowa, zaczynać. Mimo wszystko z uśmiechem na ustach, bo wiosna  tuż tuż...i góry już czekają. 

Współczuje emotka  ale końcówka wypowiedzi napawa optymizmem emotka  my też czekamy na piękną pogodę i jakieś wolne w weekend żeby sie w końcu wybrać w góry, a w tym roku mamy dużo w planach emotka  może sie zobaczymy na jakis górskich szlakach emotka
pozdrawiam   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6572215 Napisano: 16.02.2019 19:16:21 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza że Urząd Skarbowy wyliczył mi że muszę im zapłacić 55 zł ... podatek od nagrody... emotka emotka a miałem wyjść na 0 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6571596 Napisano: 15.02.2019 16:42:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBangelika3 napisał(a):

Wyniki  Fairy na stronie EverydayMe. Może ktoś wygrał!? Bo cos wygralam tylko nie mam napisane jaka nagrodę emotka

możesz linka dać? Ciężko na telefonie znalezc Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6571555 Napisano: 15.02.2019 14:55:35 w SZUKAM....
Ile przychodzi forta? Sztuk i ile gramów ma opakowanie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6571550 Napisano: 15.02.2019 14:44:04 w Informują
W końcu coś emotka  teraz e-mail od lidla z szampanów.... dvd i puzzle też informowali...  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6571463 Napisano: 15.02.2019 11:20:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

możecie się szykować na rezerwę z tik taków - w kodzie zamiast F wpisałam T i słuchaweczki poszły ..... emotka

swoją drogą nawet nie wiem gdzie szukać tego kodu który wygrał ale wysłałam tylko 1 zgłoszenie i taki pech emotka

A to jest szansa wpisać błędny numer? Jak wpisałem źle S zamiast 5 to mi podświetlili na czerwono.... i nie dało się przesłać zgłoszenia ... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6571403 Napisano: 15.02.2019 09:27:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

działa wam już loteria Milka?
bo u mnie nadal strona informuje że ruszy wkrótce...

Rok temu zaczynali o 12:00 może w tym roku też tak zaczną

donia7 napisał(a):

slomkab napisał(a):

czy ktoś wie jak wykorzystać te 100 zł na Delikarcie? U mnie w Delikatesach Centrum Panie nie wiedzą o niczym takim i nie słyszały o żadnym konkursie. Pisałam maila na  konkursy@eurocash.pl i przychodzi mi zwrotka, ze nie ma takiego adresu mailowego? Będę wdzięczna za pomoc.

Dajesz Delikarte tylko i Ci nabija rabat. Więc np. zamiast 75zl zapłacisz 0,1gr. Nie tłumacz się paniom, dajesz Delikarte i nic Cie nie interesuje. 

Tak jest... a jeśli bedą coś się siepać że to oszustwo czy cos (u mnie znajoma tak miała) to powiedz że karta jest nabita 100 zł i samo odlicza. A poza tym możesz powiedzieć że konkurs był i się wygrało i się ma. Nawet info było na sklepie i w gazetkach to powinni wiedzieć emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6571353 Napisano: 14.02.2019 21:08:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

mdepfs napisał(a):

nie wiem czy był poruszany wcześniej temat (jesli tak to sorry) czy w silanie przy zgłoszeniu przez stronę dostajecie jakieś potwierdzenie? u mnie tylko strona się odświezyła i tyle emotka

Przez stronę chyba nie działa, bo ja zgłosiłem kilka dni temu, na drugi dzień zadzwoniłem dla Albedo i miła pani poinformowała mnie źe w bazie nie ma zgłoszenia z mojego numeru i kazała wysłać SMS

Był komunikat ze przyjęło zgłoszenie i informacja o rodo emotka  w tabelce po wysłaniu zgłoszenia emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0