Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6563373 Napisano: 14.01.2019 09:16:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

bocin napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Dlaczego nie można wejść na stronę www.milkaznaszymi.pl ? Wyskakuje mi okienko Microsoft Edge z prośbą o nazwę użytkownika i hasło. O co kaman?

Do rozpoczęcia możliwości wysyłania zgłoszeń jest jeszcze trochę czasu, więc przypuszczam, że póki co dostęp mają tylko jacyś admini.

Dalej nie działa,może od 12.

U mnie działa  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6563314 Napisano: 13.01.2019 18:54:02 w Sport

pioge7

#6563229 Napisano: 13.01.2019 08:55:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem gdzie wpisać także wpisuje tu
Chyba często odwiedzany wątek

Na Twitterze jest akcja
Wpisujemy
#MastercardGrazWOŚP i mastercard przekaże za każdego tweeta 5 zł na konto WOŚP.

Więc zapraszam, dużo osób ma z was tam konto więc warto emotka Wyświetl w wątku >>
3 jokan, kkbt, nswe69 0

pioge7

#6563104 Napisano: 12.01.2019 11:53:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

kupila88 napisał(a):

a czy ktoś wygrał w Milce zgłoszeniem po  21?

skąd te pytanie? że niby wybierają tylko z początku dnia??

jeśli to ma pomóć to ja wysłałem o 21:45 i się udało emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6562883 Napisano: 11.01.2019 14:13:11 w SZUKAM....
niunia-k napisał(a):

pioge7 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Na jaki adres słąć papiery z Milki ? Nie ma za bardzo jasnego adresu Karlsbad Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (kod pocztowy 03-680), ul. Wolbromska 38 to ten ?

Tak to ten adres emotka  

Dziękuje jak zawsze pomocny ! Wpadłam w panikę lekką emotka   tak jest jak się wygra coś czego bardzo się chciało emotka

Hahaha miałem to samo emotka tyle że u mnie telefon odebrał tata bo na niego akurat się udało i przekazał mi tylko zdawkowo emotka
ale adres prawidłowy,
nie zapomnij jeszcze na emaila wysłać.
I pamiętaj na emaila do dzis a wysłać pocztą paragon do jutra. Najlepiej   Priorytetem emotka  
ja wygrałem we wtorek, wysłałem zaraz po na emaila pojechałem na pocztę i priorytet a we czwartek rano na emaila info że kartę i bilety wysłali w środę i dostałem je wczoraj emotka  :* gratulacje emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6562880 Napisano: 11.01.2019 14:08:39 w SZUKAM....
niunia-k napisał(a):

Na jaki adres słąć papiery z Milki ? Nie ma za bardzo jasnego adresu Karlsbad Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (kod pocztowy 03-680), ul. Wolbromska 38 to ten ?

Tak to ten adres emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6562668 Napisano: 10.01.2019 21:20:22 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Że jestem podróżniczym strachajłem  emotka  wybieramy z mężem rejs za wygrany voucher z Beckersa, a ja już od tygodnia mam wizje rodem z Titanica. Że już nie wspomnę, że jak myślę o dolocie na miejsce wypływu to przypomina mi się początek filmu "Cast away" i spadający do morza samolot z Tomem Hanksem. Co jest ze mną nie tak?  emotka

Z titanica chodzi o tą scenę w piwnicy w samochodzie? Czy to jak na przodzie statku razem płynęli przed siebie i ta dziewczyna (nie pamietam imienia kurczę) rozłożyła ręce a ten chłopak ją trzymał ? Czy jakaś inna scena?  Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

pioge7

#6562560 Napisano: 10.01.2019 15:11:18 w Informują
lukasz6 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kropka TV wysyła smsy z konkursu  świątecznego

wszystkie rodzaje nagród już poinformowane? czekam na sms w sprawie miksera:)

głośniki gry planszowe i baterie tak. miksery nie wiem ale chyba wszystko szło Wyświetl w wątku >>
0 1 tutti

pioge7

#6562441 Napisano: 10.01.2019 11:30:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Czy Kropka TV informuję od razu wszystkich?

Ja mam sms z 10:59. ;] 

tak wszystkie poszły o jednym czasie Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6562419 Napisano: 10.01.2019 11:01:23 w Informują
kropka TV wysyła smsy z konkursu  świątecznego Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6562393 Napisano: 10.01.2019 10:19:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pojawil sie juz regulamin DC z tymi wozkami zakupowymi, moga wziac udzial osoby, ktore ukonczyly 60 lat... emotka

właśnie czytam i oczom nie wierzę emotka
dobrze że tata mój ma 62 lata i mogę grać na niego emotka

glupio konkurs pomyslany, dziadek czy babcia ma sobie sama dla siebie wygrac wozek emotka - juz mogli nie robic ograniczen wiekowych i wtedy to mialoby sens bo wygrywa wnuczek czy wnuczka dla dziadka/babci

najelpsze jest to że taki dziadek czy babcia (moi mają po 80 pare lat) jak już umieją korzystać z telefonu to tylko zadzwonić, a numer biorą z kartki bo nie korzystają z zapisanej książki w telefonie, bo po prostu nie chcą się tego uczyć bo to dla nich za trudne. Jak przyjeżdżam do babci to zawsze biorę jej telefon i sprawdzam czy ma ważne smsy bo ona ich nie umie odczytać. I choćbym jak ją uczył ona woli nie umieć i już. To ciekawe jak ma napisać takiego smsa żeby wysłać zgłoszenie.
Mój tata ma 62 lata, mama 58 i praktycznie tak samo jak oni. Tyle że już korzystają z książki w telefonie ale sms też dla nich to magia. Po prostu wolą zadzownić. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6562389 Napisano: 10.01.2019 10:16:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pojawil sie juz regulamin DC z tymi wozkami zakupowymi, moga wziac udzial osoby, ktore ukonczyly 60 lat... emotka

dobrze że tata mój ma 62 lata i mogę grać na niego emotka

a mozna sprawdzic delikarty na kogos są, bo ja mam, ale chyba nie podawalam zadnych danych (taka papierowa)

chyba się nie da ale ktoś pisał że te papierowe brało się i tyle..
a czy te papierowe też mają tak długi kod jak te zwykłe?
bo wiem, że jak się bierze te plastikowe trzeba podać numer telefonu i datę urodzenia a potem w smsie imię wysłać. I wtedy chyba jest pełna rejestracja... Najlepiej podejść do sklepu i wymienić na plastikową z pełną rejestracją chyba... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6562379 Napisano: 10.01.2019 10:12:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

dobrze że tata mój ma 62 lata i mogę grać na niego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6562345 Napisano: 10.01.2019 08:31:26 w Wkurza mnie...
Pomyliłem w zgłoszeniu milki Jakuba Wolnego z Tomkiem Wolnym z Pytania na śniadanie emotka
na początku pisałem o Kubie a na sam koniec napisałem że będę Tomkowi kibicować... makabra emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6562131 Napisano: 09.01.2019 13:37:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

nswe69 napisał(a):

jokan napisał(a):

nswe69 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Czy w delikatesaxh centrum karte ta po 60 roku wydania się w sklepie ?

tak, tam podaje się nr tel i potem weryfikuje sms wysyłając imię

a to sa karty plastikowe? bo ja mam taka zwykla papierowa jeszcze, jak sklep powstal tylko takie dawali

tak, plastik. identyczne jak np. biedronka jedna duża wymiarami jak kredytowa i dodatkowo takie malutkie.

zastanawiam się, czy tam podawało się datę urodzenia ?? moja 2.połówka mówi, że chyba tak ?

ja mam delikartę mini z numerem i kodem kreskowym (papier, nie plastik), ale raczej sie nie podawalo zadanych danych bo pamietam, ze te karty lezaly normalnie kolo kasy i mozna bylo brac...ktos ma regulamin do tego konkursu? czy beda tam wiek sprawdzac?

Musimy wstrzymać się do jutra, kiedy będzie dostępny regulamin na stronie delikatesy.pl

Datę podaje się w sklepie jeszcze, oni szczytują kartę i wbija się datę tam gdzie się wbija pin do karty jak się kartą płaci. 
Trzeba podac datę urodzenia i numer telefonu, wyrazić zgody i potem na smsa odpowiedzić imieniem ... 
niedawno zakładałem. Chodzi o te plastikowe karty 
papierowe nie wiem jak działają  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6562021 Napisano: 09.01.2019 10:18:26 w WC - rozmowy o wszystkim
gramtatatam napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Szukam sprawdzonej gry planszowej dla 3-4 latka,puzzle i memory już nam się znudziły emotka

Polecam Dobble. 

Oj fakt zapomniałem ... to było prezentem na święta pod choinkę i faktycznie nie tylko 4 latki ale i tez dorośli się zabrali za to emotka
wciągające emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6561998 Napisano: 09.01.2019 08:51:01 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

Szukam sprawdzonej gry planszowej dla 3-4 latka,puzzle i memory już nam się znudziły emotka

U mnie 4 letnia siostrzenica gra namiętnie w 
https://www.smyk.com/mattel-spadajace-malpki-gra-zrecznosciowa.html tylko że na Allegro my to za 15 zł kupowali... emotka
i w bingo emotka

Gramy też w to
https://www.empik.com/kim-jestem-gra-towarzyska-promatek,p1103088263,zabawki-p?gclid=Cj0KCQiAsdHhBRCwARIsAAhRhslkMKeZhTwn_3Vh27jDD57Utf0Iiy2gswECQXggZDQDzMWwmA-qVu8aAouhEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

A i jeszcze 5 sekund Junior emotka  przy tym to gramy Non stop emotka   

Starsze dzieci też to lubią chociaż bardziej wolą Uno, milionerów i postaw na milion emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6561948 Napisano: 08.01.2019 21:20:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Milce to to 2000 zł to na normalnej karcie przedpłaconej jest? Dobrze rozumiem emotka  ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6561917 Napisano: 08.01.2019 19:28:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Z Milki trzeba wysyłać zgłoszenie w tym samym dniu?
Tylko nie odsyłajcie mnie do regulaminu. Nie mam siły
A może ktoś zna  domowy sposób na lumbago... masakra chodzę na czworaka:((

co do lumbago to nie wiem
ale milka:

Data i godzina rejestracji na stronie internetowej nie może być wcześniejsza, niż data i godzina zakupu Produktów.

także nie musi być w dniu zakupów emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6561900 Napisano: 08.01.2019 18:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zubi napisał(a):

darog napisał(a):

czy wszyscy dostali mail ??
Info z Nivea Men o akceptacji konkursowej powiadomienie zwycięzców do 21.01

ja nie dostałam

Ja nie mam  Wyświetl w wątku >>
0 0