Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6558840 Napisano: 23.12.2018 07:32:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na loterie https://www.nivea...ria-rossmann#loteria można było zgłosić zakup produktu NIVEA TOODIES ?
zgłosiłem, wygrałem kosmetyczkę a na liście zwycięzców mnie nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6558837 Napisano: 23.12.2018 06:04:46 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy można zgłosić się na loterię ogólnopolską z MK CAfe jak zgłosiłem paragona na carrefour?

Nawet trzeba emotka

Dziekuje emotka  nie wiedziałem czy już nie wykluczają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6558810 Napisano: 22.12.2018 20:32:58 w SZUKAM....
czy można zgłosić się na loterię ogólnopolską z MK CAfe jak zgłosiłem paragona na carrefour? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6558755 Napisano: 22.12.2018 12:10:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barbe_66 napisał(a):

jest teraz jakis konkurs na tabletki do zmywarki:)?

W abc fairy emotka
jest w zapowiedziach   Wyświetl w wątku >>
1 barbe_66 0

pioge7

#6558593 Napisano: 21.12.2018 15:28:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

czy wszyscy dziś dostali karty z budżetu?

Ja nie dostałem  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6558551 Napisano: 21.12.2018 13:11:41 w Żegnamy zmarłych
Za wszytskich górników, którzy zginęli dziś w kopalni w Czechach... 
mój wujek pracuje na tej samej zmianie, w tej samej kopalni, z tymi samymi ludźmi emotka  na jego szczęście dziś od miesiąca jest na zwolnieniu lekarskim... gdyby nie to ... dziś mógł być tam z nimi 

(*) (*) emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6558549 Napisano: 21.12.2018 13:08:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukunamuniu napisał(a):

pioge7 napisał(a):

defed napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Mam pytanko odnośnie kodów kreskowych... czy Stock Prestige  ma inny, w zależności od sklepu? Nie znam się na tym kompletnie. Butelki już dawno po Andrzejkach wyrzucone, a kilka paragonów mam i zostawiłam je na teraz. emotka

EAN jest unikalny, przypisany do konkretnego produktu, zawsze taki sam emotka
To tak jakby pesel, tyle że człowiek jest jeden, a flaszka Stocka 0,7l ma sporo klonów emotka

Z tym zawsze taki sam to się nie zgodzę emotka w większości przypadków (98%) jest on stale taki sam, ale zdarzają sie przypadki (przeważnie wlasnie na wódkach) że się zmienia kod. 
Taki zabieg stosuje np. Soplica. W ciagu roku zmienia ze 3 razy kody kreskowe produktów. Wiem z doświadczenia, bo raz wprowadzone kody kreskowe do kasy są a tu nagle towar nie wchodzi... okazuje się że kod inny. W tym roku np. Soplica truskawkowa 0,2 l miała 3 rożne kody. Tak samo śliwkowa czy malinowa.
innym razem mamy wbite np. Czekolada truskawowa 100g i firma a się zaraz okazuje ze pod ten kod przychodzi np. Czekolada wisniowa tej firmy...
:P
Taka mała ciekawostka emotka  

Ale może od listopada akurat kod Stock Prestige się nie zmienił. emotka  Cóż, paragony wykorzystam, żeby nie mieć poczucia że się zmarnowały. I tak znając mnie nic z tego nie wyjdzie, ale lepiej żałować że się nie wygrało, niż że się w ogóle nie spróbowało. emotka

Nie nie , w stocku się nie zmieniło nic emotka  
pisalem tylko defed że kody się zmieniają, nie często ale się zmieniają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6558521 Napisano: 21.12.2018 11:35:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Z tym zawsze taki sam to się nie zgodzę w większości przypadków (98%) jest on stale taki sam, ale zdarzają sie przypadki (przeważnie wlasnie na wódkach) że się zmienia kod. 

O, to ciekawostka emotka Bo o ile nie zmienia się gramatura/litraż albo skład/dodatki, to jaki jest tego sens???  emotka

Zmienia sie producent. Produkuje niby to samo a jednak ma prawo do zmian.

Tego kto producentem jest to nie wiem ale wiem że Soplica truskawkowa 0,2 l jak była tak jest i ma rożne kody emotka  tzn teraz juz mamy na sklepie akurat stałe ale jak przychodzi nowa dostawa to zawsze sprawdzam bo potem jak ktoś kupuje to kod nie wchodzi i trzeba na szybkiego ręcznie wprowadzać... także ten :P  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6558501 Napisano: 21.12.2018 10:53:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Mam pytanko odnośnie kodów kreskowych... czy Stock Prestige  ma inny, w zależności od sklepu? Nie znam się na tym kompletnie. Butelki już dawno po Andrzejkach wyrzucone, a kilka paragonów mam i zostawiłam je na teraz. emotka

EAN jest unikalny, przypisany do konkretnego produktu, zawsze taki sam emotka
To tak jakby pesel, tyle że człowiek jest jeden, a flaszka Stocka 0,7l ma sporo klonów emotka

Z tym zawsze taki sam to się nie zgodzę emotka w większości przypadków (98%) jest on stale taki sam, ale zdarzają sie przypadki (przeważnie wlasnie na wódkach) że się zmienia kod. 
Taki zabieg stosuje np. Soplica. W ciagu roku zmienia ze 3 razy kody kreskowe produktów. Wiem z doświadczenia, bo raz wprowadzone kody kreskowe do kasy są a tu nagle towar nie wchodzi... okazuje się że kod inny. W tym roku np. Soplica truskawkowa 0,2 l miała 3 rożne kody. Tak samo śliwkowa czy malinowa.
innym razem mamy wbite np. Czekolada truskawowa 100g i firma a się zaraz okazuje ze pod ten kod przychodzi np. Czekolada wisniowa tej firmy...
:P
Taka mała ciekawostka emotka   Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6558448 Napisano: 21.12.2018 05:33:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Gratulacje Kliencie. Mozliwa nagroda jest spakowana. Podaj gdzie mamy ja wyslac  wejdz www.torturacen.pl i podaj adres dostawy NAGRODY ! pozdrawiam EWA

takie smsy ostatnio dostaje - ktoś coś miał podobnego?

To spam. Tez dostaje na wszystkie telefony nie wiem jak sie tego pozbyć emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6558219 Napisano: 20.12.2018 12:06:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
robot z familijnego konkursu w intermarche
kurier DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6557802 Napisano: 18.12.2018 20:20:16 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

A mnie wkurza (i smuci) kilka spraw:
- konkursowo mi idzie byle jak (dawno nie było takiej nędzy, a za nią- zniechęcenia do brania udziału w kolejnych konkursach),
- chociaż wokół świątecznie, mikołajowo, prezentowo- to ja w tym roku tego kompletnie nie czuję (stara chyba się robię, zawsze uwielbiałam święta i cały ten blichtr, błyskotki, dekoracje, lampki i wszystko wokół- jak dziecko małe, a w tym roku kompletnie pusto mi w środku),
- jestem zmęczona pracą i obowiązkami zawodowymi- i chociaż uwielbiam pracować z dzieciakami i młodzieżą, to ostatnio mam ich serdecznie dość,
- a w duszy dobija mnie jakaś dziwna depresja (ja wiem, że zima i słońca ni ma i co roku mam podobnie, ale w tym roku jest inaczej, intensywniej- jakby ta ciemność ze "Stranger Things" weszła mi do głowy/duszy i opanowywała to sukcesywnie).
Ciężko jest.

emotka  Po burzy zawsze wychodzi słońce emotka  
bedzie dobrze. 
W konkursach się odkujesz
świeta jak przyjdą wtedy może poczujesz ich magię emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6557534 Napisano: 18.12.2018 08:13:04 w Pomocy!!!!
Mam pytanie
wczoraj dotarła do mnie zamówiony laptop. Wszystko ok tylko razem z nim przyszedł w opakowaniu osobno dysk SSD 
i tu pytanie
co mam z nim zrobić? Czy włożyć do laptopa, wymienić z jakimś innym czy go schować? 
Pierwszy raz sie mi takie coś zdarza. A sie nie znam  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6557410 Napisano: 17.12.2018 17:54:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

A czy w bonbowej promocji jest ograniczenie na gospodarstwo?

Znalazłem na osobę, na gospodarstwo nie widziałem ograniczenia. Szukałem w sobotę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6557338 Napisano: 17.12.2018 15:25:24 w SZUKAM....
Czy jak chcecie na stronie paczkomaty nadać paczkę i jak wybieram paczkomat gdzie chce nadać paczkę i jak wpisuję po kolei litery w wyszukiwarkę to u was też to tak pomału te literki wchodzą? 
Wpisywalem na laptopie, na iPadzie i komputerze stacjonarnym i za kazdym razem wpisuje sie to tak samo emotka  pomału jak nie wiem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6557297 Napisano: 17.12.2018 14:08:37 w Informują
Reni napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

deva napisał(a):

przed chwila dostałam sms ze wygralam w bonbowej promocji w Intermarche Milka, ale przeciez już dostałam smsa w piątek, paragon odesłany może chodzi o polomarket?

Ja też dostałam dziś za ITM, ale nie miałam w piątek. Więc chyba ślą resztą wygranych emotka  

tak, potwierdzone u źródła - dzisiaj idą kolejne eski z wygranymi emotka  

Dziwne,., mama dostała w piątek i dziś...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6556604 Napisano: 14.12.2018 14:33:07 w Informują
dwaburekoty napisał(a):

BonBowa ITM SMS bez rodzaju nagrody

Tam było 300x 100 zł wiec chyba wiadomo 
tez SMS emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6556580 Napisano: 14.12.2018 13:17:42 w Informują
sylwik napisał(a):

Polomarket, dzienna Kamis

Coś wiecej? 
Sms czy telefon, jak telefon to z jakiego numeru ? Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

pioge7

#6556570 Napisano: 14.12.2018 12:58:01 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że w niektórych sklepach internetowych coś jest STANDARDEM to w innych to samo jest LUKSUSEM I WIELKIM WYMAGANIEM emotka  
zamowilem laptopa w mediamarkt we wtorek, wysyłka 24 godziny... do dziś nic nie ruszyło emotka  
zamówiłem w mediaexpert telefon w środę, juź jest w domu od rana emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0