Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6556562 Napisano: 14.12.2018 12:36:58 w Czy informują/ informowali?
nique napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Powiedzcie mi czy były wyniki konkursu z wiejskimi ziemniaczkami w Lewiatanie? Co 1000 zł było i zapasy chipsów? Nie przypominam sobie a teraz mi sie o konkursie przypomniało emotka  

były, były emotka

Dziekuje 
czyli przeoczyłem gdzieś emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6556547 Napisano: 14.12.2018 12:07:30 w Czy informują/ informowali?
Powiedzcie mi czy były wyniki konkursu z wiejskimi ziemniaczkami w Lewiatanie? Co 1000 zł było i zapasy chipsów? Nie przypominam sobie a teraz mi sie o konkursie przypomniało emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6556300 Napisano: 13.12.2018 14:18:25 w PODZIĘKOWANIA
@justin501,
Dziękuję za szybką transakcję.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6556121 Napisano: 12.12.2018 18:52:08 w Lay's
katake napisał(a):

bzowapani napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Czy będą rezerwy z tego konkursu jak myślicie?

nie ma rezerw.

Pamiętam konkurs Uśmiechnij się z Lay's  i przyznali mi z rezerwy S7 edge

Ale tutaj to chyba niebardzo podstawy do rezerwy...paragonu się nie odsyłało.

Ale ktoś oświadczenia z danymi mógł nie odesłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6556034 Napisano: 12.12.2018 15:40:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

agata6 napisał(a):

masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy jest ktokolwiek, kto nie wygrał w kauflandzie? Czy oni powiadomili wszystko jak leci, a potem wybiorą tych docelowych?

Jest ktoś taki  emotka emotka emotka
pierwsza edycja chyba co nie mam nic emotka  

i ja nic:(

i ja nic

Możecie dać link do tego konkursu??? ja też dostałam taki sms, że potencjalny laureat, ale nie moge go znaleźć w bazie i nawet nie wiem co tam się wygrywało. Bardzo proszę

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-srodki-czystosci-kaufland.html#.XBEd2IzTmhA Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6556031 Napisano: 12.12.2018 15:37:06 w Lay's
No to nie ja emotka  emotka emotka
jednak emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6556019 Napisano: 12.12.2018 15:21:20 w Lay's
Ciekawe czy były już emaile emotka  
dzien nagroda i inicjały się zgadzają emotka   Wyświetl w wątku >>
1 noska81 0

pioge7

#6556015 Napisano: 12.12.2018 15:15:39 w WC - rozmowy o wszystkim
Kochani w aplikacji Olx ruszyła akcja nakarm psiaka... wystarczy wejść w aplikacje i tam kliknąć w dowolnego psiaka i NAKARM
:) 
https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/lfV7/ Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6555991 Napisano: 12.12.2018 14:21:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Czy jest ktokolwiek, kto nie wygrał w kauflandzie? Czy oni powiadomili wszystko jak leci, a potem wybiorą tych docelowych?

Jest ktoś taki emotka emotka emotka
pierwsza edycja chyba co nie mam nic emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6555931 Napisano: 12.12.2018 12:55:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

iszhara napisał(a):

kkbt napisał(a):

Jak zapłacić punktami Payback w Kauflandzie (konkurs)?
Na kasie samoobsługowej wbiłam, że chcę płacić kartą Payback, zapytało, ile punktów, a potem JAKI PIN... Tak ma być? Skąd pin wziąć?

Dzień i miesiąc urodzin emotka

Dzięki. Przelicznik punktów to 1pkt=1grosz zniżki, tak?

Tak, 100 pkt to 1 zł emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kkbt 0

pioge7

pioge7

#6555737 Napisano: 11.12.2018 20:15:13 w WC - rozmowy o wszystkim
Lxooxooxoo napisał(a):

joan napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Ja mam właśnie mieszane uczucia...Oczywiście szkoda mi zwierząt, bo niektóre faktycznie się boją ale z drugiej strony myślę sobie (w kwestii Sylwestra), że fajerwerki stały się już takim symbolem. (...)

Ja już jestem na tyle stara, że jeśli jedynym argumentem na jakieś działanie są słowa typu: tradycja / symbol / ambicja, to od razu wiem, że owe zjawisko jest g* warte emotka

Od jakiegoś czasu na wszystko patrzę pod kątem ekologii i sztuczne ognie to nic więcej, jak syf i smród. A odkąd mąż naszej forumowiczki stracił oko (trafiony cudzą petardą), to już mnie nikt nie przekona do tego szajsu. Ni uja.

BTW -> u mnie już strzelali kilka godzin temu, najwyraźniej była promka w markecie na fajerwerki...

PS: Komu żal swojego zwierzaka, niech pomyśli o tych stworzeniach, które przebywają w Sylwestra na dworze. O ptakach, kotach, wiewiórkach, sarnach, zającach i całej faunie, która przeżywać będzie niezrozumiałe piekło w imię ludzkiej próżności.

PS2: W tym roku Sylwester z Polsatem ma się odbyć na Stadionie Śląskim. Czekam na oficjalne info, czy będą pizgać petardami po niebie nad głowami zwierząt w zoo, czy może odpuszczą.

emotka  Popieram Cię w 100%. Mam nadzieję, że na Stadionie zrezygnują z fajerwerków.
W tym roku nawet ma nie być "tradycyjnego" światełka do nieba na finale Wielkiej Orkiestry. Czasy się zmieniają i mam nadzieję, że coraz więcej osób popatrzy na to z drugiej strony. A nie z tej strony, że to właśnie symbol, tradycja i że tak się przyjęło.
Dla mnie to nie dość, że wielkie zanieczyszczenie, to jeszcze puszczanie z dymem kasy i to nie małej. emotka  A jak widzę konkursy, w których do wygrania są fajerwerki, to mi słabo.

I wszytsko jasne emotka  zrezygnowano z fajerwerków emotka   Wyświetl w wątku >>
2 joan, xooxoo 0

pioge7

#6555363 Napisano: 10.12.2018 21:21:33 w WC - rozmowy o wszystkim
UlCiAh napisał(a):

Uwaga, będzie pytanie emotka

W jaki sposób przechowujecie paragony konkursowe?
Mam tu na myśli praktyki, które się u Was sprawdzają (organizacyjnie i pod kątem zachowania ich jakości)
Jakieś ciekawe sposoby w zakresie ich sortowania/dzielenia na konkursy? 
W konkursowym świecie jest ich sporo, dlatego też jestem ciekawa emotka  

Ktoś ma ochotę odpowiedzieć? 

Pytanie już kilka razy się pojawiło emotka  z tego co wiem kilka osob trzyma paragony w albumach na zdjęcia, inni w kopertach i podpiują miesiące.

ja trzymam w kopertach i podpisuję paragony konkretnie jaki sklep. I tam wkładam wszytskie paragony z danego sklepu. Jeśli konkurs jest ogólnopolski to mam kopertę INNE PARAGONY
konkursy na bramki mam w kopercie z podpisem BRAMKI
a tak to: intermatprche, abc, kaufland itp itd. 
Jeśli konkurs jest większy i dłuższy i wiem że będę mieć dużo paragonów to mam np. ALMETTE albo ŁACIATE osobno emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ulciah 0

pioge7

#6555321 Napisano: 10.12.2018 19:12:51 w Pomocy!!!!
androm napisał(a):

pablo1234 napisał(a):

Hej.
Wygrałem 2x300zł w Tiger Gamer. Czy Smolar nie robi problemu jak wrzucę dwa oświadczenia do jednej koperty oraz dwa paragony? Czy wysłać dwa osobne listy z dwoma innymi nadawcami czyt. laureatami?

ja bym się 5 zł nie szczypała i wysłała w odrebnych, bo to jest jednak 300

A chcesz te samo gospodarstwo podać. ? Bo smolar zawsze ma ograniczenie na gospodarstwo. Nie wiem jak tu bo nie grałem ale sprawdź sobie dobrze Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6554770 Napisano: 08.12.2018 13:19:32 w WC - rozmowy o wszystkim
lola.lola napisał(a):

Ja mam właśnie mieszane uczucia...Oczywiście szkoda mi zwierząt, bo niektóre faktycznie się boją ale z drugiej strony myślę sobie (w kwestii Sylwestra), że fajerwerki stały się już takim symbolem. Do tej pory zawsze jednak mnie cieszyło jak o północy wszyscy wychodziliśmy na dwór, było odliczanie i później pokaz sztucznych ogni, wszyscy się cieszyli i składali sobie życzenia. 
A teraz "uczcijmy Nowy Rok minutą ciszy" emotka  Jakieś to smutne mi się wydaje... 
Oczywiście wiem, że ludzie i tak będą strzelać więc ciszy nie będzie (ale wyobraźcie to sobie) emotka
Tak sobie myślę, że raz w roku chyba nie robi nikomu aż takiej krzywdy. Sama mam suczkę, zawsze wcześniej wychodzimy z nią na bardzo długi spacer żeby się wybiegała i zmęczyła i później strzały nie robią na niej wrażenia. 
Przeciwna jestem jedynie strzelaniu wcześniej - nie rozumiem co to ma na celu  emotka

podobno strzelają wcześniej dla dzieci, żeby mogły sobie obejrzeć, bo nie wytrzymią do północy.

zrezygnować nikt nie zrezygnuje, ale jak większe miasta nie będą robić takich sztucznych pokazów to chociaż już to będzie mniej.
O mnie za mnie tego wcale może nie być. Od kilkunastu lat Sylwester spędzam w domu z moim psem który się tego panicznie boi i jakby był sam to nie wiem co by sobie zrobił... ale jak przy nim jestem to i tak jest źle.. jak miałem ją małą (dwa lata temu) to nawet w Sylwestra było ok i nie bała się nic i mogliśmy nawet o północy spać spokojnie emotka (osobiście nie chodzę na zabawy bo Sywester dla mnie to jak każda noc w całym roku emotka - nie wiem czy to już starość emotka ) jedynie co to zmienia się cyfra w kalendarzu i tyle emotka dlatego dla mnie brak fajerwerków była by błogosławieństwem emotka ale tą jedną noc jakoś mogę wytrzymać.

Co do spacerów. niestety u mnie nie zdziałają nic. Pies jak uwielbia chodzić na nie i samo słowo SPACER już jest wielkim świętem tak w Sylwestra przy tych hukach nawet nie wychodzi spod stołu emotka A że niestety pracuję w każdego sylwestra od 6 do 17 to nie mogę jej brać jeszcze przed pierwszymi strzałami emotka   Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

pioge7

#6554729 Napisano: 08.12.2018 10:39:34 w WC - rozmowy o wszystkim
lola.lola napisał(a):

Czytałam właśnie artykuł, że w tym roku nie odbędzie się tradycyjne "Światełko do nieba", w Warszawie nie będzie również pokazu fajerwerków w Sylwestra. 
Jakie jest wasze zdanie w tej sprawie? 

jak najbardziej pozytywne. nikogo wg mnie nie uszczęśliwi tony wystzrelonych w górę petard A zwierzaki przynajmniej będą miały mniejszą traumę. u mnie rok temu pies cały dzień nie wychodził na pole bo sąsiadom zachciało się już od 11 co godzinę strzelać. A ptaki do karmnika przestały na 2 tygodnie przylatywac. Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

pioge7

#6554650 Napisano: 07.12.2018 22:32:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziwne, emaila nie mam a na liście jestem :) No ale jak jestem to znaczy że zweryfikowali pozytywnie emotka chyba emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6554643 Napisano: 07.12.2018 22:15:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia24 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

monia24 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Na frostę wysyłamy tylko formularz i paragon czy opakowania też?  

tylko formularz i paragon emotka

Dziękuję, tak mi się właśnie wydawało, ale wolałam się upewnić. W takim razie zostawię opakowania w domu. Oczywiście pieczątka potrzebna jeśli nie jest napisane że frosta? Mam fajnie dość opisane ale bez firmy.

ja miałam na paragonie z biedry PALUSZKI RYBNE i Ryba jakaś tam i przeszło, już dostałam email, że wszystko zweryfikowane poprawnie emotka

To może nawet nie pójdę. Ja mam nawet słowo złote, ale nie mam że frosta, drugi produkt też dokładnie ale bez frosty.

A oni informaowali o weryfikacji emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6554358 Napisano: 07.12.2018 05:22:52 w Informują
O 2;44 e-mail z abc scarypetki danio emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6554216 Napisano: 06.12.2018 17:13:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wie ktoś może jak pozbyć się tych smsów
WITAJ KLIENCIE MARKETU... blokowanie numerów nic nie daje bo za każdym razem z innego telefonu wysyłają Wyświetl w wątku >>
0 0