Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6543129 Napisano: 30.10.2018 21:02:14 w Wkurza mnie...
wkurza mnie że zawsze zapominam jak kupuję na allegro  zeby wejść przez PAYBACK emotka dziś starciłem ponad 1000 pkt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6542768 Napisano: 29.10.2018 16:39:04 w Informują
tadziowa napisał(a):

Poczuj zapach kawy w ITM z wczoraj - teraz sms

U mnie z soboty ... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6542708 Napisano: 29.10.2018 12:50:15 w SZUKAM....
natala91 napisał(a):

szukam info czy tort z kindera można wygrać 1 na osobę czy na gosp.domowe?

1 na osobę, wiele na gospodarstwo...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6542661 Napisano: 29.10.2018 10:36:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Kupiłam różne mleka na konkurs łaciatego i przez pomyłkę wpisałam kod z mleka 0.5% do paragonu gdzie jest 2%. Myślicie żeby pisać do nich o usuniecie zgłoszenia, czy mogą nie mieć oznaczonych kodów do jakiego mleka należą?

Nie martw się emotka  wszytsko jest dobrze, nie musisz się o to martwić. Ja mam na paragonie MLEKO ŁACIATE i tyle bez procentów. Jest info że łaciate i tyle ma im wystarczyć emotka  

Właśnie jakbym miała tlyko mleko łaciate to bym się nie przejmowała emotka  Ale 100zł nie trafiłam,więc na 100 tys szanse też marne emotka

Ale wg mnie nie masz się czym przejmować.... masz na rachunku że łaciate? Masz.... oni nie bedą chyba tak aż tego weryfikować i sprawdząć że kod jest z jakiego opakowania a inny jest na paragonie... nie przejmuj się :) graj dalej emotka   Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

pioge7

#6542630 Napisano: 29.10.2018 09:32:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Kupiłam różne mleka na konkurs łaciatego i przez pomyłkę wpisałam kod z mleka 0.5% do paragonu gdzie jest 2%. Myślicie żeby pisać do nich o usuniecie zgłoszenia, czy mogą nie mieć oznaczonych kodów do jakiego mleka należą?

Nie martw się emotka  wszytsko jest dobrze, nie musisz się o to martwić. Ja mam na paragonie MLEKO ŁACIATE i tyle bez procentów. Jest info że łaciate i tyle ma im wystarczyć emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6542557 Napisano: 28.10.2018 18:09:46 w SZUKAM....
monia24 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

podeśle ktoś mi adres strony z Fantazji Polo? Telefon rozładowany siostra wzięła ładowarkę i przywiezie po 21 a chciałbym wsyłać dane teraz emotka
będę zobowiązany emotka

http://wygrywajzprzyjemnoscia.pl/

To strona konkursu a potrzebuje tej strony z smsa 

edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

podeśle ktoś mi adres strony z Fantazji Polo? Telefon rozładowany siostra wzięła ładowarkę i przywiezie po 21 a chciałbym wsyłać dane teraz emotka
będę zobowiązany emotka

https://konkursy....y.com/zprzyjemnoscia

Dziękuję :*  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6542548 Napisano: 28.10.2018 16:46:12 w SZUKAM....
będę zobowiązany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6542176 Napisano: 26.10.2018 14:34:23 w Popraw sobie humor...
nanajka81 napisał(a):

"To jest wójt" - kadr z filmiku Rancho. Żeby tak wszędzie było w urzędach....
https://www.youtu.../watch?v=SNCRfQrqtJw

U nas na wsi podobnie... z tą różnicą że jak wójt wchodzi do takiej co kawkę czy herbatkę robi to zostaje i piją razem jeszcze z pół godzinki emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6542169 Napisano: 26.10.2018 14:23:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

werix7 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Mama wygrała walizkę w Kamis ale zgłosiła 2 paragony. Skąd ma wiedzieć który paragon okazał się wygrany ? Agencja udziela informacji w tym temacie ?

Mam dokładnie tak samo emotka  Też zgłosiłam dwa paragony w  jednym dniu i nie wiem który wygrany. Napisałam do nich zwrotną wiadomość, ale na razie nie otrzymałąm odpowiedzi. 

A jaki jest problem w odesłaniu dwóch?  emotka

Bierzecie i wysyłacie obydwa, oni sobie sprawdzą czy zgadzają się numery ze zgłoszonymi i ten wygrany jak będzie, to przebiegnie weryfikacja pozytywnie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6542039 Napisano: 26.10.2018 08:54:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7, bruce przykro mi, ale takie coś nie przejdzie, nasze to osobny moduł, po prostu tam tworzy się całą treść podstrony.
Opisy konkursów są generowane na podstawie danych wypełnionych w formularzu, dzięki czemu można sprecyzować wyniki wyszukiwarki, gdyby zrobiło się taką podstronę to nie wiadomo by było co jest do czego.

Mogę dodać nowe pole które generowałoby taką podstronę (już kiedyś o tym myślałem), ale zaraz ktoś zacznie się czepiać że nie da się wyszukiwać konkursu, że wyszukiwarka go nie wyłapuje i że znów jest do d**y, teraz jakoś działa, lepiej czy gorzej (moim zdaniem wyłapuje większość konkursów - ok. 95%*) i wolę to zostawić emotka

* zostawiam sobie margines błędu, bo czasami pojawiają się nowe znaczniki w adresie które trzeba dopisać by je wykluczyć emotka

Aha, rozumiem emotka  szkoda, bo taki opis wyglada bardzo fajnie emotka  
pale jeśli się nie da to przyjmuje do wiadomości emotka  pozdrawiam i miłego dnia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6542027 Napisano: 26.10.2018 05:24:51 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

basku napisał(a):

Dziękuję

A może ktoś napisać gdzie kupuje się taki starter NJU?  Tylko się nie śmiejcie. W życiu nie miałam telefonu na kartę. Mam na abonament a teraz wyjątkowo potrzebuje drugi numer

Nawet w kiosku możesz kupić emotka  ostatnio widziałam w sieci Kolporter, startery do wyboru, do koloru. Tylko szukaj ciekawego numeru emotka  

Kioski, sklepy osiedzlowe, poczty, markety...
co do wpisu ziolko najlepiej zaczynającego się na 737 emotka   Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

pioge7

#6541809 Napisano: 25.10.2018 10:45:15 w Informują
monkakk napisał(a):

Bp 4move SMS I i II stopien

10:44 SMS II Stopień Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

pioge7

#6541806 Napisano: 25.10.2018 10:42:37 w SZUKAM....
basku napisał(a):

prosze napiszcie jaki starter teraz warto kupic? do jakiej sieci?

tzn chodzi mi o to by mial dluga waznosc emotka

chetnie priv

osobiście mam orange i nju mobile. Orange za 3 zł po zakupie możesz mieć rok ważności konta. Później po roku przedłużasz za darmo. W nju po pierwszym doładowaniu za 10 zł masz bezterminowo konto, chyba że mało używasz to co jakiś czas poproszą cię o bezpłatny sms, a jak nie to ci zablokują.
Podobno są jakieś problemy z smsami z nju ale ja jakoś nie zauważyłem tego... ale piszę to co poczyytałem tu na forum. Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

pioge7

#6541782 Napisano: 25.10.2018 09:08:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

w łąciatym wybór tego siana to fikcja? Bo czytam regulamin i tam są bramki... więc jak się wstrzelę w bramkę to choćbym które siano wybrał to i tak wygram? Dobrze rozumuję emotka

Też tak myślę emotka  To samo z kafelkami Frosty i kiedyś kołem fortuny w kawie Nesca   emotka

Halszka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

w łąciatym wybór tego siana to fikcja? Bo czytam regulamin i tam są bramki... więc jak się wstrzelę w bramkę to choćbym które siano wybrał to i tak wygram? Dobrze rozumuję emotka

Też tak myślę! Ale pewnie łatwiej jest wzbudzić poczucie winy że to TY wybrałeś nieodpowiednia kupę siana emotka

no właśnie... a ja się tak bawiłem wybierając kolejną kupkę siana emotka jak kiedyś w Hugo emotka te eliksiry co trzeba uratować było Hugolinę i dzieciaki emotka dawali wtedy kompa emotka a tu taki zawód emotka znowu bramki emotka Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

pioge7

#6541777 Napisano: 25.10.2018 08:51:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w łąciatym wybór tego siana to fikcja? Bo czytam regulamin i tam są bramki... więc jak się wstrzelę w bramkę to choćbym które siano wybrał to i tak wygram? Dobrze rozumuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6541771 Napisano: 25.10.2018 08:00:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onka37 napisał(a):

czy do konkursu Lays potrzebny paragon?

nie trzeba Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6541740 Napisano: 24.10.2018 21:52:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

guru800 napisał(a):

Jak długo czekaliście na weryfikację paragonów Tic Tac?

jakieś 4dni

przy pierwszych zgłoszeniach nie dostałem info o pozytwynej weryfikacji, jak zgłaszałem się na mamę to dostałem na drugi dzień. Wtedy pisałem do tic tac czemu nie dostałem info u siebie. Przeprosili i napsiali że jakieś problemy techniczne mają i nie wysłało się wszystkim... odpisali że przeszły zgłoszenia pozytywną weryfikację. Także jak czekasz już któryś dzień z kolei, to napisz przez kontakt do nich . powinni odpisać Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6541660 Napisano: 24.10.2018 16:46:26 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

U nas mniej wiecej tak:

a tak na serio... mój pies dziś wyszedł z domu raz do sikania rano ze mną o 5 ... dzownilem do domu i tata mówi że w ogóle nie chce iść a jak ją woła i ona widzi że tata ją na pole chce wziąć to ucieka do mojego pokoju pod stół i się nie rusza emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0