Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6541608 Napisano: 24.10.2018 15:14:02 w SZUKAM....
Surf /coccolino 
ten zestaw to raczej za zdjęcia wygrywacie czy rysunki?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6541603 Napisano: 24.10.2018 15:03:48 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
malenka89 napisał(a):

To juz tyle lat jak jej nie ma...  Fajnie Adrian, ze prezentacja sie zachowała. Ale zgadza sie, kiedyś byliśmy jak rodzina, teraz trzeba uważać na każde słowo... Ale na szczęście pozostalo tu kilka bardzo wartościowych osób, które widza cos poza czubkiem własnego nosa emotka

Trafiłem tu już po śmierci Dominiki ale widzę że rzeczywiście była kimś Wielkim, skoro powstała o niej taka prezentacja... szacun dla tych, którzy ją przygotowali. Prawdziwych przyjaciół naprawdę można poznać w wirtualnym śmiecie emotka  ... może ktoś powiedzieć na co chorowała Dominika? Jakoś nigdy nie znalazłem tej informacji, a aż wstyd zapytać było... 

co do atmosfery..
faktycznie... duzzzzo się tu zmieniło... to juz nie to co było. Pamiętam, że kiedyś jak zapytałem o coś od razu na priv kilka wiadomości rad i informacji jak rozgryść jakiś konkurs. Teraz to aż boję się zapytać bo zaraz takie wiadomości że szok... oczywiście nie tyczy się to wszystkich emotka  
i przyznam się że mam na priv jeszcze wiadomości z 2012 roku... mnóstwo fajnych wymian opini, rozmów.. czasami fajnie do tego wrócić... mam nadzieję że te znajomości pomimo że w świecie wirtualnym i rzadko odnawiane jakieś piętno na sercu każdego odbiły ... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6541037 Napisano: 22.10.2018 18:33:50 w SZUKAM....
caramela napisał(a):

Witam wszystkich emotka  Jestem tu nowa i nie wiem czy w dobrym wątku pisze, ale chciałam zapytać czy ktoś wie gdzie można znaleźć (o ile są) wyniki konkursu Syrena odbywającego się w sklepach sieci Carrefour w dniach 18.09-30.09. Konkurs "Mój jesienny relaks to..." 

z to co kojarze to ktoś się chyba chwalił SMS od nich 
edit: albo emaile  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6541006 Napisano: 22.10.2018 17:10:35 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

No właśnie w samym fakcie pracy nic mnie nie wkurza, gdyby nie jej godziny. One mnie czasem do białej rozpaczy doprowadzają,  bo pracuję przeważnie 15-20 (muzyczna to szkoła popołudniowa) i się elegancko, dzień w dzień mijam z rodziną. Oni do domu, ja z domu. Ja do domu, oni spać... 

U mnie siostra tak pracowała 2 lata... dzieci na 8 do 14 w szkole ona o 13 jechała do pracy, od 14 do 22.. przychodziła dzieci śpią... wstawali tylko razem, ale jak to dzieci na osttanią chwilę i spędzali dziennie może 15 minut. Po dwóch latach powiedziała dość... i teraz ma pracę na zmiany... także raz się nie widzą tydzien, ale pózniej 2 tygodnie się znowu widzą emotka   Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pioge7

#6540984 Napisano: 22.10.2018 16:30:39 w Wkurza mnie...
magie1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Poniedziałek. Tak po prostu. Wkurza mnie poniedziałek emotka I to, że choć wiem, że w poniedziałki kończy się weekendowa laba, to zawsze rano czuję się tym jednakowo mocno zaskoczona emotka

nie tylko Ty, ja mam w poniedziałki jeszcze na 9. Tak, żeby posiedzieć tę pierwszą godzinę lekcyjną i się nawkurzać, że inni po niej będą już częściowo po pracy, a ja jeszcze nie zaczęłam emotka

Ja w poniedziałek zaczynam o 6 rano... i jak niektórzy kończą o 14 to ja jeszcze wtedy ciągnę 6 godzin, by wyjsć z pracy o 20.  :) i tak w każdy poniedziałek od 3 lat po 14 godzin ... emotka  

podziwiam, a masz za to np wolne piątki?

Nie ale za to mam wtorek wolny i czwartek emotka  bo w środę i piątek też pracuje od 6 do 20 emotka  

czyli pracujesz 3 dni po 14h? W sumie też bym tak mogła emotka

Tak, 3 dni pracuje, 4 wolne. emotka  udało się dogadać z koleżanką z pracy bo jej tez tak pasuje emotka  
wczesniej pracowałem poniedziałek wtorek środa po 14 a od czwartku weekend emotka  :P 
ale od września musieliśmy zmienić i pracujemy co drugi dzien emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6540982 Napisano: 22.10.2018 16:21:56 w Wkurza mnie...
magie1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Poniedziałek. Tak po prostu. Wkurza mnie poniedziałek emotka I to, że choć wiem, że w poniedziałki kończy się weekendowa laba, to zawsze rano czuję się tym jednakowo mocno zaskoczona emotka

nie tylko Ty, ja mam w poniedziałki jeszcze na 9. Tak, żeby posiedzieć tę pierwszą godzinę lekcyjną i się nawkurzać, że inni po niej będą już częściowo po pracy, a ja jeszcze nie zaczęłam emotka

Ja w poniedziałek zaczynam o 6 rano... i jak niektórzy kończą o 14 to ja jeszcze wtedy ciągnę 6 godzin, by wyjsć z pracy o 20.  :) i tak w każdy poniedziałek od 3 lat po 14 godzin ... emotka  

podziwiam, a masz za to np wolne piątki?

Nie ale za to mam wtorek wolny i czwartek emotka  bo w środę i piątek też pracuje od 6 do 20 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6540973 Napisano: 22.10.2018 15:52:26 w Wkurza mnie...
magie1982 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Ja w poniedziałek zaczynam o 6 rano... i jak niektórzy kończą o 14 to ja jeszcze wtedy ciągnę 6 godzin, by wyjsć z pracy o 20.  :) i tak w każdy poniedziałek od 3 lat po 14 godzin ... emotka   Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

pioge7

#6540934 Napisano: 22.10.2018 14:17:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jeden kupi, jeden napisze wiersz, jeden wyśle a wszyscy podzielimy się nagrodą emotka  

W zależności od tego, która agencja będzie nadzorować ten konkurs, wiersz napisze albo osoba trzeźwa... albo nie emotka

wyślemy jeden napisany po pijaku, drugi na trzeźwo i sprawdzimy preferencje agencji emotka

To teraz nie pozostaje nic innego jak szukać konkursu z alkoholem w tle emotka  :P emotka

trzeba poprosić @pionas żeby przy łapkach w dół i w górę dał jeszcze możliwość serduszek emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6540925 Napisano: 22.10.2018 14:09:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

To jest wyzwanie, które jestem skłonny podjąć

no dobra, ale jak już przyjdzie do picia, to pijemy tylko konkursowe trunki, tak żeby pożytek był podwójny emotka

A kto bierze wtedy paragony emotka emotka ?  

Ja, bo nie piję alkoholu. Ale wygraną możemy się podzielić. Żeby było etycznie emotka

Też nie piję emotka  także będzie trzeba więcej kupić emotka  

Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

no dobra, ale jak już przyjdzie do picia, to pijemy tylko konkursowe trunki, tak żeby pożytek był podwójny emotka

A kto bierze wtedy paragony emotka emotka ?  

podzielimy się po równo przecież emotka

Jeden kupi, jeden napisze wiersz, jeden wyśle a wszyscy podzielimy się nagrodą emotka
  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6540921 Napisano: 22.10.2018 14:03:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

A kto bierze wtedy paragony emotka :) ?   Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6540920 Napisano: 22.10.2018 14:00:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pan Tomek chce tylko pomóc a nie dowalić każdemu z osobna

oby ta pomoc nie wyszła mu bokiem, bo faktycznie  będzie potrzebował litrów wódki emotka

To jest wyzwanie, które jestem skłonny podjąć emotka

Co do privów z pytaniami "jak wygrać" to jeszcze żadnych nie dostałem, ale z drugiej strony nie robiłbym z tego wielkiej tajemnicy; nawet kiedyś już pisałem posta na ten temat, o, proszę:
https://www.e-kon...trona/1062/#p6441339

Na końcu przypominam jednak o fakcie, że agencja jest tylko i aż pośrednikiem między Wami a fundatorem, który to fundator podejmuje zwykle finalne decyzje co do tego, kogo nagrodzić. Więc nikomu i na żadnych privach i za żadną wódkę nie jestem w stanie niczego obiecać czy ułatwić, choćbym chciał emotka

Że ja tego wpisu wcześniej nie widziałem emotka  emotka  Hahah emotka  muszę poszukać czegoś o 4 move bo akurat siedzę nad tymże zagadnieniem emotka  
panie Tomku życzę spokoju na forum i wiele cierpliwości emotka  przyda się emotka  
pozdrawiam  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6540905 Napisano: 22.10.2018 13:38:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pan Tomek chce tylko pomóc a nie dowalić każdemu z osobna

oby ta pomoc nie wyszła mu bokiem, bo faktycznie  będzie potrzebował litrów wódki emotka

Wiesz... dużo zalezy od nas samych... jeżeli nikt nie będzie chciał nadwyrężyć „znajomosci” albo nie doniesie bo „coś” to nic nie będzie. Chyba dobrze wie na ile pan Tomek może sobie pozwolić jeśli wie, że się może tu udzielać to czemu ma tego nie robić...  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6540902 Napisano: 22.10.2018 13:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
la-princessa napisał(a):

pikantny napisał(a):

Dziwię się, że ktoś z agencji reklamowej ujawnia się tu i naprawdę ma czas na prowadzenie zaciekłych konwersacji z konkursowiczami, zarazem ujawnia i zdradza zbyt dużo faktów ze swojej pracy, bo o ile wiele agencji czyta forum, o tyle nikt publicznie tu się nie wpisuje, czy to jest w ogóle etyczne?  emotka

Nie sądzę, żeby ktoś chciał się podszywać pod czyjeś dane emotka  Ale również dziwię się, że powstało takie ujawnienie. I zastanawiam się ile Pan Tomek dostał prywatnych wiadomości z pytaniami "jak wygrać w tej agencji?". Ja na miejscu tego Pana bałabym się też skarg do przełożonych emotka  Zaraz rozgoryczeni konkursowicze będą posądzać o jakieś kolesiostwo na forum, wiadomo jak to z niektórymi... emotka  Dziwne posunięcie jak dla mnie, ale ja nie muszę wszystkiego rozumieć emotka  

A ja nie rozumiem niektórych z nas... 
smolar odpowiada nieładnie na emaila, to SMOLAR jest be... bo albo odpowie albo i nie, oskarżamy ich o to że konkursowiczów tępią albo coś. Tu pan Tomek odpowiada na nasze pytania, informuje, dzieli się spostrzeżenami, i też niby jest be... dziwne posunięcie ludzi z forum... 
nie dziwi mnie, że jak widzi, przy kolejnych danych Anna Kowalczyk Bydgoszcz, Kasia Kowalczyk Bydgoszcz i Jan Kowalczyk Bydgoszcz, że myśli ze to rodzina... sam pracuję z ludźmi i jak widzę kolejne to samo nazwisko albo słyszę to podejrzewam że to rodzina... czy to źle? ostatnio na forum przez kilka osob zrodziła się dziwna mania upominania wszystkich i wszystkiego. Dokuczania i obrażania... ludzie... co z wami? Pan Tomek chce tylko pomóc a nie dowalić każdemu z osobna. Jak komuś nie pasuje proponuję wyjść na spacer i nie grać w konkursach.... a nie ślęczeć na forum i topić smutki i żale do biednego chłopa... 
pozdrawiam i wrzućcie na luz bo ostatnio za bardzo niektórzy sie spinają ...  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6540396 Napisano: 20.10.2018 07:37:52 w Wkurza mnie...
we wrzesniu wygrałem zwrot z winiarów... czekam na przelew a jak go nie było tak nie ma... napsiałem do albedo i odpisali mi, że na paragonie nie ma produktów winiar. Poprosiłem o skan wysłanego paragonu i rzeczywiście nie ma emotka emotka pomyliłem paragony i zgłosiłem zły emotka i poszło... 95 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6540349 Napisano: 19.10.2018 21:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Mam dość dziwne pytanie... W konkursie Wawel musimy dokończyć: Słodycze Wawel miksuje... Czy ktoś z Was wygrał, kończąc to zdanie ale z wersją miksuję (ja)

Ale tam jest miksuję...
Edit: chociaż przepraszam... w regulaminie jest z e... ja piszę to z ę i na razie nie wygrałem emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6540263 Napisano: 19.10.2018 17:12:42 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka emotka
No, żeby już nawet szynka podniecała...  emotka

Jak się nie ma co się lubi....  emotka

Hahaha emotka No tak emotka

bruce ale jakbyś ty tą panią wtedy widziała jak ona mi to mówiła... jakby już samo patrzenie na ta szynkę w niej cos wyzwalało emotka
po jej wyjściu śmiałem się z 10 minut z tego. emotka  ale takich „kwiatków” jest więcej emotka  dużo więcej. emotka     Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6540242 Napisano: 19.10.2018 16:47:16 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

(...) Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 
- przyszła mi dziś pewna kobieta do sklepu i pyta, jakim nawozem pryskane są te jabłka emotka Hahaha jakbym w uprawie ich robił... nie wiem ale jak jak idę do sklepu to takich głupich pytań nie zadaje. Przychodzę, odpowiada cena kupuje i idę, a nie zadaję głupie pytania czy komentuję cenę, jakbym 10 sklepów innych nie miał emotka  ale są takie Grażyny że muszą, bo im to poprawi nastrój. ;( 

Są ludzie, dla których liczy się coś więcej, niż cena produktu. Tylko trochę naiwna ta pani, jeśli liczyła na transparentność w przemyśle spożywczym emotka

Dobre Przemyślenie... ale wiesz... jakbyś słyszała wszystkie pytania jakie potrafi zadać klient (od : czy te śliwki są robaczywe, aż po oznajmienie: ta szynka mnie podnieciła) to można dotać szału emotka chyba książkę napisze emotka Hahah 

aleks1983 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

kupowalam mkafe na konkurs i tak: kawę mam w torbie, a na paragonie nie mam, czary normalnie emotka

Współczuję emotka

Hahahah, dobre emotka  to powinno być w popraw sobie humor a nie wkurza mnie emotka   
Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 
- przyszła mi dziś pewna kobieta do sklepu i pyta, jakim nawozem pryskane są te jabłka emotka Hahaha jakbym w uprawie ich robił... nie wiem ale jak jak idę do sklepu to takich głupich pytań nie zadaje. Przychodzę, odpowiada cena kupuje i idę, a nie zadaję głupie pytania czy komentuję cenę, jakbym 10 sklepów innych nie miał emotka  ale są takie Grażyny że muszą, bo im to poprawi nastrój. ;( 

A ja kupiłam Laciate w sklepie osiedlowym a na paragonie Chleb Graham wrrrrrrr

Zapraszam do mnie do sklepu emotka  świeże, nie pryskane,  :p na paragonie pięknie opisane: MLEKO ŁACIATE 3,2%
dobrze, że u nas w sklepie jestem odpowiedzialny za wprowadzanie danych o towarze w komputer emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6540234 Napisano: 19.10.2018 16:32:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zegarek z Kiri emotka
i jescze chwila i Cisza Wyborcza emotka  prawie 2 dni bez TYCH ludzi... jakże to będzie bezcenny czas. emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6540232 Napisano: 19.10.2018 16:25:29 w Wkurza mnie...
maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

kupowalam mkafe na konkurs i tak: kawę mam w torbie, a na paragonie nie mam, czary normalnie emotka

Współczuję emotka

Hahahah, dobre emotka  to powinno być w popraw sobie humor a nie wkurza mnie emotka   
Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 
- przyszła mi dziś pewna kobieta do sklepu i pyta, jakim nawozem pryskane są te jabłka emotka Hahaha jakbym w uprawie ich robił... nie wiem ale jak jak idę do sklepu to takich głupich pytań nie zadaje. Przychodzę, odpowiada cena kupuje i idę, a nie zadaję głupie pytania czy komentuję cenę, jakbym 10 sklepów innych nie miał emotka  ale są takie Grażyny że muszą, bo im to poprawi nastrój. ;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6540082 Napisano: 19.10.2018 09:40:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas czy tak ma być czy to jakiś błąd ? jak mam aplikacje i np
wyłączam ją na forum... później włączam znowu aplikacje A ona się włącza na jednej z ostatnich wiadomości priv. I tak za każdym razem. czy tak jest czy to błąd?

na forum tzn?:
  • w zakładce "na forum" ekranu głównego
  • rozwijasz menu i klikasz "Forum"
  • rozwijasz menu i klikasz "Forum" i wybierasz kategorię?
  • rozwijasz menu i klikasz "Forum" i wybierasz kategorię a z niej konkretny wątek?
uruchamiasz aplikację poprzez kliknięcie w ikonę aplikacji czy na pasku powiadomień?

różnie. raz tak raz tak. Ale przeważnie w forum wchodzę klikając z ekranu głównego. I choćbym na jakim wątku był tak się dzieje. A co do klikania to klikam w ikonkę aplikacji na pulpicie telefonu. rzadko wchodzę klikając w powiadomienia.

nie mam pojęcia czemu tak sie dzieje...
a w międzyczasie pojawia sie jakieś powiadomienie na pasku?

Raczej nie... nie dostaję dużo info na priv wiec raczej nie. 
Teaz też sprawdziłem, pisze z iPada, wcześniej pisałem z telefonu i zamknąłem aplikację na forum w tymże dziale. Teraz włączyłem aplikację i mam znowu otwarte na priv. 
Może to jakiś u mnie błąd emotka nie przejmuj się tak tylko zapytałem. Tak mam od dłuższego czasu więc się przyzwyczaiłem, ale zapytać nigdy nie zaszkodzi emotka  nie zaprzątaj sobie tym głowy emotka  dziękuje za chęci emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0