Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ten zestaw to raczej za zdjęcia wygrywacie czy rysunki? Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
co do atmosfery..
faktycznie... duzzzzo się tu zmieniło... to juz nie to co było. Pamiętam, że kiedyś jak zapytałem o coś od razu na priv kilka wiadomości rad i informacji jak rozgryść jakiś konkurs. Teraz to aż boję się zapytać bo zaraz takie wiadomości że szok... oczywiście nie tyczy się to wszystkich
i przyznam się że mam na priv jeszcze wiadomości z 2012 roku... mnóstwo fajnych wymian opini, rozmów.. czasami fajnie do tego wrócić... mam nadzieję że te znajomości pomimo że w świecie wirtualnym i rzadko odnawiane jakieś piętno na sercu każdego odbiły ... Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
edit: albo emaile Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wczesniej pracowałem poniedziałek wtorek środa po 14 a od czwartku weekend
ale od września musieliśmy zmienić i pracujemy co drugi dzien
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
trzeba poprosić @pionas żeby przy łapkach w dół i w górę dał jeszcze możliwość serduszek
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jeden kupi, jeden napisze wiersz, jeden wyśle a wszyscy podzielimy się nagrodą
Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
panie Tomku życzę spokoju na forum i wiele cierpliwości
pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
smolar odpowiada nieładnie na emaila, to SMOLAR jest be... bo albo odpowie albo i nie, oskarżamy ich o to że konkursowiczów tępią albo coś. Tu pan Tomek odpowiada na nasze pytania, informuje, dzieli się spostrzeżenami, i też niby jest be... dziwne posunięcie ludzi z forum...
nie dziwi mnie, że jak widzi, przy kolejnych danych Anna Kowalczyk Bydgoszcz, Kasia Kowalczyk Bydgoszcz i Jan Kowalczyk Bydgoszcz, że myśli ze to rodzina... sam pracuję z ludźmi i jak widzę kolejne to samo nazwisko albo słyszę to podejrzewam że to rodzina... czy to źle? ostatnio na forum przez kilka osob zrodziła się dziwna mania upominania wszystkich i wszystkiego. Dokuczania i obrażania... ludzie... co z wami? Pan Tomek chce tylko pomóc a nie dowalić każdemu z osobna. Jak komuś nie pasuje proponuję wyjść na spacer i nie grać w konkursach.... a nie ślęczeć na forum i topić smutki i żale do biednego chłopa...
pozdrawiam i wrzućcie na luz bo ostatnio za bardzo niektórzy sie spinają ... Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Edit: chociaż przepraszam... w regulaminie jest z e... ja piszę to z ę i na razie nie wygrałem
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
bruce ale jakbyś ty tą panią wtedy widziała jak ona mi to mówiła... jakby już samo patrzenie na ta szynkę w niej cos wyzwalało
po jej wyjściu śmiałem się z 10 minut z tego.
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zapraszam do mnie do sklepu
dobrze, że u nas w sklepie jestem odpowiedzialny za wprowadzanie danych o towarze w komputer
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
i jescze chwila i Cisza Wyborcza
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło,
- przyszła mi dziś pewna kobieta do sklepu i pyta, jakim nawozem pryskane są te jabłka
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Teaz też sprawdziłem, pisze z iPada, wcześniej pisałem z telefonu i zamknąłem aplikację na forum w tymże dziale. Teraz włączyłem aplikację i mam znowu otwarte na priv.
Może to jakiś u mnie błąd