Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6532922 Napisano: 28.09.2018 19:39:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

chciałam wysłać zgłoszenie na Winiary bo niestety byłam laureatem rezerwowym bez wygranej i nie mogłam wysłać zgłoszenia. Stwierdziłam na nic zadzwonię i sparwdzę dlaczego nie mogę wysłać zgłoszenia i miły Pan mnie poinformował, że Pani została laureatem  rezerwowym i już nie może grac na moje tłumaczenia ,że tak zostałam laureatem ale nie wygrałam a Pan to nic ale była Pani laureatem i koniec nie może Pani wysłać zgłoszenia emotka .  czy też ktoś tak miał

yyy dziwne... bez problemu wysłałem kolejne zgliszen8a na mamę po informacji że jestem rezerwowym. nie było problemu. tylko nie było informacji o kolejnych rezerwach ani wygranej .... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6532862 Napisano: 28.09.2018 16:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

a te Doritos to smaczne są? Bo nie wiem czy wysłać męże do ITM emotka które najlepsze?

jeśli jesteś fanką oleju palmowego...to wszystkie są smaczne emotka

Z tego co mówią u nas dzieci to są ochydne... laysy jeszcze trawimy ale te doritos to żaden smak nam nie podchodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6532637 Napisano: 27.09.2018 22:13:53 w Sport
mia napisał(a):

No nie wierzę!... emotka emotka emotka

Jejejjejejejejje  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6532547 Napisano: 27.09.2018 16:40:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bilety do energylandii z kinder- dpd- bilety ważne do 31.08.2019 r. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6532198 Napisano: 26.09.2018 18:18:20 w Lay's
superloser napisał(a):

petunija1 napisał(a):

superloser napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

kate86 napisał(a):

izkak napisał(a):

Nowe wyniki Doritos na stronie - 20-23.09   emotka

Mogłabyś je tutaj wkleić? niestety wielu osobom one z dziwnych przyczyn się nie wyświetlają...:(

Również proszę o wklejenie

Pionas nie ma prawa rozpowszechnia danych osobowych laureatów z innych stron. 

niby tak,ale jak w takim razie pomóc ludziom z forum,którzy nie widzą listy a takich jest coraz więcej?

Piszesz do Avanti, ze wersja mobilna nie działa na stronie danego konkursu.

Avanti to naprawi. Plus zawsze mozesz zadać pytanie, czy to Ty jesteś na liście.
To chyba JEDYNA AGENCJA, ktora nie olewa kontaktu email. 

Chyba mają jakiś problem bo od wczoraj nie odpisali mi na wiadomość e-mail.... jutro będzie trzeba zadzowńic  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6532176 Napisano: 26.09.2018 17:20:40 w SZUKAM....
Ktoś chce kod do usługi wp pilot na pakiet starter plus na 4 dni emotka  kampania trnd emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6531740 Napisano: 25.09.2018 17:53:05 w Lay's
masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

doris1 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

masza napisał(a):

u mnie też nie ma - tu odczytałąm

ja siebie teoretycznie widzę,ale maila nie mam...

ja teoretycznie też jestem na liście - ale @ brak 

ktoś coś? bo może trzeba do nich napisać...

ja pisałem do nich rano przez formularz. na razie nie dostałem informacji

Odpisali Piotrek?

nie emotka
nic Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

pioge7

#6531630 Napisano: 25.09.2018 12:23:28 w Lay's
petunija1 napisał(a):

doris1 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

masza napisał(a):

u mnie też nie ma - tu odczytałąm

ja siebie teoretycznie widzę,ale maila nie mam...

ja teoretycznie też jestem na liście - ale @ brak 

ktoś coś? bo może trzeba do nich napisać...

ja pisałem do nich rano przez formularz. na razie nie dostałem informacji Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

pioge7

#6531467 Napisano: 24.09.2018 21:05:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

dopiero, na sam koniec chcę zgłosić trochę paragonów na kinder, uzbieranych przez kilka m-cy. I czytam, że na jedno IP może wygrać jedna osoba. Nie umiem bawić się w zmiany IP, wiem tylko, że tak można. Ale chcę spytać, czy faktycznie, jeśli jest nas kilka osób w domu, to nie możemy wszyscy mieć swoich zgłoszeń i wygrać w razie czego więcej nagród? Pytam, bo w poprzednich turach czytałam, że niektórzy z Was powygrywali kilka nagród, a ja od tych kilku m-cy uzbierałam sporo paragonów, więc widzę jakieś szanse na więcej niż jedna sztuka ( i nie chodzi mi tu o te słynne książeczki emotka )

Nic sie nie bój... ja z tego samego IP (komputera) wysłałem na wszystkich domowników i w pierwszym etapie mam dwie nagrody (namiot i hamak) i w trzecim mam energylandie. Więc IP nie ma znaczenia emotka   Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

pioge7

#6531426 Napisano: 24.09.2018 19:25:09 w Lay's
masza napisał(a):

[quote=

margobb]

ja na liscie też niby jestem, ale @ brak też teoretycznie jestem A emaila brak emotka
u mnie na kompie i tablecie nie ma wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6531340 Napisano: 24.09.2018 15:23:01 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie potwornie, że przyszło mi żyć w świecie ludzi ograniczonych. Takich, co to nie potrafią niczego zrobić samodzielnie, wszędzie potrzebują wsparcia/pomocy/poklepania po pleckach ze strony innych, którzy im podpowiedzą/zrobią coś za nich/wyręczą...

Jeżeli tak ci tu źle to nie wiem po co siedzisz na tym forum...

Jest dla mnie niezrozumiały fakt łączenia mojego wpisu z tym forum. emotka Bo tutaj są sami geniusze przecież. emotka
Ja pisałem o istotach, jakie spotykam w życiu realnym. Życie realne, a to forum to są dwie, jakże różne bajki. emotka

Sratatata ,.... twój wpis się pojawił zaraz po tym jak oczywiście swoim wpisem uraczyłeś jedną z osób https://www.e-konkursy.info/forum/kaufland-konkursy/strona/1441#p6531299 dziwne... nie? 
I dalej czekam na tą łapkę w dół.... bo przecież to lubisz... czyż nie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6531312 Napisano: 24.09.2018 14:34:26 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie potwornie, że przyszło mi żyć w świecie ludzi ograniczonych. Takich, co to nie potrafią niczego zrobić samodzielnie, wszędzie potrzebują wsparcia/pomocy/poklepania po pleckach ze strony innych, którzy im podpowiedzą/zrobią coś za nich/wyręczą. Takich, którzy nawet z pismem obrazkowym sobie nie radzą, bo nie potrafią właściwie zinterpretować prostej instrukcji obsługi, nie wspominając o zdolności do zrozumienia tekstu opisowego, zawierającego więcej, niż jeden akapit, w dodatku niebędący zdaniem złożonym. Ludzi, którzy są tak ograniczeni umysłowo, że to aż przeraża, a do tego paradoksalnie są przekonani o swoim "geniuszu", dzięki któremu należą im się wszystkie bonusy i nagrody tego świata - za samo to, że ci durnie istnieją. emotka emotka

Jeżeli tak ci tu źle to nie wiem po co siedzisz na tym forum. Znajdź sobie forum które będzie tak inteligentne jak ty. 
Wydaje mi się że po to jest forum aby każdy mógł zadać pytanie i żeby jak ktoś wie żeby na nie odpowiedział. Jeśli ci to przeszkadza nie musisz z nami siedzieć. Nikt cię do niczego nie zmusza... a tym bardziej do odpowiadania na zadane przez innych pytania... jeśli wg ciebie każdy powinien wiedzieć wszystko to nikt nie powinien się tu odzywać, zamknijmy forum, zostawmy bazę konkursów i tyle. Bo każdy tak jak cebe musi wszytsko wiedzieć.... i po co się odzywać...

a w temacie... wkurza mnie jedna osoba z forum której się nic tu nie podoba i siedzi z nami tu bo ktoś z ostrym narzędziem nad nią siedzi i zmusza do czytania i odpisywania wszystkim... 

ps
czekam na łapkę w dół emotka  :) mam nadzieję że ją szybko dostanę emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6531174 Napisano: 24.09.2018 09:36:20 w Lay's
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy z cheetosów jeszcze ktoś na coś czeka? Bo dawno nic nie dojechało a jeszcze kilka nagród mam do odebrania emotka  

Jeszcze nie wszystko wysłali.

Dziękuję za info emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6531167 Napisano: 24.09.2018 09:30:16 w Lay's
Czy z cheetosów jeszcze ktoś na coś czeka? Bo dawno nic nie dojechało a jeszcze kilka nagród mam do odebrania emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6531079 Napisano: 23.09.2018 21:00:04 w Sport
mia napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka

aż nie wierzę !!! wrócili emotka emotka
odkuli się za Mistrzostwa Europy z zeszłego roku.... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6531071 Napisano: 23.09.2018 20:30:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś jeszcze czeka na lazybagi z winiar? bo chyba mi 1 albo 2 brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6530899 Napisano: 22.09.2018 21:22:31 w Sport
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Panie Kurek i spółka nie bierzta przykładu z Lewandowskiego i nnych patalachow-nie idźcie tą  drogą! !

Nosz kur... ale mam nerwy... nic im nie wychodzi,.. Ani zagrywka ani blok ani cała gra.. po tej przerwie miedzy 1 a 2 turą WIELKA przepaść. emotka  a trener popełnia te same błędy co poprzednicy... zawodnikowi nie szło to zamiast go zmienić jak najszybciej to trzyma go na siłę aż zmienia go chyba po 10 straconym punkcie.... 
a wojtaszek to niech w domu siedzi bo jako libero to się totalnie nie sprawdza od nie wiem ilu meczy emotka   emotka

To ja się cieszę że wróciłam do domu na 3 seta emotka

Pierwsze dwa to dno dna niestety emotka  tak jakby ich podmienili czy cos emotka  

Chyba mentalnie po meczu z Argentyną już pojechali do domu.. psychicznie już odpuścili sobie. Bez pary i pomysłu.. niestety

Po pierwszym secie z Argentyną :/ a jeszcze komentatorzy mnie rozwalają :( co Francuzi wyczyniają w obronie.... co mogą wyprawiać. Bronią piłki a nasi... nasi śpią... piłka se leci na 9 metr a ci se stoją pod siatką i patrzą jak wpada..
 nie wiem czemu Francuzi mają kogoś stale na 9 metrze i obraniają piłkę a nasi nie umieją :(  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6530897 Napisano: 22.09.2018 21:16:43 w Sport
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Panie Kurek i spółka nie bierzta przykładu z Lewandowskiego i nnych patalachow-nie idźcie tą  drogą! !

Nosz kur... ale mam nerwy... nic im nie wychodzi,.. Ani zagrywka ani blok ani cała gra.. po tej przerwie miedzy 1 a 2 turą WIELKA przepaść. emotka  a trener popełnia te same błędy co poprzednicy... zawodnikowi nie szło to zamiast go zmienić jak najszybciej to trzyma go na siłę aż zmienia go chyba po 10 straconym punkcie.... 
a wojtaszek to niech w domu siedzi bo jako libero to się totalnie nie sprawdza od nie wiem ilu meczy emotka   emotka

To ja się cieszę że wróciłam do domu na 3 seta emotka

Pierwsze dwa to dno dna niestety emotka  tak jakby ich podmienili czy cos emotka   Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

pioge7

#6530894 Napisano: 22.09.2018 20:54:27 w Sport
stamp2 napisał(a):

a wojtaszek to niech w domu siedzi bo jako libero to się totalnie nie sprawdza od nie wiem ilu meczy emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6530640 Napisano: 21.09.2018 16:33:07 w Informują
@ z rezerwy winiary z początku konkursu dziś okazał się wygranym emotka  dostałem przed momentem emaila o standardowej treści że się udało. Wcześniej zgłoszenie było rezerwowe, wygrane chyb 2 albo 3 wrzesnia Wyświetl w wątku >>