Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6526203 Napisano: 06.09.2018 13:49:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Haribo słuchawki... nie wyysłają sms jednocześnie bo czytałem info o nagrodach a ja dostałem teraz emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6526176 Napisano: 06.09.2018 12:31:17 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Po jakim czasie przysyłają maila z Winiar o zwrocie kasy?
Wczoraj wygrałam ,a jeszcze nie przyszedł mail?

wygrałem w niedzielę to dostałem info we wtorek. grałem we wtorek to info o rezerwie we środę. Więc pewnie dziś powinnaś dostać

Dzięki emotka Jeszcze mam pytanie-1 osoba może wygrać tylko raz na swoje dane czy więcej, nie doczytałam tego,proszę emotka

1 osoba = 1  nagroda
ale można grać na rodzinkę bo o dane adresowe nie pytają w formularzu więc można grać emotka

a co się podaje?

imię nazwisko, telefon, email i numer konta bankowego
https://www.winia...akupy_2018_08_31.pdf
formularz na stronie 16 emotka

tereniagno napisał(a): A co jeśli jest 1 konto np.mąż,to uznają?

ktoś tu pisał na forum, że nie przeszło chyba to samo konto. ale musiałabyś poszukać bo nie wiem jak to się wyjaśniło do końca Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6526161 Napisano: 06.09.2018 12:09:49 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

wygrałem w niedzielę to dostałem info we wtorek. grałem we wtorek to info o rezerwie we środę. Więc pewnie dziś powinnaś dostać

Dzięki emotka Jeszcze mam pytanie-1 osoba może wygrać tylko raz na swoje dane czy więcej, nie doczytałam tego,proszę emotka

1 osoba = 1  nagroda
ale można grać na rodzinkę bo o dane adresowe nie pytają w formularzu więc można grać emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6526073 Napisano: 06.09.2018 08:02:49 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

wygrałem w niedzielę to dostałem info we wtorek. grałem we wtorek to info o rezerwie we środę. Więc pewnie dziś powinnaś dostać Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525565 Napisano: 04.09.2018 18:56:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

olunka napisał(a):minifigurkę mi odrzucili, kazali kupic nowy zestaw i wysłać nowe zdjęcie (czego nie rozumiem), kupiłam zestaw w ITM za 35 zł - pisało nr zestawu nexo cos tam, wysłałam, nic nie napisali , nie wygrałam 

Dziwny ten konkurs emotka  mogli napsiac na końcu co uważają za zestawy z kodem kreskowym i byłoby po problemie... 

sylwika76 napisał(a):

czy na zwrot winiary zawsze wyskakuje jakis komunikat bo ja nie mam nic

Tak jest info, albo gratulacje, albo tym razem nie wygrałeś... czy jako tak  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525552 Napisano: 04.09.2018 18:41:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kameleon1982 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jakie trzeba te lego kupić i gdzie najtaniej można taki zestaw zdobyc emotka  ? Ktoś coś emotka  ?

ktoś tu pisał o figurkach niby najtańsze

Figurki ponoc sie nie kwalifikuja, musi to byc zestaw 

Wlasnie, są różne informacje i wolę dopytać przed zakupem emotka  
czy ktoś kupił coś i nie dostał emaila ze ma źle emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525531 Napisano: 04.09.2018 17:59:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakie trzeba te lego kupić i gdzie najtaniej można taki zestaw zdobyc emotka  ? Ktoś coś emotka  ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525432 Napisano: 04.09.2018 13:13:46 w SZUKAM....
izak1000 napisał(a):

Gdzie znajduje się formularz laureata na stronie winiary.pl ?

https://www.winiary.pl/download/regulamin_loteria_winiary_zwrot_za_zakupy_2018_08_31.pdf
Strona 16 emotka  

azaflora napisał(a):

pioge7 napisał(a):

azaflora napisał(a):

haima napisał(
 Albo w ogóle gdzie można dostać Carex żeby na marne nie jeździć. W Carrefour nie mają w ogóle emotka

Poszukaj w Biedronce, bez info o konkursie, cena bardo przyzwoita emotka

ale po co takie kupować... chyba ze o ten wyjazd do Energylandii...
lepiej szukać konkursowych z tymi balonikami niz bez...

Jeśli kupujesz tylko dla wygranej - szukasz z balonem, jeśli zużywasz dużo i regularnie - kupujesz tam, gdzie taniej i masz wątpliwą nadzieję na jakąś tam nagrodę  emotka

Chyba że emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525396 Napisano: 04.09.2018 11:51:03 w Wkurza mnie...

Dzień dobry,Zostałeś laureatem rezerwowym, a to oznacza, że nadal masz szansę otrzymać
nagrodę! Jeśli prawo do nagrody przejdzie na Ciebie, skontaktujemy się z
Tobą ponownie na adres e-mail, który podałeś w formularzu
zgłoszeniowym. Pamiętaj aby zachować paragon. Szczegóły dotyczące zasad
wydawania nagród znajdują się w regulaminie loterii.Regulamin znajduje się na stronie www.winiary.p

i po co taki info... żeby chyba wkurzyć ....emotka emotka emotka za wczoraj!!!
A niech mi ktoś wyśle ten swój rachunek to nie ręczę za siebie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525390 Napisano: 04.09.2018 11:33:04 w Informują
email od winiary. Wygrana z niedzieli.

W celu odebrania nagrody prosimy o zapoznanie się z regulaminem loterii, w szczególności z punktem 4.19 i o
dostarczenie odpowiednich dokumentów w nieprzekraczalnym terminie 14
dni kalendarzowych na adres Organizatora od dnia 04-09-2018.

Edit: informują także o zostaniu laureatem rezerwowym:

Dzień dobry, Zostałeś laureatem rezerwowym, a to oznacza, że nadal masz szansę otrzymać
nagrodę! Jeśli prawo do nagrody przejdzie na Ciebie, skontaktujemy się z
Tobą ponownie na adres e-mail, który podałeś w formularzu
zgłoszeniowym. Pamiętaj aby zachować paragon. Szczegóły dotyczące zasad
wydawania nagród znajdują się w regulaminie loterii.Regulamin znajduje się na stronie www.winiary.pl 

Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

pioge7

#6525369 Napisano: 04.09.2018 10:55:04 w SZUKAM....
azaflora napisał(a):

haima napisał(
 Albo w ogóle gdzie można dostać Carex żeby na marne nie jeździć. W Carrefour nie mają w ogóle emotka

Poszukaj w Biedronce, bez info o konkursie, cena bardo przyzwoita emotka

ale po co takie kupować... chyba ze o ten wyjazd do Energylandii...
lepiej szukać konkursowych z tymi balonikami niz bez... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525325 Napisano: 04.09.2018 09:32:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
damiangoogle napisał(a):

Kojarzycie może jakaś inną aktualną akcję ze zwrotem pieniędzy za zakup jak było z Surf w Biedronce.

listerine jest... https://www.smolar.pl/listerine-promocja Wyświetl w wątku >>
1 anula18 0

pioge7

#6525317 Napisano: 04.09.2018 09:24:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

malgol napisał(a):

magie1982 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kkbt napisał(a):

Czy do kogoś jedzie jutro kurier UPS z nagrodą? Czekam chyba tylko na walizkę Wittchen z Nivea (oraz zamówienie z e-sklepu, które miało przyjść innym kurierem).

Jedzie, ale na pewno nie z żadną walizką... Może to być np. nivea men deep z laboo, słuchawki z polo, zestaw od Sobieskiego lub jeszcze coś innego...  emotka

To nivea men deep

Na pewno walizki z Nivea, czekam tylko na nie

A może zestaw produktów od Streamline z konkursu "Wyczyść nagrody" z Tesco? Konkurs był w czerwcu, a na wysyłkę mają czas do 10 września.

nivea deep men... Wyświetl w wątku >>
1 lowmacp 0

pioge7

#6525235 Napisano: 03.09.2018 21:53:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

Czy na konkurs Oxford  „Be cool at school” produkty konkursowe mogę kupić tylko w sklepach które są wymienione na stronie konkursowej? Bo jak tak to kicha,kupiłam w innym niż wskazane,a zgłoszenie wysłane już. emotka

u nas w sklepie nie wymienionym w reg były info o konkursie. I tam kupiłem. rok temu też były wymienione A kupowałem gdzie indziej i wszystko było ok. A w gazetach Tesco intermarche czy carrefour są info o konkursie na stronach www też. A na ich stronie nie ma wymienionych sklepow co mam u siebie w mieście Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

pioge7

#6525190 Napisano: 03.09.2018 19:41:21 w Konkursy firm tytoniowych
W takiej nie miał
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525189 Napisano: 03.09.2018 19:40:08 w Konkursy firm tytoniowych
anialistopad napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

anialistopad napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Może się ktoś zlituje i wstawi fotkę opakowania L&M, w których są kody ? W sklepie traktują mnie jak kosmitkę...  emotka

Mariolka w każdej są. Ja cały czas  kupuje pall mall Double klik i zawsze jest kod

Chodziło mi o L&M...  emotka

Nie w każdej... tata kupował ostatnio i nie było 
z tego co kojarze to kody są w paczkach co są na opakowaniach takie 3kolorowe kwadraty... czerwony niebieski i jakiś jeszcze... 
w tych bez tych kwadratów nie ma 

Siostra ma w LM tych zielonych .jak będę u niej to zrobię fotkę paczki.ale ona jest zwykła bez kwadratów 

u mnie tata kupuje niebieskie. jak nie ma kwadratów u dołu to nie ma kodu jak ma to jest kod. ostatnio nawet mu mówiłem żeby dwie kupił bo miałem 1 kod i kupił dwie i nie miał kwadratów i nie miał kodów.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525184 Napisano: 03.09.2018 19:24:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

czy ktoś może się doczytał, czy na winiary mogę wysłać zgłoszenie za jakiś czas, czy są konieczne tylko z dnia zakupu?

Z tego co doczytałem to paragon nie może być pózniej niż zgłoszenie. Czyli standardowo... zakup a pózniej zgłoszenie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

pioge7

#6525183 Napisano: 03.09.2018 19:22:58 w Konkursy firm tytoniowych
mariolakal napisał(a):

anialistopad napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Może się ktoś zlituje i wstawi fotkę opakowania L&M, w których są kody ? W sklepie traktują mnie jak kosmitkę...  emotka

Mariolka w każdej są. Ja cały czas  kupuje pall mall Double klik i zawsze jest kod

Chodziło mi o L&M...  emotka

Nie w każdej... tata kupował ostatnio i nie było 
z tego co kojarze to kody są w paczkach co są na opakowaniach takie 3kolorowe kwadraty... czerwony niebieski i jakiś jeszcze... 
w tych bez tych kwadratów nie ma  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525142 Napisano: 03.09.2018 17:44:37 w Konkursy firm tytoniowych
anialistopad napisał(a):

Nie.nie są oznaczone   ją w każdej paczce mam kod

Aha emotka  dziekuje za info  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6525135 Napisano: 03.09.2018 17:25:43 w Konkursy firm tytoniowych
anialistopad napisał(a):

pioge7 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

pioge7 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

https://www.5minu...QUxJU1RPUEFEQFdQLlBM

To może ktoś i z mojego polecenia się zarejestruje gratis kod daje

Co to za strona jest ?

Pali mall  papierosy 5 minut

Ale jest tam jakiś konkurs albo coś? Bo jak sie wchodzi to 0 info tylko zaloguj albo załóż konto emotka  nie ma info i nie wiem czy warto się logować/ rejestrować ....  

Tak zbierasz kody i wymienisz na nagrody. Po wpisaniu 7 możesz zagrać w konkursie. Odp.na pytanie otwarte

Aha... 
musze zapytać mamę i tatę czy bedą coś takiego kupować emotka  
opakowania są jakoś oznaczone?  Wyświetl w wątku >>
0 0