Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6512419 Napisano: 24.07.2018 09:48:53 w Informują
SMS o 9:46 z Pringles BP. Konkurs zdjęciowy. SMOLAR.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6512409 Napisano: 24.07.2018 09:25:22 w GFK
FBboni napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Gfk e-trendy. Kto dostał już list i zapoznał się z zasadami? Niby wygląda to dość ciekawie, choć ja akurat nie narzekam bo na 50ki  co pół roku się załapywałam,
ale projekt wygląda obiecująco. Jednak coś mi nie gra albo źle zrozumiałam.... Niby nowy system naliczania pktów miał funkcjonować od 1go. Tymczasem ostatnia aktualizacja u mnie (z 08.07 zdaje się) to punkty jak przy starym regulaminie, choć staż półtoraroczny mam. To jest z tych ,, starszych" i też ma 25 punktów tylko tygodniówki? 

Ja dostałem list i jestem przerażony. W ogóle nie rozumiem nowych zasad naliczania punktów. Niby obiecują że będzie lepiej ale co będzie to nie wiem emotka  zobaczymy co to będzie jak zaczną naliczać punkty prawidłowo... 

u mnie jest poziom 6 a skanuje paragony na pewno dłużej niż 5 lat,jeśli tak to ma wyglądać to średnio się opłaca......

Ja skanuje od chyba 2011 roku jak się nie mylę i mam 21 poziom  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6512167 Napisano: 23.07.2018 13:02:03 w Informują
Winiary lazy bag z 12.07 
u mnie z tel 618...714  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6511982 Napisano: 22.07.2018 21:22:26 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

zbieraj w odpowiednim wątku,  a nie spamuj

przepraszam... obiecuję poprawę na przyszłość Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511980 Napisano: 22.07.2018 21:14:57 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

UWAGA. To mnie nie wkurza, to mnie doprowadza do dzikiej rozpaczy, ale nie ma takiego wątku... emotka

pionas , za jedno, jedyniutkie niewinne pytanie, karniak? Karniak w miejscu, gdzie spędzam przynajmniej połowę doby? Karniak na moim  emotka forum? No nieee... tylko nie to  emotka To już bardziej bym zrozumiała, gdyby mi mąż dał karniaka w kuchni, bo obiad niedobry (spaliłam schaboszczaki), ale karniaka tutaj? Za tak małe przewinienie, które - nota bene - pierwszy raz mi się zdarzyło? emotka

pionas ja tu wołam o rozgrzeszenie, ale chyba mnie nie słychać... emotka Miejże litość i karniakami karaj upartych recydywistów, a nie biedotę, której się raz zdarzyło  emotka emotka emotka

mam to samo...
też się wkurzyłem ale się z tym liczyłem emotka wkurzenie zamieniło się w śmiech jednak emotka
zbieram głosy w DYSKUSJI o konkursach dla siostrzenicy która pojechała na kolonię. Prosiła: wujek poproś kogoś niech mi da lajka i grupie. UWAGA: nagrodą jest PLUS DO DZIENNICZKA KOLONIALNEGO (wartość nagrody: 0,00 zł, dla dziecka i grupy pewnie większa) na koloni. Plusik kolonialny dla całej grupy.
Poprosiła wiec i ja tu poprosiłem i dostałem karniaka emotka Bo konkursu nie ma w bazie... Tak dzisiaj zaczął im się konkurs na koloni ok. 16 i kończy jutro o 9:00. Ciekawe jak miałem dodać do bazy emotka Jedź na kolonię która już trwa (od tygodnia), zapłać 1500 zł (kolonia dla dziecka) i wygraj nagrodę: PLUS DO DZIENNICZKA... dla swojej grupy, przypomnę wartość: 0,00 zł. 
rozumiem że karniak za zbieranie głosów w nieodpowiednim miejscu ale uzasadnienia na końcu że konkursu nie było w bazie... nie rozumiem emotka emotka emotka
czasami moderator powinien się zastanowić nad włożeniem karniaka, rozumiem przewinienie jakbym to ja zbierał głosy w konkursie dla siebie.. ale dla dziecka, które się ucieszy z każdego lajka.... to jest dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511950 Napisano: 22.07.2018 17:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

superloser napisał(a):

akaska napisał(a):

Normalnie jaja sobie robi obsługa facebooka spar. Mija 6  godz i zero odzewu. A rano posta dodali. Może ktoś jeszcze z zainteresowanych wyśle im zapytanie o konkurs? Może ruszy ich, jak dostaną wiecej wiadomości

Jest wolna niedziela. Nie kazdy musi siedziec na fejsie w niehandlową.

Co prawda to prawda, ale pół godziny przed moją wiadomością dodali posta. Chcąc, nie chcąc siedzieli.

Mogli zaplanować dodanie posta już w piątek i się sam dodał emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511905 Napisano: 22.07.2018 12:57:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

Czy w loterii mleka gostyńskiego na paragonie macie opis że to jest konkretnie to mleko,bo ja mam tylko mleko zagęszczone 500 g i nie wiem czy udać się po pieczątkę do BOK-u?

ja miałem MLEKO ZAGĘSZCZ 500g i pisałem do nich to mi pisali że bez obaw jak wygram to uznają Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511898 Napisano: 22.07.2018 12:26:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wiadomo coś z krówką Wawel czemu nie ma zwycięzców w II etapie z Instagrama?

Dlaczego sądzisz że nie ma? Znajoma wygrała na Instagramie w 2 etapie.

aha
dlatego pytam bo w Pierwszym etapie są zdjęcia z instagrama i podpisane są hasztagami, w drugim nie ma w zwycięzzcach zjęcia z hasztagiem i dlatego myślałem że nie dodali ... tylu samo zwycięzców też powinno być w pierwzym i drugim (133) a w pierwszym jest 17 stron a w drugom 16 ...
ale jeśli się udało znaczy że jest ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511888 Napisano: 22.07.2018 12:02:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiadomo coś z krówką Wawel czemu nie ma zwycięzców w II etapie z Instagrama? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511818 Napisano: 21.07.2018 20:48:03 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Nieustannie moja teściowa,jest coraz gorzej...

Moj tata też narzeka na swoją emotka    Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

pioge7

#6511518 Napisano: 20.07.2018 14:24:59 w Informują
emaile z cheetosa z 15 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511433 Napisano: 20.07.2018 10:27:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzieki za informacje. W takim razie dla bezpieczeństwa wyśle osobno... trudno  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6511411 Napisano: 20.07.2018 09:14:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jak wygrałem w albedo w dwóch różnych konkursach (ręcznik C4 i lazybag winiary) mogę wysyłać listy w jednej kopercie?

Zrób tylko wyraźne dopiski na kopertach, tak żeby wiedzieli, że to dwa różne konki - najlepiej oznaczyć je różnymi kolorami i dać pełną nazwę  promocji  emotka  

pójdę krok dalej i wyślę na inne osoby też w jednej kopercie osób mieszkające pod tym smamym adresem zamieszkania. Na kopertach jest dopisek jaki konkurs więc myślę że nie będzie problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511403 Napisano: 20.07.2018 08:55:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jak wygrałem w albedo w dwóch różnych konkursach (ręcznik C4 i lazybag winiary) mogę wysyłać listy w jednej kopercie?

Tak emotka

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511396 Napisano: 20.07.2018 07:52:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jak wygrałem w albedo w dwóch różnych konkursach (ręcznik C4 i lazybag winiary) mogę wysyłać listy w jednej kopercie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6510895 Napisano: 18.07.2018 19:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kreatia napisał(a):

czy komuś z cheetosa nie przyszedł mail potwierdzający?

Mi wczoraj na gmaila nie przyszedł... wysłałem ok. 17 
pisalem do nich. W nocy o 1 mi przyszedł... odpisali na emaila że zgłoszenie jest zarejestrowane. 

no właśnie coś im się wczoraj sknociło, bo przy wysyłaniu długo mieliło, a potwierdzeń zgłoszeń z godz. 20tej brak do teraz...

dziwne... też mnie to wczoraj zainteresowało dlatego do nich napisałem. Ale potwierdzenie dotarło grubo przed odpowiedzią. napisz do nich. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6510891 Napisano: 18.07.2018 18:55:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

czy komuś z cheetosa nie przyszedł mail potwierdzający?

Mi wczoraj na gmaila nie przyszedł... wysłałem ok. 17 
pisalem do nich. W nocy o 1 mi przyszedł... odpisali na emaila że zgłoszenie jest zarejestrowane.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6510814 Napisano: 18.07.2018 15:29:23 w SZUKAM....
joasiunia napisał(a):

bruce napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kermit napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W Henryk kania nie ma kodu. Ma być produkt z nadrukiem Disneya kraina lodu. Na paragonie wybija literkę D przy produkcie. Sprawdziłam w kilku sklepach i nawet jak jest byle jak opisane to i tak jest literka D 

A ta literka D to nie jest po prostu oznaczenie stawki Vat (A - 23%, B- 8%, D-5%) emotka

Nie to jest oznaczenie opakowania z disneyem. Na tym samym paragonie mialam henryka bez krainy lodu i tam nie ma D

Teraz z ciekawości sprawdziłam na jedynym paragonie: nie mam żadnej litery D, za to zaraz po cenie mam literę C.  emotka

Ja na paragonie z ITM mam przy parówkach skrót DIS emotka

Tak jak pisze kermit 
te literki to oznaczenia podatku VAT. W jednych sklepach jest ABC w innych ABD. C i D znaczą 5% podatku. Literka B to 8%. 
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd. 
Literki są zawsze za ceną a w niektórych sklepach przed i za ceną. To D nic nie znaczy na paragonach że to produkty Henryk Kania Disney,  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6510703 Napisano: 18.07.2018 12:26:55 w SZUKAM....
kubatbg napisał(a):

szukam pomocy
mianowicie siostrzenica założyła sobie pin na tablet... oczywiście zapomniała jaki ... ta się jakoś przejść tą blokadę ?

Moja siostrzenica miała to damo w zeszłym roku, wiem że miała cos w stylu nie pamietam hasła czy jakoś tak.... MUSIAŁA wtedy podac telefon i adres emailowy i jakoś odzyskała.... 
jesli nie ma takiej opcji to może jakoś restart do ustawień fabrycznych?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6510523 Napisano: 18.07.2018 05:09:59 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

trissm napisał(a):

Słuchajcie, w jakich sklepach udało Wam się spotkać wyroby Henryka Kani na konkurs (te z Krainą lodu)?
Bo już patrzyłam w kilku i nie widzę...

Widziałam w kaufie kabanosy pieczone, ale bez naklejki promocyjnej... Rzuciłam jednak okiem na Regulamin i tam wymagają tylko numer paragonu, a ja myślałam, że pod tą naklejką jest jakiś kod...  emotka  W związku z tym szukam odpowiedzi na pytanie: czy widział ktoś takie kabanosy z naklejką ? Mogli wyszczególnić konnkretne produkty, które biorą udział i byłby spokój, a tak diabli wiedzą, co kupić... Nie spotkałam nigdzie tych wyrobów z naklejką...  emotka

Ja widziałem w intermarche jak na razie, okazyjnie były w biedronce.. 
Mariola nie wiem czy kabanosy wchodzą w skład produktów konkursowych. 
Ja bazuję na tej fotce
Wyświetl w wątku >>
0 0