Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6512167 Napisano: 23.07.2018 13:02:03 w Informują
Winiary lazy bag z 12.07 
u mnie z tel 618...714  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6511982 Napisano: 22.07.2018 21:22:26 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

zbieraj w odpowiednim wątku,  a nie spamuj

przepraszam... obiecuję poprawę na przyszłość Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511980 Napisano: 22.07.2018 21:14:57 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

UWAGA. To mnie nie wkurza, to mnie doprowadza do dzikiej rozpaczy, ale nie ma takiego wątku... emotka

pionas , za jedno, jedyniutkie niewinne pytanie, karniak? Karniak w miejscu, gdzie spędzam przynajmniej połowę doby? Karniak na moim  emotka forum? No nieee... tylko nie to  emotka To już bardziej bym zrozumiała, gdyby mi mąż dał karniaka w kuchni, bo obiad niedobry (spaliłam schaboszczaki), ale karniaka tutaj? Za tak małe przewinienie, które - nota bene - pierwszy raz mi się zdarzyło? emotka

pionas ja tu wołam o rozgrzeszenie, ale chyba mnie nie słychać... emotka Miejże litość i karniakami karaj upartych recydywistów, a nie biedotę, której się raz zdarzyło  emotka emotka emotka

mam to samo...
też się wkurzyłem ale się z tym liczyłem emotka wkurzenie zamieniło się w śmiech jednak emotka
zbieram głosy w DYSKUSJI o konkursach dla siostrzenicy która pojechała na kolonię. Prosiła: wujek poproś kogoś niech mi da lajka i grupie. UWAGA: nagrodą jest PLUS DO DZIENNICZKA KOLONIALNEGO (wartość nagrody: 0,00 zł, dla dziecka i grupy pewnie większa) na koloni. Plusik kolonialny dla całej grupy.
Poprosiła wiec i ja tu poprosiłem i dostałem karniaka emotka Bo konkursu nie ma w bazie... Tak dzisiaj zaczął im się konkurs na koloni ok. 16 i kończy jutro o 9:00. Ciekawe jak miałem dodać do bazy emotka Jedź na kolonię która już trwa (od tygodnia), zapłać 1500 zł (kolonia dla dziecka) i wygraj nagrodę: PLUS DO DZIENNICZKA... dla swojej grupy, przypomnę wartość: 0,00 zł. 
rozumiem że karniak za zbieranie głosów w nieodpowiednim miejscu ale uzasadnienia na końcu że konkursu nie było w bazie... nie rozumiem emotka emotka emotka
czasami moderator powinien się zastanowić nad włożeniem karniaka, rozumiem przewinienie jakbym to ja zbierał głosy w konkursie dla siebie.. ale dla dziecka, które się ucieszy z każdego lajka.... to jest dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511950 Napisano: 22.07.2018 17:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

superloser napisał(a):

akaska napisał(a):

Normalnie jaja sobie robi obsługa facebooka spar. Mija 6  godz i zero odzewu. A rano posta dodali. Może ktoś jeszcze z zainteresowanych wyśle im zapytanie o konkurs? Może ruszy ich, jak dostaną wiecej wiadomości

Jest wolna niedziela. Nie kazdy musi siedziec na fejsie w niehandlową.

Co prawda to prawda, ale pół godziny przed moją wiadomością dodali posta. Chcąc, nie chcąc siedzieli.

Mogli zaplanować dodanie posta już w piątek i się sam dodał emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511905 Napisano: 22.07.2018 12:57:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

Czy w loterii mleka gostyńskiego na paragonie macie opis że to jest konkretnie to mleko,bo ja mam tylko mleko zagęszczone 500 g i nie wiem czy udać się po pieczątkę do BOK-u?

ja miałem MLEKO ZAGĘSZCZ 500g i pisałem do nich to mi pisali że bez obaw jak wygram to uznają Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511898 Napisano: 22.07.2018 12:26:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wiadomo coś z krówką Wawel czemu nie ma zwycięzców w II etapie z Instagrama?

Dlaczego sądzisz że nie ma? Znajoma wygrała na Instagramie w 2 etapie.

aha
dlatego pytam bo w Pierwszym etapie są zdjęcia z instagrama i podpisane są hasztagami, w drugim nie ma w zwycięzzcach zjęcia z hasztagiem i dlatego myślałem że nie dodali ... tylu samo zwycięzców też powinno być w pierwzym i drugim (133) a w pierwszym jest 17 stron a w drugom 16 ...
ale jeśli się udało znaczy że jest ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511888 Napisano: 22.07.2018 12:02:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiadomo coś z krówką Wawel czemu nie ma zwycięzców w II etapie z Instagrama? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511818 Napisano: 21.07.2018 20:48:03 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Nieustannie moja teściowa,jest coraz gorzej...

Moj tata też narzeka na swoją emotka    Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

pioge7

#6511518 Napisano: 20.07.2018 14:24:59 w Informują
emaile z cheetosa z 15 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511433 Napisano: 20.07.2018 10:27:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzieki za informacje. W takim razie dla bezpieczeństwa wyśle osobno... trudno  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6511411 Napisano: 20.07.2018 09:14:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jak wygrałem w albedo w dwóch różnych konkursach (ręcznik C4 i lazybag winiary) mogę wysyłać listy w jednej kopercie?

Zrób tylko wyraźne dopiski na kopertach, tak żeby wiedzieli, że to dwa różne konki - najlepiej oznaczyć je różnymi kolorami i dać pełną nazwę  promocji  emotka  

pójdę krok dalej i wyślę na inne osoby też w jednej kopercie osób mieszkające pod tym smamym adresem zamieszkania. Na kopertach jest dopisek jaki konkurs więc myślę że nie będzie problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511403 Napisano: 20.07.2018 08:55:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jak wygrałem w albedo w dwóch różnych konkursach (ręcznik C4 i lazybag winiary) mogę wysyłać listy w jednej kopercie?

Tak emotka

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6511396 Napisano: 20.07.2018 07:52:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jak wygrałem w albedo w dwóch różnych konkursach (ręcznik C4 i lazybag winiary) mogę wysyłać listy w jednej kopercie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6510895 Napisano: 18.07.2018 19:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kreatia napisał(a):

czy komuś z cheetosa nie przyszedł mail potwierdzający?

Mi wczoraj na gmaila nie przyszedł... wysłałem ok. 17 
pisalem do nich. W nocy o 1 mi przyszedł... odpisali na emaila że zgłoszenie jest zarejestrowane. 

no właśnie coś im się wczoraj sknociło, bo przy wysyłaniu długo mieliło, a potwierdzeń zgłoszeń z godz. 20tej brak do teraz...

dziwne... też mnie to wczoraj zainteresowało dlatego do nich napisałem. Ale potwierdzenie dotarło grubo przed odpowiedzią. napisz do nich. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6510891 Napisano: 18.07.2018 18:55:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

czy komuś z cheetosa nie przyszedł mail potwierdzający?

Mi wczoraj na gmaila nie przyszedł... wysłałem ok. 17 
pisalem do nich. W nocy o 1 mi przyszedł... odpisali na emaila że zgłoszenie jest zarejestrowane.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6510814 Napisano: 18.07.2018 15:29:23 w SZUKAM....
joasiunia napisał(a):

bruce napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kermit napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W Henryk kania nie ma kodu. Ma być produkt z nadrukiem Disneya kraina lodu. Na paragonie wybija literkę D przy produkcie. Sprawdziłam w kilku sklepach i nawet jak jest byle jak opisane to i tak jest literka D 

A ta literka D to nie jest po prostu oznaczenie stawki Vat (A - 23%, B- 8%, D-5%) emotka

Nie to jest oznaczenie opakowania z disneyem. Na tym samym paragonie mialam henryka bez krainy lodu i tam nie ma D

Teraz z ciekawości sprawdziłam na jedynym paragonie: nie mam żadnej litery D, za to zaraz po cenie mam literę C.  emotka

Ja na paragonie z ITM mam przy parówkach skrót DIS emotka

Tak jak pisze kermit 
te literki to oznaczenia podatku VAT. W jednych sklepach jest ABC w innych ABD. C i D znaczą 5% podatku. Literka B to 8%. 
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd. 
Literki są zawsze za ceną a w niektórych sklepach przed i za ceną. To D nic nie znaczy na paragonach że to produkty Henryk Kania Disney,  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6510703 Napisano: 18.07.2018 12:26:55 w SZUKAM....
kubatbg napisał(a):

szukam pomocy
mianowicie siostrzenica założyła sobie pin na tablet... oczywiście zapomniała jaki ... ta się jakoś przejść tą blokadę ?

Moja siostrzenica miała to damo w zeszłym roku, wiem że miała cos w stylu nie pamietam hasła czy jakoś tak.... MUSIAŁA wtedy podac telefon i adres emailowy i jakoś odzyskała.... 
jesli nie ma takiej opcji to może jakoś restart do ustawień fabrycznych?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6510523 Napisano: 18.07.2018 05:09:59 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

trissm napisał(a):

Słuchajcie, w jakich sklepach udało Wam się spotkać wyroby Henryka Kani na konkurs (te z Krainą lodu)?
Bo już patrzyłam w kilku i nie widzę...

Widziałam w kaufie kabanosy pieczone, ale bez naklejki promocyjnej... Rzuciłam jednak okiem na Regulamin i tam wymagają tylko numer paragonu, a ja myślałam, że pod tą naklejką jest jakiś kod...  emotka  W związku z tym szukam odpowiedzi na pytanie: czy widział ktoś takie kabanosy z naklejką ? Mogli wyszczególnić konnkretne produkty, które biorą udział i byłby spokój, a tak diabli wiedzą, co kupić... Nie spotkałam nigdzie tych wyrobów z naklejką...  emotka

Ja widziałem w intermarche jak na razie, okazyjnie były w biedronce.. 
Mariola nie wiem czy kabanosy wchodzą w skład produktów konkursowych. 
Ja bazuję na tej fotce
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6510333 Napisano: 17.07.2018 14:59:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Emaile od gilletta z konkursu Tesco z kartami decathlon. 
W rożnych odstępach czasowych.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6510307 Napisano: 17.07.2018 14:22:43 w Winiary
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czekam na 100% wypowiedzi od defed

Za zgłoszenie 25 06 2018, info o huśtawce 2 dni po info o lazybag - na 100% to samo zgłoszenie wygrało obie nagrody, bo tylko 1 sms posłałam z tego nr tel.  emotka
Wygląda na to, że laureatów huśtawek wybiera zupełnie inna niezależna komisja, bo huśtawki mają osoby na wcześniejsze lazabagi jak i te bez.

No i prosze emotka  
mozna wygrać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0