Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6505139 Napisano: 03.07.2018 10:11:02 w Intermarche
helcia85 napisał(a):

Dzwonili do kogoś z Brico z informacją o rodzaju nagrody?

Między 4 a 6 mają dzownić... od jutra można się spodziewać telefonów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6505009 Napisano: 02.07.2018 20:59:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

stamp2 napisał(a):

W konkursie Spar trzeba kupić produkt dokładnie ten wskazany w gazetce?Np.danio musi być waniliowe? emotka

ja kupiłam z zeszlej gazetki Monte typowo ze zdjęcia, z tymi piłkarskimi biszkopcikami, a na paragonie Monte smerfy emotka też jestem ciekawa w tym wypadku, czy trzeba typowo z gazetki.

Też mam monte Smerfy. Pisałem do nich czy może byc to mi napisali:
 Jeżeli był to produkt (monte) oznaczony jako konkursowy to nie widzimy przeciwwskazań aby wziąć udział w konkursie Powodzenia!

byl identyczny jak na obrazku... ale oni tylko zmieniają szatę graficzną tych a kod zostaje ten sam. U mnie w sklpie też miałem monte Smerfy, pózniej przyszły te z piłkarzami i wchodzi mi w kasę monte Smerfy... a nikt tego nie zmienia w centrali więc tak zostaje.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6504846 Napisano: 02.07.2018 13:49:13 w Informują
Tiger z Tesco z soboty... SMS.
okulary  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6504648 Napisano: 01.07.2018 15:52:27 w Giełda Kodów ; )
jutro mogę mieć paragon na wawel ... ok. 700 dag, wymięnię  na 8 pkt coca cola emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6504632 Napisano: 01.07.2018 14:55:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Dlaczego po wzięciu udziału w konkursie Tyskie w Tesco, przychodzą seksreklamy z chętne24? Po kilku minutach od zgłoszenia w konkursie zacząłem dostawać seks-smsy emotka

Może Tyskie wabi zapachem chętne24? emotka

ja tak miałem jak wysłałem smsa do duracella w ostatnim etapie... ale na 1 telefon tylko...
na inne już nic, Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6504590 Napisano: 01.07.2018 12:29:58 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mam problem ze stroną woah
brałem udział w poprzedniej edycji... mam 2 niewykorzystane punkty. Teraz chcę grać w nowej edycji i próbuję się zalogować kontem z facebooka tak jak poprzednio i nic... na poprzednią edycję da się zalogować a na tą nie... niby się loguje ale jak się przeładuje strona to się nie loguje tylko dalej WEŹ UDZIAŁ... próbuje z różnych przeglądarek i nic emotka Może ktoś miał podobnie?

a może dla nowej promocji trzeba nowe konto założyć?

właśnie pisze że niewykorzystane punkty można przenieść...
ja loguję się facebookiem i założenie konta na ten adres nie daje nic bo pisze że już jest zajęty

to nie loguj się facebookiem  tylko spróbuj stroną, albo wyczyść pliki cookie i jeszcze raz spróbuj
u mnie działa ta nowa strona emotka

próbuję się logować stroną to pisze że to konto ma się logować przez facebooka, ciasteczka spóbuję wyczyścić potem, teraz nie mam czasu emotka dzięki za radę emotka
ale nie wiem czy to da, jak inne przeglądarki też zwodzą... założe chyba nowe konto na kogoś innego, chociaż szkoda tych 2 pkt emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6504572 Napisano: 01.07.2018 11:14:46 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

brałem udział w poprzedniej edycji... mam 2 niewykorzystane punkty. Teraz chcę grać w nowej edycji i próbuję się zalogować kontem z facebooka tak jak poprzednio i nic... na poprzednią edycję da się zalogować a na tą nie... niby się loguje ale jak się przeładuje strona to się nie loguje tylko dalej WEŹ UDZIAŁ... próbuje z różnych przeglądarek i nic emotka Może ktoś miał podobnie?

Loguję się bez problemu tymi samymi danymi, co w poprzedniej promocji i są widoczne obie: nowa i stara, jako zakończona.

to ja na poprzednią się mogę zalogować a na nową nie... daję WEŹ UDZIAŁ i wychodzi zeby się logować daję zaloguj i przeładowuje się strona i dalej WEŹ UDZIAł. nie ma miejsca do wpisywania kodów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6504568 Napisano: 01.07.2018 11:08:31 w Pomocy!!!!
delvitto napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a może dla nowej promocji trzeba nowe konto założyć?

właśnie pisze że niewykorzystane punkty można przenieść...
ja loguję się facebookiem i założenie konta na ten adres nie daje nic bo pisze że już jest zajęty Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6504566 Napisano: 01.07.2018 10:55:01 w Pomocy!!!!
brałem udział w poprzedniej edycji... mam 2 niewykorzystane punkty. Teraz chcę grać w nowej edycji i próbuję się zalogować kontem z facebooka tak jak poprzednio i nic... na poprzednią edycję da się zalogować a na tą nie... niby się loguje ale jak się przeładuje strona to się nie loguje tylko dalej WEŹ UDZIAŁ... próbuje z różnych przeglądarek i nic emotka Może ktoś miał podobnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6504472 Napisano: 30.06.2018 22:13:40 w Mam problem...
bukioko napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

mnie nie informowali o wysyłce, ani nie dzwonili,  pewnego dnia po prostu listonosz przyszedł z paczką, przecież w formularzu u nich wpisujesz wszystkie dane

Właśnie chodzi o to, że w formularzu przy zgłaszaniu pracy konkursowej, był jedynie numer telefonu, imię i nazwisko, oraz email. Na razie cierpliwie czekam na kontakt, ale z ekscytacji aż mnie nosi  emotka  Wiecie jak to jest..

Ja miałem tak raz że jak dzownili w piątek wieczorem to poza anteną pytałem jak dane przesłać, to powiedzieli że w przyszłym tygodniu ktoś się ze mną skontaktuje i poprosi o dane, bo to się zajmuje tym inny dział. 
I dzownili chyba we wtorek z prośbą o dane... 
w innym konkursie gdzie podawało się dane a wygrałem u nich pocieszenia też nie miałem info i przyślą nagroda... to zalezy od formularza, raz chcą dane innym razem nie, także musisz czekać na telefon .  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6504329 Napisano: 30.06.2018 14:57:22 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kreatia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

czy ma ktos regulamin do konkursu Fa w carrefour Lato jest przygoda?

regulamin

to ogólnopolska loteria, a chodzi o konkurs w Carrefour.

Tez wlasnie szukam i nic emotka  

ehh kupiłam mydełka, mam nadzieję że się są wyłączone z produktów promocyjnych emotka

Ja sie boję czy listy sklepów nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6504316 Napisano: 30.06.2018 13:47:36 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

kreatia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

czy ma ktos regulamin do konkursu Fa w carrefour Lato jest przygoda?

regulamin

to ogólnopolska loteria, a chodzi o konkurs w Carrefour.

Tez wlasnie szukam i nic emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6504236 Napisano: 30.06.2018 08:48:33 w Życzenia na święta i nie tylko
bruce napisał(a):

Serdeczności dla Piotrów i Pawłów.  emotka emotka emotka

Dziękuje emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6504220 Napisano: 30.06.2018 06:18:14 w Żegnamy zmarłych
asia670 napisał(a):

Irena Szewińska emotka

Legenda lekkoatletyki ..... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6504163 Napisano: 29.06.2018 21:22:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
huane napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś orientuje się gdzie poza Biedronką są dostępne produkty Kani z Krainą Lodu?
W moim Biedronkach była dostawa parówek, którym skończyła się data ważności i nowych produktów niestety brak

U mnie są w Żabce 

czyli wg regulaminu Biedronka udziału nie bierze tak ?? wszystkie inne sklepy poza biedronką , czy jak emotka

Chyba już biedronce też. Ktoś pisał że zmienili regulamin... a poza tym osttańio w gazetce z biedronki pisali o konkursie emotka  

O to ja nawet nie wiedziałam i jakiś czas temu wysłałam zgłoszenie z paragonem z biedronki, ciekawe czy odrzucą czy przyjmą

przyjmą emotka  
Konkurs odbywać się będzie we wszystkich Sklepach na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6504160 Napisano: 29.06.2018 21:17:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś orientuje się gdzie poza Biedronką są dostępne produkty Kani z Krainą Lodu?
W moim Biedronkach była dostawa parówek, którym skończyła się data ważności i nowych produktów niestety brak

U mnie są w Żabce 

czyli wg regulaminu Biedronka udziału nie bierze tak ?? wszystkie inne sklepy poza biedronką , czy jak emotka

Chyba już biedronce też. Ktoś pisał że zmienili regulamin... a poza tym osttańio w gazetce z biedronki pisali o konkursie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

pioge7

#6504057 Napisano: 29.06.2018 16:11:48 w Lay's
tadziowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Ale wyniki do końca konkursu tzn. do 20? Jeśli tak, to wyślij mi na pw albo podaj tutaj.
Zwłaszcza laureata nagrody głównej.

Mnie także od wczoraj wyświetlają się wszystkie, do 20, i razem z główną. 

Matko... grałem 16.06 na tatę akurat w 100 zł jego inicjał w głównej to samo a emaila emotka  brak...  emotka why? Why?

Może literówka w maila? Dostałeś potwierdzenie wzięcia udziału w konkursie na ten adres mailowy?

Nie nie to nie ja 
mam wszystko... jakis Krzysztof g. Też jest emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6504038 Napisano: 29.06.2018 15:37:19 w Lay's
kumulacja napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

staszek napisał(a):

ewunia napisał(a):

Czy w konkursie Lay's Kaufland, ktoś widzi pełną listę zwycięzców i laureata nagrody głównej? 
https://konkurskibica.pl/#zwyciezcy 
...u mnie wyświetlają się wyniki tylko do 17.06...

u mnie tak samo

u mnie także emotka

ja mam wyniki bo podała mi koleżanka z forum

Ale wyniki do końca konkursu tzn. do 20? Jeśli tak, to wyślij mi na pw albo podaj tutaj.

Krzysztof g. Jest w głównej  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6504037 Napisano: 29.06.2018 15:36:20 w Lay's
bruce napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Mnie także od wczoraj wyświetlają się wszystkie, do 20, i razem z główną. 

Matko... grałem 16.06 na tatę akurat w 100 zł jego inicjał w głównej to samo a emaila emotka  brak... emotka why? Why? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6504007 Napisano: 29.06.2018 14:25:41 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Szukam info, czy te naklejki footbooloowe z Biedronki to są coś warte w ogóle? Są tu zbierający? Komuś mogą się przydać? 

sprzedałem przed musiałem parę po 50 gr.. .niestety od mundialu (pierwszego meczu naszych) zero ;( Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0