Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6503986 Napisano: 29.06.2018 13:59:42 w SZUKAM....
Gdzie na stronie albedomarketing znajdują si regulaminy konkursów?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6503853 Napisano: 29.06.2018 10:49:27 w SZUKAM....
carissma napisał(a):

Mysia napisał(a):

Szukam info odnośnie wymiarów koszulek/bluz cheetos (dl. całkowita i szer. pod pachami) o ile można wybrać rozmiar emotka

Koszulka:

Klatka:88, Długość:62, Ramiona:40          S
Klatka:94, Długość:66, Ramiona:42          M
Klatka:106, Długość:70, Ramiona:46       L
Klatka:112, Długość:74, Ramiona:52       XL

Bluzy nie wygrałam więc nie wiem jakie są dokładne wymiary emotka

Bluza:
Klatka:94, Długość:59, Ramiona:45, Rękaw:58                   S
Klatka:100, Długość: 64, Ramiona:48, Rękaw:59                M
Klatka:108, Długość:66, Ramiona:51, Rękaw:60                 L
Klatka:112, Długość:70, Ramiona:53, Rękaw:62                 XL   emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6503793 Napisano: 29.06.2018 08:20:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś orientuje się gdzie poza Biedronką są dostępne produkty Kani z Krainą Lodu?
W moim Biedronkach była dostawa parówek, którym skończyła się data ważności i nowych produktów niestety brak.

ja kupowałem w intermarche. Nawet obok parówek jest informacja o konkursie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6503522 Napisano: 28.06.2018 15:17:19 w SZUKAM....
ankasss napisał(a):

numer  618 233 *** ktoś wie co to może byc?

Chyba albedo... winiary?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6503377 Napisano: 28.06.2018 10:46:01 w Winiary
tygrysek82bu napisał(a):

Dzięki za odpowiedzi. Widzę, że nie jestem sama, więc zagram na ten paragon. Mam nadzieję, że sami sobie sprawdzą w razie czego emotka

Ja dla pewności zostawiam opakowania przy źle opisanych paragonach emotka  jak wygram, wysyłam paragon z opakowaniami i nigdy sie mi nie zdarzyło żeby nie wysłali... 
kiedyś w abc miałem zakupy na milkę, opisane miałem jako czekolada. Wysłałem z opakowaniami i przyszła nagroda emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6503340 Napisano: 28.06.2018 09:33:01 w WC - rozmowy o wszystkim
jorunn2010 napisał(a):

Tak mnie naszły refleksje... Zdarza się wam czasami kłamać w konkursach? Nie mówię o oszustwie, gdy się kradnie cudze zdjęcia czy teksty. Chodzi mi o opisówki, np. napisz o swoich wakacyjnych przeżyciach i piszesz, jak to zwiedziłeś Kambodżę na rowerze, a najdalej to byłeś w Mikołajkach. Jak dbasz o swojego pupila? - piszesz o wyimaginowanym psie, a jedyny zwierz, jakiego  masz, to okazjonalnie gołąb na balkonie, którego  poganiasz. Ot, zwykłe fantazjowanie. Ja je popełniam i kiedy wygram, to mam straszne wyrzuty sumienia. 

oczywiście że tak robię emotka co mam zrobić kiedy jest konkurs opisać przygodę z wakacji a na wakacjach byłem jedynie w pracy emotka wg mnie nie ma w tym nic złego 
A jak wygram to mam ochotę brnąć w kolejne kłamstwa emotka emotka i nie mam żadnych wyrzutów sumienia emotka przecież komisja mnie nie zna emotka emotka nie ma się czym przejmować emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6503124 Napisano: 27.06.2018 17:19:52 w Informują
Duracell wysłał bony z ostatniego etapu dla tych co wysyłał wiadomość SMSem emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6503123 Napisano: 27.06.2018 17:18:51 w SZUKAM....
kameleon1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

czy na loterię FA przychodzi Wam potwierdzenie wysłania zgłoszenia na pocztę?
miałam tylko komunikat na stronie, na poczcie brak maila (poczta gmail)

Mi nie przyszedł żaden e-mail 
pani fa ani schwarzkopf 

no właśnie a w regulaminie jest zapis:
W odpowiedzi na prawidłowe zgłoszenie w formie Formularza zgłoszeniowego na stronie internetowej Loterii, po kliknięciu odpowiedniego przycisku potwierdzającego przesłanie Formularza zgłoszeniowego, wyświetlony zostanie komunikat potwierdzający przyjęcie zgłoszenia do Loterii, a ponadto zostanie wysłana automatyczna wiadomość e-mail na adres podany wFormularzu zgłoszeniowym

To dziwne... ale podziękowali więc liczę że zgłoszenie poszło emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6503119 Napisano: 27.06.2018 17:13:34 w SZUKAM....
kameleon1982 napisał(a):

czy na loterię FA przychodzi Wam potwierdzenie wysłania zgłoszenia na pocztę?
miałam tylko komunikat na stronie, na poczcie brak maila (poczta gmail)

Mi nie przyszedł żaden e-mail 
pani fa ani schwarzkopf  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6503093 Napisano: 27.06.2018 16:18:47 w Informują
Teraz SMS z konkursu ale razem lepiej. 3 stopień z polomarketu  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6503074 Napisano: 27.06.2018 15:31:24 w Lay's
Mysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mam w głębokim poważaniu rachunek prawdopodobieństwa emotka W loteriach liczy się głównie szczęście. Napisał do mnie forumowicz- jak Ty to zrobiłaś,że wygrałaś 1 zgłoszeniem kino domowe z Lays emotka "Bo ja wysłałem 100 kodów i nawet koszulki nie mam" Fata miałam i tyle emotka

Co to jest „fat”? Bo też chce mieć takie coś emotka  :P   emotka emotka

FAT to taki wskaźnik ile przytyłeś od Lay'sów przesyłasz AVANTI zaświadczenie, że masz taki fat i przyznają nagrodę! emotka

A czy to się samemu pisze ile się przytyło czy to muszę od jakieś specjalisty mieć dokument emotka  

ps
trzeba pisać @pionas żeby obok łapki w górę zrobił jeszcze serduszka emotka  niektóre info na łapkę to za mało emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6503070 Napisano: 27.06.2018 15:28:00 w Lay's
cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Z Cheetos na 1 osobę wysyłacie w ciągu jednego dnia na kilka nagród czy gracie raczej na 1 osobę każdego dnia celując w inny rodzaj nagrody? Wygrał ktoś za jeden dzień na siebie 2 nagrody? emotka

To zależy, czy konkurs, czy loteria emotka
Trzeba zapytać jakiegoś matematyka, który jest dobry w rachunku prawdopodobieństwa, czy lepiej do loterii codziennie po jednym, czy jednego dnia skumulować i wysłać więcej. Choć ja biorąc to zagadnienie na czuja, wybrałbym wersję w jednym dniu zmasowany atak - większa szansa, że jedno z tych zgłoszeń wylosują.
W przypadku kreatywnego sprawa wydaje się prostsza... Bo równie dobrze genialne hasełko można wysłać w dniu, kiedy konkurencja jest mocniejsza i wtedy przegra, albo takiego sobie gniota stworzonego na kolanie wysłać w słabszym dniu, kiedy konkurencja odpuszcza i nim wygrać. Co w zasadzie sprowadza się do refleksji, że... TO TEŻ JEDNA WIELKA LOTERIA emotka

Mam w głębokim poważaniu rachunek prawdopodobieństwa emotka W loteriach liczy się głównie szczęście. Napisał do mnie forumowicz- jak Ty to zrobiłaś,że wygrałaś 1 zgłoszeniem kino domowe z Lays emotka "Bo ja wysłałem 100 kodów i nawet koszulki nie mam" Fata miałam i tyle emotka

Co to jest „fat”? Bo też chce mieć takie coś emotka  :P  emotka emotka
edit: o już zedytowałaś emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6502998 Napisano: 27.06.2018 13:11:27 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Coraz więcej dostaję paczek (czy to z konków czy z Allegro) kurierem DHL a niestety zbytnio z panem kurierem się nie lubimy  emotka emotka  a przed chwilą kolejny sms że kurier dhl przyjedzie jutro  emotka

Nie wiem czy tak jest wszędzie, ale u mnie jest możliwość przekierowywania przesyłek DHL do punktu odbioru i jest ich dość sporo. Nie wiem na jakim etapie jest Twoje wkurzenie na kuriera, ale tak tylko sugeruje emotka  

Rok temu rzucił mi przez ogrodzenie do ogródka paczkę... zamówione serce ze szkła na rocznicę ślubu rodziców z grawerem.. nie wiem czy wtedy czy nie ale serce oczywiście się potłukło... całą sytuację widział mój tata który siedział w pokoju i zbierał się do wyjścia do niego. A ten wziął rzucił paczkę i pojechał. Po złożeniu skargi paczki przychodzą niby do domu już normalnie ale towarzyszy temu taka atmosfera emotka
co do punktu odbioru... najlblizszy 12 km ode domu zamieszkania. Pracuję do 20 (od 6) punkt do 21. Nie chce mi się jechać po robocie do żabki żeby odebrać przesylke...  także taka atmosfera będzie towarzyszyć dalej póki nie zmienią kuriera emotka  wytrzymam ale wolałbym pana z gls. Idzie się z nim pośmiać i zawsze uśmiechnięty. emotka  do mojej babci mówi nawet babciu emotka     Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6502993 Napisano: 27.06.2018 12:55:29 w Wkurza mnie...
Coraz więcej dostaję paczek (czy to z konków czy z Allegro) kurierem DHL a niestety zbytnio z panem kurierem się nie lubimy emotka emotka  a przed chwilą kolejny sms że kurier dhl przyjedzie jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6502701 Napisano: 26.06.2018 19:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Książki z Kinder idą poleconym? Mam awizo w skrzynce zastanawiam się co to może być

tak polecony, nie warto faktygowac sie na poczte. Szczerze mówię. 

Co ze mną jest nie tak emotka emotka  mnie się one podobają emotka  emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6502550 Napisano: 26.06.2018 13:53:15 w Informują
E-mail od Avanti Cheetos emotka  za chyba niedziele emotka  albo sobotę  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6502548 Napisano: 26.06.2018 13:47:25 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

Coraz ciekawsze te konki promocyjne emotka

"kup Opla i wygraj piłkę" -> http://nexteam.pl/spelnij-swoje-marzenie

Pozwolę sobie nie dodać do bazy emotka

Dla takiej nagrody jadę po tego Opla! emotka

Kup za 60 000 zł i wygraj 1 piłkę... za 500 zł emotka  co ta piłka w sobie ma że tyle warta bo chyba podpis tego pana ni jest aż tyle wiaty skoro podpis blaszczykowskiego Avanti wycenia na 45 zł emotka  i wystarczy kupić za 7zł emotka   I jeszcze 1 piłka... czytając myślałem że każdy dostanie do tego zakupu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pioge7

#6502522 Napisano: 26.06.2018 12:26:15 w Pomocy!!!!
ilona162 napisał(a):

Chyba ten wątek jest najodpowiedniejszy żeby zadać to pytanie. Czy używając aplikacji e-konkursy można dać "łapkę w górę"? emotka

Nie da się :(  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6502258 Napisano: 25.06.2018 18:35:19 w SZUKAM....
tadziowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Szukam czy w konkursie Biegnij z Duracell było jakieś ograniczenie na gospodarstwo?

Nie ma ... u mnie kilka nagród i wszystkie dotarły emotka

Dziękuję. Przewertowałam regulamin, ale zawsze lepiej się upewnić emotka

Wiadomo emotka  
ja na siebie na jedno gospodarstwo mam 5. Wszytskie przychodziły bez problemów emotka  
na siostrę mam 2 i też jedno gospodarstwo. 
Oczywiscie wszytsko na inne osoby. emotka   Wyświetl w wątku >>