Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6502247 Napisano: 25.06.2018 18:24:19 w SZUKAM....
tadziowa napisał(a):

Szukam czy w konkursie Biegnij z Duracell było jakieś ograniczenie na gospodarstwo?

Nie ma ... u mnie kilka nagród i wszystkie dotarły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6502246 Napisano: 25.06.2018 18:23:47 w Wkurza mnie...
emotka Biedronka i coca cola... tyle zgłoszeń i zero piłek emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6502230 Napisano: 25.06.2018 17:47:16 w Informują
Storkotka poinformowała z pepsi do 21.06 
email ok. 17:40  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6502179 Napisano: 25.06.2018 16:50:18 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Boszsz... i ja znów w tym wątku. Chyba awansuję na największego frustrata na forum. Dziś chciałam napisać, jaka to wkurzająca szkoda, że piłkarze podpisują się na wygranych piłkach tak, jakby chcieli, żeby podpisu za nic się nie dało z nimi skojarzyć emotka Doszła piłka ze Stocka, a tam podpis Boruca. Kompletnie nie przypominający podpisu Boruca, który widnieje na reklamie akcji. Nawet jednej litery nie mogę zidentyfikować, a co dopiero inicjałów. Tak samo się podpisuje mój najmłodszy, 1,5 roczny syn, tyle że on nie markerem na piłce, a jedynie kredką na meblach emotka Wiem, że dużo chłopina miał piłek do podpisania, ale czy nie dałoby się trochę dokładniej? 

Ciekawe jak podpisał się u mnie emotka ale najlepsze jest to że dostałem emaila że wygrałem stock 0,7 l, stock przyszedł, a dzis (po tygodniu) stock i piłka emotka  aż dziw emotka     Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6502172 Napisano: 25.06.2018 16:43:30 w PODZIĘKOWANIA
nelunia,
Dziękuje za śliczny koszyk emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

pioge7

#6502132 Napisano: 25.06.2018 15:15:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

FBsylwia14 napisał(a):

W konkursie Danio, w którym należy wymyślić ksywę boiskową dla Małego Głoda jest limit 500 znaków (przez stronę konkursową). Wymyślacie takie długie ksywki czy jak? emotka Przepraszam za głupie pytanie, ale jestem nowicjuszem w konkursach emotka

Z jednej strony ksywka jest krótka, a 500 znaków to raczej opis.

Ja Napsialem ksywkę i ją troszkę wziąłem i uzasadniłem czemu akurat taka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6502131 Napisano: 25.06.2018 15:14:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwrot optima z lidla w mbanku emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6501902 Napisano: 25.06.2018 09:11:57 w Sport
superloser napisał(a):

asantesana napisał(a):

Jakie to smutne i słabe - jakby Polacy wygrali to byłoby: "moja drużyna, hip hip hura!", jak przegrali to "żenada, to nie moja drużyna, jakieś bękarty chyba..." Tak tak, sukces ma wielu ojców, porażka jest sierotą  emotka

Zawodowcy nawet 1 bitwy nie wygrali... co było do przewidzenia. Dużo gadania i tyle. Teraz "Dubaj welcome to"... 
Żal to Fabiańskiego, że Nawałka dał wałka I go nie wystawił.

Wydaje mi się ze jeśli siadam przed telewizorem i ich dopinguję to od nich czegoś oczekuję. Nie oczekuję pucharu, finału czy nawet półfinału bo wiemy jaka jest forma naszej drużyny, że dojść tak daleko nie dotrze. Ale oczekuję od nich gry na poziomie. Oczekuję chociaż jednej wygranej a nie samobója czy śpiącej gry. Po 20 minutach gry NASZYCH było tak nudno że poszedłem spać.  Co to za gra, że piłka jest przy bramce Kolumbijczyków a nasi podają od jednego do drugiego i piłkę nagle ma nasz bramkarz... to nie jest gra jakiej oczekuje KIBIC choćby jaki był. To jest mundial, który jest raz na 4 lata, więc oczekuję od nich czegoś więcej niż gadania że to nie ich dzień.. jak nie dziś to kiedy? Za kolejne 4 lata...? Czemu Senegal czy kolumbia umie a nasi nie... czemu inni wykorzystują sytuacje a nasi nie... ? Wkurzyło mnie już śpiewanie, nic się nie stało czy już za 4 lata... 
jestem kibicem to wymagam, a jeśli się nie udaje to mam prawo krytykować... w końcu za coś pieniadze biorą, i to nie małe... bo im nie płaci się tak jak nam średnich krajowych (o czym można marzyć) tylko oni jak mają to kilkakrotnie wiecej na tydzien niż niektórzy na pol roku... Takie jest moje zdanie... emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6501767 Napisano: 24.06.2018 21:05:58 w Sport
kumulacja napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka emotka Przestaję pić 4movy bo chyba już nie daje siły tyle co kiedyś emotka  nie psikam sie już Rexoną, nie piję teś turbogrosika ani Tymbarka, odchodzę z playa ... bojkotuję wszystko co reklamują nasi  emotka fftopic: emotka emotka
co jeszcze tam reklamowali żeby tez zbojkotować?

Jeśli masz włosy, to jeszcze Head&Shoulders  emotka

Tego nie używam emotka  po nim mam łupież emotka  ale.. kurczę gilette używam emotka  najlepsze maszynki jak dla mnie emotka  

buziolek napisał(a):

kumulacja napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka emotka Przestaję pić 4movy bo chyba już nie daje siły tyle co kiedyś emotka  nie psikam sie już Rexoną, nie piję teś turbogrosika ani Tymbarka, odchodzę z playa ... bojkotuję wszystko co reklamują nasi  emotka fftopic: emotka emotka

Jeśli masz włosy, to jeszcze Head&Shoulders  emotka

i parówki berlinki emotka

Wole te z biedronki po 5,99 zł za kilo emotka  

@joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):emotka emotka Przestaję pić 4movy bo chyba już nie daje siły tyle co kiedyś emotka  nie psikam sie już Rexoną, nie piję teś turbogrosika ani Tymbarka, odchodzę z playa ... bojkotuję wszystko co reklamują nasi  emotka fftopic: emotka emotka   

Parówki trzeba przestać jeść, konkursowe Lay'sy, piwo Tyskie... Oj, z konkursowego punktu widzenia - nie opłaca się tego bojkotować emotka  

Fajtycznie emotka pepsi Błaszczykowski reklamuje  emotka
Ale trzymam się zasady że lidkę lubię emotka  
piwa nie pije to jeden pieron co by reklamowali emotka  
   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501761 Napisano: 24.06.2018 21:01:43 w Sport
emotka emotka Przestaję pić 4movy bo chyba już nie daje siły tyle co kiedyś emotka  nie psikam sie już Rexoną, nie piję teś turbogrosika ani Tymbarka, odchodzę z playa ... bojkotuję wszystko co reklamują nasi emotka emotka emotka
co jeszcze tam reklamowali żeby tez zbojkotować? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501744 Napisano: 24.06.2018 20:30:43 w Sport
Matko jak oni grają... piłka przy bramce Kolumbii i podają nasi tak że dochodzi do szczęsnego... masakra... lepiej iść spać. Nudy na całego  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6501664 Napisano: 24.06.2018 10:52:44 w SZUKAM....
mampytanie napisał(a):

Szukam jakichś paneli opinijnych typu opinie.pl 
Nie wiem za wiele na ich temat, a brzmi fajnie, aby wypełniać ankiety (jakoś zawsze dawało to frajdę, to czemu nie). Nie interesują mnie strony do testowania

www.zymeria.pl
www.ask.gfk.pl
https://panel.smgkrc.com.pl/
https://www.imasonline.pl/
www.panelariadna.pl
www.epanel.pl
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6501657 Napisano: 24.06.2018 10:11:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dotarły do kogoś hulajnogi z pepco.?
rower i kask docierały w czwartki a hulajnogi nie emotka  

Nie słali chyba jeszcze, tzn. u mnie też nie ma.

Uffff
czyli nie tylko ja jeszcze czekam emotka
bo se myśle najlepsze i najgorsze dotarły a te po środku nie. Ale fajnie, czekam emotka    Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

pioge7

#6501651 Napisano: 24.06.2018 09:51:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dotarły do kogoś hulajnogi z pepco.?
rower i kask docierały w czwartki a hulajnogi nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501565 Napisano: 23.06.2018 20:26:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

[quote=

cherry_coke] Jako że mam pomroczność jasną... emotka  
Czy w stokrotce AVANTI piszemy rymowankę z użyciem słów "kibicuję z nagrodami" czy zaczynającą się od słów "kibicuję z nagrodami" (i ich już w odpowiedzi wtedy nie piszemy)? 

U mnie słowa te były gdzie w środku rymowanki i udało się wygrać emotka Też miałem raz pod sam koniec innym razem w środku i się udawało emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6501512 Napisano: 23.06.2018 15:25:49 w Intermarche
Właśnie dzwonili z intermarche... sklep w Suchej Beskidzkiej (małopolska). numer warszawski Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6501500 Napisano: 23.06.2018 14:30:16 w Lay's
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

A dostajecie zwrotki na gmaila z Cheetos?
Bo nie mam, ale kod wykorzystany, wiec wyglada na to, ze zloszebie przeszlo.

nie dostałam dzisiaj zwrotki

Też nie mam. Zaraz posłane na onecie i zwrotka była 

Sekundę temu 2 zgłoszenia posłałam i zwrotki natychmiast dostałam, co prawda w zakładce Oferty, ale są  emotka  Poczta tlen.

Wlasnie mam potwierdzenie za wczoraj zgłoszenie na gmailu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501459 Napisano: 23.06.2018 10:22:32 w Kupię...
Kupie kod z pringlesow na bramkę przenośną... 
mama się rąbnęła i kupiła z filmem jakiejś starej promocji i brakuje mi 1 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501457 Napisano: 23.06.2018 10:10:00 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie facebook. 
Jak dodaje fajne nowości to moje konto albo wcale nie dostaje tych nowości albo na końcu, ale jak ukryć głęboko opcje wyświetlania postów po NAJNOWSZYCH to już moje konto pierwsze 

Na fanpage możesz określić preferencje wyświetlania. Używasz domyślnych? Korzystałeś z możliwości zmian tych ustawień?

Działa to w aplikacji mobilnej?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501449 Napisano: 23.06.2018 08:29:04 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie facebook. 
Jak dodaje fajne nowości to moje konto albo wcale nie dostaje tych nowości albo na końcu, ale jak ukryć głęboko opcje wyświetlania postów po NAJNOWSZYCH to już moje konto pierwsze  Wyświetl w wątku >>
0 0