Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6501366 Napisano: 22.06.2018 20:46:36 w Lay's
moskala22 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

A dostajecie zwrotki na gmaila z Cheetos?
Bo nie mam, ale kod wykorzystany, wiec wyglada na to, ze zloszebie przeszlo.

nie dostałam dzisiaj zwrotki

Też nie mam. Zaraz posłane na onecie i zwrotka była  Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

pioge7

#6501337 Napisano: 22.06.2018 19:39:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

z duracell były smsy Może?

Teoretycznie powinny już być, ale nikt się nie chwalił wygraną smsem...

Wlasnie... zawsze pierw były smsy potem emaile.. i nie wiem czy sie łudzić czy nie 

sms dziś po godz. 16 na pewno ostatni Etap Duracell

Dziękuję za info. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501325 Napisano: 22.06.2018 18:57:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

z duracell były smsy Może?

Teoretycznie powinny już być, ale nikt się nie chwalił wygraną smsem...

Wlasnie... zawsze pierw były smsy potem emaile.. i nie wiem czy sie łudzić czy nie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501302 Napisano: 22.06.2018 18:11:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
z duracell były smsy Może? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501255 Napisano: 22.06.2018 16:57:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś wie, gdzie jest ta tajemnicza lista sklepów biorących udział w konkursie Spar?

Myślę, że lekko popłynęli emotka określając to tak, jak w regulaminie - ze strony, na której miała być ta lista, jest dopiero LINK do strony spar.pl, gdzie dopiero tam znajdziesz listę sklepów. Taka pokrętna ta droga dotarcia do informacji emotka

Tak, to widziałam, ale skoro ma być lista na stronie to lista, a nie link do strony Spar. W dodatku mylący jest zapis, ze organizator w trakcie konkursu może zmienić listę sklepów biorących udział. No wiem, czepiam się i chciałabym, żeby organizatorzy myśleli, a regulaminy były klarowne i bez babolców... 
Tak czy siak dzięki za odzew emotka

A spróbuj tak: 
na stronie konkursowej trzeba wpisać adres sklepu.. ja jak wpisuje sklep z mojej miejscowości to jest (wychodzi jego nazwa i miejscowosc) a jak wpisuję z sąsiedniego miasteczka to nie ma tego na liście... spróbuj wpisać, jak będzie na liście znaczy że twój sklep bierze udział emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6501248 Napisano: 22.06.2018 16:45:24 w Wkurza mnie...
anula18 napisał(a):

Niech się pospieszą z tym informowaniem z Brico, bo nie da się czytać tego forum, kazdy wątek tym zas#any i to za każdym razem z tą akcją, rzygać się chce, nie wspominając o tych teoriach spiskowych do kogo teraz dzwonią, zróbcie sobie wątek Bricomarche i nie poruszajcie proszę tego tematu gdzie się da!

Święte słowa emotka  
watek ińtermarche jest chyba dla niektórych zablokowany więc gdzie indziej piszą....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501177 Napisano: 22.06.2018 14:25:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

buziolek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co DHL ma dostarczyć w poniedziałek, bo dostałam SMS? 

Wczoraj tez dostałam tego smsa, ale że dostarczy dzisiaj, jeszcze nie było kuriera

Nie mogę sobie przypomnieć, jakiego kuriera "wynajmuje" Fortis, ale podejrzewam, że to jakieś piłki wreszcie...  emotka

Nie grałam w żadnym konkursie/loterii Fortis z piłkami a smsa mam emotka  Może Berliso?

Fortis nic nie mam
a Belriso może byc emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501168 Napisano: 22.06.2018 14:10:20 w SZUKAM....
azaflora napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Co wozi dziś DHL ? Dostałam wczoraj S-ka o nadaniu przesyłki, ale na ich stronie takowej brak...  emotka

U męża taka sama sytuacja, numer przesyłki i sześciocyfrowy PIN emotka

Tez mam ... ale nie macie dostawy na poniedziałek.... u mnie info ze dostarczone 25.06 będzie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501143 Napisano: 22.06.2018 13:23:43 w Lay's
kokoszka napisał(a):

kokoszka napisał(a):

czy koszulkę można wygrać na ten sam adres tylko na innych domowników?

Tak można emotka  u mnie w domu już 3 koszulki są 

estrelitta napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

dlaczego zniknęli zwycięzcy , ktoś coś wie?
https://kibicujznagrodami.pl/#zwyciezcy

u mnie są  emotka

U mnie również do 17.06 są podani  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501134 Napisano: 22.06.2018 13:06:13 w WC - rozmowy o wszystkim
aneta19790411 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mam pytanie, bo muszę wymienić szkła w okularach bo mam już porysowane 
Okulista wizyta dopiero mają na listopada
i tu moje pytanie 
lepiej iść do optyka i załatwić na miejscu czy poczekać na wizytę u okulisty? Czy optyk tak samo dobrze zbada oczy jak okulista? 

Ja wymieniałam nie raz bez badania. Optyk sam może sprawdzić jakie szkła masz aktualnie w oprawce i wymienić na takie same. Inna sprawa, czy chce to zrobić. Najlepiej idź tam, gdzie robili Ci poprzednie.

Ten poprzedni wlasnie nie chce wymienić, bo już nie istnieje emotka
szukam innego emotka  jak będę w mieście to podejdę i zapytam emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501128 Napisano: 22.06.2018 12:58:14 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

po prostu chce wymienić szkiełka bo już troszkę porysowane od wycierania w koszule ...

Nie raz wymieniałam szkła u optyka bez badań, na zasadzie poproszę to samo, bo oprawki nadal dobre, ale szkło wypada/pęknięte/porysowane. Inna kwestia, czy wadę masz stabilną.

Wlasnie tak chce... wchodzę i to samo emotka  ale jeden powiedział że muszę mieć kartkę od okulisty bo oni nie robią tego, a dwie ulice dalej badają emotka  wada chyba jaka jest taka była, w tych dalej widze jak po ostatnich badaniach okulistycznych emotka
pojde i zapytam najwyżej czy może mi wymienić i poszukam tej karteczki sprzed ostatniego badania emotka

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No nie mam żadnego zespołu tego a tego emotka  po prostu chce wymienić szkiełka bo już troszkę porysowane od wycierania w koszule ...  emotka  i się zastanawiam czy lepiej odczekać czy optyk jednak dobierze mi szkiełka takie jak okulista... czy jednak on bardziej jest tak jak te darmowe badania co zapraszają na telefon... i wolałem zapytać jak się inni zapatrują na to emotka  

Zgadzam się z info w necie:
"Okulista (...) zajmuje się diagnostyką oka, jego schorzeniami, chorobami, zwyrodnieniami oraz podejmuje specjalistyczne leczenie i opiekę nad pacjentem.
(...) Zadaniem optyka jest dobór odpowiedniego rodzaju soczewek okularowych zgodnych z receptą i np. wykonywaną pracą bądź trybem życia. Optyk służy pomocą w doborze odpowiednich opraw okularowych oraz jest odpowiedzialny za prawidłowy montaż soczewek korekcyjnych w oprawach."

Nie wiem, jak tam u Ciebie lokalnie, ale w dużych miastach idziesz do sklepu z okularami, a tam na zapleczu profesjonalnie badają Ci wzrok i dobierają szkła / soczewki kontaktowe. Tych badań nie wykonują pracownice sklepu! emotka

Też to czytałem emotka
jest wlasnie wiem że jeden optyk co ma takie  coś. Najwyżej tam podejdę i zapytam emotka   czy bez badania da rady mi wymienić szkiełka emotka  mam nadzieję że tą kartkę od okulisty gdzieś jeszcze mam emotka  
dziękuje dziewczyny za pomoc emotka   Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6501114 Napisano: 22.06.2018 12:31:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patiska napisał(a):

Witam, czy Bricomarche już skończyło informować? Konkretnie chodzi mi o bricomarche Władysławowo (mazowieckie)? 

Czekac czekac i jeszcze raz czekac. Nikt nie wie czy skończyli czy nie.. .rok temu dzwonili 2 albo trzy tygodnie wiec trzeba się uzbroić w cierpliwość aż nie będzie listy bądż nie zaczną informaowac o konkretnych nagrodach. Dziś dzownili do kogoś i napsiali w INFORMUJĄ... także jeszcze dzownia Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501112 Napisano: 22.06.2018 12:28:47 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

i tu moje pytanie 
lepiej iść do optyka i załatwić na miejscu czy poczekać na wizytę u okulisty? Czy optyk tak samo dobrze zbada oczy jak okulista? 

Ciekawe pytanie - poza badaniami okresowymi z zakładu pracy, nigdy nie byłam u okulisty emotka Jeśli nie masz jakiejś nietypowej przypadłości typu zespół-tego-a-tego, możesz normalnie zbadać wzrok od razu przy wybieraniu okularów. Zresztą chyba nawet bez badania Ci i tak nie sprzedadzą. Powinieneś pójść rano + oczy mają być wypoczęte.

No nie mam żadnego zespołu tego a tego emotka  po prostu chce wymienić szkiełka bo już troszkę porysowane od wycierania w koszule ... emotka  i się zastanawiam czy lepiej odczekać czy optyk jednak dobierze mi szkiełka takie jak okulista... czy jednak on bardziej jest tak jak te darmowe badania co zapraszają na telefon... i wolałem zapytać jak się inni zapatrują na to emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6501084 Napisano: 22.06.2018 11:18:34 w WC - rozmowy o wszystkim
i tu moje pytanie 
lepiej iść do optyka i załatwić na miejscu czy poczekać na wizytę u okulisty? Czy optyk tak samo dobrze zbada oczy jak okulista?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6500977 Napisano: 21.06.2018 23:00:57 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

ja z południa i u mnie polało emotka  może i do Was dotrze emotka

Dzięki, właśnie mam burzę emotka , jednak Południe leje owocniej.  emotka emotka

A ja dalej sucho :( upał i +27 emotka  

Pewnie dojdzie wkrótce i do Ciebie, od zachodu i północy wypatruj.  emotka

Przyszło emotka emotka emotka emotka  Boziu. Niech leje do jutra do wieczora emotka   Wyświetl w wątku >>
2 mia, brucee 0

pioge7

#6500947 Napisano: 21.06.2018 21:55:45 w Lay's
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Chester jest gepardem  emotka

Jeszcze lepiej  emotka
pisalem że chcę tygrysi ręcznik  emotka emotka

Za taki boroczy mugolizm na bank dostaniesz nagrodę emotka

Myślisz emotka
Niech daje emotka chcę od niej wszystko emotka  

buziolek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rkvi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Zabijcie mnie ale mam pytanie: Chester to jest kocur czy tygrys ...  emotka emotka emotka

Jeszcze lepiej  emotka
pisalem że chcę tygrysi ręcznik  emotka emotka

Ja mialam ochotę napisać ze chce gepardowy lazybag, , pasuje do mnie wychrupiście, na plaży w tłumie będę wyglądać zaje.iście. 

Ja Napsialem że będę się czuć jak gwiazda kina gdy wszyscy będą patrzeć na mój tygrysi ręcznik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6500940 Napisano: 21.06.2018 21:35:43 w Lay's
rkvi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Zabijcie mnie ale mam pytanie: Chester to jest kocur czy tygrys ...  emotka emotka emotka

Jeszcze lepiej emotka
pisalem że chcę tygrysi ręcznik emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 rkvi 0

pioge7

#6500937 Napisano: 21.06.2018 21:33:43 w Lay's
Zabijcie mnie ale mam pytanie: Chester to jest kocur czy tygrys ... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6500915 Napisano: 21.06.2018 20:13:04 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

ja z południa i u mnie polało emotka  może i do Was dotrze emotka

Dzięki, właśnie mam burzę emotka , jednak Południe leje owocniej.  emotka emotka

A ja dalej sucho :( upał i +27 emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6500864 Napisano: 21.06.2018 18:06:34 w Kaufland konkursy
msn22 napisał(a):

Gdzie znajdę listę produktów, które biorą udział w konkursie "Wspólnie dbamy o Twój biały uśmiech"? emotka
W regulaminie nie mogę znaleźć, a w załączniku jedynie lista sklepów biorących udział w konkursie...

10. Sprzedażą promocyjną objęte są produkty marek: Gillette, Gillette Venus, H&S, Pantene, Ambi Pur, Blend-a- med, Old Spice, Oral-B, Discreet, Lenor, Ariel, Vizir, Fairy, Always, Naturella, Pampers zwane dalej “produktami”. Wyświetl w wątku >>
1 msn22 0