Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6499111 Napisano: 17.06.2018 08:48:11 w Kaufland konkursy
awe napisał(a):

ewunia napisał(a):

Jaki jest poprawny format odpowiedzi w "Wygrywaj z nami" Kaufland?
WYGRYWAJ.NRPARAGONU.ODPOWIEDŹ NA PYTANIE KONKURSOWE.
Czy taki jak w regulaminie?
KAUFLAND.KOD- POCZTOWY.NUMER PARAGONU.ODPOWIEDŹ

na ten drugi przychodzi zła zwrotka - o jakimś konkursie, który dopiero się zacznie po 20tym czerwca. Czy ktoś kontaktował się w tej sprawie z TQ? vzy numer paragonu to ten z prawej, czy systemowy?

ten drugi to zwyczajny prefix na budżet... czyżby się zaczął budżet od czwartku ? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6499110 Napisano: 17.06.2018 08:46:48 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6498614 Napisano: 15.06.2018 13:40:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pc174 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na zwrot z optima cardio Lidl? 

Ja i wujek emotka

ja i brat czekamy, siostra już dostała w środę chyba Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6498586 Napisano: 15.06.2018 12:28:29 w Biedronka
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

może zakończę naszą dyskusję bo ona i tak do niczego nie doprowadzi, bo i tak szanowny pan musi mieć ostatnie zdanie i wszystko wszędzie komentować... aż mi cię żal...

Mylisz się, jak często zresztą emotka Bierzesz za "dyskusję" wyśmiewanie się z faktu, że oklepany, znany od dekad tekst, jakiś konkursomaniak posłał na konkurs jako "swój autorski, niezwykle oryginalny". emotka

o Bosz.... ty myślisz że ja go posłałem? tylko dałem tu dla przykładu o jaki myślę że chodzi hasełka do konkursu...
aż taki głupi nie jestem żeby wysyłać takie teksty, a tym bardziej myśleć że je ktoś wysyła. jeśli tak myślisz... to tym bardziej mi cię jeszcze bardziej żal... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6498567 Napisano: 15.06.2018 11:47:51 w Biedronka
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

To jest tak zwany "nieświadomy plagiat" Bo nie jesteś autorem, tylko słyszane po wielokroć utrwaliło się w podświadomości.

oczywiście musiał się odezwać.
Jak chcesz możesz mnie pozwać gdzie ci się podoba za naruszenie dóbr kogoś tam,....

Co, obraziłeś się? emotka Ej, no weź... pokazuję tylko, że wysłałeś tekst w rodzaju "dodaj do ulubionych" jako swój i tyle. To są fakty. Co, chcesz oprotestować? To pisz do Straßburga emotka

może zakończę naszą dyskusję bo ona i tak do niczego nie doprowadzi, bo i tak szanowny pan musi mieć ostatnie zdanie i wszystko wszędzie komentować... aż mi cię żal... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6498562 Napisano: 15.06.2018 11:35:59 w Biedronka
cb656 napisał(a):

To jest tak zwany "nieświadomy plagiat" Bo nie jesteś autorem, tylko słyszane po wielokroć utrwaliło się w podświadomości.

oczywiście musiał się odezwać.
Jak chcesz możesz mnie pozwać gdzie ci się podoba za naruszenie dóbr kogoś tam,.... Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

pioge7

#6498543 Napisano: 15.06.2018 11:03:16 w Biedronka
delvitto napisał(a):

zatem, mając 2 paragony, trzeba spróbować w jeden i drugi sposób, choć przyznam, że obawiam się, iż rację ma bruce, bo nie bez przyczyny ustalili hasło na taką ilość znaków emotka  Z kolei z samą ideą hasła dopingującego jak najbardziej zgadzam się z cb656, ale wiadomo, idea to jedno, a rzeczywistość to całkiem inna bajka.

osobiście ja bym wysłał na 2 linijki.
w jednym z konkursów też było wyślij smsa z hasłem i było 160 znaków.
Wysłałem 4: 3 na 160 znaków 1 na dwie linki i wygrało to z dwoma linijkami...\na boisku nie będziesz krzyczeć:

Grajcie do woli i bramki strzelajcie
dobry humor nam dajcie.
Polska dzisiaj strzela gole
bo coś tam coś tam coś tam ma*ole

tylko
POLSKA GOLA TAKA JEST KIBICÓW WOLA!

i już... nie wiem jak oni w tej agencji ale wydaje mi się że nawet im takich długich się nie bedzie chciało czytać Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

pioge7

#6498374 Napisano: 14.06.2018 21:36:07 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

już wiem w czym był błąd moje niedopatrzenie

Miałam podobnie emotka  Też najpierw wypełniłam formularz z poprzedniego budżetu. Tyle, że mi wyskoczył komunikat w stylu, że "podany numer został już zarejestrowany" i szybko zorientowałam się że to nie ten adres, że to coś starego. BTW dziękuję za pomoc Reni  emotka

niestety za dużo ma człowiek na głowie... chce szybko, żeby odhaczyć kolejną pozycję na liście a tu dooopa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6498349 Napisano: 14.06.2018 20:55:41 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy ktoś też tak miał?
Wypełniam dane do kauflandu o budżet i po kliknięciu w wyślij pojawia się:
Podany numer telefonu nie został nagrodzony w tym konkursie.

co jest emotka

Ooo, a to dziwne... a wpisujesz 48xxxyyyzzz ? Czy tylko xxxyyyzzz ?

już wiem w czym był błąd emotka moje niedopatrzenie
nie wpisałem całego adresu z SMS tylko początek
https://e-kupon.info/kaufland/ a tam ----->>>> Wspólnie dbamy o świeżość Twoich ubrań więc kliknąłem w to i uzupełniałem emotka teraz sprawdzam że to jednak nie to emotka Wpsiałem cały adres z SMS i poszło za pierwszym razem emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6498341 Napisano: 14.06.2018 20:42:01 w PODZIĘKOWANIA
martunik3,
Rownież dziekuje za wymianę emotka szybko i bez problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6498324 Napisano: 14.06.2018 20:23:07 w Kaufland konkursy
czy ktoś też tak miał?
Wypełniam dane do kauflandu o budżet i po kliknięciu w wyślij pojawia się:
Podany numer telefonu nie został nagrodzony w tym konkursie.

co jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6498308 Napisano: 14.06.2018 20:00:25 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

stokrotka1 napisał(a):

wygrałam bon , ale nie wiem na ktory paragon bo zarejestrowałam dwa na jeden numer telefonu. Czy mam zadzwonic i dowiedziec sie ktory paragon jest wygrany czy wypelnic dane w formularzu na dwa paragony?

możesz zadzownić albo zeskanować dwa paragony razem i wysłać oba jednocześnie emotka

To nie takie proste, bo w formularzu podaje się również miasto zakupu i nr paragonu. A jeśli ktoś robił zakupy w 5. miastach? emotka

chyba że emotka ja i tak robię w 1 bo ten Kauf jest i tak prawie 30 km ode mnie... pozostałe wiele więcej więc takiego problemu nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6498278 Napisano: 14.06.2018 19:02:19 w Kaufland konkursy
stokrotka1 napisał(a):

wygrałam bon , ale nie wiem na ktory paragon bo zarejestrowałam dwa na jeden numer telefonu. Czy mam zadzwonic i dowiedziec sie ktory paragon jest wygrany czy wypelnic dane w formularzu na dwa paragony?

możesz zadzownić albo zeskanować dwa paragony razem i wysłać oba jednocześnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6498266 Napisano: 14.06.2018 18:44:01 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6498265 Napisano: 14.06.2018 18:42:54 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6498264 Napisano: 14.06.2018 18:42:01 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6498048 Napisano: 14.06.2018 13:39:29 w WC - rozmowy o wszystkim
cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

Do kasy wpłynął banknot 20 zł. Kasjerka wystawiła dokument (paragon) na 19 zł.
To nie jest oszustwo?

Kasjerka mogła wyłożyć na ladę monetę 1 zł. Klient wziął paragon, powiedział "reszta dla pani". Kasjerka nabiła baton na kasę i pieniądze włożyła do kasy. Czy to jest kradzież? 

Kluczowe słowo: MOGŁA. Ale nie wyłożyła emotka

Widzę, że przez gardło Ci to nie przejdzie, więc napiszę to za Ciebie. Nie, to nie jest kradzież. 

Aż sie dziwie że sie chce ci z nim pisać emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6498009 Napisano: 14.06.2018 12:55:34 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ale nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w sklepie, żadna kasjerka nie przyjmie trzech złotych nadwyżki, bo jej po prostu nie wolno i miałaby problemy.

W Polsce jest takie prawo, że to klient idąc na zakupy ma obowiązek mieć zdolność zapłaty czy to kartą, czy mieć odliczone zgodne na zakupy. Sklep wydając resztę idzie nam na rękę - by nie stracić klienta. Mało kto o tym wie i stąd te jazdy przy kasie w Biedronce o 8 rano typu: A co to, nie ma pani wydać z 200zł, przecież kupiłem zapałki i wymagam! A to goowno prawda - sklep może odmówić sprzedaży, zgodnie z prawem. Tyle, że się tego nie robi, bo ucierpiałby wizerunek firmy. I potem leci pani z mięsnego do kiosku rozmienić stówkę, podczas gdy to klient powinien zadbać o możliwość uiszczenia rachunku.

jak to kiedyś mojemu klientowi powiedziałem że jest taki wymóg (uczyłem się w szkole o tym) to mnie wyśmiał i powiedział że pójdzie na skargę do szefa emotka i poszedł, a szef mi powiedział żebym się nie przejmował bo są klienci i "klijenci" Wyświetl w wątku >>
2 defed, joan 0

pioge7

#6497995 Napisano: 14.06.2018 12:39:24 w SZUKAM....
renatak0 napisał(a):

To co oni mi wczoraj pitolili i w nju i w orange, ze nie moge zarejestrowac karty w takiej taryfie bo jej nie mają ?

ale to na umowę chciałaś wziąć?

ja mówię jak idę do sklepu kupuję kartę prepaid i ide na np. pocztę i rejestruję tam.

bc14 napisał(a):

w nju często "giną" smsy premium jako numer konkursowy nie polecam ;/

nie strasz emotka bo u mnie wszystkie numery to nju emotka
i teraz może rozwiązała się zagadka czemu tak mało osttanio wygrywam emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6497971 Napisano: 14.06.2018 12:17:55 w WC - rozmowy o wszystkim
pokrzywa30 napisał(a):

Czy ktoś dostał zwrot kasy za margarynę optima cardio w Lidlu? 

siostra (PKO) dostała wczoraj... ja czekam (inny bank) Wyświetl w wątku >>
0 0