Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6497964 Napisano: 14.06.2018 12:12:46 w SZUKAM....
renatak0 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Czy istnieje jeszcze gdziekolwiek możliwość zakupu karty z predłużeniem na rok po doładowaniu na rok, albo chociaż bez comiesięcznego doładowania za 30zł (orange, nju)

ORANGE: SMS o treści: START pod 8002 (konto ważne rok)
NJU: po każdym doładowaniu konto ważne po wieki

wczoraj własnie chciałam zarejestrować kartę i tak zrobić na co Pan: uprzedzam,że co miesiąc nalezy doładować kartę na 30zł 

o.O ale jaka sieć?
Nju kupowałem tydzień temu... doładowałem za 10zł po 15 minutach środki ważne bezterminowo
tata miał umowę i musiał w orange doładowywać co miesiac po 30 zł ale jak się umowa skończyła to od 2 lat sms idzie pod 8002 i ma na rok, miesiąc temu znowu wysyłałem. nic nie ładuje konta....
ale brałaś na umowę czy zwykłą karta w kiosku kupiona? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6497912 Napisano: 14.06.2018 11:24:12 w SZUKAM....
renatak0 napisał(a):

Czy istnieje jeszcze gdziekolwiek możliwość zakupu karty z predłużeniem na rok po doładowaniu na rok, albo chociaż bez comiesięcznego doładowania za 30zł (orange, nju)

ORANGE: SMS o treści: START pod 8002 (konto ważne rok)
NJU: po każdym doładowaniu konto ważne po wieki Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6497828 Napisano: 14.06.2018 09:11:39 w SZUKAM....
jomajd86 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

kody wedel do pmi wysyłacie z całym opakowaniem? czyta sms a tam wyslij z opakowaniem z kodem

ja wysłałam całe opakowanie

dzięki znalazłam właśnie info w regulaminie o całym opakowaniu

ktoś na ek pisał że wysłał tylko górę i bylo ok. też wysyłam górę tylko emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6497529 Napisano: 13.06.2018 15:20:53 w Biedronka
carissma napisał(a):

pioge7 napisał(a):

carissma napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja kupowałem śmietankowe (info było na opakowaniu o zwrocie) paragon był z opisem że to lód o smaku waniliowym. Zwrot dostałem. 
 Ja też mam śmietankowe, więc to pewnie to samo. Nie wiem tylko jaką kwotę wpisać finalnie za czekoladę emotka

A tam nie zwracają za jednego loda? 

Tak dokładnie. Tylko, że ja mam na paragonie dwa i była jakaś promocja chyba przy dwóch, bo mam wyszczególnione czekoladowe 11,99 i vanilia 11,99. Natomiast na samym dole paragonu jest zapis -9zł czekoladowe. Gdybym miała cenę po 11,99 to wpisałabym ją na zwrot, natomiast tutaj mam zagwozdkę, co wpisać. emotka

Ja bym wpisał 11,99 emotka  SMOLAR i tak zrobi po swojemu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6497453 Napisano: 13.06.2018 13:18:01 w Biedronka
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Serio zrobili przelew na 6 groszy? 

Tak  emotka Dobrze dla nich, że teraz te przelewy są darmowe  emotka

Masakra... juz by darowali emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6497447 Napisano: 13.06.2018 13:12:56 w Biedronka
defed napisał(a):

carissma napisał(a):

Kochani mam problem z Big Milk. Na paragonie mam 2 opakowania (wanilia i czekolada). Na liście nie ma wanilii więc chciałam zgłosić do zwrotu te drugie. Okazuje się, że była chyba promocja i odjęło mi 9zł przy czekoladzie. Co mam finalnie wpisać? Wybaczcie, ale utraciłam dzisiaj zdolność logicznego myślenia emotka 11,99-9zł? Ale przy dwóch opakowaniach to chyba obniżyło za czekoladę 4,50zł. Miał ktoś tak i ubiegał się o zwrot? Wiem, że można tylko się starać o zwrot za jedno opakowanie.

Wpisz co uważasz, oni i tak zweryfikują i oddadzą tyle ile wg nich się należy. Miałam tak przy herbacie Lipton (wg mojej interpretacji należało mi się 4zł z groszami, a oddali mi tylko 6 groszy emotka )   emotka

Serio zrobili przelew na 6 groszy?  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6497444 Napisano: 13.06.2018 13:10:40 w Biedronka
carissma napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja kupowałem śmietankowe (info było na opakowaniu o zwrocie) paragon był z opisem że to lód o smaku waniliowym. Zwrot dostałem. 
 Ja też mam śmietankowe, więc to pewnie to samo. Nie wiem tylko jaką kwotę wpisać finalnie za czekoladę emotka

A tam nie zwracają za jednego loda?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6497434 Napisano: 13.06.2018 13:04:24 w Biedronka
carissma napisał(a):

Kochani mam problem z Big Milk. Na paragonie mam 2 opakowania (wanilia i czekolada). Na liście nie ma wanilii więc chciałam zgłosić do zwrotu te drugie. Okazuje się, że była chyba promocja i odjęło mi 9zł przy czekoladzie. Co mam finalnie wpisać? Wybaczcie, ale utraciłam dzisiaj zdolność logicznego myślenia emotka 11,99-9zł? Ale przy dwóch opakowaniach to chyba obniżyło za czekoladę 4,50zł. Miał ktoś tak i ubiegał się o zwrot? Wiem, że można tylko się starać o zwrot za jedno opakowanie.

Ja kupowałem śmietankowe (info było na opakowaniu o zwrocie) paragon był z opisem że to lód o smaku waniliowym. Zwrot dostałem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6496959 Napisano: 12.06.2018 15:37:49 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

Szukam informacji w jakim stacjonarnym sklepie znajdę biało-czerwoną farbę do twarzy, coś w takim stylu:

http://allegro.pl...ska-i7366729963.html

Jest teraz wiele promocji dla kibiców - może komuś się rzuciło w oczy w jakiejś gazetce. emotka

Auchan ma gazetkę sportową teraz na necie można zaleźć i są po 5,99
i mila 9,99  Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

pioge7

#6496887 Napisano: 12.06.2018 12:46:58 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja jeszcze jedna historia (z zeszłego tygodnia) która kompletnie mnie rozwaliła i utwierdziła że ten zawód to jest jednak fajny emotka
- prosze pana kupowałam to tydzien temu szynkę po 35 zł, o ta (wskazuje palcem) wlasnie ta, skąd ją macie i co t jest 
- to szynka ekologiczna od fijałkowskiego
- panie, mówię panu. Jadłam ją i się podnieciłam. Mowię panu (dalej wskazując na tą szynkę) kocham ją. 

Ja zbladłem i nie wiedziałem co powiedzieć.... aż mi głupio było 

Widać tak jej smakowała ta szynka, że dostała orgazmu kubków smakowych  emotka emotka

Mam nadzieje że tylko kubków smakowych. Ale wiesz... może coś smakować ale nie mowię takich rzeczy bądź co bądź obcej osobie emotka

ziolko napisał(a):

Rrrretyyy.. jak mnie wkurzają upierdliwe, wszędobylskie muchy!!!! te małe, co są najbardziej denerwujące, bo łażą po człowieku i trudno je ubić  emotka emotka

Oj... znam, wiem ... znam to.. ale na szczęście u nas popadało i nie latają dziady małe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6496830 Napisano: 12.06.2018 10:16:39 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pracuje w sklepie to wiem co to jest emotka  najlepsze pytania: a to wino to na pewno słodkie? A próbował pan? (Tak każdego wina próbuje przed sprzedaniem)
A ta kiełbasa to świeża? (Wczoraj dostarczona odpowiedziałem) a gościu do mnie, wie pan, nie ma nikogo w sklepie ... może mi pan prawdę powiedzieć.... 
osttanio sprzedając nasiona pietruszki pani pyta: czy one są już (nasiona) opryskane środkiem żeby do nich nie przychodziły ślimaki emotka  
a hitowe pytania jak jest sezon na śliwki emotka : a one robaczywe są? emotka   

The best! emotka

Co do owoców, to w sobotę kupiliśmy czereśnie na targu, a opisane były jako "czereśnie bez robaków". Najwidoczniej każdej kulce zrobili badanie USG emotka

wiedzą czym pryskają, a pewnie tak spryskane, że nawet bakteria się na nich nie utrzyma, a co dopiero robol emotka

a co do czereśni to kupując kilka lat temu spytałam się faceta czy aby nie robaczywe, na co gość do mnie: Pani, mięso w takiej cenie? hehe

Ja jeszcze jedna historia (z zeszłego tygodnia) która kompletnie mnie rozwaliła i utwierdziła że ten zawód to jest jednak fajny emotka
- prosze pana kupowałam to tydzien temu szynkę po 35 zł, o ta (wskazuje palcem) wlasnie ta, skąd ją macie i co t jest 
- to szynka ekologiczna od fijałkowskiego
- panie, mówię panu. Jadłam ją i się podnieciłam. Mowię panu (dalej wskazując na tą szynkę) kocham ją. 

Ja zbladłem i nie wiedziałem co powiedzieć.... aż mi głupio było  Wyświetl w wątku >>
3 joan, ace, bonitta 0

pioge7

#6496814 Napisano: 12.06.2018 09:49:46 w Informują
SMS teraz z ptasiego mleczka. Zgłaszałem w niedziele tydzien temu- 100 zł  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6496811 Napisano: 12.06.2018 09:44:44 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pracuje w sklepie to wiem co to jest emotka  najlepsze pytania: a to wino to na pewno słodkie? A próbował pan? (Tak każdego wina próbuje przed sprzedaniem)
A ta kiełbasa to świeża? (Wczoraj dostarczona odpowiedziałem) a gościu do mnie, wie pan, nie ma nikogo w sklepie ... może mi pan prawdę powiedzieć.... 
osttanio sprzedając nasiona pietruszki pani pyta: czy one są już (nasiona) opryskane środkiem żeby do nich nie przychodziły ślimaki emotka  
a hitowe pytania jak jest sezon na śliwki emotka : a one robaczywe są? emotka   

The best! emotka

Co do owoców, to w sobotę kupiliśmy czereśnie na targu, a opisane były jako "czereśnie bez robaków". Najwidoczniej każdej kulce zrobili badanie USG emotka

Może robili... wiadomo emotka  

Wlasnie wyszła mi klientka (starsza babcia) 
-po ile macie ziemniaki?
-1,80 
-w radiu mówili po 90 gr. 
-ale prosze pani my jesteśmy małym sklepem osiedlowym, my w radiu się nie ogłaszamy, może w jakimś tam sklepie są po 90 gr ale u nas nie
- tak pieprzą hu.... pier....  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6496808 Napisano: 12.06.2018 09:35:03 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Być może chodziło jej o to czy dana rzecz może jest

Mnie takie durne pytania przypominają te ze sklepów.
Piekarnia. Przy kasie klientka pyta sprzedawczynię "A ten chleb żytni pełnoziarnisty to smaczny jest?" 

Oczywiście nikomu do głowy nie przyjdzie, że ekspedientka może nie znać smaku wszystkiego, co sprzedaje  emotka . "A te truskawki słodkie?", "a czereśnie słodkie?" I najlepsze - a ten arbuz, jeszcze nie rozkrojony, słodki jest? emotka

a hitowe pytania jak jest sezon na śliwki emotka : a one robaczywe są? emotka    Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pioge7

#6496704 Napisano: 11.06.2018 21:14:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak macie opisane paragony z pepco?
Ja na jednym mam Sukienka na licencji 
drugi skarpetki dwupak
trzeci bidon minnie..
nie wiem czy powinno być to słowo NA LICENCJI wszędzie czy nie emotka

Też mam bidon, bez licencji na paragonie. Nie ma co się martwić na zapas emotka

No tylko ta LICENCJA przy słowie SUKIENKA dała mi do myślenia emotka
ale jak tak mówicie to ok emotka ale na wszelki wypadek ten paragon wyśle na rower. Pozostałe na te inne nagrody emotka    Dziękuję wszystkim za rozwianie problemu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

pioge7

#6496699 Napisano: 11.06.2018 21:02:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak macie opisane paragony z pepco?
Ja na jednym mam Sukienka na licencji 
drugi skarpetki dwupak
trzeci bidon minnie..
nie wiem czy powinno być to słowo NA LICENCJI wszędzie czy nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6496064 Napisano: 09.06.2018 06:26:14 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

celowo taki tekst zrobiłem aby użytkownicy zaczęli przywiązywać większą uwagee do bazarku...
nie post nie znika stad tez taki tekst

Mądry pomysł emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6496029 Napisano: 08.06.2018 20:40:41 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no ja przed snem 2-3 łyki i w nocy muszę wstać emotka więc przy szklance to byłoby częściej zapewne emotka  

emotka Niedźwiedź ma przygotowaną przy łóżku wodę w... wypełnionym po brzegi dzbanku, na dodatek jeszcze  - jak to w bajkach bywa - stojącym w szufladzie pionowo.  emotka

hahaha
:P ja tylko Żywiec Zdrój emotka innych napojów (zwłaszcza alkoholowych, bo tak rozumuję ripostę emotka ) nie pijam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6496020 Napisano: 08.06.2018 19:54:27 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

przed zaśnięciem szklanka wody= ze 3 razy sikać w nocy emotka

Też mnie właśnie zdumiewa ten obrazek przy tym punkcie emotka oraz zalecenia np. z bajek dla dzieci - choćby "Masza i Niedźwiedź" - dziewczynka przed zaśnięciem koniecznie musi napić się wody - pije jej naprawdę sporo.  emotka emotka

no ja przed snem 2-3 łyki i w nocy muszę wstać emotka więc przy szklance to byłoby częściej zapewne emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6496015 Napisano: 08.06.2018 19:14:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

w starych wersjach nie mam gdzie dodać linku stąd też mała zauważalność,  chyba komunikat:
KodChcesz podzielić się kodem? Przejdź do naszego specjalnego bazarku
jest niezauważalny...

Jutro wieczorem albo w sobotę rano postaram się przerobić formularz...

no właśnie też tak myślę że mało widoczny i mało z niego ktoś korzysta.
Fajnie byłoby np. przerobić ten formularz co jest w topie tak jak w bazarku, osobno miejsce na kod a osobno na wpis. Jak ktoś chce oddać kod to wpisuje kod i wpis i automatycznie wchodzi to do bazarku. czy jakoś tak emotka
 ja się nie znam emotka propoznuję tylko. Jeśli by się dało coś z tym zrobić, byłoby fajnie, a jeśli nie to trudno emotka Nie wymagam emotka proponuję emotka

Właśnie mam taką wizję emotka Tzn. dwa pola:
Opis i pole na kod, gdy ktoś pole kod nie jest puste to trafia on do bazaru, a w wątku trafia informacja z opisu + link do bazaru emotka

o super emotka właśnie o coś takiego chodziło emotka trzymam kciuki żeby wszystko poszło ok emotka

Zmieniłem formularz...

a możesz zmienić opis, przy wstawianiu kodu?
Bo jak teraz wpisuje się Kod i nazwę kodu to w bazarku wychodzi wszystko w porządku, a na forum:

Kod został dodany do bazarku ->

żeby ten opis zastąpić opisem kodu do czego jest?
i jak ktoś pobierze kod z bazarku to czy wtedy znika opis z ODDAM ZA DARMO? czy zostaje? Wyświetl w wątku >>
0 0