Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6496012 Napisano: 08.06.2018 19:11:03 w WC - rozmowy o wszystkim
mietowa napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja tam wieczorem wolę zatroszczyć się o nerki emotka .

przed zaśnięciem szklanka wody= ze 3 razy sikać w nocy emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6495966 Napisano: 08.06.2018 17:32:05 w Oddam za darmo
mama2006 napisał(a):

kod Wawel oddam pierwszej osobie

biorę Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495867 Napisano: 08.06.2018 14:36:26 w Informują
Smsy z Duracella III etap Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495830 Napisano: 08.06.2018 13:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

dostał ktos zwrot za margarynę optima cardio w lidlu?

ja jeszcze czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495604 Napisano: 07.06.2018 20:45:34 w WC - rozmowy o wszystkim
https://www.siepomaga.pl/nikos-kinas2
jeśli ktoś może .... tak mało brakuje... emotka każda złotówka się liczy Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6495594 Napisano: 07.06.2018 20:30:56 w Oddam za darmo
ilonaxx5 napisał(a):

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jeśli ktoś chce kod z KUBUSIA zapraszam do bazarku emotka

poproszę emotka

tak jak pisałem, kod jest w bazarku. to znaczy był. wystarczyło wejść i pobrać. Ktoś ubiegł emotka

Dasz proszę linka do bazarku, bo szukam i nic mi takiego nie znajduje...

też nie mogę znaleźć

wystarczy kliknąć nad formularzem tutaj w topie "Chcesz podzielić się kodem? Przejdź do naszego specjalnego bazarku" emotka słowo bazarek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495410 Napisano: 07.06.2018 11:38:33 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

No ja odpisuję zawsze.
Niestety po pytaniu ze strony potencjalnego klienta kontakt się urywa.
Oczywiście nie z mojej strony.
A czasami to wymiana wielu maili:)
W 100% rozumiem nie odpisywanie na pytania szczególnie te oczywiste:)
Ludzie się nudzą i pitu pitu.

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie ostatnio dziwna moda jaka zapanowała na allegro..... od kilku tygodni jak chcę coś kupić i pytam przez formularz sprzedawcę o coś, nie dostaję żadnej odpowiedzi.... zdarzyło się to już kilka razy od różnych sprzedawców... i nie, nie byli na urlopach.... nie chcą sprzedać czy co... emotka emotka

kurcze mam dokładnie to samo!!!!!
rzadko kto mi odpisuje emotka przez to po prostu nie decyduje się na zakup

Ja mam na Olx nawet napsiane że możliwa wysyłka i np. Polecony ekonomiczny 10 zł 

a tu pytanie: czy jest możliwa wysyłka? Jak tak to ile? Hahah
no odpisać odpisze i potem cisza emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6495399 Napisano: 07.06.2018 11:09:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

mnie wkurzaja wszedzie te koszulki... z.podpisem tego tamtego...

Żeby to chociaż podpis był autentyczny a nie nadrukowany emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495349 Napisano: 07.06.2018 08:57:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

w starych wersjach nie mam gdzie dodać linku stąd też mała zauważalność,  chyba komunikat:
KodChcesz podzielić się kodem? Przejdź do naszego specjalnego bazarku
jest niezauważalny...

Jutro wieczorem albo w sobotę rano postaram się przerobić formularz...

no właśnie też tak myślę że mało widoczny i mało z niego ktoś korzysta.
Fajnie byłoby np. przerobić ten formularz co jest w topie tak jak w bazarku, osobno miejsce na kod a osobno na wpis. Jak ktoś chce oddać kod to wpisuje kod i wpis i automatycznie wchodzi to do bazarku. czy jakoś tak emotka
 ja się nie znam emotka propoznuję tylko. Jeśli by się dało coś z tym zrobić, byłoby fajnie, a jeśli nie to trudno emotka Nie wymagam emotka proponuję emotka

Właśnie mam taką wizję emotka Tzn. dwa pola:
Opis i pole na kod, gdy ktoś pole kod nie jest puste to trafia on do bazaru, a w wątku trafia informacja z opisu + link do bazaru emotka

o super emotka właśnie o coś takiego chodziło emotka trzymam kciuki żeby wszystko poszło ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495344 Napisano: 07.06.2018 08:42:40 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

w starych wersjach nie mam gdzie dodać linku stąd też mała zauważalność,  chyba komunikat:
KodChcesz podzielić się kodem? Przejdź do naszego specjalnego bazarku
jest niezauważalny...

Jutro wieczorem albo w sobotę rano postaram się przerobić formularz...

no właśnie też tak myślę że mało widoczny i mało z niego ktoś korzysta.
Fajnie byłoby np. przerobić ten formularz co jest w topie tak jak w bazarku, osobno miejsce na kod a osobno na wpis. Jak ktoś chce oddać kod to wpisuje kod i wpis i automatycznie wchodzi to do bazarku. czy jakoś tak emotka
 ja się nie znam emotka propoznuję tylko. Jeśli by się dało coś z tym zrobić, byłoby fajnie, a jeśli nie to trudno emotka Nie wymagam emotka proponuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495331 Napisano: 07.06.2018 08:09:54 w Oddam za darmo
ilonaxx5 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jeśli ktoś chce kod z KUBUSIA zapraszam do bazarku emotka

poproszę emotka

tak jak pisałem, kod jest w bazarku. to znaczy był. wystarczyło wejść i pobrać. Ktoś ubiegł emotka Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

pioge7

#6495324 Napisano: 07.06.2018 07:44:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas tak tylko pytam, emotka widzę że cb już totalnie daje o sobie znać emotka
czy jest możliwość w topie ODDAM ZA DARMO nad formularzem, bądź pod umieścić miejsce na wpisywanie kodu, żeby on wchodził od razu do BAZARKU? widzę że rozdawanie kodów w temacie dalej kwitnie a z bazarku mało kto korzysta... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495323 Napisano: 07.06.2018 07:36:54 w Oddam za darmo
jeśli ktoś chce kod z KUBUSIA zapraszam do bazarku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495320 Napisano: 07.06.2018 07:12:48 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ostatnio dziwna moda jaka zapanowała na allegro..... od kilku tygodni jak chcę coś kupić i pytam przez formularz sprzedawcę o coś, nie dostaję żadnej odpowiedzi.... zdarzyło się to już kilka razy od różnych sprzedawców... i nie, nie byli na urlopach.... nie chcą sprzedać czy co... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6495043 Napisano: 06.06.2018 11:48:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kerocna napisał(a):

joasiunia napisał(a):

malenka89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mountain napisał(a):

witam orientujecie się w jakich sklepach kupić wędliny Henryk Kania z Krainy lodu na konkurs kiory?

U mnie w intermarche, Tesco, kaufland i delikatesy centrum NIE MA emotka  

w Selgrosie, Carrefourze i Auchan też nie widziałam emotka  

To żeby dopełnić obrazu tej poszukiwawczej klęski - do sklepów, w których nie znalazłam, dopisuję Biedronkę... emotka

Biedronka jest wykluczonym sklepem w tym konkursie.

Już chyba nie - w regulaminie nie ma takiego zapisu

Rzeczywiście emotka emotka emotka

Ciekawe czy jakoś na paragonie będzie coś na temat krainy lodu... bo jakby kupić tę polędwice sopocka kraina lodu to chyba to to samo co zwykła polędwica sopocka od Henryka kani... robią konkurs a produktów nie ma po sklepach... dziwne emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6495021 Napisano: 06.06.2018 10:53:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

witam orientujecie się w jakich sklepach kupić wędliny Henryk Kania z Krainy lodu na konkurs kiory?

U mnie w intermarche, Tesco, kaufland i delikatesy centrum NIE MA emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494745 Napisano: 05.06.2018 16:06:36 w Pomocy!!!!
anka3 napisał(a):

Czy mam po co startować w konkursie, jeżeli na paragonie nie ma konkretnego info, że sklep należy do sieci ABC? Oprócz tego widnieje "Batony" zamiast "Snickers". Dodam, że sklep jest na stronie głównej ABC. 

Ja tak kiedyś miałem w tej agencji. Sklep był na stronie, paragon nie mówił jednoznacznie że to abc a w produktach były słodycze. Wygrałem, wysłałem paragon plus opakowanie po produkcie i dostałem nagrodę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494416 Napisano: 04.06.2018 16:21:07 w SZUKAM....
mamimamu napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

AD butik Agencja Reklamowa. Otrzymałam dziś @:

MoZe sztućce z zottarelli? 

Ha! to jedyna nagroda, na którą czekam, ale zmyliły mnie te "artykuły reklamowe"! Ale mnie zrobili... emotka  Dziękuję emotka

Rożnie piszą emotka  ja ostatnio dostałem zamówione z Allegro buty a na opakowaniu napsiane że „prasa” emotka
a ta agencja się wlasnie sztućcami zajmowała emotka     Wyświetl w wątku >>
1 mamimamu 0

pioge7

#6494414 Napisano: 04.06.2018 16:12:37 w SZUKAM....
mamimamu napisał(a):

AD butik Agencja Reklamowa. Otrzymałam dziś @:

MoZe sztućce z zottarelli?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494349 Napisano: 04.06.2018 12:21:41 w PODZIĘKOWANIA
amif,
Po raz kolejny okazała wielkie serce, dziękuję za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0