Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6494315 Napisano: 04.06.2018 10:36:19 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

...mój brak refleksu (lub zła taktyka) w Belrisowym klikaniu po RYŻne nagrody emotka Ile ja już razy próbowałam... ani torby, ani ręcznika! emotka I nie wiem, czy to już jakieś starcze spowolnienie mnie ogarnęło, że wydaje mi się, że klikam z sekundnikiem w punkt o podanej godzinie i nic, czy tam po prostu trzeba to zrobić jakoś inaczej...? No pęknę od tego Belriso i tego nie rozgryzę, przysięgam! emotka emotka

emotka ten recznik jest pozłacany,czy moze choc troche srebra w nim jest? emotka

Zapewne zwykły zwyklak, ale tu nie chodzi o jego wartość. Chodzi raczej o moje podejście, przy którym każda porażka nakręca jeszcze bardziej: "Co? Ale jak to? Że ja nie wygram? Że głupiego ręcznika nie wygram? Wygram!" emotka

Skąd ja to podejście znam emotka nie ważne co byleby wygrać emotka  a jak mogę mieć deser ( dość dobry w smaku) przy okazji ręcznik  , to jeszcze bardziej to mnie potęguje emotka  lodówka zapchana belrisami a ja ciagle ten ręcznik chce, emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6494156 Napisano: 03.06.2018 12:57:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kropka-82 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kokoszka napisał(a):

Czy na stronie Develey zbierając "dukaty" za udział w pytaniu tygodnia - można wymienić je na nagrodę np . nóż?
Czy tylko służą do darmowej dostawy.

Możesz wymienić dukaty na punkty a potem punkty na nagrode
chyba 5 dukatow to 1 pkt 

kiedyś było lepiej bo były tylko punkty, teraz przekombinowali.. 

za dużo ludzie wygrywali pkt w tych zagadkach i zmienili zasady... lepiej im w dwa tygodnie rozdać 6 dukatow=1 pkt niż w sumie 6 pkt 

W dwa tygodnie można zebrać max 4 dukaty (czyli jeszcze nawet nie ma za to jednego pkt.), wcześniej były już 4 punkty.

faktycznie emotka źle policzyłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494094 Napisano: 03.06.2018 06:01:58 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

dot. konkursu urodzinowego w Bricomarche: czy jest gdzieś dostępny kupon, który można wydrukować i wrzucić do urny ? Zrobiłam wczoraj zakupy, a przy kasie okazało się, że kuponów brak... "Miłe" Panie nie były nawet zainteresowane tym problemem i nie starały się w żaden sposób go rozwiązać wyrażając głębokie zdziwienie z cyklu "o so kaman"?  emotka
PS. Nadmieniam, że pojechałam tam tylko w celu wzięcia udziału w tym konkursie i zakupiłam towar, bez którego mogłabym się obyć...  emotka

Chybanic nie zrobisz... w regulaminie jest zapis że kupony wydawane są do momentu aż się skończą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494041 Napisano: 02.06.2018 19:25:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kokoszka napisał(a):

Czy na stronie Develey zbierając "dukaty" za udział w pytaniu tygodnia - można wymienić je na nagrodę np . nóż?

chyba 5 dukatow to 1 pkt 

kiedyś było lepiej bo były tylko punkty, teraz przekombinowali.. 

za dużo ludzie wygrywali pkt w tych zagadkach i zmienili zasady... lepiej im w dwa tygodnie rozdać 6 dukatow=1 pkt niż w sumie 6 pkt  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6494032 Napisano: 02.06.2018 18:31:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kokoszka napisał(a):

chyba 5 dukatow to 1 pkt  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6493997 Napisano: 02.06.2018 14:02:15 w Wkurza mnie...
gram w belriso... PARAGON WYKORZYSTANY, dziś kupiony... i mam po paragonie emotka cholera w poniedziałek będzie za późno żeby grać a dziś nic nie zrobię Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6493902 Napisano: 01.06.2018 22:23:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wie ktoś czy konkurs nałęczowianki co jest w zapowiedziach obowiązuje też w małych tesco? Jutro rano jadę na zakupy a nie mogę znalexc regulaminu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6493461 Napisano: 30.05.2018 17:42:38 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na Belriso z dziś wymienię na paragon Auchan pepsi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6493132 Napisano: 29.05.2018 14:56:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pomadki z Vobro... 
etap chyba 7
szkoda że większość z datą do końca czerwca emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6493115 Napisano: 29.05.2018 13:57:56 w SZUKAM....
Z duracella nie ma żadnych informacji na etelefon grając przez stronę? Tylko info na emailu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6492970 Napisano: 28.05.2018 21:17:18 w SZUKAM....
Szukam dobrej aplikacji na telefon liczącą kroki? Ma ktoś jakąś dobrą zainstalowaną i może polecić? Żeby miała więcej funkcji liczenie kroków, spalonych kalorii, czas itp. emotka  będę wdzięczny za pomoc emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6492555 Napisano: 26.05.2018 17:11:18 w Sport
Nasi pięknie ogrywają Rosjanów w siatkówkę... aż miło oglądać emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6492364 Napisano: 25.05.2018 16:45:44 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

Wkurza mnie, że czekam na każde wyniki konkursów w których brałam udział, bo przecież tym razem to już na pewno się uda... i ogromne jest moje rozczarowanie i smutek podwójny kiedy jednak nie udaje się, telefon milczy, a e-mail odbiera tylko spam... ehh emotka
i wkurza mnie uzależnienie od tej str, nawet kiedy nie czekam na nic emotka

a na emailu tylko RODO emotka Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

pioge7

#6492352 Napisano: 25.05.2018 15:47:07 w Wkurza mnie...
100 razy powtarzam mamie jak idzie do sklepu: KASZTELAN + KAMIS i KNORR+ TORTEX....
dziś byłem w sklepie, kupiłem KASZTELAN + KNORR, KAMIS+ TORTEX emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6492233 Napisano: 25.05.2018 10:46:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
10 lat na forum emotka  emotka emotka  dziękuję każdemu z osobna za to 10 świetnych lat emotka  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6492174 Napisano: 25.05.2018 05:28:31 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Też mnie wkurza mailing w sprawie RODO.Tylko mam pytanie-raz są maile z prośbą o potwierdzenie,że chcę pozostać i KLIK,a innym razem tylko informacja o zmianie polityki i zero jakiegoś linku do wycofania z bazy i co w tym 2 przypadku?

W tych drugich to pisze chyba że nie musisz nic robić jeśli się zgadzasz. A jeśli nie to trzeba napisac im emaila... ja dostaje info z takich stron co już zapomniałem że mam tam konto i w paru już pousuwałem ... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6492107 Napisano: 24.05.2018 20:11:20 w Wkurza mnie...
Jutro to aż skrzynkę boje się otwierać.... nic tylko rodo rodo i rodo. Dzis 71 wiadomości o Rodo. emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6492084 Napisano: 24.05.2018 18:32:36 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

moskala22 napisał(a):

LAY'S: Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę dzienną danego stopniaoraz jedną nagrodę tygodnia podczas trwania Loterii.  - 22 maja ZBIGniew S. jest już 3 razy w nagrodzie dziennej

Już o tym pisano -> utraci nagrodę. Te listy laureatów są generowane komputerowo i bez ingerencji ludzkiej; Avanti oddzielnie przesyła info o przepadku nagrody.

A skąd wiecie że ten Zbigniew S to jedna i ta sama osoba? Ja w jednym dniu wysyłałem 1 zgłoszenie na babcie i są 3 osoby z tymi samymi inicjałami i 1 to babcia reszta nie wiem emotka  

bo myślę że sposób wpisania imienia (pierwsze 4 litery duże, pozostałe małe) świadczy o tym że to ta sama osoba

chyba że, przepraszam, nie patrzyłem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 moskala22 0

pioge7

#6492074 Napisano: 24.05.2018 17:48:41 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

moskala22 napisał(a):

LAY'S: Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę dzienną danego stopniaoraz jedną nagrodę tygodnia podczas trwania Loterii.  - 22 maja ZBIGniew S. jest już 3 razy w nagrodzie dziennej

Już o tym pisano -> utraci nagrodę. Te listy laureatów są generowane komputerowo i bez ingerencji ludzkiej; Avanti oddzielnie przesyła info o przepadku nagrody.

A skąd wiecie że ten Zbigniew S to jedna i ta sama osoba? Ja w jednym dniu wysyłałem 1 zgłoszenie na babcie i są 3 osoby z tymi samymi inicjałami i 1 to babcia reszta nie wiem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0