Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6489745 Napisano: 15.05.2018 18:30:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

czy ktoś dostał przyprawy Knorr 3 za 1 ? -https://www.przep...l/swiatprzypraw/3za1

Ja już dawno, ale brat z żoną w ogóle a zamówili 4 emotka Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

pioge7

#6489720 Napisano: 15.05.2018 17:23:01 w Lay's
kameleon1982 napisał(a):

krzysiek113 napisał(a):

Zaczynają pojawiać się wyniki z 11.05 emotka

I taka sama sytuacja jak wczoraj -sa osoby, ktore wygraly po kilka nagrod

Skąd przekonanie że to te same osoby? Przecież nie ma pełnego nazwiska. Jest pierwsza litera a to już nie musi być Ta sama osoba...

np. Jan N może być Janem Nowickim a może być Janem Nowakiem. I to inne osoby przecież  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6489637 Napisano: 15.05.2018 13:49:50 w Informują
E-mail z tego konkursu
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-podejmij-wyzwanie-stylu-etapy.html#.WvrJNrQ9ehA
E-mail przed momentem (13:47), bon zalando 
osttani etap emotka Wyświetl w wątku >>
2 agata6, andii 0

pioge7

#6489403 Napisano: 14.05.2018 18:41:26 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

benasia napisał(a):

Kto pomoże ustrzelić grę z Lubisiów?   emotka    emotka

mi również,próbowałam już wszystkiego emotka

chyba nikt, bo ja też prosiłam o pomoc emotka

chyba nie da się pomóc. tu są bramki nikt prócz organizatora nie wie jak one są. trzeba próbować Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6489296 Napisano: 14.05.2018 14:44:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet z Mmausią jesteśmy chyba nie fotogeniczni emotka  e aromatherapy a tak liczyłem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6489242 Napisano: 14.05.2018 12:41:28 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

defed napisał(a):

cb656 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kinzao napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę ugrać roweru... Może powinienem przestać chcieć go wygrać to się uda emotka

Miałam podobnie i w końcu zainwestowałam i kupiłam rower - od tamtej pory wygrałam ich 7. Spróbuj takiego rozwiązania (zwróci się za inwestycję).

Potwierdzam, to działa. emotka Ostatniego dnia grudnia kupiłem nowy smartfon, bo dotychczasowy zaczął stwarzać problemy (głównie z nawigacją, ale też zacinał się, wieszał). No uznałem, że trzy lata to widocznie pora na zmianę. I co?
Zaraz krótko po tym w styczniu wpadły dwa wypasione smartfony! emotka

Mam podobne doświadczenie z pralkami. Przypadek...?  emotka   emotka

Czyli jak kupię samochód...

ja kupiłem w październiku samochód i do tej pory cisza.... więc nie wiem czy to działa w dużych inwestycjach emotka  

bo to działa tylko wtedy, gdy kupisz nowy samochód emotka

Chyba że emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6489231 Napisano: 14.05.2018 12:14:31 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

defed napisał(a):

cb656 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kinzao napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę ugrać roweru... Może powinienem przestać chcieć go wygrać to się uda emotka

Miałam podobnie i w końcu zainwestowałam i kupiłam rower - od tamtej pory wygrałam ich 7. Spróbuj takiego rozwiązania (zwróci się za inwestycję).

Potwierdzam, to działa. emotka Ostatniego dnia grudnia kupiłem nowy smartfon, bo dotychczasowy zaczął stwarzać problemy (głównie z nawigacją, ale też zacinał się, wieszał). No uznałem, że trzy lata to widocznie pora na zmianę. I co?
Zaraz krótko po tym w styczniu wpadły dwa wypasione smartfony! emotka

Mam podobne doświadczenie z pralkami. Przypadek...?  emotka   emotka

Czyli jak kupię samochód...

ja kupiłem w październiku samochód i do tej pory cisza.... więc nie wiem czy to działa w dużych inwestycjach emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6489074 Napisano: 13.05.2018 21:20:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wykorzystywał ktoś bon na bukiet z serdeczności od solidarności na poczta kwiatowa? zamówiłem bukiet za 156 zł. zostało 94 zł. Gdzie znajdę to co zostało na profilu pocztykwiatowej? Szukam i znaleźć nie mogę, a chcę zamówić drugi bukiet i nie wiem gdzie to znaleźć emotka

Nie znajdziesz. Pytałem ich kiedyś i odpowiedzieli mi, że kod można wykorzystać tylko jednorazowo...:(

Nosz kur..... żebym to wiedział emotka  muszę do nich napsiac... ciekawe czy da się anulować zamowienie i na ten kod zamówić jeszcze raz tylko ze większy bukiet emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6489070 Napisano: 13.05.2018 21:00:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wykorzystywał ktoś bon na bukiet z serdeczności od solidarności na poczta kwiatowa? zamówiłem bukiet za 156 zł. zostało 94 zł. Gdzie znajdę to co zostało na profilu pocztykwiatowej? Szukam i znaleźć nie mogę, a chcę zamówić drugi bukiet i nie wiem gdzie to znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6489005 Napisano: 13.05.2018 16:14:13 w Oddam za darmo
3 paragony do Netto na konkurs.
Kto pierwszy zacytuje ten post emotka 3 pierwsze osoby dostają po 1 paragonie emotka

Edit (16:44) : Oddane emotka dziękuję i życzę powodzenia
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6488974 Napisano: 13.05.2018 13:15:13 w SZUKAM....
bezaczek7 napisał(a):

Szukam podpowiedzi do lubisi, za darmo lub za cos na wymiane, para.gon np. Probowalam w rozne dni i o roznych porach. W poniedzialek bede miala kilka wydrukow z kasy, to moge postrzelac.
Czy ktos wygral zgloszeniem miedzy 24 a 6? To by mi tez duzo podpowiedzialo. 

Mi sie udało o 5:20. Natomiast o 4:10 4:35 4:55 5:40 nie udało sie. Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pioge7

#6488895 Napisano: 12.05.2018 21:31:58 w Wkurza mnie...
nariam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nie mogę dopaść papieru ksero na promocji w kauflandzie...
wczoraj JESZCZE nie było, dziś JUŻ nie ma... ciekawe co jutro wymyślą emotka

To idz do POK z pytaniem, o ktorej godzine ostatnia sztuka została sprzedana. Może być, ze nigdy nie dotarł a odopwiedz dostajesz na odczpne.

już nie próbuję... kauflanda mam nie po drodze więc rezygnuję emotka

ale promocja na papier jest tylko jutro. Więc kto wykupuje przed promocją?

:o faktycznie.... emotka  a ja myślałem zże od czwartku... to panie nawet w sklepie nie powiedziały...
czylii widocznie mnie okłamywały że sprzedał się  

Promocja papieru jest od dzisiaj u mnie rano nie było ,teraz  właśnie kupiłam

Moj brat pytał tez koło 18 ale nie było... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6488808 Napisano: 12.05.2018 09:32:43 w Wkurza mnie...
halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To idz do POK z pytaniem, o ktorej godzine ostatnia sztuka została sprzedana. Może być, ze nigdy nie dotarł a odopwiedz dostajesz na odczpne.

już nie próbuję... kauflanda mam nie po drodze więc rezygnuję emotka

ale promocja na papier jest tylko jutro. Więc kto wykupuje przed promocją?

:o faktycznie.... emotka  a ja myślałem zże od czwartku... to panie nawet w sklepie nie powiedziały...
czylii widocznie mnie okłamywały że sprzedał się emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6488688 Napisano: 11.05.2018 18:35:04 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

już nie próbuję... kauflanda mam nie po drodze więc rezygnuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6488683 Napisano: 11.05.2018 18:24:53 w Wkurza mnie...
wczoraj JESZCZE nie było, dziś JUŻ nie ma... ciekawe co jutro wymyślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6488545 Napisano: 11.05.2018 13:29:04 w Pomocy!!!!
ita1987 napisał(a):

Czy wszyscy bez problemu pobrali z e-maila Bony Decathlon od Duracell?
U mnie na samej górze:
Jeśli ta wiadomość nie wyświetla się prawidłowo, Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginał.
Ale kliknąć w to się nie da...
Natomiast ikonka:
Kliknij aby pobrać nagrodę
Klikam, klikam i nic... Nigdzie mnie nie odnosi, martwa...
Czy ktoś potrafi mi pomóc?
Uprzejmie proszę emotka

mam ten sam problem emotka Wyświetl w wątku >>
1 ita1987 0

pioge7

#6488017 Napisano: 09.05.2018 21:10:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

na wygrana poduszkę z carexa co wysylamy? Tylko to co wypisali w smsie czy jeszcze jakieś oświadczenia?

To co w smsie... adres i paragon emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

pioge7

#6487920 Napisano: 09.05.2018 15:23:34 w Informują
Dalej jadą z smsami Carex poduszki, dostałem, wlasnierpzed momentem  Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

pioge7

#6487541 Napisano: 08.05.2018 13:39:58 w Kaufland konkursy
Agnes napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Agnes napisał(a):

bruce napisał(a):

W nowej gazetce kaufland, o dziwo, jest info, że od jutra będą przyznawane punkty Payback za zakupy i od razu na start: 200 pkt.

zeby dostac te 200 pkt to trzeba załozyc kartę payback u nich tak?
ja miałam starą jeszcze załozoną w REAL ze 100 lat temu i kasjerka powiedziała ze może być
naliczyło mi 8 pkt

ja miałem też wcześniej zaliczoną. Ale są ekupony na stonie payback lub w aplikacji i tam do chyba 8.05 było 200 pkt do aktywacji. Przy zakupach dodawało emotka

no to po ptokach a
a do kiedy te pkt mozna doliczyć?

sprawdź sobie czy masz jakieś dodatkowe ekupony na stronie lub w aplikacji.
Siostra nie robi zakupów w kauflandzie, i ma jeszcze ten kupon do dziś.
Ale jak czasem będziesz robić jeszcze zakupy dziś to aktywuj pierwsze ten na 200 pkt
ja aktywowałem pierw ten 2x i musiałem kolejne zakupy zrobić żeby mi dodali 200  pkt Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

pioge7

#6487534 Napisano: 08.05.2018 13:20:38 w Kaufland konkursy
Agnes napisał(a):

bruce napisał(a):

W nowej gazetce kaufland, o dziwo, jest info, że od jutra będą przyznawane punkty Payback za zakupy i od razu na start: 200 pkt.

zeby dostac te 200 pkt to trzeba załozyc kartę payback u nich tak?
ja miałam starą jeszcze załozoną w REAL ze 100 lat temu i kasjerka powiedziała ze może być
naliczyło mi 8 pkt

ja miałem też wcześniej zaliczoną. Ale są ekupony na stonie payback lub w aplikacji i tam do chyba 8.05 było 200 pkt do aktywacji. Przy zakupach dodawało emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0