Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6483266 Napisano: 19.04.2018 19:49:21 w Biedronka
Pytam z ciekawości emotka : Jak macie opisane margarynę Rama na paragonie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6483248 Napisano: 19.04.2018 19:03:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas nie wiem czy to bład czy co, ale ostatnio wpisywałem w wyszukiwarkę słowo Duracell i wyszukiwarka sama z siebie dodała dodatkową - trzecią literkę "l" i nie wyszukało mi konkursu, próbowałem 4 razy i za każdym razem to samo.
dziś chcę znaleźć konkurs i wpisuję w wyszukiwarkę Knorr i znowu dodało mi trzecią literkę "r" i znowu nie znalazło mi konkursu.  nie wiem co jest nie tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6482935 Napisano: 18.04.2018 19:47:45 w SZUKAM....
pakowa napisał(a):

szukam informacji, gdzie teraz jest widoczna ilość zadeklarowanych osób biorących udział w danym konkursie u "Nas" na forum...ślepota mnie dopadła po modernizacji strony emotka  szukam szukam i  nic'....emotka

w nowej wersji strony tego nie ma Wyświetl w wątku >>
1 pakowa 0

pioge7

#6482891 Napisano: 18.04.2018 16:53:17 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Działa Wam poczta na WP? 

nie, jakiś bład jest

Już działa  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6482836 Napisano: 18.04.2018 12:53:10 w Smolar
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy SMOLAR robi problem z nieczytelnymi paragonami? Mam paragon i ostatnia cyfra jest trochę zamazana, widac że to 0 ale jest mniej czytelna niż poprzednie cyfry paragonu. Nie wiem czy wysłać zgłoszenie czy iść do Biedronki i kupić nowy produkt z nowej kasy? 

skoro widać, to widać emotka

kalmia86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Biedronki i kupić

ja miałam podobną sytuację i uznali mi paragon. Niby było widać, że 8 ale można było się przyczepić, że 3...

dziękuje dziewczyny emotka  więc wysyłam emotka    Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6482827 Napisano: 18.04.2018 12:27:34 w Smolar
Czy SMOLAR robi problem z nieczytelnymi paragonami? Mam paragon i ostatnia cyfra jest trochę zamazana, widac że to 0 ale jest mniej czytelna niż poprzednie cyfry paragonu. Nie wiem czy wysłać zgłoszenie czy iść do Biedronki i kupić nowy produkt z nowej kasy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6482665 Napisano: 17.04.2018 19:29:26 w Pomocy!!!!
tereniagno napisał(a):

Czy ktoś dodawał fotkę na konkurs  Mus Kubusia w Żabce? Nie chce załadować fotki.Jaka może być przyczyna?

A z jakiej próbujesz przeglądarki? na Mozilli nie chce foto wskoczyć Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6481764 Napisano: 13.04.2018 18:01:59 w SZUKAM....
jest jakies ograniczenie na osobę z carex? wygrałem w poprzednim etapie... mogę wygrać teraz? Wie ktoś może? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6481586 Napisano: 13.04.2018 08:52:54 w Zdjęcia naszych wygranych

ekspres plus kawy jacobs z intermarche (konkurs prima) Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6481523 Napisano: 12.04.2018 19:45:19 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Hmmmm emotka  ja chce do swojego pokoju kupić, a wlasnie w necie są różne opinie. I wole zapytać tu, :) 

Jeśli nie odwiedzają Cię kruszące wszystkim dzieci, nie masz zwierzaka gubiącego sierść, to możesz kupować bez obaw. Wg mnie taki dywan jest raczej dla nieposiadających dzieci czyściochów emotka

No to trafiłaś emotka
pies śpi w moim pokoju, a dzieci (5 sztuk) przyjeżdża co weekend emotka  to chyba mam po dywanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6481517 Napisano: 12.04.2018 19:37:10 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Szukam osob które mają w domu dywan shaggi (czy jakoś tak). Jakie macie na jego temat opinie? Chce kupić a nie wiem czy fajny emotka  

Fajny, ale gorzej z odkurzaniem i praniem emotka Mam w salonie w średnim rozmiarze i drugiego takiego bym nie kupiła emotka

Hmmmm emotka  ja chce do swojego pokoju kupić, a wlasnie w necie są różne opinie. I wole zapytać tu, :)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6481510 Napisano: 12.04.2018 19:11:01 w SZUKAM....
Szukam osob które mają w domu dywan shaggi (czy jakoś tak). Jakie macie na jego temat opinie? Chce kupić a nie wiem czy fajny emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6481075 Napisano: 11.04.2018 09:24:28 w Smolar
agata6 napisał(a):

loteryjki napisał(a):

-Violka- napisał(a):

kristof23 napisał(a):

Dużo osób czeka jeszcze na karty z Orlenu? Ostateczny termin wysyłki to 11.04.

Ja 1 

U mnie też brak z ostatnich dni loterii.

I ja czekam

Te czekam na jedna z osttanich dni konkursu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6480621 Napisano: 09.04.2018 21:30:29 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ace napisał(a):

androm napisał(a):

jak mu zrobisz przelew normalnie na konto jakie poda, to przecież masz dowód zwrotu i wystarczy:)

Dziękuję za odpowiedź. W sumie racja. Nawet jak nie potwierdzi mi zwrotu to wyślę mailem do allegro potwierdzenie zwrotu. Może wystarczy...

Gościu ci odsyła przedmiot ty ubiegasz sie do Allegro o zwrot prowizji, oddajesz mu kasę. A sprzedałaś jako firma czy zwykła osoba? Bo,firma ma obowiązek zwrócić kasę i przyjąć zwrot, jako osoba fizyczna już nie. Jedynie to negatywa ci może wystawić ...

Dziękuję za odpowiedź. Sprzedałam jako osoba prywatna i wiem, że nie muszę przyjmować teoretycznie zwrotu, ale już sama nie wiem czy go nie wprowadziłam w błąd. Bo na prawdę nie wiem czy te miecze czymś się różnią, do tego o Star Wars wiem tyle, że jest taka seria filmów... Nie chcę sobie opinii psuć, więc zgodziłam się na zwrot. Tylko nie wiem jak to teraz rozegrać...

Chyba że... 
najlepiej opisy sprawdzać wpisując w Google numer kodu kreskowego. Ja tak zrobiłem i mam (chyba) dobry opis. 
Tak jak ci pisze. Nie oddajesz póki nie masz produktu. 
Gościu ci odeśle ty upominasz się o zwrot prowizji i oddajesz kasę. Gościu może w emailu od Allegro nie potwierdzić że zwrócił ci przedmiot wtedy Allegro może odmówić ci zwrotu prowizji ale wtedy odpisujesz na emaila od nich zamieszczając treść wiadomości że on rezygnuje i wtedy oddadzą. (Doświadczenie własne) ludzie myślą że Allegro prowizję zwraca z ich konta i temu nie potwierdzają.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6480615 Napisano: 09.04.2018 21:01:22 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

androm napisał(a):

jak mu zrobisz przelew normalnie na konto jakie poda, to przecież masz dowód zwrotu i wystarczy:)

Dziękuję za odpowiedź. W sumie racja. Nawet jak nie potwierdzi mi zwrotu to wyślę mailem do allegro potwierdzenie zwrotu. Może wystarczy...

Gościu ci odsyła przedmiot ty ubiegasz sie do Allegro o zwrot prowizji, oddajesz mu kasę. A sprzedałaś jako firma czy zwykła osoba? Bo,firma ma obowiązek zwrócić kasę i przyjąć zwrot, jako osoba fizyczna już nie. Jedynie to negatywa ci może wystawić ... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6480228 Napisano: 08.04.2018 16:30:02 w Żegnamy zmarłych
ludzka_istota napisał(a):

Wiecie co, życie jest nieprzewidywalne.
Tydzień temu zmarł mój ojczym- pogrzeb był wczoraj.  Wieczorem dostałam informację, że zmarł dziadek mojego męża. Ja nie wiem, co się dzieje. To jakiś kosmos.

U nas było tak w grudniu i styczniu ... od ok. 20 grudnia raz w tygodniu pogrzeb przez 4 tygodnie emotka   Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#6479951 Napisano: 06.04.2018 19:15:17 w Wkurza mnie...
wiesia30 napisał(a):

[quote=

pioge7] Byłem w stokrotce znalazłem cukierki vobro a na paragonie
cukierki kategoria czerwona... pani w kasie powiedziała że nie da mi pieczątki i nie podpisze paragonu bo nie...  emotka

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A tam cukierki dobre emotka  

To najważniejsze.  emotka emotka

ja mam na paragonie Vobro  ze Stokrotki -"cukierki grupa żółta"-wygrałam dzienną,paragon odesłałam-zobaczymy co dalej
to ja chyba mam z promocji emotka bo ta tańsza czerwona po 19.,90 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6479931 Napisano: 06.04.2018 17:37:09 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Byłem w stokrotce znalazłem cukierki vobro a na paragonie
cukierki kategoria czerwona... pani w kasie powiedziała że nie da mi pieczątki i nie podpisze paragonu bo nie...  emotka

trzeba było towar oddać  emotka

A tam cukierki dobre emotka

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Spróbuj opisać to w informacji do organizatora konkursu, ja podobnie miałam w biedronce z poprzednią akcją Wawel - kupiłam konkretne cukierki na wagę, a paragon wydrukował całkiem innego producenta i też miałam na początku spore problemy, aby mi to zaliczono. 

Spróbuje... kurczę pierwszy sklep w którym znalazłem towar i taki opis emotka  a w misce z cukierkami info o konkursie i takie opisy  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6479926 Napisano: 06.04.2018 17:19:20 w Wkurza mnie...
cukierki kategoria czerwona... pani w kasie powiedziała że nie da mi pieczątki i nie podpisze paragonu bo nie... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6479795 Napisano: 06.04.2018 09:30:58 w SZUKAM....
mamimamu napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy może mi ktoś podać stronę na którą wysyłamy dane z activi. Tą z smsa? Mama zabrała teelfon do pracy a chcę się zabrać a w regulaminie nie widze emotka

https://konkursy.navagency.com/activia  emotka

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0