Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6468632 Napisano: 01.03.2018 14:59:42 w Biedronka
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A na stornie http://www.biedronka.pl/pl/sklepy informacja jest zaktualizowana czy dalej godziny które były wcześniej? 
Moja mama jutro by pojechała bo ma na nockę a nie chce jej wysyłać niepotrzebnie a w miejsce będzie po 21 i niewiem czy o już zmieniają czy jeszcze nie . 

Jeśli chodzi o moje Biedronki, to jest stare info, czyli że do 21.

A są do 21 dalej czy do 22?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6468631 Napisano: 01.03.2018 14:58:25 w Biedronka
Frama napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Frama napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy wiadomo coś o dłuższym otwarciu biedronki teraz? Niby w piątek zamiast do 21 ma byc do 22 ale nie ma info na stronie... wie ktoś coś?

Kilka tygodni temu w moich dwóch najbliższych Biedronkach zmienili godziny na 6:30 - 22:00. W jednej z nich informacja na zwykłej kartce wisiała obok ostatniej kasy.

A na stornie http://www.biedronka.pl/pl/sklepy informacja jest zaktualizowana czy dalej godziny które były wcześniej? 
Moja mama jutro by pojechała bo ma na nockę a nie chce jej wysyłać niepotrzebnie a w miejsce będzie po 21 i niewiem czy o już zmieniają czy jeszcze nie . 

Zaktualizowana.

Dzięki za info emotka  
pytam bo oni to nie wiem jak często aktualizują ale nam otwarli w sierpniu trzecią biedronkę i na stronie jej jeszcze nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Frama 0

pioge7

#6468626 Napisano: 01.03.2018 14:53:54 w Biedronka
Frama napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy wiadomo coś o dłuższym otwarciu biedronki teraz? Niby w piątek zamiast do 21 ma byc do 22 ale nie ma info na stronie... wie ktoś coś?

Kilka tygodni temu w moich dwóch najbliższych Biedronkach zmienili godziny na 6:30 - 22:00. W jednej z nich informacja na zwykłej kartce wisiała obok ostatniej kasy.

Moja mama jutro by pojechała bo ma na nockę a nie chce jej wysyłać niepotrzebnie a w miejsce będzie po 21 i niewiem czy o już zmieniają czy jeszcze nie .  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6468623 Napisano: 01.03.2018 14:43:51 w Biedronka
Czy wiadomo coś o dłuższym otwarciu biedronki teraz? Niby w piątek zamiast do 21 ma byc do 22 ale nie ma info na stronie... wie ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6468315 Napisano: 28.02.2018 18:22:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dostał już ktoś wyciąg clubcard Tesco? 

Ostatni dostalam jesienia a teraz widzialam ze punkty pobrali ale wyciagu ciagle brak

Czyli chyba nie wysyłali... ciekawe czemu się tak ociągają. Pobrali 15 stycznia chyba i do dziś zero...  Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

pioge7

#6468298 Napisano: 28.02.2018 17:54:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostał już ktoś wyciąg clubcard Tesco?  Wyświetl w wątku >>
1 kkbt 0

pioge7

#6467936 Napisano: 27.02.2018 19:00:17 w Pomocy!!!!
kasiaj110 napisał(a):

Pytanie z innej beczki-  od jakiegoś czasu mam problem z laptopem - i nie wiem czy to co dzisiaj się dzieje na portalu to wina mojego sprzętu. 
Chcąc sprawdzić czy konkurs jest w bazie/dodać go - wyskakuje mi napis że nieprawidłowy adres url - próbowałam na kilka sposobów- wspisując np. ręcznie i też ten sam błąd emotka   -  znalazłam parę konkursów i chciałam dodać ale za chiny ludowe nie potrafię... dlatego HELP emotka  

i o matko i córko już idzie hmmmm emotka i wpisuję tak samo tzn kopiuję adres - laptop do zaorania idzie emotka  

Przed adresem masz http:// ? Bo często kopiując adres tego nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467656 Napisano: 27.02.2018 07:12:20 w Oddam za darmo
Kod do TIDAL PREMIUM na 90 dni! -------->>>>>>>>>>>>> dodałem w BAZARKU emotka ktoś chce, zapraszam tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467568 Napisano: 26.02.2018 18:20:59 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ma ktoś drukarkę co drukuje dwustronnie za jednym razem? Szukam właśnie takiego modelu i zastanawia mnie bo jezcze takiej nie miałem emotka czy ona drukuje faktycznie za jednym zamachem dwie strony tekstu ? czy coś trzeba zmieniać, albo ustawiać przed samym drukowaniem w wordzie? 

Drukarki takie są to normalne drukujące po jednej stronie w jednym przebiegu, sztuczka polega na tym, że przed wypluciem papieru na zewnątrz jest on odwracany i w drugim przebiegu zadrukowywana jest druga strona. Dopiero potem drukarka wysuwa zadrukowany dwustronnie arkusz papieru.

aż sie bałem jak zobaczyłem w powiadomieniu że ty odpisałeś emotka co mi napiszesz emotka
aha, ale ona np. rozpoznaje że mam w wordzie 20 stron i sama drukuje dwustronnie czy coś trzeba przycisnąć zaznaczyć?
A co jak chcę wydrukwoać 10 stron i każda na osobnej kartce?   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467522 Napisano: 26.02.2018 16:26:51 w Kaufland konkursy
Miła26 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Miła26 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy wysyłacie zgodę na przetwarzanie danych osobowych(Załącznik Nr 2)?
.

O którym konku mowa ?  emotka

Wspólnie dbamy o świeżość Twoich ubrań:)

Ja nie widzę w tym formularzu żadnego załącznika...  emotka

Ja właśnie też nie widziałam a w regulaminie jest mowa o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych,widocznie to błąd z ich strony emotka

przecież się zaznacza pod formularzem:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TQ Group Sp. z o.o. zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych
osobowych (Dz.U.2002.101.926 z późn. zm.), tylko i wyłącznie dla potrzeb
przeprowadzenia konkursu „Wspólnie dbamy o Wasz komfort”.

więc to chyba nie potrzebny ten załącznik Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6467508 Napisano: 26.02.2018 16:06:55 w Pomocy!!!!
ma ktoś drukarkę co drukuje dwustronnie za jednym razem? Szukam właśnie takiego modelu i zastanawia mnie bo jezcze takiej nie miałem emotka czy ona drukuje faktycznie za jednym zamachem dwie strony tekstu ? czy coś trzeba zmieniać, albo ustawiać przed samym drukowaniem w wordzie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467473 Napisano: 26.02.2018 15:15:20 w Informują

pioge7

#6467382 Napisano: 26.02.2018 12:37:00 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie gościu z allegro. Kupiłem telefon u niego, szybko się rozładowywał dałem na reklamację, po reklamacji to samo... później wymienił telefon na nowy i dalej to samo... Jak wystawiłem mu negatywa to straszy sądem....
MAKABRA!

Są takie modele telefonów, w których nowa bateria nie trzyma nawet dnia. Warto przed zakupem poczytać w necie. Sama się nacięłam na 2 modele telefonów, niby tańsze ale baterie o emotka rozbić
Wg mnie negatyw był niesłuszny skoro wymieniał Ci na inny telefon

Wymienił, i to samo było... mama wzięła telefon do roboty i sie rozładował chociaż miał ponad 40% a nie używała go prawie wcale bo raz na 10 minutowej przerwie. I po pracy tel już wyłączony był. Pisałem do gościa to mi pisał że nie wierzy mi... No i mam tel co nie działa emotka  tzn działa ale nie wiadomo ile ... 

a jaki to model telefonu? może masz włączoną jakąś aplikację "żrącą" baterię? a może nie sformatowałeś baterii jak należy? Przy pierwszych 3 ładowaniach bodajże trzeba wykonać jakiś myk żeby bateria trzymała energię. Dziwne że gościu Ci wymienił cały telefon a nie baterię. Mogłeś zażądać od gościa kasy na nową baterię i po prostu sobie ją kupić (przynajmniej ja bym tak zrobiła).

ja do swoich tel musiałam kupić zupełnie inną baterie, ciut grubsza ale trzyma 5 dni. Co prawda telefon juz dobrze się nie domyka ale mam przynajmniej spokój z ładowaniami. tak jak pisałam najlepiej przed zakupem poczytać informacje na wielu forach bo mniej nerwów jest po zakupie A nie miał gościu opcji zwrotu towaru?

Wlasnie czytałem i dość opinie fajne były. 
Mial, ale telefon używany po reklamacji i nie da się zwrócić. 
Pale już se dałem spokój z nim. Nic już mu nie pisze. Pójdę gdzieś do nas na miasto może znajdę kogoś kto mi z nim zrobi emotka  
już się odwkurzyłem emotka  nowy tydzien, nowy ja emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6467292 Napisano: 26.02.2018 09:32:07 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie gościu z allegro. Kupiłem telefon u niego, szybko się rozładowywał dałem na reklamację, po reklamacji to samo... później wymienił telefon na nowy i dalej to samo... Jak wystawiłem mu negatywa to straszy sądem....
MAKABRA!

Są takie modele telefonów, w których nowa bateria nie trzyma nawet dnia. Warto przed zakupem poczytać w necie. Sama się nacięłam na 2 modele telefonów, niby tańsze ale baterie o emotka rozbić

Wymienił, i to samo było... mama wzięła telefon do roboty i sie rozładował chociaż miał ponad 40% a nie używała go prawie wcale bo raz na 10 minutowej przerwie. I po pracy tel już wyłączony był. Pisałem do gościa to mi pisał że nie wierzy mi... No i mam tel co nie działa emotka  tzn działa ale nie wiadomo ile ... 

a jaki to model telefonu? może masz włączoną jakąś aplikację "żrącą" baterię? a może nie sformatowałeś baterii jak należy? Przy pierwszych 3 ładowaniach bodajże trzeba wykonać jakiś myk żeby bateria trzymała energię. Dziwne że gościu Ci wymienił cały telefon a nie baterię. Mogłeś zażądać od gościa kasy na nową baterię i po prostu sobie ją kupić (przynajmniej ja bym tak zrobiła).

To telefon dla mamy taki model z klapką, żaden smartfon, nie ma aplikacji. Sprawdziłem w domu, ten najnowszy model miał 41% po wykonaniu telefonu (6minut) już 22% baterii. emotka  powiedział za drugim razem że coś w stykach kabli jest nie tak jak bateria nie działa. Za 3 razem napsiał ze mi nie wierzy... No nic. Telefon wezmę gdzieś do miasta, może ktoś mi go sprawdzi bo z tym panem nie chce już nic pisać bo on swoje (że telefon działa prawidłowo) a ja wiem swoje bo przecież używamy to wiemy jak się zachowuje.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467262 Napisano: 26.02.2018 05:17:35 w Wkurza mnie...

pioge7 napisał(a):

MAKABRA!

Wymienił, i to samo było... mama wzięła telefon do roboty i sie rozładował chociaż miał ponad 40% a nie używała go prawie wcale bo raz na 10 minutowej przerwie. I po pracy tel już wyłączony był. Pisałem do gościa to mi pisał że nie wierzy mi... No i mam tel co nie działa emotka  tzn działa ale nie wiadomo ile ...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467188 Napisano: 25.02.2018 18:14:32 w Wkurza mnie...
MAKABRA! Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

pioge7

#6467119 Napisano: 25.02.2018 11:29:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rogalino napisał(a):

pioge7 napisał(a):

działa wam strona e-kupon? do wysłania oświadczenia z kaufland?

tak przed chwila mi sie udalo wyslac dane, chociaz dopiero z laptopa bo z komorki nie przeszlo...

własnie u mnie na laptopie nie chce a na komórce sprawdziłem i się da emotka

mi nie działa na mozilli dopiero opera otworzyła emotka w ogóle ostatnio mozilla non stop mi sie resetuje nie wiem co jest nie teges!

u mnie na tej nowej od Windowsa się udało Edge czy jakoś tak
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467106 Napisano: 25.02.2018 10:03:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogalino napisał(a):

pioge7 napisał(a):

działa wam strona e-kupon? do wysłania oświadczenia z kaufland?

tak przed chwila mi sie udalo wyslac dane, chociaz dopiero z laptopa bo z komorki nie przeszlo...

własnie u mnie na laptopie nie chce a na komórce sprawdziłem i się da emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6467104 Napisano: 25.02.2018 09:41:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
działa wam strona e-kupon? do wysłania oświadczenia z kaufland? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6466889 Napisano: 23.02.2018 18:53:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
bc14 napisał(a):

bilety na mecz Polska -Nigeria z RMF telefon 5 minut temu !!

U mnie polska korea.... 
strasznie dziwne to wszytsko... konkurs skończył się o 16;40 i po 5 minutach dzownią rządając pesel i imię i nazwisko kto pojedzie i trzeba zorganizować druga osobę w niewiele ponad 10 minut... emotka  bo trzeba podac dane do 17:00 emotka  masakra...  Wyświetl w wątku >>