Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6489231 Napisano: 14.05.2018 12:14:31 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

defed napisał(a):

cb656 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kinzao napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę ugrać roweru... Może powinienem przestać chcieć go wygrać to się uda emotka

Miałam podobnie i w końcu zainwestowałam i kupiłam rower - od tamtej pory wygrałam ich 7. Spróbuj takiego rozwiązania (zwróci się za inwestycję).

Potwierdzam, to działa. emotka Ostatniego dnia grudnia kupiłem nowy smartfon, bo dotychczasowy zaczął stwarzać problemy (głównie z nawigacją, ale też zacinał się, wieszał). No uznałem, że trzy lata to widocznie pora na zmianę. I co?
Zaraz krótko po tym w styczniu wpadły dwa wypasione smartfony! emotka

Mam podobne doświadczenie z pralkami. Przypadek...?  emotka   emotka

Czyli jak kupię samochód...

ja kupiłem w październiku samochód i do tej pory cisza.... więc nie wiem czy to działa w dużych inwestycjach emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6489074 Napisano: 13.05.2018 21:20:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wykorzystywał ktoś bon na bukiet z serdeczności od solidarności na poczta kwiatowa? zamówiłem bukiet za 156 zł. zostało 94 zł. Gdzie znajdę to co zostało na profilu pocztykwiatowej? Szukam i znaleźć nie mogę, a chcę zamówić drugi bukiet i nie wiem gdzie to znaleźć emotka

Nie znajdziesz. Pytałem ich kiedyś i odpowiedzieli mi, że kod można wykorzystać tylko jednorazowo...:(

Nosz kur..... żebym to wiedział emotka  muszę do nich napsiac... ciekawe czy da się anulować zamowienie i na ten kod zamówić jeszcze raz tylko ze większy bukiet emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6489070 Napisano: 13.05.2018 21:00:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wykorzystywał ktoś bon na bukiet z serdeczności od solidarności na poczta kwiatowa? zamówiłem bukiet za 156 zł. zostało 94 zł. Gdzie znajdę to co zostało na profilu pocztykwiatowej? Szukam i znaleźć nie mogę, a chcę zamówić drugi bukiet i nie wiem gdzie to znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6489005 Napisano: 13.05.2018 16:14:13 w Oddam za darmo
3 paragony do Netto na konkurs.
Kto pierwszy zacytuje ten post emotka 3 pierwsze osoby dostają po 1 paragonie emotka

Edit (16:44) : Oddane emotka dziękuję i życzę powodzenia
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6488974 Napisano: 13.05.2018 13:15:13 w SZUKAM....
bezaczek7 napisał(a):

Szukam podpowiedzi do lubisi, za darmo lub za cos na wymiane, para.gon np. Probowalam w rozne dni i o roznych porach. W poniedzialek bede miala kilka wydrukow z kasy, to moge postrzelac.
Czy ktos wygral zgloszeniem miedzy 24 a 6? To by mi tez duzo podpowiedzialo. 

Mi sie udało o 5:20. Natomiast o 4:10 4:35 4:55 5:40 nie udało sie. Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pioge7

#6488895 Napisano: 12.05.2018 21:31:58 w Wkurza mnie...
nariam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nie mogę dopaść papieru ksero na promocji w kauflandzie...
wczoraj JESZCZE nie było, dziś JUŻ nie ma... ciekawe co jutro wymyślą emotka

To idz do POK z pytaniem, o ktorej godzine ostatnia sztuka została sprzedana. Może być, ze nigdy nie dotarł a odopwiedz dostajesz na odczpne.

już nie próbuję... kauflanda mam nie po drodze więc rezygnuję emotka

ale promocja na papier jest tylko jutro. Więc kto wykupuje przed promocją?

:o faktycznie.... emotka  a ja myślałem zże od czwartku... to panie nawet w sklepie nie powiedziały...
czylii widocznie mnie okłamywały że sprzedał się  

Promocja papieru jest od dzisiaj u mnie rano nie było ,teraz  właśnie kupiłam

Moj brat pytał tez koło 18 ale nie było... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6488808 Napisano: 12.05.2018 09:32:43 w Wkurza mnie...
halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To idz do POK z pytaniem, o ktorej godzine ostatnia sztuka została sprzedana. Może być, ze nigdy nie dotarł a odopwiedz dostajesz na odczpne.

już nie próbuję... kauflanda mam nie po drodze więc rezygnuję emotka

ale promocja na papier jest tylko jutro. Więc kto wykupuje przed promocją?

:o faktycznie.... emotka  a ja myślałem zże od czwartku... to panie nawet w sklepie nie powiedziały...
czylii widocznie mnie okłamywały że sprzedał się emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6488688 Napisano: 11.05.2018 18:35:04 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

już nie próbuję... kauflanda mam nie po drodze więc rezygnuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6488683 Napisano: 11.05.2018 18:24:53 w Wkurza mnie...
wczoraj JESZCZE nie było, dziś JUŻ nie ma... ciekawe co jutro wymyślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6488545 Napisano: 11.05.2018 13:29:04 w Pomocy!!!!
ita1987 napisał(a):

Czy wszyscy bez problemu pobrali z e-maila Bony Decathlon od Duracell?
U mnie na samej górze:
Jeśli ta wiadomość nie wyświetla się prawidłowo, Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginał.
Ale kliknąć w to się nie da...
Natomiast ikonka:
Kliknij aby pobrać nagrodę
Klikam, klikam i nic... Nigdzie mnie nie odnosi, martwa...
Czy ktoś potrafi mi pomóc?
Uprzejmie proszę emotka

mam ten sam problem emotka Wyświetl w wątku >>
1 ita1987 0

pioge7

#6488017 Napisano: 09.05.2018 21:10:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

na wygrana poduszkę z carexa co wysylamy? Tylko to co wypisali w smsie czy jeszcze jakieś oświadczenia?

To co w smsie... adres i paragon emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

pioge7

#6487920 Napisano: 09.05.2018 15:23:34 w Informują
Dalej jadą z smsami Carex poduszki, dostałem, wlasnierpzed momentem  Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

pioge7

#6487541 Napisano: 08.05.2018 13:39:58 w Kaufland konkursy
Agnes napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Agnes napisał(a):

bruce napisał(a):

W nowej gazetce kaufland, o dziwo, jest info, że od jutra będą przyznawane punkty Payback za zakupy i od razu na start: 200 pkt.

zeby dostac te 200 pkt to trzeba załozyc kartę payback u nich tak?
ja miałam starą jeszcze załozoną w REAL ze 100 lat temu i kasjerka powiedziała ze może być
naliczyło mi 8 pkt

ja miałem też wcześniej zaliczoną. Ale są ekupony na stonie payback lub w aplikacji i tam do chyba 8.05 było 200 pkt do aktywacji. Przy zakupach dodawało emotka

no to po ptokach a
a do kiedy te pkt mozna doliczyć?

sprawdź sobie czy masz jakieś dodatkowe ekupony na stronie lub w aplikacji.
Siostra nie robi zakupów w kauflandzie, i ma jeszcze ten kupon do dziś.
Ale jak czasem będziesz robić jeszcze zakupy dziś to aktywuj pierwsze ten na 200 pkt
ja aktywowałem pierw ten 2x i musiałem kolejne zakupy zrobić żeby mi dodali 200  pkt Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

pioge7

#6487534 Napisano: 08.05.2018 13:20:38 w Kaufland konkursy
Agnes napisał(a):

bruce napisał(a):

W nowej gazetce kaufland, o dziwo, jest info, że od jutra będą przyznawane punkty Payback za zakupy i od razu na start: 200 pkt.

zeby dostac te 200 pkt to trzeba załozyc kartę payback u nich tak?
ja miałam starą jeszcze załozoną w REAL ze 100 lat temu i kasjerka powiedziała ze może być
naliczyło mi 8 pkt

ja miałem też wcześniej zaliczoną. Ale są ekupony na stonie payback lub w aplikacji i tam do chyba 8.05 było 200 pkt do aktywacji. Przy zakupach dodawało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6487459 Napisano: 08.05.2018 11:25:05 w SZUKAM....
kate86 napisał(a):

Czy Duracell "Biegnij po nagrody" poinformował już 1 etap? w MDW kojarzę jakis wpis o  wygranej ale na 60 kart tylko 1- 2 osoby? Ktos coś wie? emotka

tak, pierwszy etap  został poinformowany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6486817 Napisano: 06.05.2018 09:22:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam 
Czy jest na forum osoba która wygrała emotka  w Blikomanii ?
ciekawość mnie zżera, blikuje i nico emotka

W mdw chyba jedna osoba się chwaliła z tego co pamietam emotka  na początku konkursu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6486809 Napisano: 06.05.2018 06:03:16 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

aurorcia napisał(a):

kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

SZUKAM pokoju w Krakowie, okolice AGH, nie drogiego, bez luksusów, dla 2 bardzo spokojnych osób, nie pijących, nie palących, od października emotka  Może ktoś coś ma, coś wie? emotka

emotka Oj, nie utrzymają się długo na tych studiach z takim podejściem do życia emotka

Nie będą palili i pili w pokoju, a poza nim ... hulaj dusza emotka

A ja pisałam, że to studenci? emotka  

Napisałaś OD PAŹDZIERNIKA  emotka

Polak potrafi sobie sam dużo dopisać emotka   Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

pioge7

#6486676 Napisano: 05.05.2018 07:46:42 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

Stoka napisał(a):

Hm, zawsze sądziłem, że to takie oczywiste, że jak jest jedno mieszkanie w domku, to numer lokalu zawsze będzie 1
przykładowo 24/1

od lat mieszka w domku ale nigdy nie wpadłam na to aby podawać nr1 emotka

Ja zawsze wpisuję nr 1. Jak nie podam numeru to kurierzy nawet nie radzą sprawdzić czy to może jest adres domku i od razu wysyłają sms z infomacją o błędnym adresie. 

ja daję jak jest wymagany "-" PAUZĘ emotka Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

pioge7

#6486675 Napisano: 05.05.2018 07:27:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy te kody z pepsi mamy jeszcze trzymać i zgłaszać? niby formularz działa ale pisze do 224.04 zgłaszanie i nie wiem czy one są po coś jeszcze potrzebne te kody? Wyświetl w wątku >>
0 0