Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6466873 Napisano: 23.02.2018 17:20:44 w Informują
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-strefa-kibica-pod-twoim-dachem.html#.WpA-2kfTmhA

Telefon o 16:45 z tego konkursu. 
Konkurs zakończył się o 16:40. Dzownili z numeru RMF.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6466478 Napisano: 22.02.2018 17:22:20 w Wkurza mnie...
zarania napisał(a):

Rolka w myszce mi się popsuła! emotka
Jestem taka nieszczęśliwa!

emotka emotka Trzeba ją pożegnać godnie i kupić nowa emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6466158 Napisano: 22.02.2018 10:03:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak ktoś nie dostał we wtorek lub poniedziałek emaila z linkiem aktywacyjnym to piszcie do nich, wyślą emaila z linkiem  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6465554 Napisano: 20.02.2018 15:46:32 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam gdzie na stronie ministerstwa finansów wypełnić PIT ONLINE. szukam i wchodząc wychodzą mi jakieś informacje bez formularza, tylko np. coś takiego: http://www.finans...eklaracje/formularze
szukam tylko formularza od minsiterstwa fnansów by móc rozliczyć 1% na co chce a nie mieć narzucone emotka

http://www.finanse.mf.gov.pl/pp/e-deklaracje/formularze/pit
Są też darmowe programy, gdzie KRS można wpisać dowolny. Polecam e-pity. Bardzo łatwy w obsłudze.

Właśnie próbuję przez epity ale tu mam chyba narzuconą jakieś Amazonki w 1%. emotka
jak tata dostał pit 40A to się ma rozliczyć czy ZUS go już rozliczył? Zna się ktos? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6465547 Napisano: 20.02.2018 15:38:43 w SZUKAM....
szukam gdzie na stronie ministerstwa finansów wypełnić PIT ONLINE. szukam i wchodząc wychodzą mi jakieś informacje bez formularza, tylko np. coś takiego: http://www.finans...eklaracje/formularze
szukam tylko formularza od minsiterstwa fnansów by móc rozliczyć 1% na co chce a nie mieć narzucone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6465523 Napisano: 20.02.2018 14:51:26 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie ogrom nauki jaki ma mój syn w pierwszej klasie - chodzi mi konkretnie o prace domowe. Dopiero skończyliśmy, oboje jesteśmy padnięci od patrzenia w książki i pewnie konkurs Fantasia mi ucieknie, bo nie wykrzesam z siebie już chyba nic dziś. Jeszcze pacierz z religii. Dziś się miał nauczyć "wierzę w Boga". I tak siedzi i klepie, że "trzeciego dnia z marchwi wstał", czy też "pod pączkiem piłatem"... I weź się człowieku nie śmiej mu w twarz... 

Znam to emotka  Chleba naszego poprzedniego ... i nie budź nas na pokuszenie emotka

Współczuję biednym dzieciakom. Uczą się na pamięć modlitw, których nie są w stanie nawet zrozumieć emotka  My mieliśmy w podstawówce siostrę Halinę, która była straszna i każdy się jej bał. Jak ktoś przekręcił coś w modlitwie, albo nie znał któregoś z apostołów to straszyła nas ogniem piekielnym i szatanem. Do dziś mam gęsią skórkę jak sobie przypomnę emotka  

u mnie siostrzeniec na feriach modli sie przy mnie bo trzeba mu jeszcze coś tam podpowiedzieć i słyszę:
"pod polskim piłatem", a zamiast przyjdź królestwo Twoje" "to przy kures***wo Twoje" emotka i jeszcze kilka co mnie tak śmieszy w trakcie modlitwy że patrzy na mnie jak na wariata emotka

a mnie wkurza że napsiałem jak byk na kartce 2x KAMIS (dowolne) pojechałem do sklepu i wziąłem z półki 2x KNORR. i tak patrzę czemu mam źle pargaon odpisany a to wziąłem fixy knorra emotka
dobrze że skapłem się zanim zgłosiłem emotka

i jeszcze wkurza że od osttaniej przygody z INPOSTEM omijam ich baaaardzo szerokim łukiem (bo paczka czekała na mnie przez miesiąc w oddalonym ode mnie sklepie o ok. 40 km) i jak coś zamawiam na allegro to sprawdzam jakim kurierem wysyłają, w opisie: listy i paczki: Poczta polska, paczki i paczki kurierskie: POCZTEX. Zamówiłem, zapłaciłem, czekam grzecznie na paczkę a tu email od INPOST że paczka została nadana.... ciekawe kiedy dojdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6465218 Napisano: 19.02.2018 19:14:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bagietkoweniebo napisał(a):

na konkurs hochland probuje wyslac dość długiego sms. niestety zamienia mi to automatycznie w MMS a bramka nie obsługuje MMS. Jak to obejść? mam Samsunga s7. dodam że przyłączenie na Alfabet GSM w ustawieniach niczego nie zmienia...dzieki za rady

To raczej trudno obejść. Jedynie przełączenie się na telefon bez androida (czylistarszy model) pozwoli wysłać dłuższego smsa. Tez miałem kiedyś z tym problem. Jedynie takie rozwiązanie znalazłem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464921 Napisano: 18.02.2018 21:03:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa96403 napisał(a):

Proszę o pomoc w interpretacji zapisu regulaminu:NIVEA(https://www.nivea...es-konkurs/konkurs/)
''Zakup: zawarcie umowy sprzedaży minimum dwóch kremów NIVEA Creme w metalowej puszce o dowolnej pojemności lub NIVEA Krem w plastikowym opakowaniu o pojemności
50ml''
Kremy w metalowej puszce -2szt,a w plastikowej 1szt?

2 tego lub tego, musisz kupić dowolne dwa nivea, może byc 2 metalowe 2 plastikowe lub 1 metalowe i 1 plastikowe na jednym rachunku  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464890 Napisano: 18.02.2018 18:01:54 w Kupię...
kupię gra planszową 5 sekund. najlepiej używaną w miarę dobrej cenie Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464728 Napisano: 17.02.2018 15:13:03 w Sport
Jeeeeeeeeeeeeeeeee Kamil jeee Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464546 Napisano: 16.02.2018 16:49:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agata6 napisał(a):

dede napisał(a):

A ja mam pytanie do osób które już otrzymały termosy z Milki. Czy po wysłaniu danych w podsumowaniu miał też ktoś tak, że zamiast paragonu  wyświetlił się wielki ,,X"? Myślałam, że tak ma być, a okazuje się że powinien wyświetlać się załączony paragon. Teraz zastanawiam się czy wszystko doszło i mi wyślą ten termos? Wygrałam na początku lutego i nic nie dotarło jeszcze. Swoją drogą nie da się wysłać danych drugi raz.

Maiałam tak dwukrotnie ale na liście laureatów jestem w tym dniu czyli wszystko było ok.Mam wygrane z pierwszego dnia loterii i z póżniejszych i termosów też jeszcze nie mam więc spokojnie

Tez miałem X myślałem że tak ma być i zostawiłem, 
Dziś termosy zawitały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464485 Napisano: 16.02.2018 14:36:30 w Kupię...
Kupie grę planszową POSTAW NA MILION. tylko nie wersję STANDARD tylko tą lepszą. 
W sąsiedztwie gdzie mieszka siostra chłopczyk (dość chory) marzy o takiej grze bo uwielbia przeróżne planszówki a rodziców jego nie stać na nowe gry więc szukamy używanych emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464206 Napisano: 15.02.2018 21:50:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

Nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale regulamin konkursu Raffaello na ekonkach jest zły! Weszłam dzisiaj żeby zobaczyć kiedy wyniki (podobno jutro - tak wynika z właściwego regulaminu), a tam napisane, że paragony mają potwierdzać zakup do 12.02!!!! I generalnie ten przypięty u nas to chyba jakiś nie wiem, zeszłoroczny.

A ja kupiłem w walentynki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464050 Napisano: 15.02.2018 15:49:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 wyszukiwarka będzie tak jak obecnie

Szkoda 

szkoda że będzie wyszukiwarka?

Że będzie przeszukiwała tylko forum a nie tematy 
chciałbym znaleźć np. Temat ODDAM ZA DARMO 
i zamiast chodzić po kazdym dziale wpisuję w wyszukiwarkę i sama mi odnajduje
to tylko czysty przykład, znając temat (tytuł) danego działu można by go było łatwo znaleźć bez przeszukiwania kilku stron tematów z osobna emotka  o to mi chodziło  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6464048 Napisano: 15.02.2018 15:44:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 wyszukiwarka będzie tak jak obecnie

Szkoda  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464040 Napisano: 15.02.2018 15:04:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

mietowa starość i wszystko musi być większe emotka
Dla tych co mają sokoli wzrok i nie chcą zmian zostaną obecne szaty graficzne...

pioge7 pojawi się i link do bazarku, w starych wersjach nie ma gdzie tego umieścić i pewnie dlatego spora część osób nie wie...

To dobrze emotka   sprawdź jeszcze główne działy forum, bo tam niektóre czcionki na siebie nachodzą emotka  

a będzie możliwość szukania tematów na forum? Czy raczej nie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6464034 Napisano: 15.02.2018 14:47:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 kropki mogą być? emotka

Obojętnie emotka  nie wiem jak innym pasuje, ale coś powinno być żeby oddzielić każdą wypowiedź od innej emotka  
 i dodałbym jeszcze gdzieś (np tam w rozwijanym NA SKRÓTY) link do bazarku emotka  
malo kto tam zagląda bo chyba mało kto o nim wie, a może wtedy byłoby częściej odwiedzane emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6463683 Napisano: 14.02.2018 16:25:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

lowmacp napisał(a):

pioge7 napisał(a):

maverick napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Który numer paragonu podajecie w Raffaello? Ten na górze, czy na dole systemowy / nr transakcji? Z załączonej instrukcji organizatora wynika, ze chyba chcą ten na dole, ale to chyba nie jest numer paragonu??? Proszę o odpowiedź.

Z ich podpowiedzi rysunkowej wynika, że nr transakcji ale też nie jestem pewna.

Mam INFO:
"Dzień dobry,
W odpowiedzi na Pana zapytanie dot. Konkursu Walentykowego pragnę poinformować, że nr
paragonu jest to numer poświadczający faktyczny zakup produktu.
Najczęściej używanym numerem na paragonie jest numer fiskalny
prezentowany przed ostateczną kwotą na paragonine. (W załączeniu
przesyłam przykładowy paragon z zaznaczonym numerem).
Jeżeli bedzie miał Pan jakikolwiek problem z numerem to proszę wpisać
jakikolwiek numer, na podstawie którego później bedziemy mogli
zweryfikować zakup produktu. Paragon proszę zachować do rozstrzygnięcia
konkursu.
W razie jakichkolwiek pytań pozostaję do dyspozycji."

czyli reasumując każdy jest dobry emotka

Czy po wysłaniu zgłoszenia macie jakieś podziękowanie na stronie albo coś? Mi się formularz wyczyścił i tyle. Nie wiem czy poszło czy nie emotka

Na maila nic nie przychodzi, a czy jest potwierdzenie wysłania formularza na ich stronie, to już nie pamiętam.

Nie miałam żadnego potwierdzenia na ich stronie.

Ja wczoraj slalam i podziękowanie na stronce bylo 

To nie wiem, 3 razy wysyłam i 3razy nic  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6463632 Napisano: 14.02.2018 14:43:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Który numer paragonu podajecie w Raffaello? Ten na górze, czy na dole systemowy / nr transakcji? Z załączonej instrukcji organizatora wynika, ze chyba chcą ten na dole, ale to chyba nie jest numer paragonu??? Proszę o odpowiedź.

Z ich podpowiedzi rysunkowej wynika, że nr transakcji ale też nie jestem pewna.

Mam INFO:
"Dzień dobry,
W odpowiedzi na Pana zapytanie dot. Konkursu Walentykowego pragnę poinformować, że nr
paragonu jest to numer poświadczający faktyczny zakup produktu.
Najczęściej używanym numerem na paragonie jest numer fiskalny
prezentowany przed ostateczną kwotą na paragonine. (W załączeniu
przesyłam przykładowy paragon z zaznaczonym numerem).
Jeżeli bedzie miał Pan jakikolwiek problem z numerem to proszę wpisać
jakikolwiek numer, na podstawie którego później bedziemy mogli
zweryfikować zakup produktu. Paragon proszę zachować do rozstrzygnięcia
konkursu.
W razie jakichkolwiek pytań pozostaję do dyspozycji."

czyli reasumując każdy jest dobry emotka

Czy po wysłaniu zgłoszenia macie jakieś podziękowanie na stronie albo coś? Mi się formularz wyczyścił i tyle. Nie wiem czy poszło czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0