Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6458614 Napisano: 01.02.2018 14:53:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Próbował ktoś grać w www.loteriamilka.pl przez messengera? Nic nie wychodzi mi i nie wiem czy mają błąd czy co 

ja zagrałam przez stronę, 6 paragonów i nic. Coś mi się nie chce wierzyć w te 100 termosów dziennie. Loteria ruszyła ledwo 2 godziny temu... emotka

tam są bramki czy to dla pierwszych?

Bramki. Ja wysłałem 8 paragonów i też nic od 12:20. Wysyłam przez stronę i chcę spróbować przez messengera ale nic emotka  nie działa  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458607 Napisano: 01.02.2018 14:41:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Próbował ktoś grać w www.loteriamilka.pl przez messengera? Nic nie wychodzi mi i nie wiem czy mają błąd czy co  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458605 Napisano: 01.02.2018 14:38:14 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas czy w aplikacji jest możliwość przeniesienia przycisku DODAJ nad pisaną wiadomość na forum. teraz jak pisze z aplikacji to ten przycisk zakrywa klawiatura i trzeba ją dodatkowo chować żeby ten przycisk się pojawił. byłoby prościej 

nie.
Schemat okna narzucony jest od wersji androida.

Aha dziękuje za info emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458597 Napisano: 01.02.2018 14:29:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas czy w aplikacji jest możliwość przeniesienia przycisku DODAJ nad pisaną wiadomość na forum. teraz jak pisze z aplikacji to ten przycisk zakrywa klawiatura i trzeba ją dodatkowo chować żeby ten przycisk się pojawił. byłoby prościej  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458564 Napisano: 01.02.2018 13:28:13 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dolly napisał(a):

No własnie pisałam juz drugi raz i zero odpowiedzi i zero doładowania emotka

Na jaki adres ? konkurs@bm.pl
Dostalas jakąś odpowiedź automatyczną. ?

Tak i tak.

Dziwne... u mnie pierwsza reklamacja poszła w grudniu odpisali po miesiącu... druga poszła w weekend i wczoraj odpisali emotka  napisz znowu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458550 Napisano: 01.02.2018 13:11:25 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

No własnie pisałam juz drugi raz i zero odpowiedzi i zero doładowania emotka

Na jaki adres ? konkurs@bm.pl
Dostalas jakąś odpowiedź automatyczną. ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458520 Napisano: 01.02.2018 12:20:39 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na doładowanie z wakacji z orange?

Ja wczoraj dostałem doładowanie na konto główne na drugi telefon po napisaniu reklamacji. Wcześniej miałem info że dostałem na promocyjne. Doładowanie dali po 4-5 dniach emotka  pisz do nich emotka   Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

pioge7

#6458392 Napisano: 01.02.2018 09:44:21 w Lay's
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

skoro zasadą jest "dokończenie rymowanki", to raczej nie loteria?!?!

Ojj, zdziwiłabyś się. Bodajże w grudniu brałam udział w "konkursie" znanej sieci handlowej S..R - na plakatach napis konkurs, na kuponie trzeba było dokończyć zdanie, po czym w dniu ogłaszania wyników wylosowano z urny kilku zwycięzców. Nawet zdjęcia z losowania Pani ekspedientki wstawiły na profil Fb...

A co do Star, to bardzo się cieszę, że Avanti ruszyło!  emotka   https://promocjastar.pl/#start - zapowiada się ciekawie, chociaż szanse na zgarnięcie tysiaczka będą malutkie. Niemniej, życzę każdemu powodzenia, niech wygrają najLAYpsi! emotka

U nas było to samo we wspomnianym sparze... na otwarcie , też na plakacie dokończ zdanie, i przyjdź na LOSOWANIE O 12 a potem sie okazało że losowanie o 10 było emotka  a obecność obowiązkowa miała być, na szczęście tego co wylosowali to dzownili 

Nie mógł ich ktoś nagrać i zgłosić do izby celnej? emotka

Tego niestety nie wiem. My zbieraliśmy się na to „losowanie” i mieliśmy 11:50 jechać z domu a tu dzowni ciotka że jest na miejscu i już po losowaniu. Było raptem 5 osob podobno akurat co robili zakupy w sklepie, wylosowali pare nagród i mieli się kontaktować z tymi osobami przez telefon, z główną (telewizor) dzwonili przy wszystkich, a z mniejszymi podobno dzownili bo odbierało kilka osob, ale czy wszytskie rozdali ... nikt nie wie emotka  od tego czas nie chodzę do sklepu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6458387 Napisano: 01.02.2018 09:38:49 w Lay's
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

skoro zasadą jest "dokończenie rymowanki", to raczej nie loteria?!?!

Ojj, zdziwiłabyś się. Bodajże w grudniu brałam udział w "konkursie" znanej sieci handlowej S..R - na plakatach napis konkurs, na kuponie trzeba było dokończyć zdanie, po czym w dniu ogłaszania wyników wylosowano z urny kilku zwycięzców. Nawet zdjęcia z losowania Pani ekspedientki wstawiły na profil Fb...

A co do Star, to bardzo się cieszę, że Avanti ruszyło!  emotka   https://promocjastar.pl/#start - zapowiada się ciekawie, chociaż szanse na zgarnięcie tysiaczka będą malutkie. Niemniej, życzę każdemu powodzenia, niech wygrają najLAYpsi! emotka

U nas było to samo we wspomnianym sparze... na otwarcie , też na plakacie dokończ zdanie, i przyjdź na LOSOWANIE O 12 a potem sie okazało że losowanie o 10 było emotka  a obecność obowiązkowa miała być, na szczęście tego co wylosowali to dzownili  Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

pioge7

#6458379 Napisano: 01.02.2018 09:26:21 w Lay's
Lidka nie zaburzyła.... wcześniej tyle nagród na etap (dzień) a teraz 1 dziennie emotka miejmy nadzieję że nasza ulubienica dopiero się rozkręca i przebudzi się z zimowego snu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6458349 Napisano: 01.02.2018 05:01:34 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Przyszły mi dziś miecze z duracella... razem z mieczami są oświadczenia, czy je mam podpisać i odesłać czy były drugie i kurier wziął? Odbierała babcia i taką mam relację, jaki to młody kurier wysoki i szczupły z łądnymi oczami i jaki miły ale nie pamięta co podpisywała emotka

Są dwie kopie oswiadczeń- jedno dla kuriera i jedno dla ciebie. Nic nie trzeba odsyłać. 

Dzięki wielkie emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6458221 Napisano: 31.01.2018 18:59:10 w SZUKAM....
Przyszły mi dziś miecze z duracella... razem z mieczami są oświadczenia, czy je mam podpisać i odesłać czy były drugie i kurier wziął? Odbierała babcia i taką mam relację, jaki to młody kurier wysoki i szczupły z łądnymi oczami i jaki miły ale nie pamięta co podpisywała emotka
  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6457641 Napisano: 30.01.2018 11:19:03 w SZUKAM....
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam informacji czy się ktoś zna na tym: szwagier był na skokach i ma 3 autografy skoczków na koszulce. jest jednak trochę pomięta. można ją żelazkiem wypracować czy Nie? nie chciałbym aby podpisy się wymazały i nie wiem czy będzie to bezpieczne dla nich?

Zależy czym są autografy napisane emotka

A tak serio to spróbuj przez płócienną ściereczkę przeprasować gorącym żelazkiem, lepiej unikaj pary.

Markerem. 
O tej parze nie pomyślałem , będę musieć na nią uważać. Dzięki za podpowiedź emotka   

żelazko to dodatkowo powinno utrwalić napis.Na przyszłosć polecam markery do tkanin-wystarczy potem przyprasować i można prać spokojnie (są np.w IKEA-kosztują 8zł za 6sztuk w różnych kolorach)

Szczerze to się nie znam na tym... wyjazd szwagra na skoki był spontaniczny bo wygrany w konkursie dwa dni przed samymi zawodami więc nie było czasu na myślenie o markerach emotka  wziął pierwszy lepszy z domu, pomyślę na przyszłość nad takim do tkanin bo tak mu się spodobało że za rok jedzie znowu emotka  a akurat autografu Stocha nie zdobył więc za rok trzeba nadrobić zaległości emotka a złość mnie bierze bo z Wellingerem zdjęcie ma ale nie poprosił i podpis emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6457586 Napisano: 30.01.2018 09:35:43 w SZUKAM....
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam informacji czy się ktoś zna na tym: szwagier był na skokach i ma 3 autografy skoczków na koszulce. jest jednak trochę pomięta. można ją żelazkiem wypracować czy Nie? nie chciałbym aby podpisy się wymazały i nie wiem czy będzie to bezpieczne dla nich?

Zależy czym są autografy napisane emotka

A tak serio to spróbuj przez płócienną ściereczkę przeprasować gorącym żelazkiem, lepiej unikaj pary.

Markerem. 
O tej parze nie pomyślałem , będę musieć na nią uważać. Dzięki za podpowiedź emotka    Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

pioge7

#6457537 Napisano: 30.01.2018 06:35:21 w SZUKAM....
szukam informacji czy się ktoś zna na tym: szwagier był na skokach i ma 3 autografy skoczków na koszulce. jest jednak trochę pomięta. można ją żelazkiem wypracować czy Nie? nie chciałbym aby podpisy się wymazały i nie wiem czy będzie to bezpieczne dla nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6457534 Napisano: 30.01.2018 05:03:14 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

POMOŻE KTOŚ? w Minionkach o jaką pakę chodzi? paka że więzienie czy paka jako paczkę tą tekturową?

ja sugerowałam się zdjęciem na stronie konkursowej, gdzie minionki ubrane sa w pasiaki  emotka

Jedno zgłoszenie poszło że uwalniam z więzienia, drugie jeszcze myśle emotka  

Ja ciągle pisałam tylko o pace jako więzieniu. Pamiętaj tylko o narzuconej ilości znaków (dla mnie masakrycznie mała emotka ).  emotka

No patrz.... trzy razy myślałem źe za mało znaków i walnołem smsa na 143 znaki i zadowolony że mam daleko do 160.. i wysłałem taki na 143 emotka  kurczę ....  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6457478 Napisano: 29.01.2018 21:29:13 w Pomocy!!!!
madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

POMOŻE KTOŚ? w Minionkach o jaką pakę chodzi? paka że więzienie czy paka jako paczkę tą tekturową?

ja sugerowałam się zdjęciem na stronie konkursowej, gdzie minionki ubrane sa w pasiaki  emotka

Jedno zgłoszenie poszło że uwalniam z więzienia, drugie jeszcze myśle emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6457446 Napisano: 29.01.2018 20:18:35 w Pomocy!!!!
POMOŻE KTOŚ? w Minionkach o jaką pakę chodzi? paka że więzienie czy paka jako paczkę tą tekturową? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6457160 Napisano: 28.01.2018 21:38:22 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

FBdominika napisał(a):

szukam... produktów somat w biedronce, czy tylko ja mam ten problem?

Są przy kasach w oznakowanych standach

Nie ma we wszystkich, u mnie na 4odziwedzone biedronki na razie nie ma nigdzie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6457137 Napisano: 28.01.2018 20:08:05 w Pomocy!!!!
ewelinka-017017 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

ewelinka-017017 napisał(a):

czy ktoś dobroduszny podpowie mi co znaczy 160 znaków w sms mam liczyć razem z nr paragonu itd.czy tylko treść odpowiedziedzi?

razem z numerem paragonu itd.

dziękuję Ci ślicznie hehe chyba już wiem gdzie czasem popełniałam błąd

Liczysz z numerem paragonu i prefixem typu ORLEN, KAUFLAND, WAWEL, ITP emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0