Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6457105 Napisano: 28.01.2018 17:04:37 w Sport
emotka Kamil
emotka  Stefan  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6456895 Napisano: 27.01.2018 12:33:47 w dziś mam urodzinki
defed napisał(a):

andii - zapraszam tu na wspólne świętowanie emotka emotka  Wszystkiego naj naj najgrodowego dla mnie, dla Ciebie i dla innych dzisiejszych urodzinowiczów  emotka  emotka

100 lat dla obu pań emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6456851 Napisano: 27.01.2018 07:21:24 w Smolar
taalvikki napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

SMOLAR oddaje kasę za listerine w tym testowaniu każdemu czy pierwszym iluś tam...? Czytam i czytam i nie wiem czy brać się za to czy już nie emotka  

kazdemu nawet jezeli bylbys milionowy hehe

O co chodzi w tym testowaniu ? Nigdy nie brałam udziału w takich akcjach...  emotka

kupujesz produkt . po przetesowaniu piszesz że nic się nie poprawiło. odsyłasz dane do konta plus paragon i zwracają ci kasę za zakupy. tracisz tylko na znaczki. szkoda że nie zrobili tego przez www

a jak się poprawiło? a, nie nie poprawiło się, przecież wiadomo to już przed "testem".
#gardzętakimizagrywkami

wolę takie zagrywki niż grać w konkursie bez paragonu gdzie nie podaje się numeru a potem szukać to na forum. I nie wykłócam się potem o zamknięcie wątku paragonowego emotka pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

pioge7

#6456732 Napisano: 26.01.2018 16:53:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

pioge7

#6456731 Napisano: 26.01.2018 16:49:20 w Kaufland konkursy
Dziewczyny mam pytanie, jakie mamy style w modzie..? Kompletnie się nie znam i nie wiem o czym pisać na kaufland emotka  to są jakieś konkretne style tak jak w regulaminie podali glamour czy to mamy sobie wymyślić emotka  proszę o pomoc  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6456503 Napisano: 26.01.2018 10:24:55 w Smolar
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

SMOLAR oddaje kasę za listerine w tym testowaniu każdemu czy pierwszym iluś tam...? Czytam i czytam i nie wiem czy brać się za to czy już nie emotka  

O co chodzi w tym testowaniu ? Nigdy nie brałam udziału w takich akcjach...  emotka

kupujesz produkt . po przetesowaniu piszesz że nic się nie poprawiło. odsyłasz dane do konta plus paragon i zwracają ci kasę za zakupy. tracisz tylko na znaczki. szkoda że nie zrobili tego przez www

Pewnie dlatego jest odsyłka listem paragonu, bo znaleźliby się tacy bizMesmeni, co kupią w Tesco, zrobią zwrot jak to są niezadowoleni i przy okazji obskoczą sobie konkurs chwaląc Listerine pod niebiosa  emotka   emotka  

A wiesz że o tym pomyślałem żeby tak zrobić, bo zawsze chcieli skan paragonu do formularza to by udało sie jedno i drugie darmowo załatwić emotka a tu masz babo placek.. SMOLAR się zabezpieczył emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6456474 Napisano: 26.01.2018 08:58:03 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Allegro... kupują a nie płacą.... a Allegro nie zwróci opłaty za prowizję od sprzedaży bo klient nie potwierdził mojej wersji... No halo ja mam nawet dowody że rezygnują z zakupu a Allegro uparcie twierdzi że nie bo nie... emotka

mnie też się po raz pierwszy trafiła taka agentka, że nie wpłaciła, na maile zero odzewu, na telefonie z zaskoczenia kłamała, że wpłaciła w nocy i mi zaraz wyśle potwierdzenie i tyle od niej odzewu było
masakra co się tam dzieje  i że nie ma jak ukarać takich sprzedających, może sobie codziennie klikać po 10 aukcji i za nic nie płacić a ludziom robić problem i zajmować czas
a te prowizje 10%  to juz nie wspomnę co o tym sądze

U mnie dziś kolejny gagatek co kupił i dziś mi napsiał że jednak nie zapłaci.... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6456362 Napisano: 25.01.2018 18:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

A czy ktoś w ogóle kupując produkty Nestle w ITM miał dobrze opisany paragon? emotka

A na waszych paragonach nie ma kodu kreskowego? U mnie każda pozycja ma kod kreskowy i wpisując ciąg liczb w Google wychodzi dany produkt.. 

Na paragonie z ITM masz kody kreskowe? Szacun emotka  U mnie niezmiennie tajemnicze opisy w stylu "deser jabłko-banan" itp.

Tak, wlasnie byłem zdziwiony co to za kod i sprawdziłem na opakowaniu i sie zgadza wszystko emotka  przy kazdym produkcie, nawet jak mają swoje kody na szynkę to mam np. Kod 000000000076579 emotka  i nawet poprawili niektóre napisy bo już częściej spotykam firmę na paragonie a nie wlasnie te tajemnicze napisy emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6456344 Napisano: 25.01.2018 18:00:48 w Smolar
mariolakal napisał(a):

alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

O co chodzi w tym testowaniu ? Nigdy nie brałam udziału w takich akcjach... emotka

kupujesz produkt . po przetesowaniu piszesz że nic się nie poprawiło. odsyłasz dane do konta plus paragon i zwracają ci kasę za zakupy. tracisz tylko na znaczki. szkoda że nie zrobili tego przez www Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6456341 Napisano: 25.01.2018 17:53:49 w Smolar
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dzięki to się w to pobawie. prawie mi się listerine skończyło emotka

A nie lepiej kupić płukankę Colgate, skoro są dwa konkursy? emotka

tylko w sterlime czy jak się to tam pisze na granie w ich ostatnich 10 konkursach nie wygrałem nic. I odpuszczam Colgate tak jak konkursy z Coca cola emotka także wolę pewny zwrot emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pioge7

#6456337 Napisano: 25.01.2018 17:48:37 w Smolar
alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dzięki to się w to pobawie. prawie mi się listerine skończyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6456331 Napisano: 25.01.2018 17:36:36 w Smolar
SMOLAR oddaje kasę za listerine w tym testowaniu każdemu czy pierwszym iluś tam...? Czytam i czytam i nie wiem czy brać się za to czy już nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6456320 Napisano: 25.01.2018 17:16:26 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Allegro... kupują a nie płacą.... a Allegro nie zwróci opłaty za prowizję od sprzedaży bo klient nie potwierdził mojej wersji... No halo ja mam nawet dowody że rezygnują z zakupu a Allegro uparcie twierdzi że nie bo nie... emotka

U mnie chłopak nie zapłacił za wylicytowaną rzecz na aukcji na rzecz WOŚP i olewa moje maile, więc już nic mnie nie zdziwi...

Najgorsze w tym wszytskim że na fb Allegro multum osób to pisze a oni nic sobie z tego nie robią...
a kupujący robią co chcą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6456316 Napisano: 25.01.2018 17:06:01 w Wkurza mnie...
Allegro... kupują a nie płacą.... a Allegro nie zwróci opłaty za prowizję od sprzedaży bo klient nie potwierdził mojej wersji... No halo ja mam nawet dowody że rezygnują z zakupu a Allegro uparcie twierdzi że nie bo nie...emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 Keisa

pioge7

#6456295 Napisano: 25.01.2018 16:17:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

A czy ktoś w ogóle kupując produkty Nestle w ITM miał dobrze opisany paragon? emotka

A na waszych paragonach nie ma kodu kreskowego? U mnie każda pozycja ma kod kreskowy i wpisując ciąg liczb w Google wychodzi dany produkt..  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6455913 Napisano: 24.01.2018 16:43:29 w Informują
@ od trnd o NIE zakwalifikowaniu się do projektu adidas  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6455769 Napisano: 24.01.2018 09:09:29 w co chcielibyście wygrać?
cotomabyc napisał(a):

Nieustannie czekam na telefony z dobrymi wiadomosciami. Ale dzis pomyslalam , ze chyba najbardziej ucieszylby mnie telefon z DKMS, na ktory czekam juz tyle lat, ze komus " przydalby" sie moj szpik. To bylaby wygrana życia emotka

z jednej strony fajnie by było bo można pomóc.
Ja zaś od pewnego czasu na ten telefon nie czekam. Kiedyś będąc u nas na takich dniach dawcy (siostra się zapisywała) powiedziałem do jednej z Pań tam pobierających dane że czekam już któryś rok i nic.. a ona mi wtedy powiedziała takie zdanie, które zapamiętam do końca życia:
Proszę dziękować, że nikt nie dzwoni. Znaczy, że Twój genetyczny bliźniak jest całkiem zdrowy i nie potrzebuje pomocy.
Cośw tym kurcze jest, bo od tego czasu na taki telefon nie czekam, bo nie chcę mu wywoływać choroby emotka

a w temacie chciałbym wygrać chociaż piątkę w mini lotto emotka
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6455324 Napisano: 22.01.2018 20:12:05 w Dziś cieszę się z.....
Dziś w końcu dostałem umowę na cały etat emotka  :)   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6455205 Napisano: 22.01.2018 13:57:55 w Smolar
szprotka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Jeśli wysłałam zgłoszenie do loterii Kaufland i podałam numer paragonu ten z góry (niestety trzeba ten na dole), to powinnam jakoś anulować to zgłoszenie, czy modlić się, żeby nic nie wygrać?

wyślij paragon z dobrym numerem a na dole masz adres do smolara, napisz że pomyliłaś numery i prosisz o usnięcie zgłoszenia z tym numerem paragonu.

Bardzo dziękuję, tak zrobię.

nigdzie nie ma że numer ma być ten z dołu - gdzie to widzicie? Na przykładowym są tylko kwoty z paragonu, u smolara nr
paragonu to właśnie ten z góry

W regulaminie jest informacja też że ma być dolny Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6455087 Napisano: 22.01.2018 10:19:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
biokoo napisał(a):

a czy w kauflandzie loteria jak mam paragon np na 100zł to moje zgloszenie liczy sie dwa razy?

nie...
z regulaminu:

Każdy jeden zakup promocyjny udokumentowany jednym dowodem zakupu uprawnia do wysłania tylko i wyłącznie jednego zgłoszenia do loterii. Uczestnik, który w ramach jednej transakcji udokumentowanej jednym dowodem zakupu dokonał wielokrotności zakupu promocyjnego ma prawo w ramach tej transakcji do wysłania tylko i wyłącznie jednego zgłoszenia do loterii.

Wyświetl w wątku >>
1 biokoo 0