Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6454434 Napisano: 19.01.2018 14:28:50 w Gratulacje! Dla wygranych!

pioge7

#6454275 Napisano: 19.01.2018 10:38:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
jeeeeeeeeeeeeeeeee pani dzowniła z konkursu Duracell PIĄTY etap teraz telefon emotka miecz mój!!!!!!!!!!!1 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6454271 Napisano: 19.01.2018 10:35:42 w Informują
Duracell. etap 5. miecz, telefon przed sekundą Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6454237 Napisano: 19.01.2018 09:32:10 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

Czy w Waszych C4 market są jakiekolwiek produkty Fa??? Poszłam zobaczyć czy są mydełka, a nawet żelu czy deo nie zastałam, ani w damskich, ani męskich, ani na półkach promo... WTF? emotka

u nas były osttanie 3 sztuki dezodorantów emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6454193 Napisano: 19.01.2018 06:51:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szesnaście napisał(a):

shineoff napisał(a):

Mam jeszcze takie pytanie, bo nigdy mnie to nie dotyczyło, ale może kiedyś będzie. Jak się jest tzw laureatem rezerwowym, to rozumiem, że info o wygranej dostaje się dłuugo po zakończeniu konkursu (no bo muszą poinformować tych pierwszych zwycięzców, później oni odsyłają paragony czy coś i nie przechodzą poprawnie weryfikacji, potem mogą się odwoływać itp.) - no i pytanie brzmi - JAK DŁUGO? Bo zazwyczaj po rozwiązaniu konkursu, gdzie nic nie wygrałam wywalam paragony. A wtedy, gdyby ktoś to mnie zadzwonił, to bym się nieźle wściekła emotka   Trzymacie paragony nawet miesiąc po? W ogóle często się zdarza wygrać coś z rezerwy? Czy to raczej mało możliwe? 

Warto trzymać paragony dłuuuuuuuuuuuuuuugo, nawet jak się nie wygrał. Dobrym przykładem była loteria Luksji. Wygrane rezerwowe były na początku roku paragonami nawet z lipca. Ja tak wygrałam, miałam paragon zgłoszony we wrześniu. 

Ja mam paragony jeszcze z marca 2017 emotka  także ten emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453976 Napisano: 18.01.2018 15:13:07 w SZUKAM....
czy w intermarche jest możliwość otrzymania kopii para*gonu? Wygrałem w konkursie Chrunchips i zgubiłem para*gon... nie wiem gdzie jest .... załatwię coś w sklepie? Czy odpuścić? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453884 Napisano: 18.01.2018 12:12:10 w Carrefour konkursy
nie wiem co was tak wzięło na poszukiewnie listy sklepów skoro w regulaminie wyraźnie pisze:

Sklep konkursowy – dowolny sklep sieci Carrefour na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, w którym można dokonać zakupu promocyjnego.

nie ma nic na temat żadnej listy czy wyłączeń. Carrefour to carrefour czy duży czy mały Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6453635 Napisano: 17.01.2018 17:31:48 w Pomocy!!!!
niunia-k napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Szukam pomocy w znalezieniu gry.. 
w latach ok. 1998-2003 w szkole graliśmy w grę coś na kształt KOŁA FORTUNY. pmaietam ze była taka czerwona, było koło i klipsy z literkami do przypięcia i tworzenia haseł. Graliśmy w to zawsze na świetlicy. 
Ktoś może pamieta taką grę i pamięta jak się ona nazywała? Szukam czy można kupić coś podobnego na Allegro czy w necie ale po nazwie KOŁO FORTUNY nie wychodzi nic przypomnającego tę grę. Ktoś coś pamięta.?.... 

Może domowe koło szczęścia?
https://www.gumtr...77379540910468534609

albo takie coś:
https://www.wykop...y-kreceniu-kompasem/

Też nie emotka  chyba nie znajdę tego emotka  

https://img01-olx...me-mazowieckie.jpg     https://sprzedaje...a-2-02d8b2-nr9184547

Chyba ta gra tylko w mojej szkole była emotka  też nie to ... Dzikeuje za pomoc ... chyba inaczej rozwiąże ten problem emotka    Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

pioge7

#6453630 Napisano: 17.01.2018 17:16:13 w Pomocy!!!!
zdolnabestia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

w latach ok. 1998-2003 w szkole graliśmy w grę coś na kształt KOŁA FORTUNY. pmaietam ze była taka czerwona, było koło i klipsy z literkami do przypięcia i tworzenia haseł. Graliśmy w to zawsze na świetlicy. 
Ktoś może pamieta taką grę i pamięta jak się ona nazywała? Szukam czy można kupić coś podobnego na Allegro czy w necie ale po nazwie KOŁO FORTUNY nie wychodzi nic przypomnającego tę grę. Ktoś coś pamięta.?.... 

Może domowe koło szczęścia?
https://www.gumtr...77379540910468534609

albo takie coś:
https://www.wykop...y-kreceniu-kompasem/

Też nie emotka  chyba nie znajdę tego emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453497 Napisano: 17.01.2018 13:59:34 w Pomocy!!!!
joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Chodzi o tę, co się wyświetla na samej górze, gdy wpiszesz w Google: koło fortuny 1995 gra planszowa
i wybierzesz opcję:grafika? emotka

Niestety nie to emotka  tu są juz hasło gotowe a to było większe i literki osobno ... można było samemu układać hasło  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453474 Napisano: 17.01.2018 13:30:14 w Pomocy!!!!
Ktoś może pamieta taką grę i pamięta jak się ona nazywała? Szukam czy można kupić coś podobnego na Allegro czy w necie ale po nazwie KOŁO FORTUNY nie wychodzi nic przypomnającego tę grę. Ktoś coś pamięta.?....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453413 Napisano: 17.01.2018 11:19:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No i mam.... w końcu po ponad chyba miesiącu mam odpowiedz od wakacje z Orange emotka  

Dzień dobry,

regulamin konkursu „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego, natomiast uwzględniając interes klienta i wychodząc naprzeciw Pana oczekiwaniom w dniu 16.01.2018 zrealizowaliśmy doładowanie konta głównego numeru na kwotę 30 PLN.

Pisał ktoś im Jeszcze coś ?

Ja dostałam taką  samą odpowiedź.. nawet zapomnialam ze pisałam. Tylko jeden numer doladowali.. emotka

Ja tylko o jednen pisałem, o drugim nie wspomniałem. Wiec nie będę już pisać bo to chyba już po terminie reklamacji jest ...

może napisz na facebooku orange że nierówno traktują klientów bo jednym dają na konto promocyjne i zaraz zabierają niewykorzystane,a innym na główne

Tylko ze na główne dalej po reklamacji... a do Orange i Orange na Facebooku już pisałem po kilka razy. Zawsze odsyłali do blue media. 

jak wygrywałam doładowania w poprzednich edycjach Wakacji z Orange to zawsze dawali na konto główne.Nie wiem skąd w tym roku wymyślili taką teorie.Moim zdaniem to orange jest sponsorem nagród więc oni powinni być zainteresowani tematem i dbać o zadowolenie klientów

Niestety ale odsyłają tylko do bluemedia... oni nic nie robią w związku z tym Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453410 Napisano: 17.01.2018 11:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No i mam.... w końcu po ponad chyba miesiącu mam odpowiedz od wakacje z Orange emotka  

Dzień dobry,

regulamin konkursu „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego, natomiast uwzględniając interes klienta i wychodząc naprzeciw Pana oczekiwaniom w dniu 16.01.2018 zrealizowaliśmy doładowanie konta głównego numeru na kwotę 30 PLN.

Ja dostałam taką  samą odpowiedź.. nawet zapomnialam ze pisałam. Tylko jeden numer doladowali.. emotka

Ja tylko o jednen pisałem, o drugim nie wspomniałem. Wiec nie będę już pisać bo to chyba już po terminie reklamacji jest ...

może napisz na facebooku orange że nierówno traktują klientów bo jednym dają na konto promocyjne i zaraz zabierają niewykorzystane,a innym na główne

Tylko ze na główne dalej po reklamacji... a do Orange i Orange na Facebooku już pisałem po kilka razy. Zawsze odsyłali do blue media.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453397 Napisano: 17.01.2018 10:54:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dzień dobry,

Ja tylko o jednen pisałem, o drugim nie wspomniałem. Wiec nie będę już pisać bo to chyba już po terminie reklamacji jest ... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453375 Napisano: 17.01.2018 10:26:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dzień dobry,

Pisał ktoś im Jeszcze coś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453144 Napisano: 16.01.2018 17:22:46 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kurier.... zamówiłem w niedziele kuriera po paczki na poniedziałek... dzis już wtorek a nie było go dalej... gościu z Olx wydzwania że czemu nie wysyłam i chyba zrezygnuje z zakupu... No kurde. Nie moja wina że nie przyjechał.nigdy nie było problemu zawsze na drugi dzień był, a teraz takie jaja 

Mi tak robi Geis. Może raz czy dwa był faktycznie na drugi dzień od zamówienia, zawsze na trzeci. Ale uprzedzam klientów, że kurier zwykle odbiera na trzeci dzień i zwykle się zgadzają, a jeśli nie, to biorę innego, choć i tu loteria bywa. Zawsze to jednak oszczędność na tuszu w drukarce emotka  (kto to widział drukować raporty odbioru, kiedyś tego nie było i jakoś działało, a kurier ostatnio i tak nie wziął swojej wersji, choć jedną dla mnie podpisał...)
Kiedyś mi pomógł telefon bezpośrednio do firmy kurierskiej, ale tam już było trzydniowe opóźnienie, może spróbuj zadzwonić?

U mnie nigdy nie było takiego przypadku.... zawsze na drugi dzien po paczkę był, na trzeci paczka była juz u klienta... biorę Dpd zawsze i zawsze ok, teraz taki przypadek. Dzownilem na infolinie, babka próbowała się kontaktować ale kurier nie odbierał. Mówiła że wysłała mu jakieś ponaglenie czy coś, ale dalej go nie było. . Prosiłem o telefon do niego to dać nie chciała. A już nie wiem kto do nas jeździ bo stale inny a nieraz przychodzi w emailu telefon ale nie wiem który ma byc. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453090 Napisano: 16.01.2018 16:10:30 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 chyba nie wgrałem najnowszej aplikacji do Google Play, ale jutro dopiero będę w domu to sprawdzę.
Zrobiłem poprawkę po stronie serwer, powinno być już okej.

chyba jest ok. powiadomienia zniknęły teraz

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453076 Napisano: 16.01.2018 15:53:31 w Wkurza mnie...
Kurier.... zamówiłem w niedziele kuriera po paczki na poniedziałek... dzis już wtorek a nie było go dalej... gościu z Olx wydzwania że czemu nie wysyłam i chyba zrezygnuje z zakupu... No kurde. Nie moja wina że nie przyjechał.nigdy nie było problemu zawsze na drugi dzień był, a teraz takie jaja  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6453056 Napisano: 16.01.2018 15:13:33 w Informują
Intermarche smsy z wczoraj Wawel kuferek (15:03 SMS)  Wyświetl w wątku >>
1 holden 0

pioge7

#6453023 Napisano: 16.01.2018 14:46:52 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas dalej coś jest nie tak ...
mam powiadomienie że dostałem łapkę w gore wchodzę na to w aplikacji i widzę post w którym mam niby tą łapkę..
2chodze potem znowu w powiadomienia a tam dalej to powiadomienie jako nieprzeczytane widnieje... wszystko odbywa się w aplikacji...

masz najnowszą wersję aplikacji? masz powiadomienie z aplikacji tj. wchodzi na listę powiadomień i z niej klikasz czy w telefonie w systemie notyfikacji masz informację że ktoś dał Ci łapkę i w nią klikasz?

Mam najnowszą wersję. Wchodzę w aplikację klikam u góry 3kreseczki tam jest powiadomienia i obok liczba 1
klikam w to wchodzę ze XYZ dał mi łapkę w górę. Przenosi mnie na forum do tego wpisu. 
Klikam strzałkę w lewo aby wrócić i powiadomienie jest dalej. Jako nieprzeczytane. 
Whodze na konkurs w aplikacji naciskam 3 kreseczki i dalej jest 1. Wchodzę i pisze to samo i zaznaczone jest dalej to samo że XYZ dał mi łapkę. Tak jakby nie odczytane było.  Wyświetl w wątku >>
0 0