Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6453008 Napisano: 16.01.2018 14:23:27 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas dalej coś jest nie tak ...
mam powiadomienie że dostałem łapkę w gore wchodzę na to w aplikacji i widzę post w którym mam niby tą łapkę..
2chodze potem znowu w powiadomienia a tam dalej to powiadomienie jako nieprzeczytane widnieje... wszystko odbywa się w aplikacji... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452962 Napisano: 16.01.2018 12:57:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas czy powiadomienia dobrz działają w aplikacji? Bo mam powiadomienie, wchodzę w niego klikam a ono dalej jest. Teraz wchodzę w stronę www i powiadomienie dalej jest ...

powiadomienia są okej, ale chyba zapomniałem podpiąć ich odznaczanie jako przeczytane emotka
wrócę jutro do domu to sprawdzę w kodzie

Yhy. Właśnie klikam i klikam i jedno i to samo... niby mam kolejne plusiki a to powiadomienie jak siedziało tak siedzi a pozostalych nie mam że ktoś polubił wpis. 

O którym powiadomieniu piszesz, chodzi o dział "Powiadomienia" w aplikacji czy o pasek w telefonie z listą powiadomień/notifyikacji?

Dział powiadomienia. Jak ktoś mnie zacytuje czy da plusika.
W aplikacji było że mam plusika i wszedłem patrzę jedna moja wypowiedz ma plusika (zresztą nie widać plusików w aplikacji albo jestem ślepy) wchodzę znowu w powiadomienia a tam to samo tyle że nie odczytane. Nie znika ta informacja jak się na nią kliknie

Bo w aplikacji nie ma podpiętych informacji kto dał kciuka w górę/dół na forum...
Co do odznaczania to przyjrzę się temu, bo chyba jest mały problem...

{EDIT}
Sprawdziłem i był problem po stronie serwera na poziomie komunikacji aplikacja serwer.
Teraz powinno odznaczać poprawnie.

Nie rozumiem języka informatycznego ale ostatnie zdanie już rozumiem emotka

sprawdzę przy najbliższej okazji i dam znac emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452945 Napisano: 16.01.2018 12:33:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas czy powiadomienia dobrz działają w aplikacji? Bo mam powiadomienie, wchodzę w niego klikam a ono dalej jest. Teraz wchodzę w stronę www i powiadomienie dalej jest ...

powiadomienia są okej, ale chyba zapomniałem podpiąć ich odznaczanie jako przeczytane emotka

Yhy. Właśnie klikam i klikam i jedno i to samo... niby mam kolejne plusiki a to powiadomienie jak siedziało tak siedzi a pozostalych nie mam że ktoś polubił wpis. 

O którym powiadomieniu piszesz, chodzi  o dział "Powiadomienia" w aplikacji czy o pasek w telefonie z listą powiadomień/notifyikacji? 

Dział powiadomienia. Jak ktoś mnie zacytuje czy da plusika. 
W aplikacji było że mam plusika i wszedłem patrzę jedna moja wypowiedz ma plusika (zresztą nie widać plusików w aplikacji albo jestem ślepy) wchodzę znowu w powiadomienia a tam to samo tyle że nie odczytane. Nie znika ta informacja jak się na nią kliknie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452937 Napisano: 16.01.2018 12:18:04 w Wkurza mnie...
Ostatnio Duracell a teraz Minionki.... zapas baterii że starczy chyba na 5 lat w domu a nagrody nie ma ... nawet powerbanka .... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452838 Napisano: 16.01.2018 09:47:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Yhy. Właśnie klikam i klikam i jedno i to samo... niby mam kolejne plusiki a to powiadomienie jak siedziało tak siedzi a pozostalych nie mam że ktoś polubił wpis.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452808 Napisano: 16.01.2018 08:12:17 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas czy powiadomienia dobrz działają w aplikacji? Bo mam powiadomienie, wchodzę w niego klikam a ono dalej jest. Teraz wchodzę w stronę www i powiadomienie dalej jest ... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452659 Napisano: 15.01.2018 16:01:53 w Informują
tyskie żabka SMS teraz
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6452109 Napisano: 12.01.2018 21:21:25 w Oddam za darmo
nariam napisał(a):

kod  Michałki WAWEL oddam

Priv emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451943 Napisano: 12.01.2018 12:51:36 w Wkurza mnie...
wkurza mnie że na WOŚP u nas w gminie nikt nie może wymyślić nic fajnego. Wszedłem an stronę gminy i porównałem plakaty z ostatnich 6 lat i jest jedno i to samo... nawet praktycznie ta sama kolejność występowania tych "artystów" ... naszą gminę nie stać już na wymyślenie niczego innego.... Tak samo jak są dni gminy. co roku to samo... nawet "atyści" z WOŚPU ... jedynie co się zmienia to daty.... emotka ja wiem że BUDŻET gminny kuleje i że przeznaczane są na to naprawdę niewielkie fundusze. Ale najlepiej nich coś zrobią normalnie albo zrezygnują bo co roku na dniach gminy by załapać się na kiełbasę z grilla trzeba mieć kupon, który nikt nie wie jak zdobyć, nawet ci co wydają kiełbasy,  a wydają tylko osobom które pracują w gminie. to ja dziękuję za takie ŚWIĘTA GMINNE... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451781 Napisano: 12.01.2018 09:44:43 w SZUKAM....
wea86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

to w ustawieniach drukarki? czy gdzieś w kompie?

W kompie. Może to kwestia jak skanujesz. Ja naciskam prawym na ikonke drukarki, rozwija się menu, jest start scan. (Sorry za takie tłumaczenie, nie jestem biegła w komputerach;))

hmmm chyba nie ma tej opcji wszedłem w opcje skanowania i wyszły mi rozmiary i podane różne rozmiary. nie ma nic co by znaczyło ze drukarka rozpoznaje rozmiar skanowanego dokumentu i tak go zeskanowała. może temu że to stary model urządzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451770 Napisano: 12.01.2018 09:27:34 w SZUKAM....
wea86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy jest możliwość ustawienia w skanerze brother ustawienie wielkości skanera żeby urządzenie samo rozmoznawało dokument i skanowało tylko to? Skanuję zdjecia, para*ony, dokumenty.... zawsze skanuje się rozmiar A4 i trzeba w paincie obcinać to białe... da się to obejść? zna się ktoś?

A nie masz opcji podglądu skanu (preview)? U mnie czy to brother wcześniej czy hp teraz jest taka opcja, wtedy można przyciąć.

to w ustawieniach drukarki? czy gdzieś w kompie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451759 Napisano: 12.01.2018 08:36:07 w SZUKAM....
czy jest możliwość ustawienia w skanerze brother ustawienie wielkości skanera żeby urządzenie samo rozmoznawało dokument i skanowało tylko to? Skanuję zdjecia, para*ony, dokumenty.... zawsze skanuje się rozmiar A4 i trzeba w paincie obcinać to białe... da się to obejść? zna się ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451758 Napisano: 12.01.2018 08:24:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Po wysłaniu danych przez formularz na Vegete, pojawiła mi się tylko biała strona, bez żadnej informacji, że dane przeszły. Czy to normalne u nich, czy coś poszło źle, np za duża wielkość zdjęcia paragonu?

o którym dokładnie konkursie mowa?:)

http://www.kuchniasmaku.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6451005 Napisano: 10.01.2018 11:38:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Otwiera się komuś regulamin kinder 50 ? U mnie co druga literka tylko albo puste części strony emotka  chcę tylko info czy mamy zachować opakowania promocyjne czy wystarczy paragon? PBo nie wiem czy zaś robić sobie śmietnik w domu emotka  

Chcą tylko paragony emotka  - info od organizatora, ktoś tu o tym już pisał, w regulaminie też nie ma słowa o zostawianiu opakowań.

Dziękuje serdecznie za odpowiedz Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6450992 Napisano: 10.01.2018 11:14:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Otwiera się komuś regulamin kinder 50 ? U mnie co druga literka tylko albo puste części strony emotka  chcę tylko info czy mamy zachować opakowania promocyjne czy wystarczy paragon? PBo nie wiem czy zaś robić sobie śmietnik w domu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6450507 Napisano: 09.01.2018 10:14:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Miedzy 1 a 9.01 ZERO nagród.... czy coś się odmieni emotka  nie wiem emotka  ale chce  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6449812 Napisano: 07.01.2018 19:19:42 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

cb656 napisał(a):

kermit napisał(a):

"wystawiłam ją za 20 zł" - komoda za 20 zł i może jeszcze srylion dodatkowych zdjęć, opisów i  co poza tym? Może zawieźć na miejsce, wnieść, a w razie jakby się pan rozmyślił zabrać z powrotem i zwrócić pieniądze? No tak, pewnie powinna być szczegółowa specyfikacja, model itd.

emotka emotka
oczywiście, masz absolutna rację. Jak ten cham w ogóle ośmielił się zawracać gitarę. Powinien przyjechać, zabrać, pocałować łaskawcę w rękę, że w ogóle zadała sobie trud umieszczenia ogłoszenia.
Ja pierdziu, jacy ludzie są dziwni emotka Z jednej strony pełno narzekań na oszołomów chcących coś wyszarpać za pół ceny, a z drugiej takie coś...

Wiesz... dziwni ludzie są po obu stronach barykady. Taka jest prawda. emotka

Dziwnych to akurat i tu nie brakuje...
A jeśli chodzi o "trud dodania ogłoszenia" to masz rację - powinien docenić, bo mi na przykład nie chciałoby się fatygować i znosić "zawracania gitary" za 20 zł. Jeśli go ogłoszenie zainteresowało (a to z pewnością mógł wywnioskować z pierwotnego opisu i zdjęć) to tak, powinien przyjechać i zabrać. Jedynie całowanie w rękę bym pominęła.
Strasznie jesteś jakiś pobudzony ostatnio...

bo ludzie z olx są dziwni.... ja mam wystawiony ekspres do kawy 300 zł + 20 zł wysyłkagościu mi pisze że kupi za 200 zł + 20 zł wysyłka. zgodziłem się po 3 minutach od wiadomości on odczytał od razu i nic.... babka prosi o wysyłkę talerza. podaję numer konta o który prosiła i cisza... nie wiem po co pyta skoro nie chce... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6449663 Napisano: 06.01.2018 19:19:58 w Sport
Trzeba pisać petycje do rzadu i papieża żeby zmienić dzisiejsze święto z Trzech Króli na Czterech Króli emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6449658 Napisano: 06.01.2018 18:54:46 w Sport
Aż się pobeczałem .... chrypka się zrobiła, pies szczeka jak nie wiem bo tak się drę Hahahah emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6449547 Napisano: 05.01.2018 22:24:35 w Kaufland konkursy
delvitto napisał(a):

czy wyłączenie w nowym konkursie, to znaczy, że w ogóle nie może być na paragonie alkoholu, czy może być alkohol, ale powyżej 50 zł ?

Zawsze było w ich konkursach że jak był na paragonie produkt wyłączony konkursowo to wtedy paragon nie nadawał się do wzięcia udziału w konkursie.  Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0