Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Pracuję w sklepie to słyszę co i jak... u nas jest kilka takich rodzin we wsi, które biorę pieniadze z mopsu bo do pracy niepójdą bo nie. Bo za małe zarobki, a bo ciezko... No i mops im wypłaca kasę która wiadomo idzie na co...... teraz że święta nasz kochany MOPS dał im paczki, tym potrzebującym.... i co się okazało. W paczkach konserwy, sery, mąka, olej itp. Przychodzi dziś do sklepu gościu i mówi „po ch*** dali mu takie rzeczy, mogli lepiej dać 10 piw to byłby bardziej zadowlony”, kolejna opinia „napier*** jakieś kasze i oleje... mogli lepiej litr spirytusu dać.”. No dosłownie.... aż się nóż w kieszeni otwiera... a ci co potrzebują to albo nie idą do Mopsu bo się wstydzą, albo mają resztki szacunku i jakoś pracują i wiążą koniec z końcem albo nie chcą byc porównywani z nimi,..
z tego co wiem, (lista od proboszcza) paczki dostało 14 „rodzin”, z czego tylko 2 wiemy że żyją normalnie.. pozostałe 12 to piją albo mają tak zaniżone dochody na umowach że dostają zapomogi... i wiem , że MOPS o tych przypadkach wie, ale nic z tym nie robi kolejny rok... a nam ludziom, którzy pracują norlamie i żyją tylko się odechciewa pomocy takim osobom... dziękuje....
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
podarunkowej CINEMA CITY UNLIMITED wygrana w konkursie „Filmowy Konkurs
Lay’s Krótka Piłka” w ramach Filmowej Promocji Lay’s.
tylko nie wiem ktory etap: 8 czy 9 bo nie wiem w którym wygrałem
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tylko co mi po tym jak niby ustawię wszystko co oni chcą w parametrach a i tak nie poinformują o tym ludzi o takim czymś ... i jak mają akurat wybrać moją ofertę jak nie będą wiedzieli że mają darmową dostawę! Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
czyli już po losowaniu dodatkowym Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Osttanio miałem taką sytyuację. Na fb pojawił się konkurs, dodałem go do bazy po 10 minutach od pojawienia się i odrzucono b chwilę przede mną ktoś już go zgłosił. Pojawił się w bazie ale niepod moim pseudonimem
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja bym zmienił „konkursy Avanti”, ten co proponujesz jest za długi Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wystarczy nacisnąć i karma trafi do schronisk dla zwierząt
https://www.olx.pl/nakarm-psa/ Karmić można przez aplikację mobilną. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8411