Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6448305 Napisano: 03.01.2018 14:35:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rudawka napisał(a):

2 zgłoszenia, miecza żadnego, duracell mnie olal, dlaczego  emotka

Na wszystkie etapy wysłanych uwaga: 12 zgłoszeń....i *****************  (tutaj niecenzuralne słowa)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6447509 Napisano: 01.01.2018 16:10:14 w Sport
Jeeeeeee Kamil kocham cię.... jeeeee emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6447392 Napisano: 31.12.2017 18:30:13 w Nasze wygrane w minionym roku
Jeden z gorszych konkursowych lat...
W marcu zapisałem się na prawko i przygoda z nim trwała do sierpnia... Od lutego już stres z tym związany aż do sierpnia... i myślałem tylko o tym. dlatego na konkursy nie było aż tyle czasu co zwykle...
Z lepszych: 500 zł zalando z carrefoura, kino domowe od Lidki z Carrefoura.rower, już nie pamiętam nawet skąd, karta z laysów do CC, oprócz tego mnóstwo bonów i mniejszej drobnicy... i DUŻO DUŻO jak nie więcej niż nagród ŻALÓW że tym razem się nie udało... może w przyszłym roku emotka W końcu 10-cio lecie więc musi coś się zmienić emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6447387 Napisano: 31.12.2017 17:53:43 w Życzenia na święta i nie tylko
Zdrowia i uśmiechu na 2018! Wszystko inne przyjdzie samo emotka Wielu cennych nagród emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6447345 Napisano: 31.12.2017 14:41:05 w SZUKAM....
ivanotta napisał(a):

był tutaj kiedyś top sylwestrowych konkursów? odszukać nie mogę.. coś się szykuje w tym roku? 

https://www.e-konkursy.info/forum/konkursy-co-minute-co-godzine-itp/strona/3/#p6447116
Nie o ten chodzi ?  Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

pioge7

#6447330 Napisano: 31.12.2017 14:00:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Czy w konkursie Tesco Palma z Kruszewicy wysyłacie zdjęcie wypieku z paragonem czy osobno?

osobno, bo nie zrobiłam razem.

Ja też osobno.

Ja dałem palmę do zdjęcia wypieku.  Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

pioge7

#6447071 Napisano: 30.12.2017 07:12:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś, kto otrzymał dzisiaj/wczoraj grę Kubuś z POLO sprawdzał, co ona zawiera ? Ponoć zwinięta jest w tubę zamiast opakowania kartonowego /wartość 100 zł/...  emotka

Tak, zwinięta w tubę.. ale tak jak na stronie, jest w rolce Kubuś ją tak trzyma
http://grajzkubusiem.pl/
Ale na 100zl to raczej nie wyglada.... raptem 20zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6446694 Napisano: 29.12.2017 10:20:05 w Intermarche
Miła26 napisał(a):

na jaki adres wysyłacie paragony?

Karlsbad Sp. z o.o.
ul. Wolbromska 38
03-680 Warszawa

profilaktycznie można dopisać:
„Bonbowa promocja w Intermarche” Wyświetl w wątku >>
1 Mila26 0

pioge7

#6446304 Napisano: 28.12.2017 10:36:14 w Intermarche
carissma napisał(a):

pioge7 napisał(a):

carissma napisał(a):

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Na "bonbową promocję" z Milki odsyłamy tylko na kartce imię, nazwisko, adres i paragon? Nie ma żadnego oświadczenia? Dopisujecie też nr tel?

na kartce wydrukowałem dane z telefonem
dołączyłem paragon i tyle...
karlsbad chyba nie miał oświadczeń nigdy z tego co kojarzę emotka

Byłam tak szczęśliwa, że Pani do mnie zadzwoniła, że umknęły mi szczegóły emotka Dzięki za odpowiedź emotka

ona mówiła że wszytskie info w regulaminie, i tam własnie pisze adres do wysyłki, profilaktycznie dodaję numer telefonu,
adres do wysyłki jest na samej górze regulaminu + dodaję do adresu jeszcze że chodzi o Banbkową promocję w intermarche, bo teraz robią parę konkursów i żeby mieli jasność na co to idzie emotka wiem że mają tam ludzi i segregują paragony do stokrotki czy itm ale wolę profilaktycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6446288 Napisano: 28.12.2017 10:01:52 w Intermarche
carissma napisał(a):

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Na "bonbową promocję" z Milki odsyłamy tylko na kartce imię, nazwisko, adres i paragon? Nie ma żadnego oświadczenia? Dopisujecie też nr tel?

na kartce wydrukowałem dane z telefonem
dołączyłem paragon i tyle...
karlsbad chyba nie miał oświadczeń nigdy z tego co kojarzę emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, carissma 0

pioge7

#6446262 Napisano: 28.12.2017 07:59:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj prawdopodobnie ostatnia nagroda w tym roku emotka
 100 zł z Milki w Intermarche... W końcu coś... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6445715 Napisano: 25.12.2017 11:24:53 w Oddam za darmo
kolejne kody na filmy z laysów czekają w bazarku emotka kto chce niech wchodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6445672 Napisano: 24.12.2017 16:42:02 w Życzenia na święta i nie tylko
Kochani, wszystkiego co najlepsze... zdrowia i szczęścia na święta i nie tylko emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6445628 Napisano: 24.12.2017 09:42:56 w Wkurza mnie...
Kurcz.e.. puścili aktualizacje na telefon w nocy .... ale teraz beznadziejnie jest... miałem fajnie u góry w telefonie kontakty ulubione i teraz zniknęło... jest alfabetycznie emotka  nie da się zmienić kolejności juz w tych ulubionych a wcześniej się dało ....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6445621 Napisano: 24.12.2017 06:18:54 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pamiętacie wysyp choinek z Orlenu kilka lat temu co ubrane przychodziły. Ma ktoś może te światełka? Czy nadają się one na pole? Tata mówi ze nie i niechęć ich zawiesić. A nie wiem czy można... ma ktoś może je na zewnątrz i potwierdzi że są ok? 

Czy "pole" po waszemu to podwórko, czy pole emotka ?

Tak podwórko emotka  ja z tych co na pole wychodzą,nie na dwór emotka  

Reni napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pamiętacie wysyp choinek z Orlenu kilka lat temu co ubrane przychodziły. Ma ktoś może te światełka? Czy nadają się one na pole? Tata mówi ze nie i niechęć ich zawiesić. A nie wiem czy można... ma ktoś może je na zewnątrz i potwierdzi że są ok? 

ja miałam wtedy jedną z tych choinek na balkonie i światełka przetrwały  emotka  

Dziękuje emotka  to jeszcze dziś komplecik wędruje na zewnątrz emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Reni 0

pioge7

#6445601 Napisano: 23.12.2017 21:43:40 w SZUKAM....
Pamiętacie wysyp choinek z Orlenu kilka lat temu co ubrane przychodziły. Ma ktoś może te światełka? Czy nadają się one na pole? Tata mówi ze nie i nie chce ich zawiesić. A nie wiem czy można... ma ktoś może je na zewnątrz i potwierdzi że są ok?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6445540 Napisano: 23.12.2017 12:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Podravka/Vegeta C4 - mam im wysłać na maila tylko paragon i dane? Bez żadnego oświadczenia?

Powinnaś uzupełnić formularz przez stronę grafa
tak było poprzednim razem, teraz nie wiem, nie grałem w II i III ETAPIE  Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

pioge7

#6445495 Napisano: 23.12.2017 06:14:23 w SZUKAM....
Po ile sprzedajecie karty unlimited do cinema city? Chce sprzedać i nie wiem za ile cos takiego schodzi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6445464 Napisano: 22.12.2017 21:30:15 w Wkurza mnie...
mugolinka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie... nie wiem jak to nazwać... ponoć potrzebujący. Wiem, że są naprawdę ludzie, którym się nie przelewa, ale wkur.... mnie źe są i tacy, którzy mogą mieć, nie chcą a jak się im pomoże to jeszcze źle. 
Pracuję w sklepie to słyszę co i jak... u nas jest kilka takich rodzin we wsi, które biorę pieniadze z mopsu bo do pracy niepójdą bo nie.  Bo za małe zarobki, a bo ciezko... No i mops im wypłaca kasę która wiadomo idzie na co...... teraz że święta nasz kochany MOPS dał im paczki, tym potrzebującym.... i co się okazało. W paczkach konserwy, sery, mąka, olej itp. Przychodzi dziś do sklepu gościu i mówi „po ch*** dali mu takie rzeczy, mogli lepiej dać 10 piw to byłby bardziej zadowlony”, kolejna opinia „napier*** jakieś kasze i oleje... mogli lepiej litr spirytusu dać.”. No dosłownie.... aż się nóż w kieszeni otwiera... a ci co potrzebują to albo nie idą do Mopsu bo się wstydzą, albo mają resztki szacunku i jakoś pracują i wiążą koniec z końcem albo nie chcą byc porównywani z nimi,.. 
z tego co wiem, (lista od proboszcza) paczki dostało 14 „rodzin”, z czego tylko 2 wiemy że żyją normalnie.. pozostałe 12 to piją albo mają tak zaniżone dochody na umowach że dostają zapomogi... i wiem , że MOPS o tych przypadkach wie, ale nic z tym nie robi kolejny rok... a nam ludziom, którzy pracują norlamie i żyją tylko się odechciewa pomocy takim osobom... dziękuje....  emotka  musiałem się wygadać. 

Doskonale Cię rozumiem.Do dziś mam przed oczami gówniarzerię, która rozbija jabłka na przystanku o mur z MOPSu właśnie za czasów z roku setek skrzynek rozdawanych na miliony sposobów właśnie tym ,,najbiedniejszym" choć mamusie i tatusie wystawali w tych km kolejkach od świtu. Mi z kolei zdarzyło się być po drugiej stronie lustra- pracowałam w GOPSie i miałam ten przywilej ,żeby wydawać ów żywność. Bitwa o karpie w Lidlu to pikuś właśnie w porównaniu o miejsce w kolejce choć tu akurat każdy dostaje bo lista jest i suma musi się zgadzać. Jednak nie wiem co gorsze czy słyszeć jak element wyklina hojność państwa czy jak pracownicy napierdzielają się ze składu ów żywności po cichu przy kawie. Był czas ,że dawali w puszkach kaszę z warzywami lub takie pulpety z makaronem. Pan pracownik ( doświadczony w średnim wieku, wiele lat pracy w środowisku) czyta skład, po każdym E wyliczanym wybucha jeszcze większym śmiechem po czym mówi ,że wziął jedną puszkę dla psa i ten nie chciał tego jeść. Lub też bierze karton mleka i śmieje się z daty ważności  ( coś koło pół roku) że jak to można mlekiem nazwać. 

No niestety tak jest,.. nie dają to jak to im źle, dają to źle bo dają to a nie to emotka  masakra...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6445425 Napisano: 22.12.2017 18:42:38 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie ludzie... nie wiem jak to nazwać... ponoć potrzebujący. Wiem, że są naprawdę ludzie, którym się nie przelewa, ale wkur.... mnie źe są i tacy, którzy mogą mieć, nie chcą a jak się im pomoże to jeszcze źle. 
Pracuję w sklepie to słyszę co i jak... u nas jest kilka takich rodzin we wsi, które biorę pieniadze z mopsu bo do pracy niepójdą bo nie.  Bo za małe zarobki, a bo ciezko... No i mops im wypłaca kasę która wiadomo idzie na co...... teraz że święta nasz kochany MOPS dał im paczki, tym potrzebującym.... i co się okazało. W paczkach konserwy, sery, mąka, olej itp. Przychodzi dziś do sklepu gościu i mówi „po ch*** dali mu takie rzeczy, mogli lepiej dać 10 piw to byłby bardziej zadowlony”, kolejna opinia „napier*** jakieś kasze i oleje... mogli lepiej litr spirytusu dać.”. No dosłownie.... aż się nóż w kieszeni otwiera... a ci co potrzebują to albo nie idą do Mopsu bo się wstydzą, albo mają resztki szacunku i jakoś pracują i wiążą koniec z końcem albo nie chcą byc porównywani z nimi,.. 
z tego co wiem, (lista od proboszcza) paczki dostało 14 „rodzin”, z czego tylko 2 wiemy że żyją normalnie.. pozostałe 12 to piją albo mają tak zaniżone dochody na umowach że dostają zapomogi... i wiem , że MOPS o tych przypadkach wie, ale nic z tym nie robi kolejny rok... a nam ludziom, którzy pracują norlamie i żyją tylko się odechciewa pomocy takim osobom... dziękuje.... emotka  musiałem się wygadać.  Wyświetl w wątku >>
2 nkba, margo466 0