Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6440014 Napisano: 11.12.2017 07:40:48 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

W sobotę kupiłam w Carrefour Viscoplast na konkurs. Do 24 chciałam wysłać zgłoszenie,ale  sprawdziłam  listę sklepów i okazało się, że niestety na liście nie widnieje mój Carrefour emotka I  po "ptokach" emotka
Tak mogę zrobić tylko JA, albo zapomnę zabrać paragonu ze sklepu, albo nie kupię produktu, bo myślami jestem już dalej emotka emotka

Listą nie ma się co sugerować bardzo
dla przykladu konkurs elfy pepsi w c4 w regulaminie jest wymieniony sklep mój a w liście sklepów nie ma także viscoplast też mógł być w twoim sklepie tak samo konkurs vegeta. lista sklepów bardzo okrojona, natomiast na stronie konkursowej w regulaminie mój sklep także wystaępuje a na stronie c4 go nie ma. Mogłaś zagrac  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6439849 Napisano: 10.12.2017 17:11:00 w Pomocy!!!!
kameleon1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

Nigdzie nie mogę znaleźć regulaminu do konkursu "Jesienna przygoda z Viscoplast" Carrefour
Czy mogę liczyć na pomoc?

nikt nie ma, w necie też nie ma emotka
 pisałem do carrefoura ale do tej pory żadnej reakcji z ich strony nie ma emotka

Dzięki za odpowiedź. Odpuściłabym sobie ten konkurs, ale szkoda żeby paragon się zmarnował

też mam paragon i dziś oczywiście w ostatnim dniu się obudziłem że chcę wysłać. Nie wiadomo ile znaków, i czy załączać paragon do emaila czy nie... odpowiedź mam przygotowaną do 160 znaków, skan też... czekam na info od c4. Jak nie odpiszą do 20 to wysyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6439844 Napisano: 10.12.2017 17:05:30 w Pomocy!!!!
kameleon1982 napisał(a):

Nigdzie nie mogę znaleźć regulaminu do konkursu "Jesienna przygoda z Viscoplast" Carrefour
Czy mogę liczyć na pomoc?

nikt nie ma, w necie też nie ma emotka
 pisałem do carrefoura ale do tej pory żadnej reakcji z ich strony nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6439833 Napisano: 10.12.2017 16:45:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

superloser napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

Czy ma ktoś może regulamin konkursu "Przywitaj jesień z nagrodami" E.Leclerc?
Siadłam do pisania, ale nic się nie otwiera. Pisaliście o numerze transakcji, a czy ograniczenie standardowe do 160 znaków tez jest? Skoro trzeba zmieścić aż tyle info na początku? emotka )) 

Nie ma limitu - tylko info o dodatkowym koszcie za kazde kolejne 160 znaków - bez polskich.

Tu masz najważniejsze info  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6439603 Napisano: 09.12.2017 21:02:06 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie że chcę zapytać o coś na facebooku konkretną markę, nie jako komentarz tylko jako post na ich stronie i wychodzi mi że nie mam uprawnień żeby pisać emotka druga sytuacja dziś taka emotka wzięli mi jakieś uprawnienia czy co emotka emotka

a czy nie zdarzyło się tak, że kiedyś był jakiś konkurs u nich, polubiłeś fanpage, a po zakończeniu konkursu cofnąłeś polubienie? emotka

Administrator ma teraz możliwość nadawania uprawnień dla fejsbukowiczów - wielu ma np. dodawanie postów po moderacji, albo wogóle blokadę (ze względu na trolowanie i wypisywanie głupot). Jest też możliwość zablokowania wysyłania wiadomości - więc fanpage jest tylko platformą jednostronnej komunikacji dla firmy.
A na tej stronie są już jakieś prywatne posty?

Tak, chodzi o strony carrefour polska i nju mobile. Wcześniej pisałem i nie było problemów. Teraz sprawdziłem i to damo a z aplikacji mobilnej bez problemów. emotka  Ciekawe... a dalej ich strony lubię  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6439486 Napisano: 09.12.2017 10:07:50 w Wkurza mnie...
wkurza mnie że chcę zapytać o coś na facebooku konkretną markę, nie jako komentarz tylko jako post na ich stronie i wychodzi mi że nie mam uprawnień żeby pisać emotka druga sytuacja dziś taka emotka wzięli mi jakieś uprawnienia czy co emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6439459 Napisano: 09.12.2017 07:23:14 w Oddam za darmo
madlette napisał(a):

P3N3M3HA3

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 madlette 0

pioge7

#6439316 Napisano: 08.12.2017 20:15:10 w SZUKAM....
Halszka napisał(a):

Zakupy na Allegro, robię raz w roku więc nie mam pojęcia czy jest taka opcja:
Zrobić zakupy u dwóch różnych osób i opłacić jedną transakcją? Czy Allegro sobie to podzieli między użytkowników?
Może spróbowałabym zawalczyć w konkursie urodzinowym..

Można. Wcześniej dodaj do koszyka wszytskie rzeczy a potem jak juz skończysz to przechodzisz do koszyka, wybierasz opcje przesyłki, dajesz adres i płacisz.  Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6439141 Napisano: 08.12.2017 13:53:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

krseta napisał(a):

mietowa napisał(a):

Takie pytanko: kiedy wysyłacie zgłoszenie i macie dwie opcje: przez sms albo formularz, które wybieracie? Waszym zdaniem ma to jakieś znaczenie?

formularz;p zazwyczaj daje mozliwość wykorzystania większej ilości znaków

I można pisac z polskimi znakami emotka Mi przynajmniej lepiej sie to czyta emotka

i jest bezpłatny emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6438960 Napisano: 08.12.2017 10:11:07 w Wkurza mnie...
kupiłem kawę w ITM Astrę kilka dni temu, wierszyk piękny wymyśliłem, chcę go teraz wysłać i co... konkurs się skończył 6.12 emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6438812 Napisano: 07.12.2017 20:58:21 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Aha czyli problem nie tylko u mnie występuje. Myślałem że w tych problemach jestem jedyny emotka  

raczej nie bo i u siebie to zauważyłem w pracy, a w domu jeszcze tego nie widziałem...

U mnie na iPadzie sie to czasem dzieje. Na laptopie może dwa razy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6438785 Napisano: 07.12.2017 20:16:33 w Czas na zmiany...
Aha czyli problem nie tylko u mnie występuje. Myślałem że w tych problemach jestem jedyny emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6438679 Napisano: 07.12.2017 17:04:55 w Czas na zmiany...
Pionas co może byc nie tak u mnie na iPadzie że czasami ostatnio na forum i kalendarz zamiast z boku mam pod konkursami. Czyściłem przeglądarkę i dalej to samo. Strona ładuje sie do końca, dopiero odswiezenie ale za drugim razem dziala
chodzi o przeglarke chrome na iPadzie 
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6438572 Napisano: 07.12.2017 14:06:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Matko Boska co Jasnej bronisz Częstochowy emotka
Pani Kochana Lidia Rasztawicka w końcu podarowały mi kartę... aż nie wierzę.... emotka
teraz gram o Heńka emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6437666 Napisano: 06.12.2017 11:45:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiamisiam napisał(a):

dla mnie cały ten rok to tragedia, tak źle nie było od kilku lat emotka emotka
Lewiatan mnie zawiódł buuu. Smutno mi wątku a liczyłam na taki piękny prezent na Mikołajki emotka

Mam to samo... cały rok do bani... emotka emotka  na lewiatana też tak liczyłem... tyle się umyślałm i nic emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6437608 Napisano: 06.12.2017 10:48:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

bc14 napisał(a):

RMF miało mieć dziś akcję mikołajkową z Mambą słucham radio ale nic nie mówili, ktoś coś słyszał?

Po 10:35 mówili coś o takim konkursie, będą dla dzieci jakieś nagrody i do każdego zapas gum Mamba, ale zasad nie znam emotka

W gazecie dziś jest że rozdają choinki pod choinkę i do każdej choinki zapas gum mamba. To nie to?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6437356 Napisano: 05.12.2017 15:33:12 w Wkurza mnie...
agniehaha89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No i nie dostanę kuferka z Wawelu intermarche emotka  
pokazało się ze wysyłałem 3zgloszenia a wysłałem 2 paragony w tym oba które nie wygrały a wygrany został w domu emotka  SMOLAR zamawiał bezpośrednio w Wawelu nagrody i oni wysyłali i już nie ma szans żeby mi przysłali  emotka emotka emotka  jak pech to pech....
jednak moje zapiski się nie do konća sprawdzają emotka  

odpowiedzieli Ci na e-maila czy dzwoniłeś? ja czekam jeszcze na kapsułi E z konkursu świeże pranie z wygrywaniem i zastanawiam się czy dzwonić do nich, bo coś długi to trwa. Z innego sklepu już dawno otrzymałam. 

Pisalem wczoraj nie odpisali napisałem dzis. I odpisali na dzisiejszego emaila. Dzownić nie dam rady bo jestem w pracy a ciezko dzownić wiec tylko zostało pisanie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6437353 Napisano: 05.12.2017 15:26:55 w Wkurza mnie...
No i nie dostanę kuferka z Wawelu intermarche emotka  
pokazało się ze wysyłałem 3zgloszenia a wysłałem 2 paragony w tym oba które nie wygrały a wygrany został w domu emotka  SMOLAR zamawiał bezpośrednio w Wawelu nagrody i oni wysyłali i już nie ma szans żeby mi przysłali emotka emotka emotka  jak pech to pech....
jednak moje zapiski się nie do konća sprawdzają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6437306 Napisano: 05.12.2017 14:18:52 w Oddam za darmo
atanerka napisał(a):

1 punkt YCJP47CXZ - SERCE ROŚNIE Wawel

Wziąłem, Dziękuję  Wyświetl w wątku >>
1 atanerka 0

pioge7

#6437289 Napisano: 05.12.2017 13:52:03 w Czas na zmiany...
defed napisał(a):

weźcie ode mnie kod - chcę zobaczyć jak wygląda podziękowanie  emotka

Chyba ktoś mnie uprzedził emotka   Wyświetl w wątku >>
1 defed 0