Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6437276 Napisano: 05.12.2017 13:42:21 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 właśnie uruchomiłem wersję testową mechanizmu od kodów emotka
https://www.e-kon...y.info/bazarek/kody/

Przetestowałem emotka
jeden wziąłem drugi oddałem emotka  sprawdz czy podziękowanie przyszło do ciebie  
napsialem ci jeszcze coś na priv emotka  

pionas - fajne, że pomyślałeś o możliwości zwrotu, sprawdziłem to. Nie pobrałem kodu, tylko rzuciłem okiem, jak wygląda mechanizm. Powinno pójść podziękowanie do pioge7 emotka  

Doszło podziękowanie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6437238 Napisano: 05.12.2017 12:57:02 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

pioge7 właśnie uruchomiłem wersję testową mechanizmu od kodów emotka
https://www.e-kon...y.info/bazarek/kody/

Przetestowałem emotka
jeden wziąłem drugi oddałem emotka  sprawdz czy podziękowanie przyszło do ciebie  
napsialem ci jeszcze coś na priv emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436836 Napisano: 04.12.2017 17:03:53 w Paragony na trwające konkursy
Mogę zrobić zakupy na konkurs intermarche woseba (13 zł ) lub bryza (22zł) 
będę w czwartek w sklepie ok. 9:00 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436833 Napisano: 04.12.2017 17:00:46 w PODZIĘKOWANIA
vickichelm
Dziękuję za paragon emotka oby okazał się szczęśliwy emotka polecam Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6436805 Napisano: 04.12.2017 15:54:41 w SZUKAM....
carissma napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wszyscy dostali,już kuferki od smolara Wawel? Coś długo każą czekać >[

Chodzi o szczęśliwą 13? Jeśli tak, to mój doszedł już jakieś 2 tygodnie temu, a wygrałam ostatniego dnia.

Ja wygrałem tez jakis w ostatnich dniach... nie ostatniego ale jakoś 2-3 dni do końca było emotka  
pisalem do smolara nic nie odpisali 

koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wszyscy dostali,już kuferki od smolara Wawel? Coś długo każą czekać >[

moja siostra mieszka w Twoich okolicach i tez nie dostała, może kurier zrobił sobie prezent emotka niby do środy mają czas na wysyłke a reklamacje do 7

Hmmmm ciekawe.... myśle że to nie kurier bo akurat kurierzy są u nas spoko. Zawsze mili, bezproblemowo umawiają się na konkretna godzinę. Bardziej SMOLAR nawalił myśle... pisałem do nich ale nie odpisali... czekam jeszcze do jutr...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436671 Napisano: 04.12.2017 12:28:58 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tylko z WC okno jest na niego i jak siedzę w kibelku i patrzę to tak dziwie i szybko uciekam

spoko, dla mnie nic w tym dziwnego? że się w WC ptaka widzi emotka

emotka gorzej, jak odkrywasz, że ptak gapi się też na Ciebie emotka A już szczytem jest, jak ze sobą rozmawiacie emotka

Bardzo śmieszne, dosłownie boki zrywać.... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6436548 Napisano: 04.12.2017 04:59:52 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragon z polomarketu na kubusia  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436547 Napisano: 04.12.2017 04:48:21 w SZUKAM....
Wszyscy dostali,już kuferki od smolara Wawel? Coś długo każą czekać >[ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436459 Napisano: 03.12.2017 17:09:33 w Oddam za darmo
superloser napisał(a):

tomusczar napisał(a):

dorcia1376 napisał(a):

PH69RP6HH

czemu jak ktoś bierze to nic nie pisze emotka ((

Bo kazdy to widzi, nawet nie zalogowany

Już niedługo emotka  pionas szykuje super rozwiązanie emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6436358 Napisano: 03.12.2017 10:25:17 w Dziś cieszę się z.....

Fajeczka- moje cyfry
kółeczko- wylosowane
niby 2 ale cieszy że coraz bliżej szósteczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436286 Napisano: 02.12.2017 20:27:46 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu"wygraj walizkę w ABC", ponieważ wysłałam 30.11 zgłoszenie i do tej pory nie otrzymałam potwierdzenia na maila,czy ktoś też tak ma?Na stronie M&M`S ostatni zwycięzca jest z 29.11, gdzie 30.11  i 1.12, a w galerii są tylko 4 zgłoszenia z 30.11 ? Czy tylko w moim kompie jest coś nie tak,  czy u nich walnięta stronka?

tak, są tylko 4. jak się zgłaszałem też w okolicach 27 czy 26.11 to też tak było kilka akceptowanych było w tym samym dniu, reszta na drugi.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436255 Napisano: 02.12.2017 18:53:50 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

do mnie dzowni jeden od miesięcy am wystawioną krowę milkę i dzowni z pytaniem czy ona daje mleko... No masakra jakaś.. najgorsze że numer nieznany, nic nie da się zrobić emotka  

odpowiedz, ze CZEKOLADE daje w formie płynnej albo parówki,  w zaleznosci czym karmiona 

emotka ...albo że parówki o smaku czekolady - to teraz takie modne, robić coś jednego o smaku drugiego (kabanosy o smaku sera, chipsy o smaku bekonu emotka )
Możesz zlikwidować z opisu numer telefonu i podawać go tylko wtedy, gdy się z kimś ugadasz na pewniaka, wymieniając uwagi pod ogłoszeniem - w wiadomościach prywatnych. Zainstaluj apkę olx w telefonie, będzie powiadamiała o nadejściu nowej wiadomości  z ogłoszenia. No i na noc wyciszaj telefon, bo niestety, potrafią pisać o drugiej w nocy emotka a telefon pika, jakby przyszedł SMS.

Wyciszyć nie mogę bo budzik musi mi dzownić o 4:40 żeby do pracy wstać. Olx mam telefonie. 
Ale pomysł dobry. Jak zadzwonią to powiem że daje czekoladę... i się rozłączę emotka

A co ma wspólnego budzik z wyciszeniem dźwięków przychodzących wiadomości/połączeń/powiadomień z aplikacji?  emotka  

a to ze sobą nie współgra? myślałem że wyciszając telefon wyciszam budzik tak samo emotka sorki, musze jeszcze poznać mój telefon emotka   Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

pioge7

#6436251 Napisano: 02.12.2017 18:42:02 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

do mnie dzowni jeden od miesięcy am wystawioną krowę milkę i dzowni z pytaniem czy ona daje mleko... No masakra jakaś.. najgorsze że numer nieznany, nic nie da się zrobić emotka  

odpowiedz, ze CZEKOLADE daje w formie płynnej albo parówki,  w zaleznosci czym karmiona 

emotka ...albo że parówki o smaku czekolady - to teraz takie modne, robić coś jednego o smaku drugiego (kabanosy o smaku sera, chipsy o smaku bekonu emotka )
Możesz zlikwidować z opisu numer telefonu i podawać go tylko wtedy, gdy się z kimś ugadasz na pewniaka, wymieniając uwagi pod ogłoszeniem - w wiadomościach prywatnych. Zainstaluj apkę olx w telefonie, będzie powiadamiała o nadejściu nowej wiadomości  z ogłoszenia. No i na noc wyciszaj telefon, bo niestety, potrafią pisać o drugiej w nocy emotka a telefon pika, jakby przyszedł SMS.

Wyciszyć nie mogę bo budzik musi mi dzownić o 4:40 żeby do pracy wstać. Olx mam telefonie. 
Ale pomysł dobry. Jak zadzwonią to powiem że daje czekoladę... i się rozłączę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436250 Napisano: 02.12.2017 18:35:11 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Wkurza mnie, że mam tyle różnego rodzaju niepotrzebnych rzeczy w domu. Za dwie godziny sie przeprowadzam, i ilość kartonów, worków itp. jest przerażająca. (...)

Spróbuj przeczytać obie książki Marie Kondo + pooglądać jej filmiki na YT - może coś zmieni się na lepsze emotka

I życzę wygrania nowego tv, bo najwyraźniej nadszedł na to czas emotka

Ja bez książek stosuję zasadę 3P - zostawiam rzeczy Piękne, Przydatne i Pamiątkowe. Każda rzecz, która nie spełnia jednej z tych kategorii wylatuje emotka

Oj ta zasada u mnie nie działa, bo wszystko pod to podciągam. A też czeka mnie niedługo przeprowadzka i muszę dość znacznie ograniczyć ilość posiadanych rzeczy. Ale jak, jak wszystko "przydasię"?

Choć z drugiej strony nie raz przeżywałem miesiące mając tylko to, co mi się do plecaka zmieściło i da się. Chyba obejrzę ten filmiki emotka  

U nas też było „przydasie” i wszytsko lądowało na strychu. Aż w końcu nie było miejsca. Jak poszliśmy na strych to tam radio jeszcze z lat 80. Sokowirówka która okazała się zepsuta i bombonierka z datą do 2014 emotka  także poszło wszystko na porządki i teraz miejsca na strychu że balować można emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436233 Napisano: 02.12.2017 17:35:54 w Wkurza mnie...
izkak napisał(a):

Przyzwyczaiłam się już trochę do ignorowania cebulaków z OLX, którzy stale wypisują, że dadzą "tyle i kropka", dzwonią o 5 rano, żeby zapytać czy przedmiot jest dostępny, albo umawiają się i nie przychodzą na spotkania... No cóż, mam "szczęście" to takich osobników i przyciągam ich jak magnez. Dzisiaj jednak odkryłam zupełnie nowy gatunek "Cebulak z Allegro" - koleś kupił kilka moich rzeczy przez "kup teraz" po czym napisał do mnie, że oferuje 70% ceny i zwrot prowizji, którą zabiera Allegro. Oczywiście odmówiłam i wytłumaczyłam, że transakcja jest wiążąca, a ja nie sprzedaję przedmiotów poza Allegro. Napisałam, że czekam na wpłatę całości albo niech zrezygnuje z zakupu, tak żebym mogła starać się o zwrot naliczonej prowizji. Teraz koleś mnie obraża i "straszy", że gdzieś tam mnie zgłosi do Allegro i wystawi negatywa  emotka Moje pytanie brzmi: na jakim etapie rozwoju zatrzymał się mózg tej osoby?  emotka

Skąd ja to znam... do mnie dzowni jeden od miesięcy am wystawioną krowę milkę i dzowni z pytaniem czy ona daje mleko... No masakra jakaś.. najgorsze że numer nieznany, nic nieda się zrobić emotka  

wkurza mnie aktualizacja na Windows .... od 16:50 do teraz mam 4% ... 40 minut. Czekania... ile to będzie trwać emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6436173 Napisano: 02.12.2017 14:15:33 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na kubusia w polomarkecie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6436140 Napisano: 02.12.2017 11:30:31 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Aż zazdroszczę. Do mnie przylatują na pewno wróble i sikorki, teraz ten osobnik dzięcioł. Innych nie widuje. Albo nie znam. Ale akurat mam karmnik ustawiony że tylko z WC okno jest na niego i jak siedzę w kibelku i patrzę to tak dziwie i szybko uciekam emotka  ale fakt faktem... ślicznie to wygkąda. emotka   

Ja mam dzięki ptaszkom darmową prognozę pogody: ilekroć przyleci sroka z pobliskiej "Dorotki" - za 2-3 dni ochłodzenie murowane.  emotka  Inna sprawa, że dwóm sroczkom tak się u mnie spodobało, że sobie kilka lat temu gniazdko założyły na olbrzymim jesionie, zatem teraz mam ... ochłodzenie codziennie. emotka

Hahaha No to fajnie masz, bo w Tv jak zapowiadają pogodę na 2- p3 dni do przodu to się im rzadko sprawdza emotka   Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

pioge7

#6436094 Napisano: 02.12.2017 05:29:34 w Dziś cieszę się z.....
nkba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziś cieszę się, że taki oto koleżka zawitał pod mój karmnik. Oprócz sikorek i wróbelków przyszedł czas na podziwianie innych okazów szukających pokarmu. Wie ktoś może co to za ptak? Możliwe że gil?

Kojarzę ptaszka ale nazwy nie pamiętam, ja już nie mogę się doczekać kiedy u mnie śnieg będzie i te stada ptaków się pojawią emotka największy karmnik mam przed oknem w salonie i cudownie się na nie patrzy emotka Non stop setki dzwońców, cztery gatunki sikorek, kowaliki,  dostojny pan grubodziub, pani ziemba i najrzadziej przylatujący ale najbardziej kolorowy szczygieł emotka Przylatuje kilka innych gatunkow ale śmigaja tak szybko, że nie zdążę ich "zidentyfikować" emotka   Mogę sie na nie gapić godzinami emotka

Aż zazdroszczę. Do mnie przylatują na pewno wróble i sikorki, teraz ten osobnik dzięcioł. Innych nie widuje. Albo nie znam. Ale akurat mam karmnik ustawiony że tylko z WC okno jest na niego i jak siedzę w kibelku i patrzę to tak dziwie i szybko uciekam emotka  ale fakt faktem... ślicznie to wygkąda. emotka    Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

pioge7

#6435984 Napisano: 01.12.2017 20:36:33 w Dziś cieszę się z.....
synk napisał(a):

a nie dzięcioł?

chyba tak emotka
sprawdziłem w googlach jak wygląda emotka
podobny i to bardzo emotka
tak jest.. mieszka człek na wsi a ptaków nie umie rozpoznać emotka Wyświetl w wątku >>
2 synk, brucee 0