Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6442148 Napisano: 14.12.2017 15:33:19 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jestem w szoku..... w domu nikogo nie ma poza psem bo albo w pracy albo pojechali na pogrzeb.. a dostałem 10 minut temu emaila że paczka odebrana na mnie....  emotka  mój pies umiał otworzyć dom zamknięty na dwa spusty i odebrać paczkę ....  emotka  
a tak naprawdę... ciekawe co z moją paczką... kurier nie dzownil w ogóle... teraz mam ją szukać czy co... jak przyjdę do domu?  emotka

być może zmieściła się do skrzynki pocztowej emotka

Chyba że sąsiada... nie mamy skrzynki na listy... No jestem wściekły jak nie wiem... to prezent dla taty i teraz go se będzie chyba po sąsiadach szukać... 

nie doceniasz mądrości psa, to na pewno on odebrał

Wlasnie sie nadal zastanawiam nad tym.... dochodzę do wniosku że jednak mogła emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6442130 Napisano: 14.12.2017 15:09:42 w SZUKAM....
Hmmm, chyba jednak muszę gdzieś jechać popatrzeć. Dzieki za opinie  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6442123 Napisano: 14.12.2017 14:53:25 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jestem w szoku..... w domu nikogo nie ma poza psem bo albo w pracy albo pojechali na pogrzeb.. a dostałem 10 minut temu emaila że paczka odebrana na mnie....  emotka  mój pies umiał otworzyć dom zamknięty na dwa spusty i odebrać paczkę ....  emotka  
a tak naprawdę... ciekawe co z moją paczką... kurier nie dzownil w ogóle... teraz mam ją szukać czy co... jak przyjdę do domu?  emotka

Zdarzyło mi się, że: kurier wiózł paczkę na adres firmy, siedziba czynna tylko do 16:00, ale w powiadomieniu mailowym było, że kurier pojawi się w przedziale 9:00-11:30. Czekam, czekam... Nie ma kuriera. O 16:10 dzwoni kurier na telefon, że przyjedzie jutro bo zastał zamknięte drzwi. OK-myślę sobie, nie zamawiałam kuriera na konkretna godzinę, kierowca nie miał prawa wiedzieć, że już zamknięte. W domu wchodzę na maila, klikam w śledź przesyłkę, a tam, że paczka dostarczona o 16 z hakiem  emotka  Miałam przez całą noc stresa, czy paczka w ogóle dojedzie nastepnego dnia, bo sporej wartości, na szczęście dojechała - ale jakim prawem kurier odfajkował, że dostarczone?!?  emotka  Nie chciał sobie statystyk psuć? Jak tak można!?!

Masakra co się teraz z tymi paczkami dzieje... inpost to totalne nieporozumienie, kurierzy już zawodzą. Poczta teraz to tydzien albo dłużej paczkę wiezie.... masakra...  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6442119 Napisano: 14.12.2017 14:51:47 w SZUKAM....
Zna się ktoś na materacach? Jaki najlepiej kupić? Sprężynowy czy piankowy? Chodzi o to, żeby był twardy i nic sie z nim nie robiło... kupiłem pare lat temu ale nie wiem wlasnie jaki i zaczęły się na nim pagórki robić... chcę zmienić a na Allegro pisze ze wszytskie są super.... rodzince kupili jakiś bolenowy z kokosem czy jakoś tak... miesiac temu, są zadowoleni ale czy on się nie zniekształci ... nie wiem... zna sie ktoś. ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6442109 Napisano: 14.12.2017 14:42:58 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

pioge7 napisał(a):

być może zmieściła się do skrzynki pocztowej emotka

Chyba że sąsiada... nie mamy skrzynki na listy... No jestem wściekły jak nie wiem... to prezent dla taty i teraz go se będzie chyba po sąsiadach szukać...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6442102 Napisano: 14.12.2017 14:37:39 w Wkurza mnie...
Jestem w szoku..... w domu nikogo nie ma poza psem bo albo w pracy albo pojechali na pogrzeb.. a dostałem 10 minut temu emaila że paczka odebrana na mnie.... emotka  mój pies umiał otworzyć dom zamknięty na dwa spusty i odebrać paczkę .... emotka  
a tak naprawdę... ciekawe co z moją paczką... kurier nie dzownil w ogóle... teraz mam ją szukać czy co... jak przyjdę do domu? emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6442094 Napisano: 14.12.2017 14:27:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka emotka Nic... kompletnie nic... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6441819 Napisano: 14.12.2017 08:27:43 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurzają mnie sprzedawcy na Allegro. Kupione świąteczne prezenty w zeszłym tygodniu czekam na wysyłkę a oni się odzywają dopiero w tym tygodniu że jednak nie mają takiego koloru (wystawionych wiecej niż 1) i mogą zaproponować to samo tylko w innym kolorze albo zwrot pieniędzy. No szlak... emotka  kupionych 6 prezentów i już dziś 3 przypadek... 

Siostra kupiła dla mojej córki prezent ponad tydzień temu i jak na razie okazało się że sprzedający sprzedał coś czego nie miał i na co sam czeka... Dostawa opóźniona, mogą zwrócić kasę za wysyłkę ale prezent NAPEWNO wyślą... Ciekawe kiedy....

Pewnie po świętach emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6441740 Napisano: 13.12.2017 21:23:28 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie sprzedawcy na Allegro. Kupione świąteczne prezenty w zeszłym tygodniu czekam na wysyłkę a oni się odzywają dopiero w tym tygodniu że jednak nie mają takiego koloru (wystawionych wiecej niż 1) i mogą zaproponować to samo tylko w innym kolorze albo zwrot pieniędzy. No szlak...emotka  kupionych 6 prezentów i już dziś 3 przypadek...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6441488 Napisano: 13.12.2017 14:05:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
jokan napisał(a):

andii napisał(a):

jokan napisał(a):

czy smolar wysyła w smsie numer paragonu z Develey? o co chodzi?

tak w smsie jest nr paragonu emotka

dzieki, bo ja pierwszy raz na Develey puszczelam smsa, a teraz musze pewnie mase papierow powypelniac na to 10 zł emotka

Nie trzeba dużo papierów. Wchodzisz na www podajesz numery tel i paragonu uzupełniasz formularz dołączasz skan paragonu i już.  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6441373 Napisano: 13.12.2017 12:12:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

defed napisał(a):

pionas, redukcja tematów wskazanych wyżej to bardzo dobra propozycja. Typuję kolejne topy do połączenia: Czas na zmiany... oraz Coś wam się nie podoba? Piszcie! Mylą mi sie one. W obu prowadzone są dyskusje o ulepszaniu forum.

tak jak wcześniej wspomniała zdolnabestia myślimy na połączeniu lub zamknięciu części tematów
Co do "czas na zmiany" to miał określony cel ale tak jak zauważyłaś jest w nim to samo co tutaj dlatego właśnie go zamknąłem...

niektóre tematy faktycznie powinny być zamknięte i usunięte.. zwłaszcza te z 2013, 2014 i 2015 do których nikt nie zagląda od wielu lat a tylko są niepotrzebnie na forum...
i jeszcze jedno.... link do bazarku wkleiłbym gdzieś do góry...  obok konkursów czy dodaj konkurs... żeby był na wierzchu bo mało kto o nim wie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6441335 Napisano: 13.12.2017 11:44:09 w SZUKAM....
Pitach napisał(a):

Szukam podpowiedzi do Heńka  emotka
Odwdzięczę się.

przyszedłem się wpisac o to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6441304 Napisano: 13.12.2017 11:00:29 w Wkurza mnie...

pioge7

#6440996 Napisano: 12.12.2017 18:12:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

gry z Kubusia można kilka na adres? czy jestem ślepy i nie widzę ograniczenia?

ja dałam w razie czego na 2 adresy

chyba też nie będę ryzykować Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6440981 Napisano: 12.12.2017 17:53:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gry z Kubusia można kilka na adres? czy jestem ślepy i nie widzę ograniczenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6440978 Napisano: 12.12.2017 17:49:39 w SZUKAM....
rkvi napisał(a):

Podpowie ktoś w Heineken?  emotka

też już sił nie mam do nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6440888 Napisano: 12.12.2017 14:26:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Jak już łączyć tematy to można pomyślęc też nad tematami PARAGONY NA TRWAJĄCE KONKURSY i ZAKUPY NA KONKURSY USŁUGI. te dwa tematy to też jedno i to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6440820 Napisano: 12.12.2017 13:02:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mietowa napisał(a):

Bajka i papier  emotka . W godzinę 8 zwycięzców już by raczej poinformowali... 

emotka emotka
Telefon milczy i milczy ... dzowni tylko rodzina, ankiety i pokazy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6440619 Napisano: 12.12.2017 08:34:29 w Żegnamy zmarłych
Brat szwagra zmarł dzisiejszej nocy emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 brucee

pioge7

#6440560 Napisano: 11.12.2017 22:25:22 w Pomocy!!!!
ewelinka-017017 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ale ja dzisiaj też zrobiłam zakup , nawet chciałam go anulować , bo pisze  , żeby się najpierw zarejestrować , odświeżyłam stronę zaznaczyłam po zakupie zgody i wskoczył mi formularz

anulowałam i zrobiłam ponowną płatność,ale formularza nie ma daruje se kuźwa tylko specjalnie koleś wystawił mi produkt na allegro.

paczka będzie nadana jutro z tego co widze to allegro nie mam jeszcze nr przesyłki.Może jak sprzedający wyśle przesyłke to wyskoczy jako transakcja zakończona?

I jak dajesz "weź udział w konkursie" to nie pojawia się ten zakup?

no właśnie nie wyskaje mi ten zakup

ja przy pierwszym razie też zgłupiałam, zobacz najpierw czy masz status transakcji jako zakończone, jeśli tak wejdź na allegro, zarejestruj się i kliknij na konkurs i zjedź stroną w dół, tam powinnaś mieć obrazek swoich zakupów dzisiejszych z zapytaniem czy te zakupy zgłaszasz do konkursu czy jakoś tak, jak klikniesz to powinien wyskoczyć formularz...

dzięki właśnie o takie objaśnienie mi chodziło poprosiłam sprzedającego,aby zerknął czy nie może on zmienić status na zakończony,bo pieniądze popołudniu dostał.Pytanie czy dzisiejszy zakup mogę zgłosić tylko dziś czy jutro też?

Tylko dziś. Zakup możesz zgłaszać w trakcie obowiązywania rundy a runda trwa chyba dziś tylko. Jutro po północy będzie kolejna osttanią runda. Wyświetl w wątku >>
0 0