Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6435904 Napisano: 01.12.2017 18:21:30 w SZUKAM....
słuchał ktoś RMF? Były już wyniki allegro za 29 i 30.11? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435884 Napisano: 01.12.2017 17:28:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mugolinka napisał(a):

synk napisał(a):

asia575 napisał(a):

biokoo napisał(a):

kurcze troche przesadzaja z GFK emotka

Ja po 2 latach zrezygnowałam.Dla mnie zaczęło być to już kłopotliwe i uciążliwe.Jak dla mnie to punkty bardzo za powoli się zbiera,a i na dodatkowe 50 zł nawet się raz nie załapałam emotka

dobrze że mnie olali, od roku ani jednego zaproszenia do ankiet nie mam

Ja skanuje produkty dwa trzy-razy w tygodniu. Pilnuje ,żeby mniej więcej tyle było- średnio co drugi dzień. I od 2 lat co pół roku się do 50tek łapię

ja od poniedziąłku do środy pracuję od  6 do 20. To jak wrócę to nawet siły nie mam na nic. Skanuję raptem w czwartek (zakupy z 3 dni) i w sobotę jakieś większe... i też łapię się na 50 zł co edycję. a telefony mam 1-2 w roku... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435812 Napisano: 01.12.2017 15:49:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia575 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Dzwoniła do mnie pani z GFk i pyta czym spowodowane są takie małe ilości zakupów skanowanych, A mam 4 osoby w rodzinie. Czy do was też dzwonią pytają?

Do mnie raz pani zadzwoniła z zapytaniem dlaczego pieluchy kupiłam skoro małego dziecka nie mam emotka Musiałam się tłumaczyć,że były to mokre chusteczki które używam do ścierania kurzu.

Do mnie też dzwonią...
to mówię że jemy mniej i mniej kupujemy emotka

a jak był projekt z trnd monte i belriso to dzownili do mnie czemu tak dużo produktów zott kupuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435768 Napisano: 01.12.2017 14:22:27 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie dwie aplikacje na telefonie
OM CUSTOMIZE i KNOX.... pobierają baterię jak szalone i nie wiem jak wyłączyć. Jak wyłącze to się włączają same po jakimś czasie i dalej to samo... Wcześniej tel. ładowany co 3 dni, tera codziennie. Kontakt z infolinią dał mi tylko tyle że powiedzieli że mam przyjść z telefonem do salonu... a nawet nie wiem gdzie najbliższy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435716 Napisano: 01.12.2017 12:33:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas a co z opcją tą z kodami do oddania co ostatnio pisałeś? Wiesz mniej więcej kiedy ją wprowadzisz? 

może w przyszłym tygodniu znajdę czas na napisanie całego modułu...
nic nie obiecuję...

Ok, dzieki za info  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435677 Napisano: 01.12.2017 11:49:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas a co z opcją tą z kodami do oddania co ostatnio pisałeś? Wiesz mniej więcej kiedy ją wprowadzisz?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435664 Napisano: 01.12.2017 11:23:42 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Chodzi o samsunga. Spra2dze ten SMS backup czy jakoś tak. Mam nadzieje, że będzie ok emotka  

http://www.samsun...lsoftware/KIES/#none

Osttańio to pobierałem... ale albo jestem tak zielony że nie umiem się w tym posługiwać albo Jest to trudne emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435638 Napisano: 01.12.2017 10:51:36 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

muszę zrobić przywracanie ustawień fabrycznych telefonu. wiadomo że wtedy stracę w nim wszytsko.
Zdjecia już zgrałem na kompa, aplikacje spisane jakie mam żeby je znowu wgrać, lista telefonów też.
Mam problem z SMSami.
Poleci ktoś jeśli się zna jak zrobić, żeby je mieć spowortem po ustawiniach fabrycznych? Niestety ale w tej kwestii jestem zielony. Potrzebuję aplikacji która je pomoże zgrać, dobrej i najwązniejsze... PO POLSKU emotka

Jaki producent telefonu?
Są programy od producenta, które to robią - poszukaj na ich stronie.
Przykładowo: Sony Ericsson PC suite czy popularna NOKIA

Chodzi o samsunga. Spra2dze ten SMS backup czy jakoś tak. Mam nadzieje, że będzie ok emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435592 Napisano: 01.12.2017 09:31:10 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

muszę zrobić przywracanie ustawień fabrycznych telefonu. wiadomo że wtedy stracę w nim wszytsko.
Zdjecia już zgrałem na kompa, aplikacje spisane jakie mam żeby je znowu wgrać, lista telefonów też.
Mam problem z SMSami.
Poleci ktoś jeśli się zna jak zrobić, żeby je mieć spowortem po ustawiniach fabrycznych? Niestety ale w tej kwestii jestem zielony. Potrzebuję aplikacji która je pomoże zgrać, dobrej i najwązniejsze... PO POLSKU emotka

A nie masz opcji typu "zaznacz wszystko" + "kopiuj (albo przenieś / zapisz) na kartę SIM"?

nie, po zaznaczeniu wiadomości mam tylko USUŃ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435563 Napisano: 01.12.2017 08:32:21 w Pomocy!!!!
Mam problem z SMSami.
Poleci ktoś jeśli się zna jak zrobić, żeby je mieć spowortem po ustawiniach fabrycznych? Niestety ale w tej kwestii jestem zielony. Potrzebuję aplikacji która je pomoże zgrać, dobrej i najwązniejsze... PO POLSKU emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435416 Napisano: 30.11.2017 19:55:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anita26 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy z tymbarka przychodzi jakiekolwiek potwierdzenie lub pojawia się jakieś podziękowanie na stronie?

Podpowie ktoś? Bo wysłałam zgłoszenie, wszystkie okna się wyczyściły i to w zasadzie tyle. emotka  

Ja mialam tak jak Ty...

Miałem to samo wczoraj. Ale musi sie pojawić podziękowanie i e-mail wysyłajcie jeszcze raz.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6435129 Napisano: 30.11.2017 11:48:42 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Samsung j5 Ale na ipadzie mam to samo

czekasz na załadowanie się całej strony?
na końcu adresu masz #jakaś liczba?

kurcze, nie wiem... teraz działa normalnie... i znacznie szybciej.
wczoraj kliknąłem łapkę i załadowała się strona i zostało na górze strony. teraz jest ok.
sorki za zawracanie głowy

na stronie przewija dopiero gdy wszystko się załaduje - wtedy dopiero przeglądarka może ocenić gdzie ma Cię przesunąć emotka

tak,a el wczoraj za każdym razem ładowało jak skończyło to zostawało na górze. Specjalnie czekałem po parę sekund. Ale wszystko już działa emotka

dziwne, wczoraj byłem na wyjeździe służbowym i jedynie kiedy byłem przy komputerze to ok. 6 rano, no i dopiero dzisiaj  w pracy emotka

może to tylko i tak u mnie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435121 Napisano: 30.11.2017 11:28:29 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wczoraj kliknąłem łapkę i załadowała się strona i zostało na górze strony. teraz jest ok.
sorki za zawracanie głowy

na stronie przewija dopiero gdy wszystko się załaduje - wtedy dopiero przeglądarka może ocenić gdzie ma Cię przesunąć emotka

tak,a el wczoraj za każdym razem ładowało jak skończyło to zostawało na górze. Specjalnie czekałem po parę sekund. Ale wszystko już działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435117 Napisano: 30.11.2017 11:22:47 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

sorki za zawracanie głowy Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435073 Napisano: 30.11.2017 10:24:26 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Samsung j5 Ale na ipadzie mam to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435038 Napisano: 30.11.2017 09:18:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas Czy jest możliwość aby zrobić z łapkami tak jak jest na fb... klikasz i łapka w górę, żeby nie przeładowywało strony... siedząc na telefonie jest to trochę męczące przewijać stronę do tego samego wątku. Jeśli się nie da ok, tak tylko pytam emotka  

ale jest coś takiego, że jak klikniesz w łapkę to wracasz do miejsca w którym znajduje się ten wpis...

No właśnie mi się góra pokazuje emotka  nie wchodzi . No nic. Trudno. Nie da sie to nie będę rozparozpaczac  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6435001 Napisano: 30.11.2017 06:30:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogaliczek napisał(a):

Ja już dzisiaj jeden bon wykorzystałam,oczywiście był kłopot bo nie wiedzieli o co chodzi. Czekałam aż przyjechała kierowniczka i podczas płacenia bonem wyskakiwał zły kod i okazało się ze skanowanie kodu kreskowego nic nie daje a po wprowadzeniu kodu ręcznie kodu poszło  

Czyli standardowo ... mogliśmy się spodziewać emotka  że nic nie wiedzą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434889 Napisano: 29.11.2017 21:02:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pablo75 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Bony z Żabki z konkursu Graj z Lay’s przesłane na e-mail. Do realizacji potrzebny jest wydruk czy z tel jest możliwość  płatności w sklepie. Orientuje sie ktoś?

Kody trzeba wydrukować, bo jakiś ślad w kasie musi być, ale najpierw musisz odpisać na emaila z bonami, że je otrzymałaś wtedy je Pani Magda aktywuje emotka

Aktywowane już mam emotka  ale jeszcze nie wydrukowane. 
Dzieki za wiadomość 

Jak wykorzystasz to napisz czy nie robią problemów i czy nie patrzą jak na kosmitę... bo ja sie trochę obawiam z nim iść do mojej żabki gdzie ok. 50/55 letnia pani dziwi się że ja chcę paragon za zakupione produkty... podejrzewam że tak samo się będzie dziwić jak przyjdę z tym bonem emotka  

Zdziwienie będzie ogromne przy płaceniu,ja już swoje wydrukowałem emotka

Ja. Będę jutro drukować. Ciekawe jak pójdą zakupy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434766 Napisano: 29.11.2017 17:31:02 w Paragony na trwające konkursy
poprostuanette napisał(a):

Kupię paragon Tymbark :0

Mogę zrobić zakupy również w C4 emotka

Mogę wymienic sie INT Milka za Nescafe emotka

Który tymbark? Bo jak chodzi o lewiatan to jak wygrasz to musisz kupić w Lewiatanie w którym kupiłaś tymbark.... nie wiem czy wiesz emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6434744 Napisano: 29.11.2017 16:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Bony z Żabki z konkursu Graj z Lay’s przesłane na e-mail. Do realizacji potrzebny jest wydruk czy z tel jest możliwość  płatności w sklepie. Orientuje sie ktoś?

Kody trzeba wydrukować, bo jakiś ślad w kasie musi być, ale najpierw musisz odpisać na emaila z bonami, że je otrzymałaś wtedy je Pani Magda aktywuje emotka

Aktywowane już mam emotka  ale jeszcze nie wydrukowane. 
Dzieki za wiadomość 

Jak wykorzystasz to napisz czy nie robią problemów i czy nie patrzą jak na kosmitę... bo ja sie trochę obawiam z nim iść do mojej żabki gdzie ok. 50/55 letnia pani dziwi się że ja chcę paragon za zakupione produkty... podejrzewam że tak samo się będzie dziwić jak przyjdę z tym bonem emotka   Wyświetl w wątku >>