Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6434732 Napisano: 29.11.2017 16:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii wszytsko ok, koleżanka wstawiła spacje gdzie nie powinna być. Ślij śmiało emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6434703 Napisano: 29.11.2017 15:15:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Co jest nie tak z konkursem „Bonbowa promocja w Intermarche”?gdy wysłałam zgłoszenie przyszła wiadomość zwrotna że konkurs sie zakończył emotka

Wysyłałem przed 13 i było ok. Sprawdz czy dobry numer, i czy wszystko z prexifu dobrze wpisałaś? 

wydaje mi się,że wszystko dobrze,numer 7055?

Tak... a co piszesz przed miastem? 

ITM.miasto.numer transakcji.odpowiedź.

No to dziwne... nie wiem co doradzić. Jak możesz spróbuj z innego telefonu a jak nie to dzwon do nich  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434699 Napisano: 29.11.2017 15:10:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Co jest nie tak z konkursem „Bonbowa promocja w Intermarche”?gdy wysłałam zgłoszenie przyszła wiadomość zwrotna że konkurs sie zakończył emotka

Wysyłałem przed 13 i było ok. Sprawdz czy dobry numer, i czy wszystko z prexifu dobrze wpisałaś? 

wydaje mi się,że wszystko dobrze,numer 7055?

Tak... a co piszesz przed miastem?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434697 Napisano: 29.11.2017 15:03:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

Wysyłałem przed 13 i było ok. Sprawdz czy dobry numer, i czy wszystko z prexifu dobrze wpisałaś?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434662 Napisano: 29.11.2017 13:48:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

pioge7 - dzięki za tego posta! Ja już dawno wysyłałam zgłoszenie, też nic się nie wydarzyło, ale uznałam, że musi być ok. Dzięki Tobie wysłałam jeszcze raz emotka . Teraz i na stronie ładne podziękowanie się zrobiło, i mailem przyszło też. Czyli dopiero teraz tak naprawdę wzięłam udział emotka .

Cieszę się że się przydało moje pytanie emotka  ja mam nadzieję wieczorem też zobaczyć piękne podziękowanie i emaila  Wyświetl w wątku >>
1 Vivacia 0

pioge7

#6434653 Napisano: 29.11.2017 13:38:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
omuzu napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Mam odpowiedź od organizatora:
Dzień dobry,
Dziękuję za przesłanie informacji. Zgłoszenie od Pana nie dotarło do naszej bazy. Prosimy o ponowną próbę. Jeżeli nie
otrzymałby Pan ponownie potwierdzenia, to proszę o przesłanie zgłoszenia
mailem. Zostanie ono dołączone do puli zwycięzców.
Pozdrawiam,
Koordynator Konkursu

od razu do puli zwycięzców ??? emotka

Miałem pisać to samo emotka  to masz dobrze. Juz wiesz że będziesz w puli zwycięców... a my musimy się obejść pulą zgłoszonych emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6434636 Napisano: 29.11.2017 13:07:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas Czy jest możliwość aby zrobić z łapkami tak jak jest na fb... klikasz i łapka w górę, żeby nie przeładowywało strony... siedząc na telefonie jest to trochę męczące przewijać stronę do tego samego wątku. Jeśli się nie da ok, tak tylko pytam emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6434634 Napisano: 29.11.2017 13:05:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak wysyłacie zgłoszenie na tymbark lewiatan to czy Macie jakieś podziękowanie czy coś? Bo przeładowało stronę i formularz pusty i nie wiem czy to tak wyglada?

Coś mi mocno świta, że też tak miałam, zrobiłam jeszcze raz i było już dobrze. Ale ręki nie dam sobie uciąć, że to na 100% w tym konkursie.

magdal14 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak wysyłacie zgłoszenie na tymbark lewiatan to czy Macie jakieś podziękowanie czy coś? Bo przeładowało stronę i formularz pusty i nie wiem czy to tak wyglada?

Dokładnie mam ten sam problem, wysłałam zgłoszenie i nie ma nic, odświeża stronę i formularz jest pusty. Jakaś forumowiczka pisała, że dostała zwrotkę od Admina na maila - ja nic nie dostałam. Napisałam do nich maila wczoraj, czekam na info.

Aha czyli wychodzi na to że coś jest nie tak... spróbuje jeszcze w domu z laptopa wysłać go znowu. .... niby akurat z my zgłoszeniem nie wiążę żadnych nadzieji ale z drugim już się postarałem i nie wiem czy za drugim razem powinno być to samo czy nie. emotka  dziękuje za info  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434628 Napisano: 29.11.2017 12:58:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak wysyłacie zgłoszenie na tymbark lewiatan to czy Macie jakieś podziękowanie czy coś? Bo przeładowało stronę i formularz pusty i nie wiem czy to tak wyglada? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434593 Napisano: 29.11.2017 11:54:23 w SZUKAM....
beata28 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

beata28 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

beata28 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Córka miała numer w Virgin taryfe Freemium, nam to odpowiadało bo miała 30 smsów, 30min, i 300MB internetu  co miesiąc za free. Minął jednak okres 4 cykli i niestety sie skończyło, czy może mi ktos polecic cos podobnego z darmowymi minutami bez doładowań?

Ale jak minął okres 4cykli? Ile wynosi jeden okres? U mnie siostrzenica ma juz od marca chyba to samo i dalej ma.... 

pakiet się odnawial co miesiac przez pol roku  i tak kilka razy. Po 6 miesiacach trzeba było znowu ten pakiet aktywować. Sama się zdziwiłam jak dziś kiedy to chcialam zrobic wyslwietlil mi sie komunikat  ze wykorzystalam już pakiet 4 cykli i że moja taryfa to teraz chcewszystko, a to juz niestety trzeba doładowywać.

To chyba pozostanie zmienić numer i wziąć kolejny z ta taryfą ... najlepiej zapytać na profilu virgin mobile. 

Trzeba bedzie  bo dla nas to byla super  sprawa.

U nas też siostra chwali... jej córka ma telefon tylko po to żeby zadzowńic że szkoły jak jest brzydka pogoda i żeby przyjechać po nią czy że np. Zostanie w szkole dłużej.... i siostrze to było na rękę... bo pakiet za darmo z ilościami minut które odpowiadały....
szukam wlasnie regulaminów tych umów i poczytam 

znalalzlem tylko tyle że co pół roku należy odnawiać. A tak to nic .... 

no wlasnie... a tu dzis niespodzianka o 4 cyklach i z automatu zostala zmieniona taryfa na te CHCEWSZYSTKO , gdzie te 30mi n.wtedy darmowych kosztuje 5 zł

PoOstalo do nich pisać albo kupić kolejny numer  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434567 Napisano: 29.11.2017 11:18:10 w SZUKAM....
beata28 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

beata28 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Córka miała numer w Virgin taryfe Freemium, nam to odpowiadało bo miała 30 smsów, 30min, i 300MB internetu  co miesiąc za free. Minął jednak okres 4 cykli i niestety sie skończyło, czy może mi ktos polecic cos podobnego z darmowymi minutami bez doładowań?

Ale jak minął okres 4cykli? Ile wynosi jeden okres? U mnie siostrzenica ma juz od marca chyba to samo i dalej ma.... 

pakiet się odnawial co miesiac przez pol roku  i tak kilka razy. Po 6 miesiacach trzeba było znowu ten pakiet aktywować. Sama się zdziwiłam jak dziś kiedy to chcialam zrobic wyslwietlil mi sie komunikat  ze wykorzystalam już pakiet 4 cykli i że moja taryfa to teraz chcewszystko, a to juz niestety trzeba doładowywać.

To chyba pozostanie zmienić numer i wziąć kolejny z ta taryfą ... najlepiej zapytać na profilu virgin mobile. 

Trzeba bedzie  bo dla nas to byla super  sprawa.

U nas też siostra chwali... jej córka ma telefon tylko po to żeby zadzowńic że szkoły jak jest brzydka pogoda i żeby przyjechać po nią czy że np. Zostanie w szkole dłużej.... i siostrze to było na rękę... bo pakiet za darmo z ilościami minut które odpowiadały....
szukam wlasnie regulaminów tych umów i poczytam 

znalalzlem tylko tyle że co pół roku należy odnawiać. A tak to nic ....  Wyświetl w wątku >>
1 beata28 0

pioge7

#6434561 Napisano: 29.11.2017 11:12:26 w SZUKAM....
beata28 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

beata28 napisał(a):

To chyba pozostanie zmienić numer i wziąć kolejny z ta taryfą ... najlepiej zapytać na profilu virgin mobile.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434554 Napisano: 29.11.2017 11:04:32 w SZUKAM....
beata28 napisał(a):

Ale jak minął okres 4cykli? Ile wynosi jeden okres? U mnie siostrzenica ma juz od marca chyba to samo i dalej ma....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434487 Napisano: 29.11.2017 09:33:04 w Informują
Pani Magda od Pani Lidii  informuje o aktywacji bonów do żabki z konkursu lays, 
dostalem emaila po 9 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6434469 Napisano: 29.11.2017 08:43:17 w Pomocy!!!!
joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Poczta wp coś mi nie działa emotka Mieliście kiedyś tak, że wpisujecie login, hasło (wszystko poprawnie), klikacie enter, a zamiast wejść na pocztę wyrzuca Was znów na stronę z logowaniem (bez żadnego komentarza, że coś jest nie tak)? Mam kilka adresów, sprawdziłam wszystkie, tylko z jednym się tak dzieje, pozostałe - wchodzi normalnie...

Teraz tak mam. Loguje normalnie a jak chce otworzyć jakiegoś emaila to wchodzi na stornę do logowania znowu...
mam tylko 1 adres na wp nie mam jak innych sprawdzić... coś ostatnio mają za dużo tych błędów z tą pocztą

Uff... nie jestem sama. Mam nadzieję, że to niedługo naprawią, bo to moja główna poczta konkursowa...

Moja teź....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434466 Napisano: 29.11.2017 08:38:01 w Pomocy!!!!
joasiunia napisał(a):

Poczta wp coś mi nie działa emotka Mieliście kiedyś tak, że wpisujecie login, hasło (wszystko poprawnie), klikacie enter, a zamiast wejść na pocztę wyrzuca Was znów na stronę z logowaniem (bez żadnego komentarza, że coś jest nie tak)? Mam kilka adresów, sprawdziłam wszystkie, tylko z jednym się tak dzieje, pozostałe - wchodzi normalnie...

Teraz tak mam. Loguje normalnie a jak chce otworzyć jakiegoś emaila to wchodzi na stornę do logowania znowu...
mam tylko 1 adres na wp nie mam jak innych sprawdzić... coś ostatnio mają za dużo tych błędów z tą pocztą Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

pioge7

#6434201 Napisano: 28.11.2017 15:27:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lidka olałaś mnie a takie ci piękne zgłoszenia posyłałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434161 Napisano: 28.11.2017 14:42:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy na Duracell można kupić jedną baterię? Wie ktoś ? 

MOŻNA - ja kupowałam. Dowolny produkt to dowolny produkt emotka

Dzieki..l zastanawiałem się wlasnie czy musi byc całe opakowanie, bo wtedy drogo wychodzi. 

tzn. małe sprostowanie - kupiłam jedną baterię ale w całym opakowaniu :
https://www.googl...mgrc=7udfBbQimdidGM:

Aha No to mi chodzi o coś takiego https://www.google.pl/search?q=duracell+bateria&client=opera&hs=yni&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwidvI6ssuHXAhVF7xQKHcbGB7YQ_AUICigB&biw=1360&bih=639#imgrc=EQsxh599yst0OM: i sprzedawają tak na sztuki po 1 sztuce za 2,50 zł na paragonie ładnie „DURACELL AA LR6” 1 sztuka 2,50 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434140 Napisano: 28.11.2017 14:16:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy na Duracell można kupić jedną baterię? Wie ktoś ? 

MOŻNA - ja kupowałam. Dowolny produkt to dowolny produkt emotka

Dzieki..l zastanawiałem się wlasnie czy musi byc całe opakowanie, bo wtedy drogo wychodzi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6434133 Napisano: 28.11.2017 14:11:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na Duracell można kupić jedną baterię? Wie ktoś ?  Wyświetl w wątku >>
0 0