Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6434000 Napisano: 28.11.2017 11:17:46 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

Moze ODDAM ZA DARMO , tylko po zalogowaniu?
Ludzie nie "dziekuja" bo watek jest publiczny. Nie da sie podziekowac, jak sie nie ma konta. Ale kod copy tak

Idea może i słuszna emotka ale znając realia, powątpiewam w skuteczność takiego "zabezpieczenia".
Sępy są wszędzie i nie masz żadnej gwarancji, że nie działa syndrom Jekyll/Hyde - oficjalnie szanowany obywatel, a za uszami ma takie czy inne przywłaszczenia emotka emotka
Moim zdaniem jedyne, co powstrzyma proceder kradzieży anonimowej, to przekazywanie na forum tylko informacji, że ma się do oddania kody, ale ich oddawanie już na PW. Tyle tylko, że z wygody i dla oszczędności czasu niewielu chce się robić to w kilku krokach. Wcale się temu nie dziwię. emotka

może jakaś osobna podstrona na której byłaby lista kodów do oddania.

Formularz dodawania kodów:

a tak to by wyglądało:

po kliknięciu w zobacz kod, wyświetla się kod i ogłoszenia znika z listy, do osoby, która dodała ofertę trafia wiadomość z informacją że osoba xyz wykorzystała Twój kod i ew. jakieś podziękowanie od tej osoby emotka

ja to bym tak to widział, ale póki co mamy problemy z serwerem i nie wdrożę tego...

pionas kiedy planujesz wprowadzenie tej opcji? Bo chyba z sererwami już ok bo nikt nic nie zgłasza. 
I od razu piszę : nie żeby było że cię popędzam czy coś. Tylko ciekawi mnie bo to fajan opcja emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6433948 Napisano: 28.11.2017 09:54:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może mi ktoś potwierdzić. Bo tak czytam i czytam i chyba wezmę udział w konkursie Duracell. 
Zakup w dowolnym sklepie w Polsce, a jak sztukowo? Cała paczka musi być czy może byc jedna bateria? U nas sprzedają po 1 sztuce po 2,50w osiedlowym. Pięknie na paragonie bateria Duracell ijakieś oznaczenia. 
Takie paragon może grać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6433927 Napisano: 28.11.2017 09:17:06 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragon Milka leclerc sklep z listy (konkurs w zapowiedziach)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6433926 Napisano: 28.11.2017 09:16:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka Nic.... chyba że liczyć wygrany ból zęba... emotka a pozbędę si go dopiero w czwartek emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6433551 Napisano: 27.11.2017 13:12:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Heineken w zeszłym roku 40:0 
w tym juz 21:0 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6433057 Napisano: 25.11.2017 12:36:27 w WC - rozmowy o wszystkim
Frama napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

amif napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

amif napisał(a):

działa wam ta kamerka od Lidki z konkursu Liptona w Cicle K?

W jednej problem z wyświetlaczem. W drugiej obraz widać, ale nie była jeszcze testowana na drodze. Dwie czekają na sprawdzenie.

reklamować to u Lidki czy od razu do kosza?

Pisałam do Lidki i dostałam odpowiedz, że trzeba kontaktować się z producentem...

Dobrze, że o tym piszecie. Sprawdziłam swoje: jedna jest ok, w drugiej oczywiście problem z wyświetlaczem  emotka  super...

U nas właśnie testowana i dość ok działa  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6432551 Napisano: 24.11.2017 10:08:45 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Czy jest możliwość zobaczenia na ile ma się odblokowany dostęp do forum po doddaniu konkursów?
Teraz nagle zablokowało mi dostęb, bo nie dodałem 3 konkursów w ostatnich 30 dniach-staram się regularnie szukać konkursów i je dodawać ale może warto byłoby wprowadzić taki okres przejściowy dla osób,które miały wcześniej dostęp- np 24h na dodanie konkursów, albo 24h wcześniej komunikat ,że dzisiaj wygasa dostęp do forum...;(

Super pomysł. Ostatnio tez mi zablokowało... źle ten czas bym wydłużył do np. 48 godzin, bo nieraz nie da sie od razu dodać bo nie ma się czasu, a konkursy też nie są sprawdzane na bieżąco... a godziny lecą...

Póki co borykam się z serwerem dlatego nie będzie wprowadzanych żadnych nowości.
Nie spędzam całego dnia przed komputerem mam też swoje życie poza pracami dlatego konkursy potrafią być dodawane z opóźnieniem (zwłaszcza w weekendy)...
Osobiście uważam, że ten kto dzieli się systematycznie nigdy nie utraci dostępu... 

rozumiem nie mam pretensji, chyba źle to zabrzmiało....
kazdy ma swoje życie, nie tylko komputerowe emotka  
przepraszam jeśli odpowiedz zabrzmiała tak jak zabrzmiała 

myślałem że to tak ma dotrzeć do mnie emotka

Nie nie nie i jeszcze raz nie. 
Nie mialem tego nawet na myśli. Wiem że nie jesteśmy robotami i nie siedzimy 24/24 na kompie. Nie mam o nic pretensji. Jeszcze raz przepraszam że to źle ująłem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6432536 Napisano: 24.11.2017 09:19:04 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Czy jest możliwość zobaczenia na ile ma się odblokowany dostęp do forum po doddaniu konkursów?
Teraz nagle zablokowało mi dostęb, bo nie dodałem 3 konkursów w ostatnich 30 dniach-staram się regularnie szukać konkursów i je dodawać ale może warto byłoby wprowadzić taki okres przejściowy dla osób,które miały wcześniej dostęp- np 24h na dodanie konkursów, albo 24h wcześniej komunikat ,że dzisiaj wygasa dostęp do forum...;(

Super pomysł. Ostatnio tez mi zablokowało... źle ten czas bym wydłużył do np. 48 godzin, bo nieraz nie da sie od razu dodać bo nie ma się czasu, a konkursy też nie są sprawdzane na bieżąco... a godziny lecą...

Póki co borykam się z serwerem dlatego nie będzie wprowadzanych żadnych nowości.
Nie spędzam całego dnia przed komputerem mam też swoje życie poza pracami dlatego konkursy potrafią być dodawane z opóźnieniem (zwłaszcza w weekendy)...
Osobiście uważam, że ten kto dzieli się systematycznie nigdy nie utraci dostępu... 

rozumiem nie mam pretensji, chyba źle to zabrzmiało....
kazdy ma swoje życie, nie tylko komputerowe emotka  
przepraszam jeśli odpowiedz zabrzmiała tak jak zabrzmiała  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6432513 Napisano: 24.11.2017 06:23:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luk1990 napisał(a):

Super pomysł. Ostatnio tez mi zablokowało... źle ten czas bym wydłużył do np. 48 godzin, bo nieraz nie da sie od razu dodać bo nie ma się czasu, a konkursy też nie są sprawdzane na bieżąco... a godziny lecą... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6432253 Napisano: 23.11.2017 15:28:42 w Intermarche
zielona123 napisał(a):

zubi napisał(a):

czy ktoś jeszcze czeka na kuferek z Konkursu "Szczęśliwa 13 z Mieszanką Krakowską"?

I kuferki i tablet... 

na kuferek czekam  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6431242 Napisano: 21.11.2017 15:14:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
Agnes napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

defed napisał(a):

amelka2013 napisał(a):

Dlaczego nie ma 100 laureatów z Lipton z kamerkami?

Tandetne nagrody + drogie zakupy = ludzie nie grają
To pierwszy konkurs Avanti, w którym nie wzięłam udziału i pewnie nie jestem jedyna...

Podpisuje się emotka  ja również sobie darowałam. Mogli zmniejszyć pulę i dać lepsze kamerki, szkoda.  

albo chociaż główne, wtedy byłaby motywacja, żeby wziąć udział 
a tak jej w sobie nie znalazłam emotka  

a ja zagrałam raz bo lubię liptona ( fakt na stacji drogi) a kamerkę i tak chciałam kupić w prezencie gwiazdkowym a teraz nie muszę tzn zastanawiam się czy ona dojdzie do świąt?

W tym tygodniu były wysyłane z pierwszego etapu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6431190 Napisano: 21.11.2017 14:23:31 w Pomocy!!!!
mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Dzisiaj doszła pralka z konkursu w Intermarche. Nie ma podbitej karty gwarancyjnej - tak jest zawsze? Mogę coś z tym zrobić? Chcę ją sprzedać, a tak to wiadomo...

Czasami przy wygranym sprzęcie zamiast podbitej gwarancji wystarczy protokól dostarczenia. Niedawno zgłaszałem reklamacje na płytę gazową z doradcy smaku do boscha i mówię że jest nagrodą w konkursie to pani powiedziała że jak przyjedzie od nich do naprawy pan to mam mu pokazać protokół odbioru nagrody który równa się z paragonem. Ale możesz zadzwonić do nich i zapytać czy jak odeślesz gwarancje czy ci podbija.  

Dziękuję za odpowiedź. Tylko kurcze, nie dostałam protokołu odbioru nagrody - zabrał go kurier. To moja pierwsza taka wygrana - miałam mu zabrać ten protokół, tak?

tak jak pisał cb656 powinnaś dostać dwa egzemplarze dla ciebie i dla niego, jako dowód do gwarancji. Najlepiej zadzowńic i zapytać kuriera czy nie ma drugiego przy tym jednym dla ciebie. A jak nie to pozostanie kontakt z agencja.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6431166 Napisano: 21.11.2017 13:53:19 w Pomocy!!!!
mietowa napisał(a):

Dzisiaj doszła pralka z konkursu w Intermarche. Nie ma podbitej karty gwarancyjnej - tak jest zawsze? Mogę coś z tym zrobić? Chcę ją sprzedać, a tak to wiadomo...

Czasami przy wygranym sprzęcie zamiast podbitej gwarancji wystarczy protokól dostarczenia. Niedawno zgłaszałem reklamacje na płytę gazową z doradcy smaku do boscha i mówię że jest nagrodą w konkursie to pani powiedziała że jak przyjedzie od nich do naprawy pan to mam mu pokazać protokół odbioru nagrody który równa się z paragonem. Ale możesz zadzwonić do nich i zapytać czy jak odeślesz gwarancje czy ci podbija.   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6431161 Napisano: 21.11.2017 13:47:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Agnes napisał(a):

no własnie mam kamerkę
mam czekac na @ od nich czy  mogę wysłac od razu paragon?????

W emailu jest oświadczenie, jak chcesz można z regulaminu ze strońy wziąć i wysłać bo emaila zapewne dzis dostaną wszyscy, 
w temacie
2x kamerki  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6431047 Napisano: 21.11.2017 11:42:52 w Pomocy!!!!
pablo75 napisał(a):

W jaki sposób aktywujecie bony do Żabki"Graj z Lay's"?Mam informację że wiadomością zwrotną.Mam w opcji wyślij szybką odpowiedź odpisać że otrzymałem?

Ja napsisałem
witam, potwierdzam otrzymanie emaila. Czekam na ich aktywacje. 
Pozdrawiam  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6430661 Napisano: 20.11.2017 17:26:17 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

Takie mi wychodzi jak sie logikę do aplikacji mobilnej. Nie działa  glowna i forum. Tylko kręci i takie coś. Nie mogę się zalogować. Co to może byc @pionas?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6430653 Napisano: 20.11.2017 17:13:14 w SZUKAM....
Wszyscy dostali bony do żabki od Lidki ? Brakuje mi jednego  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6430516 Napisano: 20.11.2017 13:57:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

czy otwiera sie wam strona lays do kina c4? i dziala lista laureatow?

jeśli tak czy ktoś moze mi wyslac na priv liste za 2 etap?? czy byly juz @?

Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

pioge7

#6430458 Napisano: 20.11.2017 12:28:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Było/jest też coś takiego przecież https://www.e-konkursy.info/ogloszenia emotka

emotka
Nie wiem o istnieniu tego miejsca.
Jak do niego trafić? Ze strony głównej (home) nie widzę żadnego linka...
Na mapie także brak emotka https://www.e-konkursy.info/mapa/

Było... ale były komentarze że us może się przyczepić czy jakoś tak i temat ucichł  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6430429 Napisano: 20.11.2017 11:35:19 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Znowu coś stronka muli. Siedzę od 9 i jeszcze żadna strona nie załadowała mi się szybko tylko kręci i kręci emotka  co jest... ? Czy tylko ja mam ten problem? 

jakaś konkretna podstrona czy każda?

Każda... i forum i spis konkursów i pw...  Wyświetl w wątku >>
0 0