Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6426774 Napisano: 10.11.2017 12:58:36 w Winiary
super... skusiłem się zaś zagrać i nie mam zwrotki z podziękowaniem emotka
edit: przyszedł po 10 minutach..... nie wygrałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6426737 Napisano: 10.11.2017 11:59:15 w SZUKAM....
na actimela to klikamy o pełnej? wg jakiego zegara? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6426706 Napisano: 10.11.2017 11:03:26 w Popraw sobie humor...
Agnes napisał(a):

superloser napisał(a):

lager napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wczoraj na stacji Cirlce K: Podchodzę do kasy z 6 Liptonami i proszę o rozbicie na dwa rachunki, miły pan w obsłudze:- Nabiję Panu na 3 po 2 bo przy zakupie 2 jest promocja 7 zł- Dziękuję bardzo, ale nie potrzebuję promocji.- Woli Pan zapłacić więcej ?
- Tak.
- Dziwne... Pierwsze się spotykam z kimś co woli zapłacić więcej za towar.
- Tak już mam emotka
A za miłym panem w obsłudze wielki plakat informujący o konkursie emotka

Miałam IDENTYCZNĄ sytuację emotka Chłopak się śmiał pod nosem ze mnie że jakaś idiotka, pewnie nie zrozumiała, że może mieć taniej emotka

Taniej to w Biedronce 2,99zl za 2 litry.
A Circle K powinno zrobic promocje na 3 Liptony. Zamiast puszkek szukac.

kilka lat temu wygrałam bon za 300zł do sklepu Mexx, to był początek stycznia czas mega wyprzedaży a bon wazny do konca lutego przecen nie obejmował
prawie codziennie odwiedzałam ten sklep w poszukiwaniu czegoś co mogłabym kupić
ciągle wszystko było przecenione
w końcu podeszłam do ekspedientki i spytałam się kiedy w końcu skończy się wyprzedaź i będę mogła kupić za normalną kwotę?
Jej mina bezcenna, spytała się czy to oznacza ze chcę zapłacić za spodnie 300zł a nie 150zł? Ja że tak....

hahaha emotka sprzedawcy nie mogą nas zrozumieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6426678 Napisano: 10.11.2017 10:08:45 w Popraw sobie humor...
Wczoraj na stacji Cirlce K:
Podchodzę do kasy z 6 Liptonami i proszę o rozbicie na dwa rachunki, miły pan w obsłudze:
- Nabiję Panu na 3 po 2 bo przy zakupie 2 jest promocja i wychodzi taniej.
- Dziękuję bardzo, ale nie potrzebuję promocji.
- Woli Pan zapłacić więcej ?
- Tak.
- Dziwne... Pierwsze się spotykam z kimś co woli zapłacić więcej za towar.
- Tak już mam emotka
A za miłym panem w obsłudze wielki plakat informujący o konkursie emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6426576 Napisano: 09.11.2017 21:20:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Orange,.och... Orange....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6426066 Napisano: 08.11.2017 21:48:07 w SZUKAM....
ewunia napisał(a):

azaflora napisał(a):

Agnes napisał(a):

nie żebym wątpiła w zgubienie paragonuale wczoraj dostałam az 3 PW na FB od osób które grały i nagle nie mają paragonówa pisały do mnie bo zobaczyły ze grałam i nie wygrałam

Smakowały Wam te pasty Wawrzyniec? Ja kupiłam, spróbowałam i stwierdziłam, że nie wezmę udziału, bo pomysłu nie mam. Jedno się zgadzało - rzeczywiście nie zawiera konserwantów, trzeciego dnia po otwarciu słoika, wpadłam na pomysł, żeby to coś dodać do zupy, a tam zaczątek pleśni 

Dokładnie tak samo, słoik ledwo napoczęty, przechowywany w lodówce i trzeciego dnia już pleśń...

ja zrobiłem zapiekankę makaronwą z tym..l powiem szczerze wyszła pyszna i nie było czuć tego... warto spróbować pokombinować to uda się zjeść. Co do otwierania... otwarłem do zapiekanki dwa a zużyłem jeden. Włożyłem do lodowki otwarłem po tygodniu i nie było pleśni...  Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

pioge7

#6425919 Napisano: 08.11.2017 15:41:44 w Informują
Trnd informuje o NIE zakwalifikowaniu się do testów maszynek do golenia....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6425874 Napisano: 08.11.2017 14:27:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka Jak tylko widzę z czego informowali to aż mnie trafia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6425751 Napisano: 08.11.2017 10:13:04 w SZUKAM....
cherry_coke napisał(a):

donia7 napisał(a):

Szukam kogoś, kto zakupił u sprzedawcy towar (początkowo ten miał dobre komentarze), a po kilku dniach sprzedawca przepadł. Pojawiło się mnóstwo negatywów, sprzedawca nie odpisuje na emaile, jego telefon jest wyłączony... Jeśli ktoś miał podobną sytuację to zapraszam na priv, bo chciałabym odzyskać swoje pieniądze ...

Chodzi o allegro?

Ja miałem tak w zeszlym roku. Kupiłem i czekałem a jak w końcu po 10 dniach nie dostałem nic to zacząłem dzownić i pisać. Na nic.. telefonu nie odbierał na emaila nie odpisywał. W końcu rozpocząłem z nim spór na Allegro i poinformowałem w nim że czekam do któregoś tam dnia, jeśli przesyłki nie będzie u mnie idę na policję. Okazało się że po 2 dniach przesyłka była u mnie w domu. 
Polecam spór najpierw, a jeśli to nic nie da ... policja  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6425590 Napisano: 07.11.2017 18:59:04 w Winiary
ziolko napisał(a):

Jeszcze nie grałam, ale ciekawi mnie, czy te karty faktycznie są tylko na zakupy w Biedronce, czy to zwykła karta płatnicza do zrealizowania gdziekolwiek? ktoś wie?

Ja jak miałem raz kartę biedronki to próbowałem zapłacić nią w sklepie innym niż biedronka to nie przeszła płatność .  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6425426 Napisano: 07.11.2017 13:26:57 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Lubisie... na 78 paragonów wysłanych do konkursu ANI JEDNEJ nagrody w trakcie konkursu i też całe 0 w losowaniu dodatkowym.... no super.....

edit: No i jeszcze ktoś mi ukradł konto na instagramie . Pełnia szczęścia dziś.... 

czyli wydales polowe wartosci nagrody...przykre to i szkoda, ze sie nie udalo....ja jednek przystaje na swoim zdaniu, ze jak sie ma wygrac to sie wygra i 1 paragonem (ja akurat na lubisia z 7 posłałam, i tylko 1 wygrana, a moze aż 1 - w tym kontekście)

Na szczęście to rodzinne kupowanie, a dzieci nawet je polubiły (albo musiały polubić emotka ). Ja kupiłem ok. 20 opakowań. Reszta to siostry i mama. Co nie znaczy że jestem wkurzony że zainwestowaliśmy dużo.... a nie mamy nic emotka  a kusiło... paskudne bramki.... nic z nich nie mam a gram jakbym wygrywał za kazdym razem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6425380 Napisano: 07.11.2017 12:02:07 w Wkurza mnie...
Lubisie... 
na 78 paragonów wysłanych do konkursu ANI JEDNEJ nagrody w trakcie konkursu i też całe 0 w losowaniu dodatkowym.... 
no super.....

edit: No i jeszcze ktoś mi ukradł konto na instagramie . Pełnia szczęścia dziś....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6425327 Napisano: 07.11.2017 11:08:05 w TESCO konkursy
Macie u siebie w Tesco papier na ten konkurs? http://bajkaipapier.pl U nas kurczę tylko ten z HP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6425317 Napisano: 07.11.2017 11:00:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

Vivacia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7] Jeden ze sklepów zamieścił na fb zdjęcie cukru w promocji (1,78 emotkawiadomo coś czy to dotyczy starej jakiejś akcji ta loteria czy coś sie szykuje? 

Faktycznie.
przepraszam za zamieszanie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6425309 Napisano: 07.11.2017 10:54:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeden ze sklepów zamieścił na fb zdjęcie cukru w promocji (1,78 emotka
wiadomo coś czy to dotyczy starej jakiejś akcji ta loteria czy coś sie szykuje?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6425235 Napisano: 07.11.2017 08:54:49 w SZUKAM....
Przychodziły wam normalnie zwrotki z Piotra i Pawła z hilcona? Wczoraj wysłany SMS i do tej pory cisza emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6425017 Napisano: 06.11.2017 16:03:28 w moje dzisiejsze wygrane :)

pioge7

#6424990 Napisano: 06.11.2017 15:20:08 w Informują
Lidka wysyła emaile z 3 etapu emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6424897 Napisano: 06.11.2017 13:28:29 w SZUKAM....
nadeim napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nadeim napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jaki internet polecacie (chodzi o ogólnopolski, domowy internet na komputery i laptopy i wifi). Kończy mi się umowa z moim dostawcą a nie wiem jaki brać teraz internet żeby byl fajny i niedrogi . emotka  

masz modem 4G? Jak tak to polecam https://www.klucz.net/ Pakiet Klucz Premium za 50zł na miesiąc 100GB w dzień i 200GB na noc ważne przez miesiąc.

Wlasnie taki z pakietami trochę się boję brać czy mi to starczy. U nas w domu dużo się siedzi. Laptop komputer stacjonarny, telewizja przez internet oglądana na smart Tv, iPady, tablety, telefony... boję się że wlasnie takie mi nie starczy pakietu... 

to w takim razie może ten: http://www.t-mobi...-domowy?oferta#krok2

Wlasnie patrzę na określone propozycje operatorów. Jednak tmobile i play odpadają. U nas ciężko z ich zasięgiem...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6424887 Napisano: 06.11.2017 13:18:43 w SZUKAM....
nadeim napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jaki internet polecacie (chodzi o ogólnopolski, domowy internet na komputery i laptopy i wifi). Kończy mi się umowa z moim dostawcą a nie wiem jaki brać teraz internet żeby byl fajny i niedrogi . emotka  

masz modem 4G? Jak tak to polecam https://www.klucz.net/ Pakiet Klucz Premium za 50zł na miesiąc 100GB w dzień i 200GB na noc ważne przez miesiąc.

Wlasnie taki z pakietami trochę się boję brać czy mi to starczy. U nas w domu dużo się siedzi. Laptop komputer stacjonarny, telewizja przez internet oglądana na smart Tv, iPady, tablety, telefony... boję się że wlasnie takie mi nie starczy pakietu...  Wyświetl w wątku >>
0 0