Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6424870 Napisano: 06.11.2017 12:52:33 w SZUKAM....
Jaki internet polecacie (chodzi o ogólnopolski, domowy internet na komputery i laptopy i wifi). Kończy mi się umowa z moim dostawcą a nie wiem jaki brać teraz internet żeby byl fajny i niedrogi . emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6424460 Napisano: 05.11.2017 10:03:37 w Wkurza mnie...
Biedronka winiary emotka 0/4 emotka
nie Lubie bramek emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6423903 Napisano: 03.11.2017 13:07:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
napój z orlenu i kilkanaście raz po 200 pkt.... emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6423437 Napisano: 02.11.2017 13:15:55 w SZUKAM....
sydariameki napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dziękuję wszystkim za rady. Potrzebuję właśnie taką małą pojemnosć maksymalnie 50 ml, bo apteczka mała a już wypchana plastrami i bandażami i innymi medykamentami i jeszcze miejsce na takie pici coś emotka Podskoczę jutro. Jeśli długo ważny to super.Właśnie potrzebuję dla dzieci emotka Jak ostatnio byliśmy na Babiej Górze to nabawiły się odgniatów małej ranki a nie mieliśmy nic przy sobie. Dlatego na kolejny raz muszę mieć bogato wyposażoną apteczkę emotka emotka

Jeśli masz bardzo mało miejsca to polecam gaziki do dezynfekcji.

chyba mam ale minimalne ilosci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6423425 Napisano: 02.11.2017 12:52:36 w SZUKAM....
dziękuję wszystkim za rady. Potrzebuję właśnie taką małą pojemnosć maksymalnie 50 ml, bo apteczka mała a już wypchana plastrami i bandażami i innymi medykamentami i jeszcze miejsce na takie pici coś emotka Podskoczę jutro. Jeśli długo ważny to super.
Właśnie potrzebuję dla dzieci emotka Jak ostatnio byliśmy na Babiej Górze to nabawiły się odgniatów małej ranki a nie mieliśmy nic przy sobie. Dlatego na kolejny raz muszę mieć bogato wyposażoną apteczkę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

pioge7

#6423420 Napisano: 02.11.2017 12:42:30 w SZUKAM....
slonko365 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

PYTANIE: kupował ktoś u siebie w aptece wodę utlenioną w sprayu? Byłem w 3 aptekach. Nigdzie nie ma. Na doz.pl pisze że można zamówić i dojdzie do apteki do 72 h ale mi potrzebna jest na jutro... NIe wiem czy u mnie takie problemy są czy raczej ta woda utleniona to ciężko ją kupić ?

Nie wiem, do jakich celów Ci jest potrzebna, ale jeśli np. do odkażania ran, to może lepiej kupić Octenisept, dość dobrze jest dostępny w aptekach, a jest nawet lepszy niż woda utleniona i nie piecze, jest w atomizerze w różnych pojemnościach https://www.doz.pl/apteka/p6155-Octenisept_plyn_na_skore_50ml_atomizerJa taki mały zawsze noszę w torebce na wszelki wypadek i na wszystkie wycieczki emotka

dobrze wiedzieć emotka nawet nie wiedziałem... całe życie stosujemy wodę utlenioną... a długą ma datę ważności? liczoną bardziej w miesiącach czy w latach? potrzebuję do apteczki turystycznej emotka a nie mam więc coś musze kupić i by się przydało żeby wytrzymało dłużej niż do wiosny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6423414 Napisano: 02.11.2017 12:35:42 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

PYTANIE: kupował ktoś u siebie w aptece wodę utlenioną w sprayu? Byłem w 3 aptekach. Nigdzie nie ma. Na doz.pl pisze że można zamówić i dojdzie do apteki do 72 h ale mi potrzebna jest na jutro... NIe wiem czy u mnie takie problemy są czy raczej ta woda utleniona to ciężko ją kupić ?

nawet nie wiedziałam, że taka jest  emotka

https://www.doz.p...L.G._Olsztynistnieje emotka

Minimalne zamówienie przez neta to 20.00 zł.Nie wiem na którą godz. potrzebujesz, ale zamówienie złożone nawet późno wieczorem, do odbioru jest następnego dnia.

jutro maksymalnie na otwarcie.... apteka chyba od 8 więc tak na 8-8:30 potrzebuję już mieć ... emotka poszperam jeszcze z rana w innych aptekach a jak nie to kupię nie w sprayu tylko zwykłą. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6423407 Napisano: 02.11.2017 12:20:38 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nawet nie wiedziałam, że taka jest  emotka

https://www.doz.p..._3_50_g_L.G._Olsztyn
istnieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6423399 Napisano: 02.11.2017 12:07:48 w SZUKAM....
PYTANIE:
kupował ktoś u siebie w aptece wodę utlenioną w sprayu? Byłem w 3 aptekach. Nigdzie nie ma. Na doz.pl pisze że można zamówić i dojdzie do apteki do 72 h ale mi potrzebna jest na jutro... NIe wiem czy u mnie takie problemy są czy raczej ta woda utleniona to ciężko ją kupić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6423150 Napisano: 01.11.2017 11:58:29 w Żegnamy zmarłych
chochliczka napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Dla naszych bliskich, znajomych i nieznajomych, dla wszystkich, którzy odeszli... emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

pioge7

#6422963 Napisano: 31.10.2017 18:12:37 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

Szukam informacji czym najlepiej wysłać przesyłkę kopertową tak aby doszła jak najszybciej - tzn. do piątku. Dziś już nic nie załatwię czyli wysyłka byłaby w czwartek a do piątku najpóźniej musi być u klienta. Które firmy kurierskie mają opcje dostarczania na następny dzień i jakie są koszty? Poradzi ktoś coś?

Jak zamawiam przez sendit kuriera Dpd to bierze na drugi dzien ode mnie i paczka jest w kolejnym dniu u tej osoby. Zamówisz dzis, będzie w czwartek i paczka na 99% w piątek u adresata  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6422894 Napisano: 31.10.2017 15:26:07 w Informują
SMOLAR szczęśliwa 13wawel smsa teraz wysłał  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6422893 Napisano: 31.10.2017 15:25:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
  • No nie wierze.... szok...!!!! SMOLAR dał mi kuferek.... ja niemogę !! emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6422856 Napisano: 31.10.2017 13:58:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sloikzcukrem napisał(a):

korekk napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

korekk napisał(a):

A teraz może zastanówmy się nad mega niebywałym szczęściem, choć to mało powiedziane. Wiadomo,że zgłoszeń w Coca Coli Biedronce było na pewno ponad 300 000 ,a nawet i sporo więcej... Jak duże szczęście trzeba mieć żeby wygrać trzy Citroeny? Jak duże szczęście musi wisieć nad osobą, która oprócz trzech Cytryn sprzedaje jeszcze dwa inne wygrane auta? Która w czystej loterii zagarnia jakieś 60 iPhonów? Która w poprzedniej edycji Coca Coli też zgarnęła co najmniej 2 toyoty?http://allegro.pl...2883545.html#thumb/6

a gdzie masz informacje że to z konkursu? I to z konkursu Biedronki? 

Może dlatego,że takie wersje kolorystyczne były do wybrania w Biedronce?  I może dlatego, że odbiór auta w regulaminie odbędzie się w salonie w Łodzi? A Kraków jest podany ze względu,że po odbiorze z Łodzi muszą gdzieś auta wstawić. Obserwuje od dłuższego czasu już tę osobę...

to juz widzę jak wygrywam auto w Douglas i w ogole gdziekolwiek...

Abstrachując od tego ile wygrali... powiedzcie mi jak oni zmieszczą te auta w paczkomacie emotka emotka  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6422025 Napisano: 29.10.2017 17:01:45 w Wkurza mnie...
biedronka  nie akceptowała mojego teatrzyka... a taki fajny mamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6421274 Napisano: 27.10.2017 12:34:57 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie program vitay na orlenie. Chcę zamówić apteczkę samochodową za pukty. Na stacji mówią mi że mam zamówić przez stronę www i wtedy wyślą mi na określoną stację chcę zamówić na www piszą że tylko odbiór osobisty na stacji... szaleństwo... emotka

Porusz to na fb, że odsyłają od Iwana do Cygana, a klient poszkodowany 

dzwoniłem do nich bo już mnie trochę wkurzyli tym i powiedzieli że w drodze wyjątku zamówią telefonicznie apteczkę dla mnie do wybranej stacji. Radość nie trwała jednak długo po 30 minut później zadzwonili z informacją że apteczki pomimo iż są w katalogu nagród to nie są od miesięcy dostarczane na stacje bo nie mają ich u producenta już. emotka No to muszę sobie ją kupić emotka

No to powinni jakoś poinformować o tym, albo wykreślić je z katalogu  emotka

No powinni. Ale widzisz... jest w katalogu dalej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6421249 Napisano: 27.10.2017 12:04:29 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie program vitay na orlenie. Chcę zamówić apteczkę samochodową za pukty. Na stacji mówią mi że mam zamówić przez stronę www i wtedy wyślą mi na określoną stację chcę zamówić na www piszą że tylko odbiór osobisty na stacji... szaleństwo... emotka

Porusz to na fb, że odsyłają od Iwana do Cygana, a klient poszkodowany 

dzwoniłem do nich bo już mnie trochę wkurzyli tym i powiedzieli że w drodze wyjątku zamówią telefonicznie apteczkę dla mnie do wybranej stacji. Radość nie trwała jednak długo po 30 minut później zadzwonili z informacją że apteczki pomimo iż są w katalogu nagród to nie są od miesięcy dostarczane na stacje bo nie mają ich u producenta już. emotka No to muszę sobie ją kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6421248 Napisano: 27.10.2017 12:02:42 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
benasia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

benasia napisał(a):

pablo75 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Ile kosztuje mieszanka krakowska w ITM ? 

5,99 za opakowanie.

o ile sie nie mylę 7,99zł za opakowanie bo promocja była do środy

Wczoraj kupowałem po 5,99 jeszcze 

U mnie cały czas cena była 7,99...

ale za taką kupowałaś czy taka była na półce?u nas w trakcie promocji na specjalnej półce byłą cena 7,99 a jak się szło do czytnika czy kasy było 5,99

Moze u ciebie nie zmienili. W czwartek promicji juz nie bylo.

właśnie się zdziwłem bo wiedziałem że na mieszankę jet do środy a tu pięknie 4 zł zaoszczędzone emotka Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

pioge7

#6421226 Napisano: 27.10.2017 11:22:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
defed napisał(a):

Wątek do marudzenia działa, wpisałam się dziś i zaraz nagroda  emotka  Rok kina w CC od Avanti 3 etap  emotka

twoje imię i nazwisko rzuca się w oczy emotka Gratulację
wczoraj SMS o 10 zł z Develey emotka Wyświetl w wątku >>