Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6414855 Napisano: 11.10.2017 12:02:50 w Lay's
Kupował ktoś liptona na circle k? Ile kosztuje rachunek. ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6414838 Napisano: 11.10.2017 11:35:04 w SZUKAM....
cherry_coke napisał(a):

iszhara napisał(a):

Jaki jest koszt zakupu na ten konkurs:https://www.nagrodylipton.pl/#zasady Jest jakaś promocja? Kupował już kto dziś? emotka

Dołączam się do pytań...
I czy stacje wyglądające jeszcze jak Statoil też się łapią? 

Na pytanie czy Statoilu bierze udział mam taką odpowiedz
Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie konkursem. Szanowny Panie, uprzejmie informujemy iż stacje Statoil przed zmianą nazwy na Circle K również są objęte Konkursem.

Wiec grają emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6414497 Napisano: 10.10.2017 16:11:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Loteria auchannumer kasy to ten standardowy z 3 literkami i cyferkami czy ten co podświetla ? 

Na dole - NUMER KASY W SKLEPIE , nie numer kasy fiskalnej.

Dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6414490 Napisano: 10.10.2017 16:06:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria auchan
numer kasy to ten standardowy z 3 literkami i cyferkami czy ten co podświetla ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6414088 Napisano: 09.10.2017 20:55:57 w Dziś w telewizji polecam film...
luko922 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

luko922 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

mama2006 napisał(a):

o kurcze przegapiłam ale wieeeeeeeeeeeeelkie gratulacje Łukasz

Luko super wypadł, jestem pełna podziwu: błyskotliwość, spokój, opanowanie, zero tremy, poczucie humoru na dodatek jeszcze - brawa i ode mnie też szacun wielki! emotka emotka Pioge7, Cebe pije do tego ostatniego. emotka

Wiem, napisałem tylko że szkoda ostatniej rundy bo po kategorii już nasuwało sie albo zbieranie znaczków. Ale cebe musi skomentować. Nie pisze nic złego na luko bo wypadł super. Nie dziwie się że jemu akurat nie przyszło do głowy takie hasło bo trema i szum telewizyjny robi swoje. Gratuluje serdecznie, wygrana i tak spora, 20 minut zabawy i wpadło 5000 zł. Jeszcze raz szczere gratulacje. 

Ale po kilku literkach ja znałem hasło. Strasznie liczyłem na to, że Zbyszkowi wypadnie jednak jakiś bankrut lub STOP i ja się dorwę do koła, ale cóż - miał szczęście do dużych kwot, a widać, że miał doskonale skalkulowane i wiedział, że musi mieć dużo pieniędzy, żeby mnie przebić i dojść do finału. I doszedł emotka . Szkoda z tym "S" - normalnie powiedziałbym "Z" jako pierwsze, ale szkoda było mi marnować takiej literki - prawie pewniaka na kosmetyki. I to był błąd, ale i tak było suuuuuuuuuuper. emotka  

No szkoda. Też trzymałem kciuki żeby mu w końcu bankrut wypadł. A powiedz jeśli możesz... bo zawsze mnie to ciekawiło w takich programach... kase dają do ręki czy na konto? Długo sie czeka ? Czy zaraz po programie . 
Jesli nie chcesz nie odpowiadaj . Ale troszkę ciekawski jestem emotka emotka  
i jeszcze jedno.... 
jak można sie zgłosić po autograf emotka  

Żadna tajemnica emotka  Kasa na konto, nie wcześniej niż 35 dni od emisji odcinka, nagrody rzeczowe większe (pralki, samochód itp) do odbioru przez miesiąc w wyznaczonym punkcie. Odejmują podatek. Tyle emotka

O matko.. to jeszcze poczekasz emotka  myślałem ze jeszcze przed emisją przelewają, to tylko pare kliknięć a takie czekanie..l dziwne...
dzięki za,odpowiedz.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6414074 Napisano: 09.10.2017 20:28:55 w Dziś w telewizji polecam film...
luko922 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Luko super wypadł, jestem pełna podziwu: błyskotliwość, spokój, opanowanie, zero tremy, poczucie humoru na dodatek jeszcze - brawa i ode mnie też szacun wielki! emotka emotka Pioge7, Cebe pije do tego ostatniego. emotka

Wiem, napisałem tylko że szkoda ostatniej rundy bo po kategorii już nasuwało sie albo zbieranie znaczków. Ale cebe musi skomentować. Nie pisze nic złego na luko bo wypadł super. Nie dziwie się że jemu akurat nie przyszło do głowy takie hasło bo trema i szum telewizyjny robi swoje. Gratuluje serdecznie, wygrana i tak spora, 20 minut zabawy i wpadło 5000 zł. Jeszcze raz szczere gratulacje. 

Ale po kilku literkach ja znałem hasło. Strasznie liczyłem na to, że Zbyszkowi wypadnie jednak jakiś bankrut lub STOP i ja się dorwę do koła, ale cóż - miał szczęście do dużych kwot, a widać, że miał doskonale skalkulowane i wiedział, że musi mieć dużo pieniędzy, żeby mnie przebić i dojść do finału. I doszedł emotka . Szkoda z tym "S" - normalnie powiedziałbym "Z" jako pierwsze, ale szkoda było mi marnować takiej literki - prawie pewniaka na kosmetyki. I to był błąd, ale i tak było suuuuuuuuuuper. emotka  

No szkoda. Też trzymałem kciuki żeby mu w końcu bankrut wypadł. 

A powiedz jeśli możesz... bo zawsze mnie to ciekawiło w takich programach... 
kase dają do ręki czy na konto? Długo sie czeka ? Czy zaraz po programie . 
Jesli nie chcesz nie odpowiadaj . Ale troszkę ciekawski jestem emotka emotka  
i jeszcze jedno.... 
jak można sie zgłosić po autograf emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6413992 Napisano: 09.10.2017 18:01:47 w Dziś w telewizji polecam film...
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wiem, napisałem tylko że szkoda ostatniej rundy bo po kategorii już nasuwało sie albo zbieranie znaczków. Luko wypadł super. Nie dziwie się że jemu akurat nie przyszło do głowy takie hasło bo trema i szum telewizyjny robi swoje. Gratuluje serdecznie, wygrana i tak spora, 20 minut zabawy i wpadło 5000 zł. Jeszcze raz szczere gratulacje. 

emotka  Ja to bym tylko stała i... nic więcej. emotka Opanowanie super ma Luko. I nerwy ze stali. emotka

Ja to bym się nawet nie zgłosił bo mnie to by trema już przy wysyłaniu zgłoszenia emailem zjadła emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6413962 Napisano: 09.10.2017 17:30:26 w Dziś w telewizji polecam film...
bruce napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Wiem, napisałem tylko że szkoda ostatniej rundy bo po kategorii już nasuwało sie albo zbieranie znaczków. Ale cebe musi skomentować. Nie pisze nic złego na luko bo wypadł super. Nie dziwie się że jemu akurat nie przyszło do głowy takie hasło bo trema i szum telewizyjny robi swoje. Gratuluje serdecznie, wygrana i tak spora, 20 minut zabawy i wpadło 5000 zł. 
Jeszcze raz szczere gratulacje.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6413952 Napisano: 09.10.2017 17:16:14 w Dziś w telewizji polecam film...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

logistyk nie skusił i tylko w tym rzecz

Aż mi się odpisywać nie chce...

Upatruję w tym wpisie brak logiki emotka

Z twoich wpisów wnioskuje ze logicznie tylko ty myślisz, bo we wpisach wielu ludzi nie dopatrujesz sie logiki... szukaj może znajdziesz... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6413946 Napisano: 09.10.2017 17:11:17 w Dziś w telewizji polecam film...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Luko brawo. Szkoda tej ostatniej rundy bo była dość łatwa i bez literek można było zgadnąć.

Koło fortuny - loteria. Gdyby doszedł do głosu w poprzedniej rundzie, też by odgadł. No bo skoro ja przed telewizorem widziałem, co to za hasło, to KAŻDY musiał to wiedzieć emotka
Cóż, logistyk nie skusił i tylko w tym rzecz emotka

Aż mi się odpisywać nie chce...,  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6413935 Napisano: 09.10.2017 16:59:36 w Gratulacje! Dla wygranych!
emotka Luko brawo emotka  szkoda tylko finału ale wyszedłeś mega emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6413934 Napisano: 09.10.2017 16:57:28 w Dziś w telewizji polecam film...
Luko brawo emotka  wysoka wygrana super wyszedłeś. Szkoda tej ostaniej rundy bo była dość łatwa i bez literek można było zgadnąć. Ale trema robi swoje 
super  Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

pioge7

#6413880 Napisano: 09.10.2017 15:52:31 w Dziś w telewizji polecam film...
andii napisał(a):

KOŁO FORTUNY LUKIEGO: TVP2 16;30 emotka Obecność przed TV---OBOWIĄZKOWA emotka

Kurcze a ja pracy. Mam nadzieję szybko dadzą na vod chyba że ktoś zrobi transmisje na żywo na fb emotka  

Edit:
chyba obejrzę  nie wiem czy to działa ale znalazłem emotka  
https://pilot.wp.pl/tv#tvp-2 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6413498 Napisano: 08.10.2017 19:43:16 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

też na fb macie takie samo? Skończył mi się facebook emotka  nie idzie dalej. Znajomych ponad 500 i nic ;( 

Ja tak nie mam. emotka  Jednak niedawno znajomi skarżyli się, że... więcej znajomych nie mogą dodawać, bo... FB zabrania. emotka

Dziwne  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6413431 Napisano: 08.10.2017 17:13:03 w Pomocy!!!!

też na fb macie takie samo? Skończył mi się facebook emotka  nie idzie dalej. Znajomych ponad 500 i nic ;(  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6413331 Napisano: 08.10.2017 10:43:39 w SZUKAM....
0 0

pioge7

#6413111 Napisano: 07.10.2017 13:16:04 w SZUKAM....
staszek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

t śmieci z konkursu MLEKOVITY (opakowania po mleko, maśle itp.) można już wyrzucić?

Ja ich nawet nie trzymałam emotka Przecież z opakowania się nic nie podawało w formularzu, żadnych danych.

no tak.
ale jak zgłaszałem np. 20 etykiet po mleku i jakby potrzeba by ich było to tak na szybko nie kupię znowu 20 bo w butelce szybko się data kończy a nie wypiję ich tak szybko.
Ale już się nie zastanawiam wyrzuciłem je już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6413049 Napisano: 07.10.2017 09:03:00 w SZUKAM....
t śmieci z konkursu MLEKOVITY (opakowania po mleko, maśle itp.) można już wyrzucić? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6412920 Napisano: 06.10.2017 18:56:07 w Udane wymiany - polecane nicki:)
tomasz3
Cała transakcja szybka i miło przeprowadzona polecam w 100% Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6412853 Napisano: 06.10.2017 16:19:29 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mi sie zdaje czy to już lekka przesada... od 9.10 w lidlu emotka  gdzie ta magia świąt potem  emotka

2 tygodnie temu byłem we Lwowie. Tam już była magia świąt - przy wjeździe do miasta, przy centrum handlowym, było pełno choinek świątecznie udekorowanych. Pomimo tego że to kraj prawosławny i święta u nich są później niż u nas.

Masakra emotka  potem dziwic się że chcemy żeby święta przeszły szybko bo się znudziły, a to tylko 3 magiczne dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0