Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6412850 Napisano: 06.10.2017 16:11:15 w Wkurza mnie...

mi sie zdaje czy to już lekka przesada... od 9.10 w lidlu emotka  gdzie ta magia świąt potem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6412719 Napisano: 06.10.2017 13:13:24 w Żegnamy zmarłych
bruce napisał(a):

Kochani, uważajcie bardzo na siebie, szczególnie na przejściach dla pieszych! emotka  Moja szkolna koleżanka z pracy przed laty na przejściu została potrącona przez pijanego kierowcę (zresztą nieco później dwie znajome dziewczyny też), straciła jedno oko, długo się leczyła, teraz miała białaczkę, znowu długo dzielnie walczyła i właśnie się dowiedziałam, że przegrała walkę - zmarła tej nocy... Szok, makabryczne odczucia, trauma... emotka emotka  Bądźcie ostrożni! emotka emotka emotka

emotka bardzo mi przykro... trzymaj się ciepło emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 brucee

pioge7

#6412259 Napisano: 05.10.2017 17:54:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

3pioge7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

otrzymaliście wszystkie wygrane zegarki kurczę wygrałam dwa mam jeden konkurs polomarket Kubuś 

To był chyba Smolar, a Smolar ma praktycznie zawsze ograniczenie na gospodarstwo domowe. 

Było ograniczenie. Tez wygrałem dwa i doszły ale na dwa różne adresy. 

raczej nie. regulamin ma taki zapis2 Każdy Uczestnik Konkursu „Konkurs Kubuś w POLOmarkecie" może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń do każdego z Zadań konkursowych, pod warunkiem dokonania do każdego z nich odrębnego zakupu promocyjnego, jednakże jedna osoba może otrzymać tylko i wyłącznie jedną nagrodę I-go stopnia oraz tylko i wyłącznie jedną nagrodę II-go stopnia za wszystkie trzy Zadania konkursowe w całym konkursie. Dotyczy to również sytuacji, w której jedna osoba zakwalifikuje się do więcej aniżeli jednej nagrody I-go i/lub II-go stopnia. W takiej sytuacji, po weryfikacji danych osobowych Uczestników, jedna osoba zostanie nagrodzona tylko jedną nagrodą I-go i/lub II-go stopnia, a kolejna nagroda I-go i/lub II-go stopnia zostanie przekazana następnej w kolejności osobie

No faktycznie... przestudiowałem jeszcze raz regulamin i nie ma ograniczenia na gospodarstwo. Dziwne... SMOLAR przeważnie robi ograniczenie wiec dla pewności już wysyłałem dane na siostre  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6412236 Napisano: 05.10.2017 17:12:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

otrzymaliście wszystkie wygrane zegarki kurczę wygrałam dwa mam jeden konkurs polomarket Kubuś 

To był chyba Smolar, a Smolar ma praktycznie zawsze ograniczenie na gospodarstwo domowe. 

Było ograniczenie. 
Tez wygrałem dwa i doszły ale na dwa różne adresy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6412170 Napisano: 05.10.2017 15:21:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dziękuję wszystkim za info emotka już dzowniłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6412135 Napisano: 05.10.2017 14:07:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MA ktoś może ten list od Carex na jakiego emaila się z nimi kontaktować w celu doładowania karty? Oczywiście wyrzuciłem wszystko, zostawiłem kartę i pin a danych nie mam a widzę że na karcie 0,00 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6412025 Napisano: 05.10.2017 11:42:21 w Lay's
mkrzysiek napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy wszystkie karty z Orlenu już doszły? Bo brakuje mi jednej, z ostatniego etapu i się zastanawiam... 

Nadal czekam na jedną.

Ja czekam chyba z 3etapu na kartę  Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

pioge7

#6411513 Napisano: 04.10.2017 14:59:19 w Lay's
Lays gamming 0/26 zgłoszeń 
+2kg na wadze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6411475 Napisano: 04.10.2017 14:23:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lubisie, Milka, prince polo, Wawel, żabka, laysy gamming.... co jeszcze mnie dziś dobije już na amen emotka  emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6411336 Napisano: 04.10.2017 12:34:25 w Wkurza mnie...
misiamisiam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie że Lidka nie lubi mnie w loteriach... jeszcze jako tako dogadujemy sie w kreatywnych ale w loteriach .... kiszka... 

pocieszę Cię - mnie nie lubi wcale, ba nawet mojej rodziny i znajomych też nie lubi emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6411334 Napisano: 04.10.2017 12:31:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że Lidka nie lubi mnie w loteriach... jeszcze jako tako dogadujemy sie w kreatywnych ale w loteriach .... kiszka...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6411216 Napisano: 04.10.2017 10:34:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Gdzie moje kalosze emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6411112 Napisano: 04.10.2017 05:29:36 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim jak przebialkowanie u psa? Chodzi o to że u mojej suczki pojawiły się małe krostki na ciele. Weterynarz mowi ze to z jedzenia za dużo białka i zmienić jedzenie. Na necie czytam że jedni weterynarze mówią że jest coś takiego a inni że nie ma czegoś takiego jak przbiałkowanie. Pies nie chce jeść nic innego jak wlasnie kości ugotowane w rosole. Karmy typu chappi pedigree odpadają. Takie na wagę też ... zje raz a potem już nie. Nie wiem co robić. Bidulka się drapie i drapie emotka  miał ktoś tak ze swoimi pupilami emotka  

Chappi i Pedigree to - wg mnie - niefajne marki.

Spróbuj kupić coś lepszego np. w sieci, Zooplus ma darmową dostawę już od 79 zł (możesz zrobić zamówienie z kimś, wtedy łatwiej osiągniesz tę kwotę). I taką lepsiejszą puszkę rozrobić z ciepłą wodą, może tego typu "rosołek" jej podpasuje?

Kości gotowane w rosole... hmmm... może to i dobre, ale generalnie każda monodieta jest szkodliwa i nie powinna być stosowana, o ile nie jest to konieczne ze względu na stan zdrowia pacjenta. Niezależnie od tego, czy to całe przebiałkowanie występuje, czy nie, warto poszerzyć dietę. Moi znajomi dają psom puszki (lub mięsko) zmieszane z ugotowanym ryżem + ugotowanymi warzywami typu buraki. I nie wychodzi to drogo.

Wczoraj (niestety) nie dawaliśmy jej dużo jedzenia żeby ją przegłodzić. Na koniec dnia dostała ryż z niewielka ilością kiełbasy i zjadła wiec może sie nauczy jeść co innego. Zobaczymy co zrobi z nim rano. 
A wieczorem może zrobię kasze. 
Krostki polewamy wodą utleninioną i na razie się zmneijszają. Zobaczymy jak dalej pójdzie. 
Pale dziękuję za pomysły, spróbuje też i ich  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pioge7

#6410982 Napisano: 03.10.2017 18:55:48 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Wkurza mnie, że się poryczałam przez to przegrane autko Toyoty na forum, jakby to moje było. emotka Regulamin i upierdliwy organizator mnie głównie wkurzył; żeby kurde głupich płatków nie uznać uczciwemu konkursowiczowi! emotka emotka emotka

Rozumiem rozgoryczenie, wkurzenie i żal. Ale w końcu po to jest regulamin. Ile razy są konkursy w których mamy kupić tylko taki a nie inny produkt chociaż jest mnóstwo innych produktów tej firmy. Mamy kupić 1 litr bo 0,5 czy 1,5 l juz nie gra. 
Sami czepiamy się niejednokrotnie że organizator nie trzyma, się regulaminu bo miał wysyłkę do 15 a 20 jeszcze nie wysłano. Tu też w tym przypadku uczepił się organizator bo produkt danej firmy nie był konkursowy. 
Z wielkiego serducha współczuje odebrania samochodu. Nie wiem jak się można czuć w takiej chwili...na pewno potwornie, ale tutaj nie zawinił organizator tylko konkursowicz. 
Pomyslmy z drugiej strony.... ktoś z poza forum kupuje produkty za 20 zł i oakzuje się że konkursowe są za 18 zł a 2 zł to produkt niekonkursowy, ale organizator przytyka na to oko , bo to ich produkt i przyznaje samochód.... wtedy byłaby nagonka na organizatora bo przyznał nagrodę niezgodnie z regulaminem. 
Mi tez kiedyś przepadła nagroda o wiele wiele mneijsza bo bon do sklepu bo udało się wygrać w dwóch losowaniach podałem te same dane adresowe ale inne osoby. Nagroda nie przyszła bo jedna na jeden adres. Też się wkurzałem ale to była moja wina bo niedoczytałem regulaminu... 

niesety trzeba żyć dalej i mieć nadzieję że forumowicz się odkuje... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6410969 Napisano: 03.10.2017 18:25:45 w Pomocy!!!!
Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim jak przebialkowanie u psa? Chodzi o to że u mojej suczki pojawiły się małe krostki na ciele. Weterynarz mowi ze to z jedzenia za dużo białka i zmienić jedzenie. Na necie czytam że jedni weterynarze mówią że jest coś takiego a inni że nie ma czegoś takiego jak przbiałkowanie. 
Pies nie chce jeść nic innego jak wlasnie kości ugotowane w rosole. Karmy typu chappi pedigree odpadają. Takie na wagę też ... zje raz a potem już nie. 
Nie wiem co robić. Bidulka się drapie i drapie emotka  miał ktoś tak ze swoimi pupilami emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6410801 Napisano: 03.10.2017 13:21:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

prince polo to są bramki? bo już od razu wiem, że nie wygrałam ;/

tak, pytalam sie o to wczoraj

i kalosze i milka też emotka  Tak tylko ostrzegam ... 

jakie kalosze?

ta Milka to jest tragedia, mam nadzieję, że mało osób zagra i będą mieli nauczkę, że takie głupie zasady odstarszają klientów i konkursowiczów...

jakie zasady są wg Ciebie głupie? bramki? 

nie chodzi o bramki tylko to zaznaczanie tych paczkomatów...

no właśnie ja wygrałam dziś worek był napis gratulacje i informacja że nagrodę należy odebrać w zaznaczonym paczkomacie w przeciągu 48 godzin. Procedurę odebrania nagrody mieli wysłać na podanego e-maila i jak na razie cisza. 

Dostaniesz emaila ze paczka czeka i na odbiór ma się 48 h chociaż wcześniej było 72 h emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6410748 Napisano: 03.10.2017 12:18:50 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

aneciaa napisał(a):

Do kiedy trzeba odesłać paragon na deskorolkę z Żabki z drugiego etapu?

w pierwszym było 5 dni roboczych od otrzymania maila

Przesyłka miała wpłynąć do nich do 5 dni od otrzymania emaila. Nie był to czas na wysyłkę, tylko na wpłynięcie do organizatora.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6410685 Napisano: 03.10.2017 11:12:58 w Lay's
agniehaha89 napisał(a):

A jakie wymyślacie te tytuły filmów to ma być znany tytuł np. Epoka Laysów czy zupełnie coś nowego?

Lays Teksasu albo Lays w operze emotka
o jeden lays za daleko

poprostuanette napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Coś pani Lidia się osttańio ociąga emotka  niedawno wysyp konkursów po sklepach różnych a teraz .. dziś kończy się w żabce i tylko ogólnopolski emotka  słabiutko emotka  

Nie Lidia tylko Frito lay. Od kilku miesiecy robili maraton konkursow. A teraz nagle tylko 1... a na lays mozna bylo liczyc jak na Zablockum

Niby tak ale się już utarło że Lidka je robi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6410671 Napisano: 03.10.2017 10:40:17 w Lay's
Coś pani Lidia się osttańio ociąga emotka  niedawno wysyp konkursów po sklepach różnych a teraz .. dziś kończy się w żabce i tylko ogólnopolski emotka  słabiutko emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6410210 Napisano: 02.10.2017 11:36:53 w SZUKAM....
Dzięki dziewczyny za pomocne rady emotka  szukam wiec trekkingowych  Wyświetl w wątku >>
0 0