Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6410154 Napisano: 02.10.2017 10:43:19 w SZUKAM....
ma ktoś z was kije do nordic walking?
Ostatnimi czasy zacząłem dużo po górach chodzić i zastanawia mnie fakt czy one naprawdę działają.
Ludzie co idą z kijkami podobno  mniej się męczą i jest im łatwiej pokonywać takie trasy. CZy to prawda? Lepiej jest ? Macie jakieś zdanie na ten temat ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6410145 Napisano: 02.10.2017 10:33:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

eskel napisał(a):

Jak będziecie wpisywać kody do PRINCE POLO to nie próbujcie przypadkiem na mokro przecierać opakowania (w celu usunięcia czekolady) - kody się zmazują!

no właśnie jeden kod poszedł do śmieci bo tak zrobiłam  emotka

a czy na jednym paragonie może być więcej batonów, czy 1 baton ma być = jeden paragon

ale o paragonie nic nie pisze żeby zachować emotka

w prince polo są bramki? jest napisane "sprawdź od razu co wygrałes" .....

NIESTETY:
Przypisanie Nagrody Dodatkowej do Zgłoszenia następuje w sytuacji otwarcia bramki tj. w sytuacji, kiedy dokonane Zgłoszenie jest pierwsze po upływie daty i godziny, do której jest przypisana Nagroda Dodatkowa. Wyświetl w wątku >>
2 andii, jokan 0

pioge7

#6410121 Napisano: 02.10.2017 10:12:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Serio dla kilku złotych ktoś dodaje takie zdjęcie? Dla mnie powinny byc granice... NNiedlugo dodacie filmiki z sypialni i tego co robicie w nocy z małżonkiem emotka http://www.miesza.../photos/min/4039.jpg

emotka  masakra... jestem w szoku... obleśne to jak nie wiem... Jeszcze dodanie tego bez sensu ale zatwierdzenie.

myslalam ze ja tylko jestem staroświecka i nie rajcuje mnie dodawanie takich zdjęć. Żeby tutaj chociaz był samochód do wygrania a nie weekend czy tam cukierki emotka

no cóż zrobimy...
a myślę że kwestia tych filmików z sypialni to niestety tylko kwestia czasu.
Broń Boże.. nie mówię o forumowiczach, ale tych spoza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6410116 Napisano: 02.10.2017 10:08:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Serio dla kilku złotych ktoś dodaje takie zdjęcie? Dla mnie powinny byc granice... NNiedlugo dodacie filmiki z sypialni i tego co robicie w nocy z małżonkiem emotka http://www.miesza.../photos/min/4039.jpg

emotka  masakra... jestem w szoku... obleśne to jak nie wiem...
Jeszcze dodanie tego bez sensu ale zatwierdzenie. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6410087 Napisano: 02.10.2017 09:14:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

no właśnie ale napisano, że zgłoszenie nie może być wcześniejsze niż zakup, trochę to dla mnie pogmartwane

no trochę głupi zapis, bo myślałem że bezie trzeba biegać dziś po sklepach za paragonami a tu nawet dość emotka
ale dobrze, bo przecież żeby mieć kod i tak trzeba kupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6410069 Napisano: 02.10.2017 09:01:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

eskel napisał(a):

Jak będziecie wpisywać kody do PRINCE POLO to nie próbujcie przypadkiem na mokro przecierać opakowania (w celu usunięcia czekolady) - kody się zmazują!

no właśnie jeden kod poszedł do śmieci bo tak zrobiłam  emotka

a czy na jednym paragonie może być więcej batonów, czy 1 baton ma być = jeden paragon

ale o paragonie nic nie pisze żeby zachować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6409696 Napisano: 30.09.2017 20:08:26 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

Myślę, że po części problem polega na tym, że często nie chce się po prostu otwierać koperty przy listonoszu czy kurierze właśnie dlatego, żeby nie skojarzył danego adresata z konkursami, wygranymi, nagrodami, bonami itp. i żeby nie zachęcać go tym samym do ewentualnych kradzieży. Ja np. póki mój dawny listonosz nie wiedział, że wygrywam, dostawałam wszystko w całkowicie nienaruszonym stanie, kiedy natomiast zorientował się, że przychodzą do mnie bony czy inne wygrane, zaczęły się znikające/podpisane przez "niby mnie" przesyłki.:/

U mnie kurier jak zajazył że dużo wygrywam w konkursach to mi powiedział że sam sie wziął z żoną za granie i coś czasami mu wpada emotka  Ale nie zdążyły się jeszcze jakieś przesyłki naruszone, przewŻnie ci sami kurierzy i zawsze witają : PRZYJECHAŁEM Z NAGRODĄ emotka    Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6409563 Napisano: 30.09.2017 10:22:49 w Lay's
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To tylko pozazdrościć. U mnie kasjerki traktują każdego jak potencjalnego złodzieja, i jak jesteś sam w sklepie to chodzą za mną jak nie wiem. A ja tylko zakupy przyszedłem na konkurs zrobić. emotka  

emotka Tu na południu po prostu nie cierpią konkursowiczów - ja mam dokładnie to samo. emotka

aurorcia napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To tylko pozazdrościć. U mnie kasjerki traktują każdego jak potencjalnego złodzieja, i jak jesteś sam w sklepie to chodzą za mną jak nie wiem. A ja tylko zakupy przyszedłem na konkurs zrobić. emotka  

emotka Tu na południu po prostu nie cierpią konkursowiczów - ja mam dokładnie to samo. emotka

Dokładnie tak, ochroniarz w Biedronce jak mnie widzi to od razu za mną podąża emotka

Przynajmniej tyle , że jedyny nie jestem emotka  
nie wiem czemu tak robią, sam pracuje w sklepie na kasie w abc. Nigdy nie chcodzę za żadnym klientem chociaż mamy dwie sale bez kamer. Może naiwność, ale jakoś nic nie ginie a remanenty wychodzą dobrze.

A nawet jak ktoś kupuje na kilka paragonów to nawet mnie nie dziwi. Rekordzista - UWAGA - 7 paragnow na jedną wizytę. I to nie na konkurs emotka     Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

pioge7

#6409390 Napisano: 29.09.2017 15:55:06 w Lay's
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

już widzę oczy kasjerek

damy radę! już kiedyś płaciłam drukowanymi bonami (z konka z pytaniem "za co lubisz zakupy w Żabce?")

No zobaczymy co będzie u mnie :( jak prosze o nabicie czegoś na dwa rachunki to patrzą na mnie jak na kosmitę, a najlepsze że tych paragnów mi nie wydają.., trzeba się upominać. A ostatnio mama kupowała to kasjerka wzięła zmięła i do kosza... mina jak miała szukać paragonu, bo się mama upomniała . BEZCENNA emotka  

To u mnie jest zupełnie inaczej emotka  mam w żabce miłą kobitkę...już nawet się znamy, zawsze porozmawiamy o konkach, o nagrodach. Odkłada mi paragony (sama z siebie), ma dla mnie najświeższe gazetki żabki "spod lady" i ulotki konkursowe odłożone na kupkę dla mnie emotka  oczywiście, zawsze udaję że owa akcja z ulotki jest dla mnie zaskoczeniem, coby przykrości jej nie robić emotka  ogólnie - fajnie. Podobną sytuację mam w najbliższej biedrze, tam chyba wszyscy mnie znają... emotka  Niby Wrocław, a jak na wsi emotka

To tylko pozazdrościć. U mnie kasjerki traktują każdego jak potencjalnego złodzieja, i jak jesteś sam w sklepie to chodzą za mną jak nie wiem. A ja tylko zakupy przyszedłem na konkurs zrobić. emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6409382 Napisano: 29.09.2017 15:45:09 w Lay's
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

już widzę oczy kasjerek

damy radę! już kiedyś płaciłam drukowanymi bonami (z konka z pytaniem "za co lubisz zakupy w Żabce?")

No zobaczymy co będzie u mnie :( jak prosze o nabicie czegoś na dwa rachunki to patrzą na mnie jak na kosmitę, a najlepsze że tych paragnów mi nie wydają.., trzeba się upominać. A ostatnio mama kupowała to kasjerka wzięła zmięła i do kosza... mina jak miała szukać paragonu, bo się mama upomniała . BEZCENNA emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6409377 Napisano: 29.09.2017 15:35:56 w Lay's
defed napisał(a):

superloser napisał(a):

Te ŻABKOWE bony to jako PDF przychodzi.  To trzeba samemu w kolorze drukować???  Czy black and white? 

Serio?Jak tak, to myślę, że ważny będzie kod kreskowy - aby dało się go zeskanować. Kolor niepotrzebny.

Faktycznie... tragedia ... już widzę oczy kasjerek emotka   Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6409371 Napisano: 29.09.2017 15:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

violka88 napisał(a):

http://www.miesza...ojedynek/4zaczynają się pojawiać laureaci z 4 etapu, ciekawe czy już maile wysłali, bo u mnie maila brak emotka może nie wygrałam....

Jak sie pojawiają? 

tez nic nie widze...

jest zwycięskie foto nagrody głównej

To jest przykładowe zdjęcie. Na kazdym etapie takie jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6409252 Napisano: 29.09.2017 11:56:38 w Intermarche
anialistopad napisał(a):

monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy Lidka zapomniała już o bonach z konkursu Lays w ITM emotka ? już zapominam o tym konkursie ... z c4 przyszły z pierwszego etapu pufy a w itm chyba wcześniej konkurs był emotka

tak zapomniala.. ja tez nie mam...

Z itm bonów też nie mam .Dziś dotarły ze stokrotki 

To może se przypomniała jak wysłała ze stokrotki a mniej wiecej w tym samym czasie działała  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6409180 Napisano: 29.09.2017 09:58:13 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Halszka napisał(a):

Szkoda że nie ma nowego budżetu... O tej porze zawsze był emotka Może mają problem z wymyśleniem pytania emotka

Dziwnie to przeciągają... niepokojąco! emotka

A co do pytania, zawsze mogą pojechać standardem "Dlaczego to właśnie Ty powinieneś wygrać?" emotka

Wypluj.... nie cierpię tego pytania... nie lubię odpowiadać na pytania dlaczego o ja jestem taki wyjątkowy że to mi się należy bon a nie pani gieni spod 7 emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6409170 Napisano: 29.09.2017 09:31:11 w SZUKAM....
gramtatatam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Działa wam poczta na wp.pl?

działa  emotka

Kurde u mnie jakiś błąd. Zaloguje się i jak włączam jakiegoś emaila to ładuje i przechodzi na stronę logowania. 
Musze usunąć ciasteczka chyba  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6409162 Napisano: 29.09.2017 09:17:00 w SZUKAM....
Działa wam poczta na wp.pl? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6408998 Napisano: 28.09.2017 17:42:56 w SZUKAM....
azaflora napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Gdzie znajdę śliwkę nałęczowską promocyjną i jak jest oznakowana? 

promocyjne są oznakowane tak jak tu http://foodandkit...-odslonie/najtańsze kartoniki niestety około 10zł  w Auchan, w Carrefour były po ok. 11zł

wczoraj widziałem w żabce, dwa za 21 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6408914 Napisano: 28.09.2017 14:49:32 w Intermarche
czy Lidka zapomniała już o bonach z konkursu Lays w ITM emotka ? już zapominam o tym konkursie ...
z c4 przyszły z pierwszego etapu pufy a w itm chyba wcześniej konkurs był emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6408663 Napisano: 28.09.2017 07:43:15 w Lay's
pingu4 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

violka88 napisał(a):

a jakie nagrody? tylko te kino za darmo czy coś jeszcze???

Kody na film vod i karty do kina 

a ilośc nagród np. jedna karta dziennie lub jakis regulamin jest znany emotka  z paczki emotka  ?

Regulaminu chyba jeszcze nie ma  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6408661 Napisano: 28.09.2017 07:35:08 w Lay's
violka88 napisał(a):

a jakie nagrody? tylko te kino za darmo czy coś jeszcze???

Kody na film vod i karty do kina  Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0