Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6402856 Napisano: 13.09.2017 11:45:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzieliście wyniki ze śniadaniowej? Dużo osob gra w kozuchowie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402784 Napisano: 13.09.2017 09:37:09 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

"Zwycięzca rozumiany jako członek jednego gospodarstwa domowego, tj. zamieszkały pod tym samym adresem, niezależnie od posiadanego imienia i nazwiska może podczas loterii wygrać tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby dokonanych zgłoszeń" 

Yyyy czyli jedna osoba jeden zwycięzca czy jedna gospodarstwo  może 1 ? nie rozumem tego zapisu z rana

Skup się, to proste emotka Pod podanym adresem mieszka rodzina. Przedstawiciel rodziny wygrywa, staje się laureatem. Tym samym uniemożliwia wygranie innym członkom tej rodziny, mieszkającej pod tym samym adresem, bez względu na to, czy żona nawet zachowała swoje nazwisko z pierwszego małżeństwa. Dla organizatora liczy się ADRES GOSPODARSTWA.

Dziekuje emotka  przepraszam ale przed 5 nie myśli sie tak jak o 7 emotka  

To ja to rozumiem inaczej emotka  w sensie 1 osoba= jedna nagroda. Przykładowo jak wygram nagrodę na moje nazwisko to nie mogę wygrać drugiej na moje panieńskie bo jestem cały czas tą samą osobą.

Czytając to wczesńiej tez to tak rozumiałem ale nie chciałem sie mylić wiec wolałem zapytać emotka  

edit: odpowiedz od sponsora.
Tylko jedna osoba zamieszkała pod wspólnym adresem może ubiegać się o nagrodę. Pozdrawiamy Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

pioge7

#6402763 Napisano: 13.09.2017 08:56:59 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

"Zwycięzca rozumiany jako członek jednego gospodarstwa domowego, tj. zamieszkały pod tym samym adresem, niezależnie od posiadanego imienia i nazwiska może podczas loterii wygrać tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby dokonanych zgłoszeń" 

Yyyy czyli jedna osoba jeden zwycięzca czy jedna gospodarstwo  może 1 ? nie rozumem tego zapisu z rana

Skup się, to proste emotka
Pod podanym adresem mieszka rodzina. Przedstawiciel rodziny wygrywa, staje się laureatem. Tym samym uniemożliwia wygranie innym członkom tej rodziny, mieszkającej pod tym samym adresem, bez względu na to, czy żona nawet zachowała swoje nazwisko z pierwszego małżeństwa. Dla organizatora liczy się ADRES GOSPODARSTWA.

Dziekuje emotka  przepraszam ale przed 5 nie myśli sie tak jak o 7 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402741 Napisano: 13.09.2017 05:01:57 w SZUKAM....
kajeczka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w Lindt jest ograniczenie na adres zamieszkania? Bo mam okrojony regulamin i nic nie widzę emotka  

"Zwycięzca rozumiany, jako członek jednego gospodarstwa domowego tj. zamieszkały pod tym samym adresem, niezależnie od posiadanego imienia i nazwiska może podczas loterii wygrać tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby dokonanych zgłoszeń"  emotka  

Yyyy czyli jedna osoba jeden zwycięzca czy jedna gospodarstwo  może 1 emotka  nie rozumem tego zapisu z rana emotka  
sorki ze tak dopytuje, ale u mnie regulamin wyglada tak :
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402677 Napisano: 12.09.2017 21:19:20 w SZUKAM....
Czy w Lindt jest ograniczenie na adres zamieszkania? Bo mam okrojony regulamin i nic nie widzę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402476 Napisano: 12.09.2017 14:14:51 w Lay's
katrin1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wysyłacie zgłoszenia na chesternadesce.pl  normalnie? Wysyłam z rożnych przeglądarek i jak daje wyślij powiększa mi się kod do przepisania i pisze żeby przepisać kod i nic emotka   potem wyślij nie działa

U mnie tak się dzieje gdy strona konkursu jest otwarta już jakiś czas, trzeba ją odświeżyć, wpisać na nowo i wysłać, u mnie działa ten sposób emotka  

U mnie wlasnie nie, już nawet odpowiedz kopiuje żeby nie tracić czasu na wpisywanie , zostają tylko dane a i tak się to dzieje emotka  

mam to samo:/

Czyli to chyba ich problem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402469 Napisano: 12.09.2017 14:08:31 w Lay's
kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wysyłacie zgłoszenia na chesternadesce.pl  normalnie? Wysyłam z rożnych przeglądarek i jak daje wyślij powiększa mi się kod do przepisania i pisze żeby przepisać kod i nic emotka   potem wyślij nie działa

U mnie tak się dzieje gdy strona konkursu jest otwarta już jakiś czas, trzeba ją odświeżyć, wpisać na nowo i wysłać, u mnie działa ten sposób emotka  

U mnie wlasnie nie, już nawet odpowiedz kopiuje żeby nie tracić czasu na wpisywanie , zostają tylko dane a i tak się to dzieje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402462 Napisano: 12.09.2017 14:04:00 w Lay's
Wysyłacie zgłoszenia na chesternadesce.pl  normalnie? Wysyłam z rożnych przeglądarek i jak daje wyślij powiększa mi się kod do przepisania i pisze żeby przepisać kod i nic emotka  potem wyślij nie działa emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6402068 Napisano: 11.09.2017 16:18:36 w SZUKAM....
kotecekvip1980 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kotecekvip1980 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

pytanie do osób, które otrzymały plecaki Grześki:jak odsyłaliście dane z konkursu fb Grześki z plecakami?odezwał się do Was przez priv na fb?odesłać samemu dane czy czekac na jakies info?proszę o pomoc

Musisz napisać do nich na fb prywatna wiadomość : imię i nazwisko, adres, dane adresowe , telefon,dane urzędu skarbowego i pesel

wcale nie. na wiadomość podajesz mail i tam wysyłają ci wiadomość gdzie odpowiadając podajesz w/w dane

W I rundzie tak to wlasnie wygladalo jak opisałam..... pozdrawiam

Zgadza sie. W pierwszej rundzie też tak miałem, podałem dane i poprosili jeszcze o dane do us. Podałem i po kilku dniach plecak w domu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401965 Napisano: 11.09.2017 13:45:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

A jak macie opisane paragony ze Śniadaniowej? Ja mam z biedry margKlasyczna500g i nie wiem czy wystarczy. 

W promocji biorą udział wszystkie opakowania Śniadaniowej Klasycznej, Premium i z Masłem.

Klasyczna jest, a jak wpiszesz w Google, margaryna klasyczna 500g to wychodzi śniadaniowa więc powinno nie byc problemu. U mnie w osiedlowym, marg śniadaniowa kubek 500g  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401956 Napisano: 11.09.2017 13:40:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w śniadaniowej wygrał ktoś bez podziękowania za SMS? Nie wiem czy jest sens wysyłać jak nie dochodzą zwrotki emotka  

Tak, wygrałam. Zgłoszenie z wczoraj bez zwrotki. Sieć Orange, gdyby to miało jakieś znaczenie dla Ciebie. emotka

Dziekuje u mnie nju i plus bez zwrotek ale i bez wygranych gratulacje 

edit: mama dzwoniła emotka  jednak na plusie (bez zwrotki) jest SMS emotka  

a czy tam jest jakieś ograniczenie na osobę lub dom, bo nie mogę się tego doczytać?

Nie widzę ograniczenia. Wiec chyba można wiecej na dom emotka  nie wiem jak na osobę. Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

pioge7

#6401949 Napisano: 11.09.2017 13:33:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w śniadaniowej wygrał ktoś bez podziękowania za SMS? Nie wiem czy jest sens wysyłać jak nie dochodzą zwrotki emotka  

Tak, wygrałam. Zgłoszenie z wczoraj bez zwrotki. Sieć Orange, gdyby to miało jakieś znaczenie dla Ciebie. emotka

Dziekuje 
u mnie nju i plus bez zwrotek ale i bez wygranych 
gratulacje 

edit: mama dzwoniła emotka  jednak na plusie (bez zwrotki) jest SMS emotka   Wyświetl w wątku >>
2 mia, Claudia77 0

pioge7

#6401918 Napisano: 11.09.2017 13:05:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w śniadaniowej wygrał ktoś bez podziękowania za SMS? Nie wiem czy jest sens wysyłać jak nie dochodzą zwrotki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401646 Napisano: 10.09.2017 16:27:35 w Dyskusje o loteriach
bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

bruce napisał(a):

No właśnie tu był w bazie i na stronie C4 konkurs z Velvetem i nagle zniknął. Jedyny ślad pozostał tylko na stronie C 4 w gazetce, lecz regulaminu brak. Nie wiadomo, czemu. Plakaty w niektórych sklepach też są, zwrotki przychodzą. emotka

pionas mam pytanie. Czy rzeczywiście tak jak mówi bruce konkurs Velvet w Carrefourze był w bazie i z jakiegoś powodu został usunięty? (konkurs od 06.09 do 20.09 organizator ZEG sp zoo nagrody 10x iRobot i 50x bony 100 zł carrefour, pytanie "jak wygląda idealne przyjęcie urodzinowe?) czy w ogóle nie był dodany do bazy. A jeśli został usunięty to co z nim nie tak?

A nikt inny z całego forum nie widział go tu w bazie tylko ja jedna? emotka Przecież on już trwał kilka dni, kiedy nagle rozpętała się cała afera z brakiem regulaminu i okazało się, że go tu nie ma w bazie... Nikt nie brał udziału w pierwszych dniach konkursu? emotka emotka

Ja go chyba widziałem ale w zapowiedziach tylko. W bazie widziałem tego z Tesco  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401630 Napisano: 10.09.2017 15:29:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

sabinka71 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja ze sniadaniowej nie mam potwierdzen od 1 dnia 

U mnie też brak potwierdzenia .

ja otrzymuję od razu

Ja pierwszego dnia tez nie dostałem zwrotki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401447 Napisano: 09.09.2017 20:18:55 w Pomocy!!!!
-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

RATUNKU!!!! Czy ktoś zna jakis dobry sposób na wymycie piekarnika? Raz czytam że mleczko cif jest dobre, na innym że nie, że jednak lepiej wziąć roztwór z sody oczyszczonej, to zaraz na kolejnej stronie czytam że jednak nie zdaje to testu emotka  a pasowało by go umyć w końcu emotka  

Ja mam gotowca Mr Muscle i jest ok. (Można kupić na konkurs pronto jak znowu będzie  emotka  ) 

Pomyśle emotka  muszę podjechać do miasta i poszukać  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401348 Napisano: 09.09.2017 10:41:03 w Pomocy!!!!
androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

RATUNKU!!!! Czy ktoś zna jakis dobry sposób na wymycie piekarnika? Raz czytam że mleczko cif jest dobre, na innym że nie, że jednak lepiej wziąć roztwór z sody oczyszczonej, to zaraz na kolejnej stronie czytam że jednak nie zdaje to testu emotka  a pasowało by go umyć w końcu emotka  

ja mam taką gotową pianę w sprayu "do czyszczenia piekarnika", rozpyla się to i zostawia na bodajże 20 minut. Potem trzeba umyć i przewietrzyć, bo to takie żrące. Może więc kup sobie takiego "gotowca"?

Pomyśle jak będę w mieście emotka  bo u nas na wsi to takiego nie doświadcze emotka  
a tak na teraz emotka  chyba jednak ta soda mi dostaje albo mleczko emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401344 Napisano: 09.09.2017 10:21:27 w Pomocy!!!!
RATUNKU!!!! 
Czy ktoś zna jakis dobry sposób na wymycie piekarnika? Raz czytam że mleczko cif jest dobre, na innym że nie, że jednak lepiej wziąć roztwór z sody oczyszczonej, to zaraz na kolejnej stronie czytam że jednak nie zdaje to testu emotka  
a pasowało by go umyć w końcu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401343 Napisano: 09.09.2017 10:19:57 w Pomocy!!!!
xena napisał(a):

xena napisał(a):

xena napisał(a):

za córci tel za ostatni miesiąc dostałam rachunek -ponad 300 zł emotka  w tym 265 smsy premium! normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera na tych cwaniaków, przychodziło jakieś cholerstwo z numerów 60909, 60617 które bagatelizowała a okazuje się że za to g..o trzeba zapłacić (...) co teraz można zrobić

xena napisał(a):

ja pierdziu, normalnie rozbój w biały dzień! Jakieś cwaniaki bogacą się kosztem ludzi bo przecież kompletnie nic sensownego w tych smsach nie przychodzi! A u młodych oczywiście blokady na wszystkich tel nie do przejścia i jak tu kontrolować?? emotka   

Wydaje mi się, że warto przejść z abonamentu na kartę - po czym doładowywać wyłącznie małymi kwotami na bieżąco. Bo gdy jest abonament, to kasę po prostu dopisuje do rachunku, który rozliczasz z operatorem na koniec okresu rozliczeniowego, a gdyby cała kasa z doładowania dajmy na to 10 PLN zeszła po tych SMSach premium, to szybciej byś się zorientowała, że coś jest nie halo i można by było w porę zareagować, podjąć jakieś kroki. Przemyśl sobie takie rozwiązanie.

to nie takie proste, z abonamentu nie da się tak ot zrezygnować, umowę się podpisuje i to w moim przypadku na długo -36 mies:( a za 10 zł, to nawet 1 by nie przyszedł, bo każdy kosztował mnie 11 zł! Mało tego -mojemu szwagrowi nawalili smsów (po 30 zł każdy) w ciągu mies na kwotę 800 zł! emotka  Jak w ogóle taka działalność może mieć miejsce to mnie zadziwia:( przecież nikt o zdrowych zmysłach nie zamówiłby świadomie subskrypcji tych kompletnie bezsensownych smsów nawet gdyby były po 1 zł! Tak więc 100% ich zysków pochodzi ze zrobienia ludzi w balona! No jak tak k...a można??

Sprawdz czy twój operator (tzn córki) nie udostępnia limitów na rachunek. U mnie w nju jest taka opcja, mam ustawione 100 zł i powyżej nie da sie juz wysyłać innych smsów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6401178 Napisano: 08.09.2017 18:41:15 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

(...)karta została w domu, zapytaliśmy panią w kasie czy można podać numer słownie, powiedziała, że nie bo ona musi mieć kod. Punkty przepadły.

Mojej pani wystarczy numer karty - właśnie pytałam  emotka To jest tak samo jak z kasowaniem towaru - przecież można wpisać EAN ręcznie emotka

To może sie cos zmieniło juz emotka  moja nie chciała wtedy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0