Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6392095 Napisano: 20.08.2017 11:44:42 w Wkurza mnie...
wczoraj dzownili do mnie z rmf z biletami na siatkę na czwartek a dziś do szwagra i nie odebrał bo był w kościele emotka że nie mogli zadzwonić 10 minut później emotka emotka emotka to byśmy pojechali większą grupką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6392035 Napisano: 20.08.2017 08:37:31 w SZUKAM....
dzikuska21 napisał(a):

gdzie się dowiem za co się dostaje punkty karne. znalazłam 1 u siebie Tylko nie wiem za co i kiedy mi go przyznano bo zwykle korzystam z aplikacji na telefonie a tam nie mam info a dziś spojrzałam na laptopie a tu zonk

Naciśnij sobie zaznaczoną jedynkę
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6392032 Napisano: 20.08.2017 08:34:54 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mariolakal napisał(a):

Czy można gdzieś dorwać nałęczowiankę gazowaną 0,5 l i w jakiej cenie ? Nie spotkałam w żadnym markecie... 

u mnie w Lewiatanie była. Duża 1.79 mała 1.59 wiec różnica w cenie nie duża  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6391912 Napisano: 19.08.2017 18:20:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragony z polo Hochland (3-4sztuki) 
nie aktualne  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6391903 Napisano: 19.08.2017 17:50:02 w Popraw sobie humor...
Pojechałem dzis do c4 by dokonać zakupu liptona na konkurs. Kupiłem na DWA rachunki przywiozłem do domu i zostawiłem na stole. Poszedłem sie kąpać. Wychodzę z łazienki a tu przed drzwiami piękna kupka podartych moich dwóch pięknych paragonów podartych przez psa... No i z obu paragonów nici emotka  muszę jechać znowu :P miało byc do wkurza mnie. Ale z drugiej strony trochę to zabawne emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6391872 Napisano: 19.08.2017 16:29:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety na otwarcie mistrzostw Europy siatkówki z RMF emotka emotka byłem na antenie niedawno emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6389243 Napisano: 13.08.2017 14:13:44 w SZUKAM....
bezaczek7 napisał(a):

Szukam informacji:1. Po ile u was są Cocio w ABC?
2. Kupiłam na konk Lidla blok techniczny, opisany blok techniczny, iść po pieczątkę, czy mogę zgłaszać taki?
3. Aparatu cyfrowego do 400zł, możecie coś polecić? Ma być dla mamy, mały, prosty w obsłudze, a ja się nie znam na tym. Zdjęcia i tak pewnie będzie robiła na ustawieniu "auto"  emotka
4. Czy klej w sztyfcie to produkt piśmienniczy w rozumieniu regulaminu loterii BIC w Biedronce? Nie wiem czy zgłaszać. Niby leżał na promocyjnym standzie, ale ten zapis "piśmienniczy"...

2. Sprawdz czy masz kod podańy przy bloku techniczńym i czy on zgadza się z kodem z regulaminu. Ja mam zeszyt i kod sie z paragony zgadza z tym z regulaminu a opisane jest też tylkozeszyt 16 kartkowy czy jakoś tak  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6389176 Napisano: 13.08.2017 06:21:18 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Wkurza mnie nowy numer w nju na karte. Starter kupiony,zarejestrowany,konto doladowane za 10 zl ,a sms premium nie idzie. Ktos wie dlaczego?

Tez miałem ten problem z jednym starterem. Trzeba było do nich pisać żeby odblokowali bo coś isę zawiesiło emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6389035 Napisano: 12.08.2017 12:07:39 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ze zamykają u nas polomarket otwarty w zeszłym roku.... jedyny w Małopolsce Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6387938 Napisano: 09.08.2017 17:16:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
300 zł z knorra z końcówki konkursu  (przelew) Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6387751 Napisano: 09.08.2017 10:38:29 w Wkurza mnie...
lager napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Teraz sie zorientowałem emotka  sprzedalem coś komuś na Olx miesiac temu i miałem wysłać za pobraniem. Wyslalem i kasy nie mam do dzis. Sprawdzam teraz i okazało się że nie zaznaczyłem opcji pobrania emotka  nie dość ze poszło za darmo (walizka) to jeszcze poszło 15 zł emotka  

napisz do tej osoby (jesli cie nie zablokowala jeszcze), jesli jest uczciwa, to zaplaci....

jakby to była uczciwa osoba to sama by sie chyba odezwała  emotka

No wlasnie Napsialem ale na razie zero odezwy emotka  
wątpię źeby cos poskutkowało emotka  
chodzi o walizkę z laysów 
poszlo 100 zł za walizkę emotka  kurde... jak ja to pole przeoczyć mogłem emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6387738 Napisano: 09.08.2017 10:26:51 w Wkurza mnie...
Teraz sie zorientowałem emotka  
sprzedalem coś komuś na Olx miesiac temu i miałem wysłać za pobraniem. 
Wyslalem i kasy nie mam do dzis. Sprawdzam teraz i okazało się że nie zaznaczyłem opcji pobrania emotka  nie dość ze poszło za darmo (walizka) to jeszcze poszło 15 zł emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6387688 Napisano: 09.08.2017 08:43:44 w Smolar
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Ma ktoś oświadczenie Carlsberg w ITM? Nie mogę odszukać na stronie Smolara

nikt nie ma 

Nie mam teraz przy sobie telefonu z informacją o wygranej ale jest na stronie podanej w smsie. Jakos www.smolar.pl/laureat czy coś takiego, tam są oświadczenia i do tego z itm też jest bo pobierałem vemots/tongue.gif  

https://www.smola...a_laureata_itm_0.pdf Wyświetl w wątku >>
1 gocha542 0

pioge7

#6387685 Napisano: 09.08.2017 08:35:42 w Smolar
gocha542 napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Ma ktoś oświadczenie Carlsberg w ITM? Nie mogę odszukać na stronie Smolara

nikt nie ma 

Nie mam teraz przy sobie telefonu z informacją o wygranej ale jest na stronie podanej w smsie. 
Jakos www.smolar.pl/laureat czy coś takiego, tam są oświadczenia i do tego z itm też jest bo pobierałem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6387634 Napisano: 08.08.2017 23:00:51 w Sport
Lisek ze srebrem emotka Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

pioge7

#6387627 Napisano: 08.08.2017 22:39:19 w Sport

pioge7

#6387235 Napisano: 07.08.2017 21:16:41 w Sport
Brąz Malwiny i złoto Anity emotka  super emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6386661 Napisano: 05.08.2017 22:00:24 w Pomocy!!!!
myszorka92 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

danaaa napisał(a):

cb656 napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

Witam! szukam pomocy w dobraniu najlepszej oferty w sieciach komórkowych na kartę emotka  Najlepiej gdyby można było bezpłatnie przedłużyć ważność konta na rok emotka Myślę, że Wy konkursowi bracia i siostry pomożecie! emotka Z góry dziękuję!

NJU ma ważność środków po wieki http://www.njumob...66DC7.sunwww105...no i warto wziąć pod uwagę ze względu na konkurs emotka

W nju trzeba robić doładowanie raz na 6 m-cy, aby utrzymac numer albo odpowiadać na sms utrzymaniowy, który przychodzi jeśli przez 6 m-cy nie ma doładowania

Tak właśnie jest. ALBO emotka Odpowiedzieć bezpłatnie na esemesa każde dziecko potrafi. NJU w ten sposób sprawdza, czy numer jest aktywny. Ma to sens, bo po co trzymać w puli numer, z którego ktoś nie korzysta aktywnie emotka (korzystanie aktywne jest w dwie strony - inicjowanie i odbieranie połączeń i wiadomości przychodzących). Kłopot żaden, a środki na koncie ważne po wieki. Raz doładuję za stówę dajmy na to i mam tę stówę na koncie, póki wszystkiego na coś nie zużyję. Mogę przez pół roku tylko odbierać połączenia i SMSy, nic nie wysyłać, nie dzwonić, a kasa nadal tam jest. emotka

Potwierdzam, nju chyba ma najlepszą ofertę z kontem ważnym po wieki. U mnie wszytskie telefony konkursowe są, w nju emotka  

dziękuję Wam! emotka  a jeszcze zapytam gdzie są dostępne te startery? i za ile muszę doładować konto aby było aktywne?

Startery kupisz prawie w kazdym sklepie czy kiosku. A na pewno w salonie Orange. Z tego co kojarze startery były od razu aktywne a jak nie to 5 czy 10 zł odblokowywały premium (ale mogę sie mylić bo dość dąwno je juz aktywowałem)  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6386551 Napisano: 05.08.2017 14:26:47 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

danaaa napisał(a):

cb656 napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

Witam! szukam pomocy w dobraniu najlepszej oferty w sieciach komórkowych na kartę emotka  Najlepiej gdyby można było bezpłatnie przedłużyć ważność konta na rok emotka Myślę, że Wy konkursowi bracia i siostry pomożecie! emotka Z góry dziękuję!

NJU ma ważność środków po wieki http://www.njumob...66DC7.sunwww105...no i warto wziąć pod uwagę ze względu na konkurs emotka

W nju trzeba robić doładowanie raz na 6 m-cy, aby utrzymac numer albo odpowiadać na sms utrzymaniowy, który przychodzi jeśli przez 6 m-cy nie ma doładowania

Tak właśnie jest. ALBO emotka Odpowiedzieć bezpłatnie na esemesa każde dziecko potrafi. NJU w ten sposób sprawdza, czy numer jest aktywny. Ma to sens, bo po co trzymać w puli numer, z którego ktoś nie korzysta aktywnie emotka (korzystanie aktywne jest w dwie strony - inicjowanie i odbieranie połączeń i wiadomości przychodzących). Kłopot żaden, a środki na koncie ważne po wieki. Raz doładuję za stówę dajmy na to i mam tę stówę na koncie, póki wszystkiego na coś nie zużyję. Mogę przez pół roku tylko odbierać połączenia i SMSy, nic nie wysyłać, nie dzwonić, a kasa nadal tam jest. emotka

Potwierdzam, nju chyba ma najlepszą ofertę z kontem ważnym po wieki. U mnie wszytskie telefony konkursowe są, w nju emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6386021 Napisano: 03.08.2017 18:11:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kermit napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A na stronie jest: regulamin swoje a strona swoje.i kto w końcu organizuje? SMOLAR czy ta nowa agencja ? Wiadomo coś o długości smsa? 

"Jeśli chodzi o drugie pytanie to nie ma ograniczenia w długości sms, ale rekomendujemy zawsze mieścić się w 160 znakach, każdy kolejny pobiera kolejną opłatę."

Aha, No czyli ciekawe jakie bardziej wolą smsy emotka  dłuższe czy krótsze emotka  

Ciekawe czy skrupulatnie czytaja wszystkie odpowiedzi. Ktos wie? Pierwszy raz widze ta agencje. 

Czytałem na forum że agencja powstała w kwietniu tego roku wiec mało o niej ktoś wie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0