Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6383309 Napisano: 27.07.2017 09:46:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Siostra dzowni że kurier przyniósł jej nagrodę z karlsbad itm telewizor (a cieszyła sie źe tablet ) emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6382314 Napisano: 24.07.2017 15:45:02 w Giełda Kodów ; )
Dzień dobry, z przyjemnością informujemy, że wygrany kupon ma numer: XXXXXXXXXXXXXX Upoważnia on do odebrania drugiej pizzy za 1 grosz przy zakupie pierwszej Prosimy o przekazanie wygranego kodu przy zamówieniu telefonicznym pod numerem 22 210 10 10. Kod ważny jest do końca środy tj. 26.07.2017. Regulamin promocji: http://bit.ly/2gs9Tmp  Pozdrawiamy serdecznie i życzymy smacznego!

KOD NA PRIV emotka  
KTO CHCE NIECH PISZE. PIERWSZA OSOBA DOSTANIE ZA FREE emotka  
chodzi o pizzerie Gusto domino czy jakos tak emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6382263 Napisano: 24.07.2017 14:20:38 w SZUKAM....
giulietta napisał(a):

czy Almette Odido był w bazie? nie wyrzuca mi w wyszukiwarce...

Też szukam, ale nie wiem Czy nie był w zapowiedziach 

edit: był w zapowiedziach
https://www.e-kon...w/strona/10#p6377200 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381936 Napisano: 23.07.2017 14:18:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
asper01 napisał(a):

jaulia zmienił(a) login na: nastoRadzę zapamiętać... Swoją drogą, nie czytam rozmów na temat całej akcji zmiany nicków, ale uważam to za jakiś totalny bezsens, chociażby z powyższego powodu, czyli zmiany nicków przez wszystkich nieuczciwych, bo mam wrażenie, że to tylko dla nich...

Dlatego warto napisac opinie o użytkowniku w jego profilu . Opinia zostanie i łatwo będzie można ją znaleźć na przyszłość emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381934 Napisano: 23.07.2017 14:16:08 w Pomocy!!!!
Na jakiej podstawie działa reklamacja na zegarki z brico? Nie ma paragonu ale jest podbita gwarancja. Jak z nią iść w przypadku wady zegarka ? Uznają na podstawie gwarancji bez paragonu? I gdzie? Tylko adres z gwarancji?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381599 Napisano: 21.07.2017 16:04:08 w Informują
Email z tego konkursu:
http://baby.nivea...lne-chwile-26/wyniki wiadomosć przed chwilą Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381565 Napisano: 21.07.2017 14:45:51 w SZUKAM....
slavek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jak wyłączyć te badziewiaste smsy od wróżek, anonse towarzyskie i ustawianie grania na czekanie emotka 5 telefonów konkursowych i na kazdy po 3-4 wiadomości dziennie (przeważnie orange, ale i w plusie)... już nei wiem co robić, robię to co piszą na necie a dalej nic emotka

To dlatego, że często wzięcie udziału w jakimkolwiek konkursie ponownie powoduje umieszczenie Twojego numeru w "bazie na sprzedaż", więc dzisiaj się wypiszesz, a jutro znów Cię dopiszą na listę...

może i tak emotka ale coraz mniej wysyłam z tych telefonów smsy bo gram już przeważnie na 1-2 paragony a nie jak kiedyś na 5 więc chciałbym się pozbyć chociaż z tych co nie korzystam... bo tam kasa jakaś jest więc nie będę wyrzucać starterów ..

idź z telefonem do salonu, wyłączą możliwość odbierania tych smsów  na dana simkę, tylko nie wiem czy potem można wysyłać sms-y premium

no właśnie z tym problem bo chyba wyłączając całkowicie można pozbawić się ogólnie premium całego,
nie pozostaje mi nic innego jak pospisywać numery poszukać kto jest nadawcą i żądać usunięcia z bazy tychże numerów...
zgody z plusa już wycofane, z orange też emotka jeszcze wróżki i anonse towarzyskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381539 Napisano: 21.07.2017 14:12:07 w SZUKAM....
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jak wyłączyć te badziewiaste smsy od wróżek, anonse towarzyskie i ustawianie grania na czekanie emotka 5 telefonów konkursowych i na kazdy po 3-4 wiadomości dziennie (przeważnie orange, ale i w plusie)... już nei wiem co robić, robię to co piszą na necie a dalej nic emotka

To dlatego, że często wzięcie udziału w jakimkolwiek konkursie ponownie powoduje umieszczenie Twojego numeru w "bazie na sprzedaż", więc dzisiaj się wypiszesz, a jutro znów Cię dopiszą na listę...

może i tak emotka ale coraz mniej wysyłam z tych telefonów smsy bo gram już przeważnie na 1-2 paragony a nie jak kiedyś na 5 więc chciałbym się pozbyć chociaż z tych co nie korzystam... bo tam kasa jakaś jest więc nie będę wyrzucać starterów .. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381525 Napisano: 21.07.2017 14:04:08 w SZUKAM....
jak wyłączyć te badziewiaste smsy od wróżek, anonse towarzyskie i ustawianie grania na czekanie emotka
5 telefonów konkursowych i na kazdy po 3-4 wiadomości dziennie (przeważnie orange, ale i w plusie)... już nei wiem co robić, robię to co piszą na necie a dalej nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381500 Napisano: 21.07.2017 13:20:27 w Sport
calliope napisał(a):

Czy ktoś wie gdzie można obejrzeć World Games w internecie za darmo?

A na ipli ? Jak jesteś klientem plusa lub CP masz dostęp bezpłatny emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381349 Napisano: 20.07.2017 22:20:39 w SZUKAM....
olus15 napisał(a):

czy do kogoś nie dotarł e-mail gratulacyjny z wygraną z Nestle Teraz mnie straszą , że nagroda przepada

Tez dostałem takiego emaila że nie odesłałem danych a wcześniej nic nie dostałem o wygranej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6381345 Napisano: 20.07.2017 22:10:46 w Pomocy!!!!
Czy ktoś dostał emaila od nestle że nie odesłał danych do karty z Decathlonu NESTLE PORUSZA a nie dostał takiego emaila o wygranej? Wlasnie takiego dzis dostałem że tracę nagrodę a emaila nie było żadnego emotka  czy cos sie udało uwskórać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6380938 Napisano: 19.07.2017 18:12:34 w Paragony na trwające konkursy
Paragon z Lewiatana na serek Hochland ze szczypiorkiem 130 g
zakupiony w sklepie: JAWORZNO, ul. Paderewskiego 8a, (jest na liście, ale jeszcze proponuję sprawdzić w razie W emotka )
ODDAM za free pierwszej osobie na priv, w zamian w razie wygranej będę wdzięczny za naprowadzenie na kolejne zgłoszenia do nich, bo jak dotąd nic tam nie wygrałem a posłałem już do ASPE dużo zgłoszeń.
(proszę być na priv bo odpiszę od razu)

EDIT: oddane Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6380825 Napisano: 19.07.2017 14:58:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Claudia77 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Dno...

i dwa metry mułu............u mnie

To ja mam jeszcze cos pod tym mułem emotka  
naleczowianka 0/6 lewiatan 0/2 nestle porusza 0/3 dekoral z poniedziałku 0/1, lays 0/5 
i jeszcze dziś drugie podejście na prawko i nie zdane emotka  emotka
co raz bardziej sie dołuje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6380073 Napisano: 17.07.2017 17:34:13 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie lipiec.... emotka
porażka goni porażkę... jak w życiu konkursowym tak i poza nim emotka  emotka LIPCU KOŃCZ SIĘ JUŻ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6379927 Napisano: 17.07.2017 13:06:24 w Carrefour konkursy
Dostajecie zwrotki po wysłaniu mmsa na dano? 
Wyslane 10 minut temu i do teraz nic emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6379591 Napisano: 15.07.2017 20:34:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

(przykład) Kasia pod nickiem Kasia i wszyscy ją znamy jako Kasia, a tu nagle Kasia staje sie pszczolką (nic mi nie mówiącą). I pszczółka do mnie pisze że prosi o głos a ja nie głosuje bo nowy nick nic mi nie mówi a Kasi bym zagłosował.. 

emotka emotka Na marginesie wspomnę, że radziłabym zagłosować, nawet bez względu na poprzedni nick; w końcu pszczółki mają bardzo niebezpieczne żądła... emotka  Edit - a można wiedzieć, która Kasia jest teraz "Pszczółką"?, bo nijak we wskazanym topiku znaleźć nie umiem... emotka emotka
Co do tych zmian, to mi ręce całkiem opadają emotka ; pomijając kwestie przykrych odczuć, po prostu całkiem się gubię, jakbym na zupełnie nowym forum wylądowała... emotka  Cóż, jedyne wyjście: przywyknąć i mieć nadzieję, że zmiany nie zatoczą zbyt dużych kręgów... emotka

przyzwyczaić się będzie trzeba... to wiem, ale trochę to głupie... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6379587 Napisano: 15.07.2017 20:14:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie podoba mi sie Głupia zmiana loginów... teraz ktoś do mnie pisze i nawet nie wiem kto to bo zmienił login i nie mogę bez wcześniejszego upewnieńia sie z kim pisze... wcześniej już się można bylo przyzwyczaić że ten login to Kasia, a ten to Gosia, a teraz... nic nie wiadomo, jeśli juz zmieńiac te loginy to w profilu przez pewien czas (lub w stopce) powinny byc jakieś informacje o starym nicku do momentu przyzwyczajenia sie a nie tak wszystko na hop siup i nie wiesz nic....

fakt... ale możesz tu sprawdzić, kto jaki ma nick obecnie i jaki miał wcześniej

Niby tak, ale szukaj sobie tego jak chcesz wiedzieć już. Niby to nie jest dużo roboty ale po co... nie mogę pojąć po co w ogóle taka funkcja zaistniała. Znamy sie z niektórymi kawał czasu tu na forum zawsze była (przykład) Kasia pod nickiem Kasia i wszyscy ją znamy jako Kasia, a tu nagle Kasia staje sie pszczolką (nic mi nie mówiącą). I pszczółka do mnie pisze że prosi o głos a ja nie głosuje bo nowy nick nic mi nie mówi a Kasi bym zagłosował..  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6379575 Napisano: 15.07.2017 18:57:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie podoba mi sie Głupia zmiana loginów... 
teraz ktoś do mnie pisze i nawet nie wiem kto to bo zmienił login i nie mogę bez wcześniejszego upewnieńia sie z kim pisze... wcześniej już się można bylo przyzwyczaić że ten login to Kasia, a ten to Gosia, a teraz... nic nie wiadomo, 
jeśli juz zmieńiac te loginy to w profilu przez pewien czas (lub w stopce) powinny byc jakieś informacje o starym nicku do momentu przyzwyczajenia sie a nie tak wszystko na hop siup i nie wiesz nic.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6379515 Napisano: 15.07.2017 11:02:50 w Informują
Zegarek z brico z czwartku 
sms teraz  Wyświetl w wątku >>
2 andii, stamp2 0