Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6373576 Napisano: 28.06.2017 20:55:24 w Kaufland konkursy
Kauflandowy ból trwa emotka  nici w tej (kolejnej) edycji.. aż już nie czekam na listę telefonów bo już chyba tam na bank nic nie będzie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6373504 Napisano: 28.06.2017 18:40:41 w Lay's
mountain napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

aurorcia napisał(a):

parole21 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie dostał powiadomienia o wysyłce walizek z 2 etapu? Z drugiego etapu dostałem czarną już kilka dni temu, czekam jeszcze na żółta z 2 etapu i tę szarą czy jaką tam z 1.

Ja czekam na antracyt z II etapu, ale póki co żadnego info nie mam.

mój natracyt z 2 etapu wczoraj zostal do mnie nadany (info od avanti, ale brak info od dpd)

wiele osób nie ma jeszcze info o nadaniu z I etapu ;( ja czekam na żółtą z  I etapu ;(

też nie mam maila z 2 etapu antracyt emotka

ja czekam spokojnie na żółtą z II etapu
;D Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6373455 Napisano: 28.06.2017 17:06:15 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Cos ostatnio nasza przyjaźń z tqg w budżecie szwankuje emotka  osttańio 0/4 dzis 0/3 emotka  co jest emotka  ???? 

Moim zdaniem sporą (o ile nie - największą) wadą tych budżetów jest rozdzielanie nagród na poszczególne sklepy - możesz mieć super hasła w skali kraju, ale nie - swego kaufa... emotka

Może emotka  al wiesz... wcześniej bywało 1/4 2/4 2/3 raz to nawet 3/3 a teraz... aż nie wiem czy się tłuc do kauflanda na kolejny budżet emotka  tqg wszystko zepsuło emotka  

Ja też się od pewnego czasu zniechęciłam do tego budżetu. emotka Jakoś tak od początku mam już przekonanie, że nie warto wysyłać zgłoszeń... I fakt faktem, dawno już nie wysyłałam. Wiem, że ilość na sklep zmniejszyli (chyba dawniej były po 4 boniki, potem - po 3), a z tego, co piszesz, rozumiem, że i organizator jest inny, tak? Szkoda, konkursów fajnych jest coraz mniej, a te, co pozostały, powoli nam padają... emotka  Ale może jeszcze coś przyjdzie do Ciebie? emotka Czekaj spokojnie. emotka

Kiedyś organizator był inny( wtedy mie grałem)  teraz od kilku lat jest  tqg i dość szło i zadowlony byłem a teraz mnie budżet wkurza emotka    

Może jakiś rekin kreatywności pojawił się w Twojej okolicy i przejmuje bony w kaufie? emotka  

kto wie emotka  pewnie tak.. No nic... teraz trzeba podnieść się po porażce i jedziemy dalej z tym koksem emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6373445 Napisano: 28.06.2017 16:51:37 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Cos ostatnio nasza przyjaźń z tqg w budżecie szwankuje emotka  osttańio 0/4 dzis 0/3 emotka  co jest emotka  ???? 

Moim zdaniem sporą (o ile nie - największą) wadą tych budżetów jest rozdzielanie nagród na poszczególne sklepy - możesz mieć super hasła w skali kraju, ale nie - swego kaufa... emotka

Może emotka  al wiesz... wcześniej bywało 1/4 2/4 2/3 raz to nawet 3/3 a teraz... aż nie wiem czy się tłuc do kauflanda na kolejny budżet emotka  tqg wszystko zepsuło emotka  

Ja też się od pewnego czasu zniechęciłam do tego budżetu. emotka Jakoś tak od początku mam już przekonanie, że nie warto wysyłać zgłoszeń... I fakt faktem, dawno już nie wysyłałam. Wiem, że ilość na sklep zmniejszyli (chyba dawniej były po 4 boniki, potem - po 3), a z tego, co piszesz, rozumiem, że i organizator jest inny, tak? Szkoda, konkursów fajnych jest coraz mniej, a te, co pozostały, powoli nam padają... emotka  Ale może jeszcze coś przyjdzie do Ciebie? emotka Czekaj spokojnie. emotka

Kiedyś organizator był inny( wtedy mie grałem)  teraz od kilku lat jest  tqg i dość szło i zadowlony byłem a teraz mnie budżet wkurza emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6373431 Napisano: 28.06.2017 16:39:19 w Wkurza mnie...
emotka bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

edit: jeszcze czytam że velvet z itm informaowal emotka  emotka

wczoraj wróżka przepowiadała mi piękny dzien jak wyśle smsa do niej No i co... nie wysłałem i z pięknego dnia nici emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6373427 Napisano: 28.06.2017 16:33:10 w Wkurza mnie...
Cos ostatnio nasza przyjaźń z tqg w budżecie szwankuje emotka  osttańio 0/4 dzis 0/3 emotka  co jest emotka  ????  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6373124 Napisano: 28.06.2017 11:23:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Tak przy okazji... Czy do Lidki śmiało można wysyłać oświadczenia kilku osób w jednej kopercie (inne gospodarstwa domowe)?

W mocy nagród czy jak to tam szło (co rozdawali 500 x50 zł dziennie) to przechodziło, w jednej kopercie dane siostry, brata i moje na rożne adresy i przelewy dochodziły,  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6373052 Napisano: 28.06.2017 10:01:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

bruce napisał(a):

violka88 napisał(a):

jak myślicie czy wszystkie nagrody rozdane z konkursu ITM wedel ??? (bo było tam jeszcze 100 bonów i rowery, a nikt się chyba nie chwalił)

Nie, na pewno nie, ludzie tu wcześniej pisali na forum, że jeszcze te właśnie duże ilości nagród pozostały. emotka

dzięki za info emotka

Rowerami się ktoś chwalił, wiec chyba zostały bony do itm  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6373042 Napisano: 28.06.2017 09:43:50 w Kaufland konkursy
helcia85 napisał(a):

xpac napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czekamy na budżet?  emotka Chba do jutra mają czas, co? 

Czekamy na Samsungi Galaxy S7 Edge a nie tam jakiś budżet emotka do piątku mają czas emotka

Co to był za konkurs z Samsungami?

https://kauflandaplikacja.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6373037 Napisano: 28.06.2017 09:35:36 w Intermarche
Dobrze rozumiem że w konkursie wygraj na lato, ten z knorr i inne za 20 zł nie ma limitu znaków?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6373018 Napisano: 28.06.2017 09:12:52 w Inne mniejsze markety
bruce napisał(a):

aurorcia napisał(a):

bruce napisał(a):

aurorcia napisał(a):

bruce napisał(a):

Dostałam mail, że od 22 czerwca trwa w sklepach abc konkurs z walizkami do wygrania, lecz w naszej bazie znaleźć go nie umiem. emotka Czyżby faktycznie nie było konkursu, który trwa już tydzień? emotka

Ja dostałam wczoraj @ z info o konkursie i od razu wczoraj dodałam go do bazy emotka

Ja mam dopiero z dzisiejszego ranka mail, teraz go przeczytałam. Dziękuję w takim razie, Kochana emotka , zatem dobrze szukałam i na pewno lada moment w bazie się pokaże emotka . Dziwne, że tak późno sklepy powiadamiają, zazwyczaj mail'e przychodziły przez konkursami... emotka

Może było to celowe emotka  Nic mnie już nie zdziwi!

A nie kojarzysz, czy tam są nagrody codzienne? Bo - jeżeli tak - to mamy kolejny przykład obciachu konkursowego agencji... emotka

Tak, nagrody dzienne są. 
Najlepsze jest to że konkurs wczoraj pojawił się u nich na stronie. Patrzyłem w poniedziałek i go nie było w ogóle.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6372896 Napisano: 27.06.2017 21:19:54 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Specjalnie pojechałam w daleką drogę, żądna wspaniałych zakupów ( i zgłoszeń) konkursowych, a tu: mój jedyny C4 - zlikwidowany. emotka  Nieopodal szokujące pustki w miejscu corocznego dumnego wystawiania basenów w zlikwidowanym także Praktikerze. Co się dzieje z tymi sklepami, czemu likwidują nawet te dochodowe (zdawać by się mogło) sieci?! emotka

Cos sie dzieje z praktiker 
https://www.faceb...ts/10154701515086658 Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6372663 Napisano: 27.06.2017 14:38:51 w Wkurza mnie...
nicoletta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurzają mnie pieprzone wróżki.... odezwały się 3 telefony konkursowe na raz... już myślałem że kaufland bo na nie ostatnio grałem i że są 3 bony a tu wróżka o jakimś cudowńym dniu pisze... emotka

Niech zgadnę wróżki odezwały się na numery ORANGE?  U mnie wszystkie jak jeden mąż skazane są na spamowanie a z innych sieci spokój.

Orange i nju emotka  

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurzają mnie pieprzone wróżki.... odezwały się 3 telefony konkursowe na raz... już myślałem że kaufland bo na nie ostatnio grałem i że są 3 bony a tu wróżka o jakimś cudowńym dniu pisze... emotka

Spoko, to może być - w kontekście Kauflanda - dobra wróżba emotka

Oby oby emotka  na jutro przepowiedziała dobry dzien emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6372650 Napisano: 27.06.2017 14:27:10 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie pieprzone wróżki.... odezwały się 3 telefony konkursowe na raz... już myślałem że kaufland bo na nie ostatnio grałem i że są 3 bony a tu wróżka o jakimś cudowńym dniu pisze...emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6372444 Napisano: 27.06.2017 10:24:03 w SZUKAM....
amelka2013 napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na słuchawki i leżaki z Zywca?

Ja na leżak emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6372182 Napisano: 26.06.2017 17:22:12 w SZUKAM....
mdb napisał(a):

Czy ktoś już dostał ŻÓŁTĄ walizkę z Lay's?   emotka

Z drugiego etapu czekam nadal  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6372056 Napisano: 26.06.2017 14:24:51 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Jak wyłączyć powiadomienia ,żeby mi nie przychodziły na skrzynkę ?

U dołu ODFAJKUJ POWIADOM MNIE GDY KTOŚ ODPOWIE lub u góry USTAW/USUŃ (czy jakoś tak) POWIADOMIENIA w zależności od tematu. 
Jak masz na dole fajkę przy powiadom mnie gdy ktoś odpowie musisz dodać nowy post i odfajkować to  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

pioge7

#6371509 Napisano: 24.06.2017 18:01:31 w Zdjęcia naszych wygranych

Zawartość kosza z bliska Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6371488 Napisano: 24.06.2017 17:08:19 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Szukam informacji o odbiorze kosza słodyczy Wawel z Mila: jak on wygląda (edit: dzięki, Buziolek1988, widziałam teraz w "Zdjęcia..." emotka ), ile trwa odbiór i czy faktycznie sprawdzają paragon? Żeby nie było, ja swój paragon mam, czeka przygotowany od kilku tygodni, nie szukam go, ale jestem ciekawa, czy sklepy są należycie już dziś rzeczywiście przygotowane na wydanie tych nagród, bo np. ja dotąd nie mam żadnego mail'a o terminach wydawania koszy (jedynie na moje pytania mi odpowiedzieli na FB w pw)... Tarabaniłam się jakiś czas temu sporo kilometrów w upał po odbiór kosza bio produktów w konkursie foto Piotr i Paweł, a tam niczego nie wiedziano i kazano mi czekać kilka godzin... emotka

Wróciłem godzinę temu. 
Odbior na mnie i brata wziąłem dowód brata na wszelki wypadek bo mu odbierałem jemu. Wszytsko poszło szybko ok. Piec minut, pani popatrzyła tylko na mój dowód. Nie wzięła paragonu ani na niego nie popatrzyła. Kosz ładny i smaczny  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6371273 Napisano: 23.06.2017 21:02:28 w SZUKAM....
defed napisał(a):

escada napisał(a):

ile czasu mija od info o wysyłce do wizyty kuriera?

Kurier DPD pojawia się z nagrodą od Avanti kolejnego dnia roboczego od info na maila  emotka  Przynajmniej u mnie.Dodatkowo DPD wysyła osobną wiadomość o planowanym dostarczeniu paczki i informuje o możliwości zmiany terminu dostarczenia paczki, ale często dochodzą one z opóźnieniem, np. już po odebraniu przesyłki  emotka

To coś u ciebie Dpd szwankuje emotka  u mnie zawsze te emaile są bardzo wczas mniej wiecej ok. 8:00 rano a kurier ok. 14 i w 90% jak napsiali ze miedzy 12:30 a 14:30 to sie wyrabia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0