Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6370824 Napisano: 22.06.2017 21:27:45 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

W jakim terminie  trzeba dodać te 10 konkursów do bazy,by pozbyć się karniaka? emotka emotka

Nie ma określonego czasu. Można ile się chce  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6370745 Napisano: 22.06.2017 18:48:46 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nowy wyglad poczty na wp wkurza mnie . Jak wrocic do starej wersji?

Niestety, nie ma możliwości powrotu do starego interfejsu poczty...

a co jest nowego w tej nowej poczcie emotka ? ja mam stale to samo

emotka no wiesz... dla nas nic nowego, ale jak ktoś OSTATNI RAZ logował się w poczcie wiele miesięcy temu, jeszcze przez przejęciem o2, to może być faktycznie szok emotka

Aha , bo se myśle codziennie sie loguje bo to moja główna poczta a tu nic nowego emotka   Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

pioge7

#6370717 Napisano: 22.06.2017 18:12:00 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nowy wyglad poczty na wp wkurza mnie . Jak wrocic do starej wersji?

Taką odpowiedź otrzymałam od WP:Niestety, nie ma możliwości powrotu do starego interfejsu poczty,
jest to spowodowane tym, że nowa poczta jest tworzona na zupełnie
innym systemie oraz w nowszej technologii, co uniemożliwia cofnięcie do
starego systemu.Nasi administratorzy dokładają wszelkich starań, aby
mimo nowych rozwiązań zmiana przyzwyczajeń użytkowania poczty była
jak najmniej  uciążliwa – dlatego wszystkie opinie i sugestie są analizowane
i na ich podstawie wprowadzane są odpowiednie zmiany i takie, jakich
użytkownicy sobie życzą.

Pozostaje tylko pisać do nich, co nam się nie podoba w nowej poczcie.

a co jest nowego w tej nowej poczcie emotka ? ja mam sta;le to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6370699 Napisano: 22.06.2017 17:18:41 w SZUKAM....
kalinea napisał(a):

Działa Wam Rożkomania?

działa bez zarzutów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6370688 Napisano: 22.06.2017 17:03:32 w SZUKAM....
olus15 napisał(a):

Czy wszyscy otrzymali już bidony z Danonków?

ja czekam nadal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6370386 Napisano: 21.06.2017 21:38:09 w Intermarche
Claudia77 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

awi napisał(a):

Kupiłam na konkurs podpaski always i teraz myślę nad tym jak ten produkt pomaga mi oszczędzać na wakacje, hmm emotka
emotka emotka Chyba wychodzą z opakowania i sprzątają mieszkanie jak jestem w pracy a w nocy się rozmnażają i rano jest ich więcej...

Mam to samo, też kupiłam podpaski, też patrzę na nie myśląc jak mi pomogą w czymś innym niż to do czego są wyprodukowane? emotka

a trzeba było kupić płyn do naczyń emotka ...faktycznie always ciężka sprawa

Ale nie ma napisane że się ma pisać o kupiońym... 
ja kupowałem fairy a pisałem o innych emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6370384 Napisano: 21.06.2017 21:35:55 w Intermarche
Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie przejmuj się opisem  można kupić wszystko z velvet a oni z opisami sobie poradzą  

myślisz, że tak będzie? drugi produkt mam tylko jako chusteczki emotka .....

Jak są konkursy pod dany sklep to się nie martwię opisami. Oni w agencji powinni mieć spis co jak jest opisane a jak nie mają to niech się martwią jak dostaną paragon i niech sami do tego dochodzą. Nigdy nie brałem żadnych pieczątek w intermarche a zawsze wygrane nagrody dochodziły, kiedyś na konkurs z fairy miałem opis "plyn naczyń jabłko" i przeszło emotka  

dzięki bardzo za rozjaśnienie niejasnego  emotka   emotka

Opisami w intermarche nie ma się co przejmować. Oni wszędzie chyba tak mają takie opisy niejasne na prawie 90% artykułów. Będzie dobrze emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

pioge7

#6370379 Napisano: 21.06.2017 21:31:27 w Intermarche
Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie przejmuj się opisem  można kupić wszystko z velvet a oni z opisami sobie poradzą  

myślisz, że tak będzie? drugi produkt mam tylko jako chusteczki emotka .....

Jak są konkursy pod dany sklep to się nie martwię opisami. Oni w agencji powinni mieć spis co jak jest opisane a jak nie mają to niech się martwią jak dostaną paragon i niech sami do tego dochodzą. Nigdy nie brałem żadnych pieczątek w intermarche a zawsze wygrane nagrody dochodziły, kiedyś na konkurs z fairy miałem opis "plyn naczyń jabłko" i przeszło emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

pioge7

#6370366 Napisano: 21.06.2017 21:16:10 w Intermarche
aurorcia napisał(a):

awi napisał(a):

Kupiłam na konkurs podpaski always i teraz myślę nad tym jak ten produkt pomaga mi oszczędzać na wakacje, hmm emotka
emotka emotka Chyba wychodzą z opakowania i sprzątają mieszkanie jak jestem w pracy a w nocy się rozmnażają i rano jest ich więcej...

Mam to samo, też kupiłam podpaski, też patrzę na nie myśląc jak mi pomogą w czymś innym niż to do czego są wyprodukowane? emotka

Piszcie ogólnie, ja np. Pisałem że ariel pomaga mi dobrać najbrudniejsze pranie, i nie muszę wydawać kasy na pralnie emotka

anula81 napisał(a):

czy na konkurs VELVET według regulaminiu  mogę zakupić chusteczki ? choć pytanie jak one będą tam opisane ? ****

Warunkiem wzięcia udziału w Konkursie
przez Uczestnika, jest:
A.
dokonanie przez Uczestnika zakupu dwóch
dowolnych opakowań produktów VELVET (dalej
zdefiniowanych jako
ProduktyPromocyjn

Nie przejmuj się opisem emotka  można kupić wszystko z velvet a oni z opisami sobie poradzą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6370247 Napisano: 21.06.2017 16:01:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy te zawleczki z Lecha mamy trzymać? Czy oni je rządzją po wygranej?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6370196 Napisano: 21.06.2017 13:53:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

„Gra o bilety na The World Games 2017”  Kuaufland czy grając o TV paragon może być z początku konkursu a zgłosić mogę go np dziś? nie mogę się doczytać  emotka emotka

edit: już mam "przesłać formularz zgłoszeniowy Organizatorowi (klikając w pole „Wyślij zgłoszenie” podformularzem) w trakcie trwania danego Etapu " to paragony do kosza.... emotka

miałem to samo w czwartek emotka  paragony z wcżesniejszych etapów bo weny brak i poszły do kosza emotka   Wyświetl w wątku >>
1 pakowa 0

pioge7

#6370093 Napisano: 21.06.2017 10:54:31 w Informują
Mila wysłała emaile że kosze z konkursu WAWEL będą do odbioru w sklepach od 24.06 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6369913 Napisano: 20.06.2017 18:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

jak to jest w konkursach smsowych w których trzeba dokończyć zdanie. W odpowiedzi trzeba napisać samo dokończenie zdanie czy może trzeba zawrzeć całe konkursowe pytanie? (Np aktualnie tyskie w intermarche)

Tylko końcówkę zdania, bez początku który mamy dokończyć.  Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0

pioge7

#6369897 Napisano: 20.06.2017 17:38:36 w Pomocy!!!!
Szwagier dostał mandat na 100 zł. Wie ktoś może jaka jest opłata za opalacenie mandatu na poczcie? Kiedyś płaciłem przez rachunek  bankowy ale takie ceregiele były że teraz woli na poczcie go opłacić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6369895 Napisano: 20.06.2017 17:19:49 w SZUKAM....
Czy widział ktoś banany chiquita w innym sklepie niż stokrotka i Piotr i Paweł. 
U nas w kilku było a odkąd konkurs to nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6369894 Napisano: 20.06.2017 17:17:53 w Lay's
dysia napisał(a):

mam pytanie odnosnie konkursu „Lato smakuje lepiej z Lay`s”  dane oraz oświadczenie należy odesłać meilem?
bez kodu z opakowania (Lays) zgłoszonego do konkursu?

Nigdy nie chcieli kodów z opakowania. Tylko oświadczenie z danymi (lub jak konkurs paragonowy) to paragon. 
Ja zawsze (pewnie większość) po zgłoszeniu wyrzucam kody żeby się nie mieszały emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6369871 Napisano: 20.06.2017 15:42:09 w SZUKAM....
zubi napisał(a):

holden napisał(a):

Na jakich stacjach paliw znaleźć można Rockstar? Szukam i nic emotka
Może być pw

Circle K (Statoil)

Ja znalazłem na stacji paliw należącej pod intermarche.
na BP, Statoilu, shell, oilen, Orlen nie było emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6369853 Napisano: 20.06.2017 14:52:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpadłem mam nadzieję tylko na chwile emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6369686 Napisano: 20.06.2017 08:54:07 w Informują
8:23 email z konkursu Zottoaktywni, nagroda IV stopnia Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

pioge7

#6369658 Napisano: 20.06.2017 06:06:27 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Paragony na zakupy powyżej 50 zł. /https://kauflandkonkursy.pl// wymienię na Tyskie z ITM lub Warka Radler z C4.

Czy te paragony powyżej 50 trzeba wysłać w danym etapie zakupu? tzn: jeżeli zrobiłam zakupy 13,a etap jest od 8-14, to muszę w tym terminie zmieścić się, czy mogę wysłać w następnym etapie z datą zakupu 13 ?

Musisz w danym etapie.ja robiłem 8 czerwca i chciałem zgłosić 15 czerwca i pisało że paragon nie pochodzi z danego etapu i po zgłoszeniu emotka   Wyświetl w wątku >>